-
Τέλοσπαντων, η 114d είναι η ντροπή της BMW, μαζί με την 2, το πολυμορφικό...
Το ότι έχουμε 2018 και μιλάμε για πουλμουρ, με ξεπερνάει. Ειδικά για ένα 25χρονο κοριτσι. ΕΛΕΟΣ!!! -
Επειδή έχει πολύ γέλιο πλέον το φόρουμ.. Ακούστε και αυτό, μόνο προσέξτε μην πέσετε .. απότομα απο τα σύννεφα και χτυπήσετε.
Υπάρχουν Image makers οι οποίοι αναλαμβάνουν εξ' ολοκλήρου νέους ιατρούς (και σίγουρα και άλλα επαγγέλματα).
Η πρώτη τους προτροπή είναι η αγορά ενός ρόλεξ.
Το αναφέρω για να δείτε σε τι κοινωνικό περίγυρο καλείται να εργαστεί και να ξεχωρίσει ένας νέος επιστήμονας αυτού του κλάδου. Προφανώς, δεν είναι το μοναδικό κριτήριο η επιστημονική κατάρτιση. Και συγγνώμη αλλά υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς, οι μελλοντικοί ασθενείς! Όταν διαλέγετε ιατρό με βάση του ποιος έχει το πιο χλιδάτο ιατρείο, τον πιο πολύ κόσμο, και το πιο γνωστό όνομα!
Κοινώς, ένας ιατρός με πατέρα ιατρό, άκοπες σπουδες στο εξωτερικό (βουλγαρορουμανίες δεν αποκλείονται), όνομα και χλιδάτο ιατρείο/τρόπο ζωής, έχει προβάδισμα στο να τον επιλέξει ο μέσος ασθενής. Είναι έτσι ή πάλι πέφτετε απο τα σύννεφα?
Κάνω αυτή την επεξήγηση, για να δείτε πως είναι η 'πιάτσα' αυτή τη στιγμή. Πολύ ανταγωνιστική ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ. Στην τελική, γι αυτό φεύγει τόσος κόσμος τσάμπα και άδικα.
Για να τελειώνει το θέμα μάλλον, αύριο θα οδηγήσουμε το Swift GLX 1.0 και μάλλον εκεί θα καταλήξουμε.
-
Τι ειδικότητα κάνει? Μήπως και κάνουμε καμιά συνεργασία! [emoji38] έχω και bmw με μεγαλύτερο πουλ-μουρ από το 114 [emoji38]
ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς σ'αυτήν εδώ τη χώρα η επιλογή γιατρού/δικηγόρου/μηχανικού κλπ συνεργάτη έχει πολλά στρεβλά και πολλές φορές απίθανα κριτήρια... εδω πας στην κούλα να σου φτιάξει το μαλλί γιατί φοράει μεγαλύτερο νούμερο... σουτιέν από τη σούλα, το ρολεξ και η bmw δεν θα είχαν αξία?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού όμως δεν υπάρχουν ανάγκες για πιο premium αυτοκίνητα, ενημερώστε πχ. το vag group να μη χωρίζει τις μάρκες σε volume (vw), premium (audi) και super premium (porsche)! Όλες είναι ίδιες και όλους μας αρκεί το duster!!
Δε περίμενα πάντως μια σκέψη, δευτερεύουσα εντελώς (οτι το επάγγελμα κύρους θέλει το κατα το δυνατόν πιο premium μάρκα) θα ξυπνούσε τόσα κόμπλεξ!
