-
Αν με είχατε ακούσει, δεν θα τραβούσε ακόμη η κουβέντα! O Κίκιζας (ως είθισται...) έχει ΔΙΚΙΟ! Σταματήστε λοιπόν να του πάτε κόντρα και πάμε παρακάτω...
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά βγαίνουν, απλά πολλοί δεν μπορούν να οδηγήσουν οικονομικά.Sent from my GNex using smoke signals.
+1 βγαίνουν αλλά με προσπάθεια και υπομονη...
-
Σίγουρα θέλει προσπάθεια.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
....................
Υ.Γ. Κάθε χρονιά που το πηγαίνω για service στον Σήττα σκέφτομαι και ευχαριστώ τον cavallino που μου τον σύστησε. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός!!Ο Σιττας (νομιζω ετσι γραφεται...) εχει πολυ καλους μηχανικους και ο ιδιος ειναι τρομερα σχολαστικος και 'κερβερος' απο πανω τους. Ακομα παραλαμβανει ο ιδιος και σημειωνει παρατηρησεις? Και τα παιδια τους (του Σιττα και του Φλασκη εννοω, ειναι συναιτεροι ακομα φανταζομαι), ειναι μια χαρα, ο καθενας στο ποστο του.
Ο Στρατος ειναι ο καλυτερος του, εχεις δει την Ε21 με το M3 μοτερ? Πηγαινε καποτε Μεγαρα μ' αυτην, αρκετα γρηγορα κιολας.
Εμεις ειμαστε πελατες παααρα πολλα χρονια, απλα το πραγμα στραβωσε τελευταια με μια ανταλλαγη μιας Ε30 με μιας Ε36 η οποια αποδειχτηκε χρεπι, αλλα και λογω του οτι οι εγγυησεις που εδωσε δεν ισχυσαν, τουλαχιστον κατα τη δικη μας αποψη.
Για σερβις κλπ λοιπον, καμμια ενσταση. Εμεις το 118 το παμε στο Σπανο, απο κει που το πηραμε δηλαδη, λογω αυτης της ιστοριας και μονο. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
....................
Υ.Γ. Κάθε χρονιά που το πηγαίνω για service στον Σήττα σκέφτομαι και ευχαριστώ τον cavallino που μου τον σύστησε. Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός!!Ο Σιττας (νομιζω ετσι γραφεται...) εχει πολυ καλους μηχανικους και ο ιδιος ειναι τρομερα σχολαστικος και 'κερβερος' απο πανω τους. Ακομα παραλαμβανει ο ιδιος και σημειωνει παρατηρησεις? Και τα παιδια τους (του Σιττα και του Φλασκη εννοω, ειναι συναιτεροι ακομα φανταζομαι), ειναι μια χαρα, ο καθενας στο ποστο του.
Ο Στρατος ειναι ο καλυτερος του, εχεις δει την Ε21 με το M3 μοτερ? Πηγαινε καποτε Μεγαρα μ' αυτην, αρκετα γρηγορα κιολας.
Εμεις ειμαστε πελατες παααρα πολλα χρονια, απλα το πραγμα στραβωσε τελευταια με μια ανταλλαγη μιας Ε30 με μιας Ε36 η οποια αποδειχτηκε χρεπι, αλλα και λογω του οτι οι εγγυησεις που εδωσε δεν ισχυσαν, τουλαχιστον κατα τη δικη μας αποψη.
Για σερβις κλπ λοιπον, καμμια ενσταση. Εμεις το 118 το παμε στο Σπανο, απο κει που το πηραμε δηλαδη, λογω αυτης της ιστοριας και μονο.Σωστά...Σίττας. Συγνώμη.
Ναι, αυτός παραλαμβάνει. Όπως τα λες ακριβώς! Εξαιρετικά τα παιδιά όλα!
Λοιπόν, με πήραν τηλέφωνο με το σύνολο αλλά όπως έγραψα (πριν τις καταναλώσεις ) αύριο θα είναι έτοιμο γιατί πρέπει να κρυώσει.
Σύνολο 212€ που περιλαμβάνει φλάτζα για το καπάκι (128€ είναι μόνο αυτή), φίλτρο λαδιού, τσιμούχες και εργασίες (αλλαγή λαδιών, έλεγχος διάκενου). Συν τα λάδια που πήρα μόνος μου (60 ευρώ)...πάμε στα 272€.
Και είμαστε ολόφρεσκοι και έτοιμοι για τον χειμώνα.
