-
60 χιλιαδες εργοστασιακη γραφει ο τιμοκατάλογος της BMW για την βασικη εκδοση .Τα υπολοιπα φοροι .Και τα εχτρα παντου,σχεδόν τα πληρωνεις διπλα με τον φορο πολυτελειας
Οσο αφορα την Χ1 και το αυτόματο φρενάρισμα ,κάπου κυκλοφορεί βίντεο με την mercedes E class .Προλαβε και σταμάτησε στο 1 εκατοστό .Στο μεταξυ θα εχει πεθάνει απο τον φόβο του και ο οδηγός και ο πεζός .
Σε οδηγιες ενος volvo φιλου εγραφε οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες αν θα λειτουργησει. -
Ε, αφού θα είχε πεθάνει από τον φόβο του, καλύτερα να τον τσακίσει η ΒΜW, ώστε να πάρει αποζημίωση η οικογένειά του. Καλά το σκέφθηκαν οι Βαυαροί.
-
Συνάδελφος δοκίμασε και ενθουσιάστηκε με τη X2 1.5 diesel με το πακέτο Μ sport plus x.
Έχουν βάλει στην οριακή τιμή των 24.996€ προ φόρων τα κάτωθι πακέτα δωρεάν:
-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7ταχυτο
-full led φώτα και led προβολείς ομίχλης
-19αρες ζάντες με run flat
-πακέτο εξωτερικό M sport plus
-πακέτο εσωτερικό ΜSport plus(τιμόνι,καθίσματα full bucket alcadara όπως στη νέα Z4-έπαθε πλάκα με το κράτημα και την αίσθηση των καθισμάτων.
-M sport ανάρτηση
-μεταλλικο χρωμα
-αυτόματο άνοιγμα πορτ μπαγκαζ
-αισθητήρες στάθμευσης ηχητικούς και οπτικούςΟκ ο κινητήρας είναι πολύ λίγος με τα 116 άλογα για το συγκεκριμένο στήσιμο αλλά οπτικά και οδηγικά στα 35-36000 είναι ο,τι καλύτερο ισως σαν sport στήσιμο suv κυκλοφορεί αυτή τη στιγμη
-
Ωραίο πακέτο! Εκεί που έχουν πετάξει οι τιμές των SUV, λόγω και του ότι είναι στην μόδα, το λες ως και VFM!
-
Μόνο με το Μ sport πακετο αξίζει η Χ2 και μπράβο τους που έφτιαξαν αυτό το πακέτο.
Ο κινητήρας επειδή τον έχω δοκιμάσει στη Χ1 είναι υπεραρκετός για καθημερινή χρήση και ταξιδάκια αλλά μέχρι εκεί.
Η Χ2 με το άνω πακέτο πανέμορφη, μουρατη και αρκετά σπορ στημένη. Την είχαμε πάρει ένα ΣΚ τη διλιτρη στο Χ1 κλαμπ και πάθαμε πλάκα.
Αν αγόραζα τώρα αμάξι θα το κοίταζα οπωσδήποτε. -
Αυτό έπαιζε ως yolo εναλλακτική αντί για το kodiaq αλλά δεν ήθελα να φτάσω στα 24.999 ΛΠΤΦ γιατί ο φόρος ήταν 2.300 το χρόνο (ως εταιρικό).
Συμφωνώ, πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Συνάδελφος δοκίμασε και ενθουσιάστηκε με τη X2 1.5 diesel με το πακέτο Μ sport plus x.
-πακέτο εσωτερικό ΜSport plus(τιμόνι,καθίσματα full bucket alcadara όπως στη νέα Z4-έπαθε πλάκα με το κράτημα και την αίσθηση των καθισμάτων.
-M sport ανάρτησηΆχρηστα (για την Ελλάδ) και πανάκριβα έξτρα τα οποία χαλάνε (στην Ελλάδα επαναλμβάνω) τόσο την ποιότητα κύλισης όσο και την οδική συμπεριφορά. Καλύτερα αντι για αυτά (τα οποία είναι πανάκριβα) να έβαζαν δερμάτινα καθίσματα και το καλό 10ιντσο Navi.