Το '25 χρονο κορίτσι' που θα μου πεις και ελεος - και το κάθε '25 χρονο παιδί' είναι το μόνο που σώζει καθημερινά απο θάνατο πολλούς συμπολίτες μας - και ενδεχομένως και μας και τους συγγενείς μας κάποια στιγμή - και πρέπει να κρίνεται για τη δουλειά που κάνει, και όχι για το πόσο χρονών είναι Ή ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ. Βέβαια τι σου λέω realzeus ε? Ψιλά γράμματα για τον μισογύνη ελληναρά που ξέρει τα πάντα. Ο 50αρης χωραφάς της Λάρισας δικαιούται να θέλει 'αμάξι κύρους' και μάλιστα είναι και γαμάτος που τρώει τις επιδοτήσεις, ωστόσο το '25 χρονο κορίτσι' που είναι και κορίτσι προφανώς, 'έλεος'.
Τα φιλιά μου.
-
Μην την ψάχνεις τη δουλειά, δυστυχώς σ' αυτή τη χώρα τα πράγματα δεν είναι ποτέ αυτό που δείχνουν. Είχα συμφοιτητή στη σχολή με 911, με slk, με astra cabrio, με 330, προφανώς και δεν αγόρασαν το αμάξι με τα δικά τους λεφτά. Στην τελική όμως, όλοι το ίδιο πτυχίο πήραμε κι όλοι το ίδιο ξενύχτι ρίξαμε στις εφημερίες.
Ας πάρει όποιο της αρέσει περισσότερο, απλά θεωρώ καλύτερο ένα πιο καλοεξοπλισμένο αμάξι από ένα γυμνό 114. Στην τελική, ας δει και κανένα λίγο πιο παλιό στο μπάτζετ που θέλει να δωσει - εναλλακτικά να δει και τα μινι, βολικά σε μέγεθος και εξίσου πρεμιουμ για τη δουλεια που θελει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.....................
Το ότι έχουμε 2018και μιλάμε για πουλμουρ, με ξεπερνάει. Ειδικά για ένα 25χρονο κοριτσι. ΕΛΕΟΣ!!!Εδώ είσαι λάθος. Αν δεν χρειάζεται το πουλμουρ στην άκρως ανταγωνιστική και στερημένη αγορά του 2018 πότε χρειαζόταν, τις εποχές που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα; Σε βεβαιώνω ότι η προβολή status (έστω και 'χαζού' όπως η φτηνή μπέμπα) ΚΑΙ απαιτείται ΚΑΙ αποδίδει, τουλάχιστον στον κλάδο που αναφερόμαστε.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Μην την ψάχνεις τη δουλειά, δυστυχώς σ' αυτή τη χώρα τα πράγματα δεν είναι ποτέ αυτό που δείχνουν. Είχα συμφοιτητή στη σχολή με 911, με slk, με astra cabrio, με 330, προφανώς και δεν αγόρασαν το αμάξι με τα δικά τους λεφτά. Στην τελική όμως, όλοι το ίδιο πτυχίο πήραμε κι όλοι το ίδιο ξενύχτι ρίξαμε στις εφημερίες.Ας πάρει όποιο της αρέσει περισσότερο, απλά θεωρώ καλύτερο ένα πιο καλοεξοπλισμένο αμάξι από ένα γυμνό 114. Στην τελική, ας δει και κανένα λίγο πιο παλιό στο μπάτζετ που θέλει να δωσει - εναλλακτικά να δει και τα μινι, βολικά σε μέγεθος και εξίσου πρεμιουμ για τη δουλεια που θελει.
+πολλά !
Και εγώ είχα πολλά τέτοια φρούτα στη νομική. Ο ένας με γραφείο στο Κολωνάκι αν και ασκούμενος ακόμα (ίσα που φαινόταν το μικρό α. μπροστά από τη λέξη δικηγόρος με κεφάλαια βέβαια), ο άλλος με BMW Cabrio και ιταλικά κοστούμια στα πρώτα 1-2 χρονια δικηγορίας και ψάξιμο για συστέγαση σε γραφείο επι της πλατείας (ασχολούμενος με κομπίνες). Κόπηκαν πολλές φιλίες από την σχολή με τέτοια νούμερα. Άλλοι βέβαια τα παθαίνουν στην πορεία και αγαπάνε τα social media για να δείξουν ποσο υπέροχα περνάνε.Απλά νόμιζα ότι η κρίση τα είχε καπως αφήσει πίσω της ολα αυτά αλλά δυστυχως ο κόσμος συνεχίζει τις περισσότερες φορές να διαλέγει υπηρεσιες με το φαίνεσθαι και όχι με την ουσία.
