-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Υπερβαλεις!! Με το πετρέλαιο κάτω από 1.10;Είμαι Αθήνα, οπότε μαζεύονται κάμποσα. Το καλοκαίρι που θα ανέβω στο χωριό, μπορεί. ( το λέω σοβαρά αυτό)
nickthetrib from tapatalk
-
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7511913
ομορφιές!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία μεταχειρισμένη Σειρά 1 (F20), αλλά δυστυχώς το 80% και πλέον των αυτοκινήτων που βλέπω στις λίστες μεταχειρισμένων δεν έχουν αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ αυτά που έχουν αισθητήρες συνήθως έχουν και πολλά άλλα έξτρα που δε χρειάζομαι με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν σε τιμή.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης εκ των υστέρων εργοστασιακών αισθητήρων και πόσο περίπου κοστίζει; Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33048&subid=2&pubid=7511913ομορφιές!!!!!!!!!
Ούτε στο Σχιστό δεν έχουμε δει τόσο άσχημες καγκουριες (αναφέρω το Σχιστό γιατί εκεί γίνονται τα tribal gathering! )
Ουδεμια σχέση με το disruptive minimalistic σχέδιο της 2002 τούρμπο......
-
Καλά! Εάν στο χάριζαν...ιδίως με τα 370 PS και 465 Nm ροπής...ας το γύριζες πίσω!
Προφανώς είναι το μοντέλο μέσα στην υπερβολή...αλλά μπρος και πίσω εμένα μου αρέσει για σπορ αυτοκίνητο!
Γούστα είναι αυτά! -
δεν είπε ότι δεν είναι γρήγορο, είμαι ότι ειναι καγκουρας
-
Πρωτότυπο αγωνιστικό είναι...μην ξεχνάμε...Δεν βγήκε στην παραγωγή...και πιθανότατα δεν θα βγει ποτέ
-
στις ομορφιές απάντησε
Είναι hot wheels!!!! -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία μεταχειρισμένη Σειρά 1 (F20), αλλά δυστυχώς το 80% και πλέον των αυτοκινήτων που βλέπω στις λίστες μεταχειρισμένων δεν έχουν αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ αυτά που έχουν αισθητήρες συνήθως έχουν και πολλά άλλα έξτρα που δε χρειάζομαι με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν σε τιμή.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης εκ των υστέρων εργοστασιακών αισθητήρων και πόσο περίπου κοστίζει; Ευχαριστώ.Γίνεται, αλλά επειδή δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο Retrofit Kit, θα το πληρώσεις ως ανταλλακτικά και είναι πανάκριβο. Δεν ξέρω το κόστος, αλλά σίγουρα (μαζί με εργασία) δεν θα είναι κάτω από €500 (και λίγα λέω).
-
Ωχ πανάκριβο... After market προτάσεις της προκοπής υπάρχουν; Γενικά είμαι λίγο επιφυλακτικός και προτιμώ - όπως και ο MichalisS απ' ό,τι φαίνεται - μαμά αξεσουάρ αλλά τέτοιες τιμές είναι απαγορευτικές. Για μη εργοαστιακούς αισθητήρες έχετε κάτι να προτείνετε;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης εκ των υστέρων εργοστασιακών αισθητήρων και πόσο περίπου κοστίζει; Ευχαριστώ.Γίνεται, αλλά επειδή δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο Retrofit Kit, θα το πληρώσεις ως ανταλλακτικά και είναι πανάκριβο. Δεν ξέρω το κόστος, αλλά σίγουρα (μαζί με εργασία) δεν θα είναι κάτω από €500 (και λίγα λέω).
Θα εχεις την οπτικη ενδειξη στην οθονη?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Θα εχεις την οπτικη ενδειξη στην οθονη?Εάν υπάρχει η οθόνη, ναι. Άλλα όπως είπα, εάν δεν υπάρχει retrofit kit, είναι πανάκριβες όλες οι τοποθετήσεις εξοπλισμού εκ των υστέρων, γιατί πρέπει να πληρωθούν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά και μετά να γίνει και κωδικοποίηση των module του αυτοκινήτου (που θέλει πολύ ώρα και άρα μεγάλο κόστος). Σε εξειδικευμένο συνεργείο λογικά θα είναι λίγο πιο οικονομικά, αλλά δεν ξέρω πόσο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα εχεις την οπτικη ενδειξη στην οθονη?
Εάν υπάρχει η οθόνη, ναι. Άλλα όπως είπα, εάν δεν υπάρχει retrofit kit, είναι πανάκριβες όλες οι τοποθετήσεις εξοπλισμού εκ των υστέρων, γιατί πρέπει να πληρωθούν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά και μετά να γίνει και κωδικοποίηση των module του αυτοκινήτου (που θέλει πολύ ώρα και άρα μεγάλο κόστος). Σε εξειδικευμένο συνεργείο λογικά θα είναι λίγο πιο οικονομικά, αλλά δεν ξέρω πόσο.
Καλωδια για τους μπροστα εχει το αμαξι? Ξεχασα να τους βαλω και τωρα τους θελω. Όμως πρεπει να αλλαξουν και οι προφυλακτήρες. Βεβαια στην πραξη δεν θα συμφερει και δεν προκειται να τους βαλω...
-
http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/e ... 22911.html
Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια τώρα
Υπάρχουν μεγάλες απάτες απ ότι λενε εδω και χρόνια με τις τιμές εισαγωγής στην Ελλάδα
αλλά δε φορουμ δε γραφονται -
Το θυμάμαι αυτό το θέμα όταν είχε πρωτοδημοσιευθεί, αλλά δεν ήξερα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις και είχε φτάσει και στον οικονομικό εισαγγελέα.
-
http://www.drive.gr/news/tuning/bmw-m2- ... erformance
-
http://www.drive.gr/news/nea-montela/h- ... omoy-video
μια χαρά πάει η νέα Χ3!
-
Διάβαζα στο θέμα της Χ1, τις εντυπώσεις του Emperor από την μικρή βενζινοκίνητη Χ1 με τον 1.5 κινητήρα και σκεφτόμουν πως συνολικά η BΜW μου δίνει την εντύπωση πως δεν 'πουσάρει' πολύ τους μικρούς turbo κινητήρες της.
Ο 1.5 αποδίδει 136hp, την στιγμή που η Ford βγάζει τον 1.5 με 150 ή ακόμη και 180 άλογα. Τα 136 άλογα του 1.5 τα ξεπερνάει ακόμη και ο μικρός χιλιάρης της Ford που φοράει το EcoSport και αποδίδει 140 άλογα.
Στο Mini ο μικρός 1200άρης βγάζει 102 άλογα, που θεωρούνται οριακά για το αυτοκίνητο, την στιγμή που 1200άρηδες άλλων εταιρειών αποδίδουν πλέον άνετα 130 άλογα.
Για ποιο λόγο 'κόβει' τους μικρούς της κινητήρες η BMW; Την τεχνογνωσία προφανώς και την έχει, οπότε ποιος ο λόγος να μην τους πίεζαν λίγο παραπάνω ώστε να κινούν πιο άνετα την X1 ή την βασική έκδοση του Mini;
Να είναι θέματα αντοχής, εκπομπής ρύπων, ή marketing για να οδηγούνται οι υποψήφιοι αγοραστές στις μεγαλύτερες και ακριβότερες εκδόσεις;
-
Μήπως επειδή η εταιρεία δεν έχει μικρότερους κινητήρες από αυτούς οπότε κάτι παίζει με τις μετρήσεις ; οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν πιο μικρά μοντέλα και πιο μικρούς κινητήρες στην γκάμα τους .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW FORUM