Προσωπικά και να είχα τα χρήματα, μόνο και μόνο λόγω του M-Pack ούτε που θα κοίταγα την Χ2. Μεγάλο φάουλ της εισαγωγικής....θα πουλήσει φυσικά, γιατί ο M-Pack είναι όμορφο και επιθετικό, αλλά θα πουλήσει ώς συνήθως στους άσχετους. Φυσικά δεν χαλάει την ισαγωγική αυτό, αλλά σιγουρα διώχνει πιο παραδοσιακούς αγοραστές.
-
Όταν στα 40.000 χλμ το χρόνο τα 32-34.000 χλμ είναι σε Αττικη Οδό και Εθνική Οδό νομιζω είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη επιλογή το Μ sport plus πακέτο.
Για νησιά και επαρχία με κακούς δρόμους ναι συμφωνώ είναι κακή επιλογή. -
Υπάρχει και με τον 1.5 βενζίνης το πακέτο αυτό;
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
-M sport ανάρτησηΆχρηστα (για την Ελλάδ) και πανάκριβα έξτρα τα οποία χαλάνε (στην Ελλάδα επαναλμβάνω) τόσο την ποιότητα κύλισης όσο και την οδική συμπεριφορά. Καλύτερα αντι για αυτά (τα οποία είναι πανάκριβα) να έβαζαν δερμάτινα καθίσματα και το καλό 10ιντσο Navi.
Προσωπικά και να είχα τα χρήματα, μόνο και μόνο λόγω του M-Pack ούτε που θα κοίταγα την Χ2. Μεγάλο φάουλ της εισαγωγικής....θα πουλήσει φυσικά, γιατί ο M-Pack είναι όμορφο και επιθετικό, αλλά θα πουλήσει ώς συνήθως στους άσχετους. Φυσικά δεν χαλάει την ισαγωγική αυτό, αλλά σιγουρα διώχνει πιο παραδοσιακούς αγοραστές.
Eκτος απο τις 19αρες γιατι αχρηστα? Αντιθετα ανεβαζουν πολυ το αμαξι και εχει το εσωτερικο και εξωτερικο που του αξιζει.
Ο κινητηρας περνεις ριμαπ στους 142 ιππους και 330 ροπη.
Συμφωνω ομως οτι αυτο το πακετο ειναι για καποιον που κανει πολλα χμ σε εθνικες και αττικη οδο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μια χαρά ρυθμίσεις έχουν πια τα Μ και τα EDC σε αυτά τα αμάξια. Όσοι εχουν τέτοια στο κλαμπ ακόμα και 19αρες ζάντες δεν έχουν ποτέ παραπονεθεί.
Μη σου πω ότι στη διλιτρη Χ2 που δοκιμάσαμε επισταμένως ένα ολόκληρο ΣΚ σε επαρχιακό κυριως δρόμο (Χαλκίδα - Αγ. Άννα) η κύλιση/άνεση ήταν καλύτερη των απλών setup. Είναι άλλος ο προορισμός των αμαξιών αυτών και δεν έχουν ρυθμίσεις κούτσουρο.
Μόνο το κόστος για την αλλαγή ελαστικών είναι ένας πονοκέφαλος αλλιως μιλάμε για σούπερ εμφάνιση.Ειδικά στη Χ2 που είναι πιο σπορ και χαμηλή από τη Χ1 και με λιγότερους χώρους (άρα απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό) μόνο το Μ πακ της παει εμφανίσιακα. Χωρίς αυτό δεν βλέπεται γι αυτό και το πακέτο advantage plus πήγε άπατο.
Δεδομένου ότι δεν έχω πια τόσες απαιτήσεις χώρου αν αγόραζα σήμερα θα την κοίταζα οπωσδήποτε κατά προτίμηση βέβαια στον κινητήρα βενζίνης μιας και δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα.