Κατά τα λοιπά σήμερα το φόρουμ και σε αυτό αλλά και σε αλλά νήματα έδειξε περίτρανα ποσο πολύ έχει χαλάσει και ποσα κόμπλεξ είναι κρυμμένα πίσω από τα πληκτρολόγια μας.
Μπράβο παίδες! Sky is the limit ! -
Dr. angelo, αν δε γίνει η υπέρβαση για το Mini (που μάλλον είναι και αχρείαστη εδω που τα λέμε μιας που το ποσό είναι μεγάλο) θα δουμε το swift και το corsa. Υπήρχε και το φιεστα στα υπ' όψιν, αλλά 17.000 ευρώ για σουπερμίνι που μάλιστα έχει εμφανίσει και τριγμούς, δε νομίζω οτι δικαιολογούνται.
Η bmw όντως δεν ήταν εξ'αρχής καλή ιδέα, απλά είπα να ρωτήσω.
Βέβαια δεν ήμουν προετοιμασμένος για τις τόσες φιλοσοφικές αναζητήσεις των μελών εδώ, αλλά μέσα στα άχρηστα ποστ υπήρχαν και κάποια που ήταν άκρως επεξηγηματικά και διαφωτιστικά.
Καλό βράδυ!
-
Υπάρχουν και συλλογικά απωθημένα. Εδώ που μένω (Βιεννη) είναι σίγουρο ότι άμα είσαι Τούρκος θα πάρεις 60% BMW, 30% MB , 8% Audi , 2% κάνα πολυμορφικό VW.
Έχει και ο Έλληνας πιστεύω ένα soft spot για καποια σήματα:-)
-
Η δουλειά των image makers είναι πρώτα-πρώτα να έχουν οι ίδιοι δουλειά . Ετσι πουλάνε την αναγκαιότητα της ύπαρξης τους ακόμα και σε δουλειές που δεν έχεις λόγο να τους πάρεις .
Το βασικότερο πράγμα για αυτά τα επαγγέλματα είναι να είσαι γόνος και ο πατέρας-μητέρα-παππούς να έχουν πελατολόγιο . Τότε αν δεν είσαι άχρηστος εντελώς στην δουλειά σου , θα έχεις πελατεία . Ακόμα αν έχεις επαφές με κόμματα , πάλι βρίσκεις δουλίτσα
Αν είσαι άγνωστος και καινούργιος στον χώρο και διδακτορικό να έχεις και προπέλα να έχεις και ρόλεξ να έχεις , πελατεία δύσκολα θα έχεις .
Αλλά σε αυτό που έχει δίκιο ο Χρήστος , είναι ότι οι πελάτες θέλουν τα παραμύθιασμα γενικώς και διεθνώς .
Στην Ελλάδα λίγο παραπάνω , αφού ο καταναλωτής γουστάρει να τον υποτιμούν , γιατί μετά νομίζει ότι αφού αγοράζει το προιόν ή είναι πελάτης τέτοιου τύπου , τότε ανεβαίνει κοινωνικά ο ίδιος .
Επί της ουσίας όμως αν δεν έχεις κάποια βοήθεια , είτε σαν γόνος , είτε από κόμματα , είτε από άλλους οργανισμούς και παρέες , τότε δύσκολα θα έχουν σημασία τα πράγματα αυτά .
Αν δε πουλάς πολύ ακριβά πράγματα , τότε έχουν σημασία άλλα πράγματα .
Από την άλλη πουλάει και το εντελώς αντίθετο στυλ σε ορισμένα επαγγέλματα , όπως του διακοσμητή για παράδειγμα
-
Για να το ελαφρύνουμε και λίγο ...
Οι ίματζ μέικερ , της είπαν τι ρόλεξ να πάρει ? Γιατί συνήθως και αυτοί και οι έμποροι , όλο βλακείες λένε...
-
Αν δεν κάνει αρκετά χλμ το έτος (>15-20.000) δεν υπάρχει λόγος να πάρει diesel, ειδικά αν το θέλει για Αθήνα (μην τυχόν και εφαρμοστεί περιορισμός κυκλοφορίας στο μέλλον). Σε mini υπάρχουν αυτοκίνητα με βενζίνη στα χρήματα που έκαναν τα 114.
Άλλη εναλλακτική για 'στυλάτο' αυτοκίνητο πόλης που θα μπορούσε να ταιριάζει είναι το 500αρακι, με διάφορες εκδόσεις και εξοπλισμούς. Επίσης ταιριάζει και με το... 'ασθενές' φίλο [emoji48]
-
Submariner πρασινο σα της μενεγακης ξεκαθαρα...
Εγω τωρα που επισκεφτηκα γιατρο ενα τυπο με ποδηλατο (και μαλλον ειναι ο καλυτερος στο ειδος του) μαλλον ειμαι μαλ...Προφανως και δε χρειαζεται να πουλησει μουρη γιατι απλα ειναι κορυφαιος..Υγ 25 χρονος και να εχει τελειωσει ιατρικη και να τελειωνει κ διδακτορικο απλα δε παιζει...Δε βγαινουν τα χρονια βρε αδερφε οπως κ να το κανουμε.
Παντως καλυτερα 500αρακι σε αυτα τα χρηματα. οπως προτεινει και ο dr απο πανω..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Υγ 25 χρονος και να εχει τελειωσει ιατρικη και να τελειωνει κ διδακτορικο απλα δε παιζει...Δε βγαινουν τα χρονια βρε αδερφε οπως κ να το κανουμε.
Αυτό είναι σωστό...πάντα βέβαια υπάρχει και το φωτεινό παράδειγμα της κα. Παζαίτη
-
Μπορεί να τέλειωσε το Λύκειο στα 15...Βρε τι πάθαμε; Η ουσία είναι πως στα 25 και Χ6 να οδηγούσε αυτό δεν θα ήταν απόδειξη του πόσο καλά τα κατάφερε στα χρόνια ενασχόλησης με την Ιατρική... Η BMW έχει 'κύρος' και αυτό δεν αμφισβητείται. Αλλο το κύρος όμως της φίρμας και άλλο τι κύρος διαθέτει ένας κάτοχος ενός μοντέλου αυτής.
-
Δυστυχως δεν ειναι μονο η κυρια..Στο δυσμοιρο πανεπιστημιακο μας συστημα και ειδικα σε αυτο της ιατρικης ξερω αρκετες περιπτωσεις παιδιων συνηθως καθηγητων που παιρναν με τη αξια τους νυχτα μετεγγραφες απο ρουμανοβουλγαριοσλοβακιες, πτυχια, διδακτορικα μεταπτυχιακα και οτι αλλο θες....
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν ποσταρουμε κατι ειμαστε και ετοιμοι να δεχτουμε τις αναλογες αντιδρασεις. Πολλες φορες μου την εχουν πει εδω μεσα και σ αλλα φορουμ, ετσι παει....
Το να θιγει καποιος θεμα ιματζ ειναι λογικο να φερει αντιδρασεις.Συγγνωμη αλλα μιας που μιλησατε για ρολογια ξερω κοσμο με patek που οδηγει skoda , δεν ειναι δεδομενο οτι αυτα τα 2 θα πανε μαζι. Εχω συγγενεις που χουν τρελα με τα ρολογια ( tag, rolex) και ψωνιζουν απο το zara.