Το συγκεκριμένο πακέτο τα έχει όλα πλην μεγάλης οθόνης, αλλά εκεί πια με 450 ευρώ έχεις πολλές επιλογές. -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Υπάρχει και με τον 1.5 βενζίνης το πακέτο αυτό;Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Όχι εξ όσων ξέρω και μου προκαλεί έκπληξη γιατί η βενζίνη είναι πιο νευρική και σπορ, ενώ έρχεται και πιο φθηνά και θα μπορούσε να στριμωχτεί και κανα επιπλέον αξεσουάρ.
Προωθούν αρκετά πια το μικρό πετρέλαιο με το νέο αυτόματο DCT και στη Χ1 για οικονομία μαλλον. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Υπάρχει και με τον 1.5 βενζίνης το πακέτο αυτό;
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Όχι εξ όσων ξέρω και μου προκαλεί έκπληξη γιατί η βενζίνη είναι πιο νευρική και σπορ, ενώ έρχεται και πιο φθηνά και θα μπορούσε να στριμωχτεί και κανα επιπλέον αξεσουάρ.
Προωθούν αρκετά πια το μικρό πετρέλαιο με το νέο αυτόματο DCT και στη Χ1 για οικονομία μαλλον.υπάρχει την έχει αγοράσει ο νονός μου σε άσπρο.
-
Το λογο υπαρξης της χ2 σε σχεση με τη χ1 δεν εχω καταλαβει...
Επισης τα πακετα Μ σε αυτους τους κινητηρες τα θεωρω λιγο περιεργα να μη πω τπτ αλλο δλδ....επισυναπτω και την ερμηνεια της bmw για το τι σημαινει M και τις επιδοσεις της συγκεκριμενης χ2....
Φαντασου στο φαναρι να σε περναει κανας τυπος με ιγκνις και να γελαει...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τελευταία σου φράση μου θυμίζει αυτούς με κατι φτιαγμένα αμαξάκια 20 ετών ξερω γω που θα περάσουν σε μια εκκίνηση πχ μια πορσε και θα νομίζουν οτι κατι έκαναν.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Η τελευταία σου φράση μου θυμίζει αυτούς με κατι φτιαγμένα αμαξάκια 20 ετών ξερω γω που θα περάσουν σε μια εκκίνηση πχ μια πορσε και θα νομίζουν οτι κατι έκαναν.....Sent from my iPad using Tapatalk
Συμφωνω αλλα το ιδιο αστειο ειναι μια bmw με 115 αλογα diesel με πακετο Μ....απλα υπερεβαλλα για να καταλαβετε το σκεπτικο μου....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα στα μικρα μοντέλα το Μ pack ως πακέτο εξοπλισμού ειναι κυρίως αισθητικής αναβάθμισης (εδώ εχει και την ανάρτηση).
Οταν σημαίνει επιδόσεις βγαίνει απευθείας μοντέλο με Μ στην ονομασία του. -
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Η τελευταία σου φράση μου θυμίζει αυτούς με κατι φτιαγμένα αμαξάκια 20 ετών ξερω γω που θα περάσουν σε μια εκκίνηση πχ μια πορσε και θα νομίζουν οτι κατι έκαναν.....
Συμφωνω αλλα το ιδιο αστειο ειναι μια bmw με 115 αλογα diesel με πακετο Μ....απλα υπερεβαλλα για να καταλαβετε το σκεπτικο μου....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε διαφωνώ μ αυτο το χω πει και εγώ παλαιότερα σε αντίστοιχη περίπτωση.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μα στα μικρα μοντέλα το Μ pack ως πακέτο αφοπλισμού ειναι κυρίως αισθητικής αναβάθμισης (εδώ εχει και την ανάρτηση).
Οταν σημαίνει επιδόσεις βγαίνει απευθείας μοντέλο με Μ στην ονομασία του.Σημειολογικό υποβάθμισης του ονόματος 'Μ' των ΒΜW
-
Πέρα της αισθητικής , τα σπορ πακέτα ανεβάζουν και τους ρύπους και τα τέλη κυκλοφορίας
BMW FORUM