Ξερω γιατρους ,πολυ γνωστους, που ειναι πολυ ταπεινοι ανθρωποι και η δουλεια τους μιλαει γι αυτους, δε ψαχνω να δω τι αμαξι εχουν, για ονομα.Αυτο που σχολιασα προσωπικα ειναι οτι ειναι στα δικα μου ματια αστοχο να παρει καποιος ενα μοντελο μ αυτο το τιμονι και αυτες τις επιδοσεις μονο επειδη φερει το σημα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Submariner πρασινο σα της μενεγακης ξεκαθαρα...Για αυτό υπάρχουν οι ίματζ ... για να πουλάνε τα άσχετα...
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Οταν ποσταρουμε κατι ειμαστε και ετοιμοι να δεχτουμε τις αναλογες αντιδρασεις. Πολλες φορες μου την εχουν πει εδω μεσα και σ αλλα φορουμ, ετσι παει....
Το να θιγει καποιος θεμα ιματζ ειναι λογικο να φερει αντιδρασεις.Συγγνωμη αλλα μιας που μιλησατε για ρολογια ξερω κοσμο με patek που οδηγει skoda , δεν ειναι δεδομενο οτι αυτα τα 2 θα πανε μαζι. Εχω συγγενεις που χουν τρελα με τα ρολογια ( tag, rolex) και ψωνιζουν απο το zara.
Ξερω γιατρους ,πολυ γνωστους, που ειναι πολυ ταπεινοι ανθρωποι και η δουλεια τους μιλαει γι αυτους, δε ψαχνω να δω τι αμαξι εχουν, για ονομα.Αυτο που σχολιασα προσωπικα ειναι οτι ειναι στα δικα μου ματια αστοχο να παρει καποιος ενα μοντελο μ αυτο το τιμονι και αυτες τις επιδοσεις μονο επειδη φερει το σημα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε διαφωνω..δε μπορουμε εμεις να κρινουμε το καθενα σε ποια γουστα ια φαει τα λεφτα του
.απλα συνηθως αυτος ο τυπος ανθρωπου π επιζητει το κυρος στη σε ρολεξ σαμπ θα παει γιατι μονο αυτο ξερει....
Υγ πριν λιγο καιρο πετυχα στο δρομο τυπο με audemars και σμαρτακι...δε λεει κατι αυτο...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chris85
Kι εγώ είμαι ιατρός -2 δεκαετίες πάνω από την κοπέλα- κι έχω οδηγήσει Fiat,Seat,Alfa,Ford και Suzuki.Δε νομίζω,ότι θα άλλαζε κάτι στη σταδιοδρομία μου, αν ήμουν με BMW,Merc,Audi ή και VW.Πριν 3 χρόνια, ήταν να πάρω μια 116i,γιατί μου άρεσε ως αμάξι,αλλά τελικά δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.
Επί του θέματος κι εντελώς καλόπιστα.Αν προσωπικά της αρέσει η 114d -έστω κι αισθητικά- να την αγοράσει!Όχι επειδή της έκαναν 'καζάνι' το κεφάλι ο περίγυρος.Επιπλέον,αν και καλό μεταχειρισμένο,θα θέλει συντήρηση,ανταλλακτικά κ.α.(κι απ'οτι λένε οι κάτοχοι δεν είναι και χαμηλού κόστους).Συν, ότι diesel για αστική κίνηση μπορεί να έχει θεματάκια.
Αν κινείται κυρίως στην πόλη,θα πρότεινα C3,Micra,Fiesta,Swift.Γλιτώνει κάποιο ποσό,θα είναι καινούρια (που στατιστικά έχουν λιγότερες πιθανότητες να είναι προβληματικά κι από ένα καλό μεταχ.) και η μετακίνηση της πιο εύκολη.Εναλλακτικά και το Α1,αν κι εκεί θα πληρώσει κάτι παραπάνω (τρέχουν όμως κάτι προσφορές).Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αλλο το κύρος όμως της φίρμας και άλλο τι κύρος διαθέτει ένας κάτοχος ενός μοντέλου αυτής.+1
BMW FORUM