Υ.Γ. Ο Σπανός μου είχε πει 600 ευρώ μόνο για τη ρύθμιση διάκενου γιατί 'θα πάρει δυο μέρες'
-
Η τιμη ειναι απο εξουσιοδοτημενο ή σπεσιαλιστας;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η τιμη ειναι απο εξουσιοδοτημενο ή σπεσιαλιστας;Σπεσιαλίστας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
οι μετρησεις των περιοδικων ειναι συνηθως ανακριβεις. Ειτε γιατι δεν κανουν οικονομια στα καυσιμα, ειτε γιατι δεν κανουν αρκετα χλμ για να βγει αξιοπιστη μετρηση, ειτε γιατι πολλες φορες τα αυτοκινητα που παραλαμβανουν ειναι αστρωτα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες.
απο την αλλη, ακομη και 2 ιδια αυτοκινητα, σε παρομοιες διαδρομες, με διαφορετικους οδηγους, ευκολα βγαζουν 10% διαφορες μεταξυ τους.
μια καλη ενδειξη ειναι το spritmonitor +10% λογω συνθηκων και καυσιμων στην Ελλαδα.
Ακριβώς έτσι!
Πες τα...
Αρα εμπιστευομαστε το εν λογω site, με κατοχους...? Ιδου λοιπον τα αποτελεσματα. Μεση καταναλωση απο 3 κατοχους με 37, 54, 89 γεμισματα ο καθενας, και το αποτελεσμα? 10,68λιτρα/100km...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
Eνταξει οτι να ναι...
-
Tα 14λτ/100 είναι εξωπραγματική μέση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Μόνο με σκίσιμο κατά το 70-80% της χρήσης του μπορεί να βγει αυτό το νούμερο.
-
Το στατιστικό δείγμα δεν είναι τεράστιο, 3 αυτοκίνητα μόνο. Το ο,τι να ναι τα κλπ δεν έχω καταλάβει πως προκύπτουν αγαπητέ Γρηγόρη.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
....................
Άλλος ο Σίττας στον Γέρακα και άλλος ο Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα....τελείως διαφορετικά συνεργεία. Ο Νίκος λεεί για αυτόν στο Γέρακα...εσύ timkoul εάν κατάλαβα καλά λές για τον Σίττα-Φλασκή στην Καλλιθέα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το στατιστικό δείγμα δεν είναι τεράστιο, 3 αυτοκίνητα μόνο. Το ο,τι να ναι τα κλπ δεν έχω καταλάβει πως προκύπτουν αγαπητέ Γρηγόρη.Προφανώς το περιοδικό με την συνεχή παρουσία 4αρων δεκαετιών έχει κάνει περισσότερα γεμίσματα από αυτούς τους 3 κατά τη διάρκεια της δοκιμής της.
-
Δεν είναι μόνο 3. http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
-
@mirage
Ενω το στατιστικο δειγμα του Νικου αποκλειστικα ειναι ΤΙΤΑΝΙΟΜΕΓΙΣΤΟ...
Δεν συμφωνησε ο Νικος οτι ειναι πιο εγκυρο το αποτελεσμα απο το spritmonitor?
Oριστε και εγω το παρεθεσα, και εχουμε την καταπληκτικη μεση καταναλωση των 10,68λιτρων/100Km...12-13λιτρα λεει ο Νικος, 14,5λιτρα οι 4τροχοι, 10,68λιτρα το spritmonitor, που το υποστηριζει μεταξυ αλλων και ο Νικος.
Ε, εκει παει το οτι να ναι, και προσθετω επιπλεον και 'τα παντα ολα'...Απο ολα αυτα ομως, by default οι μετρησεις του Νικου ειναι οι πιο διαδεδομενες, εγκυρες, και ρεαλιστικες...
Edit: οριστε ο infinity βρηκε και αλλους...Η μεση καταναλωση εντωμεταξυ επεσε και αλλο...
Αμα ηταν καμμια 30αρια κατοχοι δηλαδη παιζει να βλεπαμε και κατω απο 10λιτρα... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προφανώς το περιοδικό με την συνεχή παρουσία 4αρων δεκαετιών έχει κάνει περισσότερα γεμίσματα από αυτούς τους 3 κατά τη διάρκεια της δοκιμής της.Σεβασμος νεε στην αναφορα μετρησεων του εγκυροτερου περιοδικου αυτοκινητου στην Ελλαδα με αδιαλλειπτη παρουσια τεσσαρων δεκαετιων...
Εντωμεταξυ ο δικος μου ο δεινοσαυρος (οπως το αποκαλει η συζυγος) εχει απο τοτε που αρχισα να τα καταγραφω (01/01/2011) μεχρι σημερα 11.22...σιγα μην ειναι αντιπροσωπευτικο το 14 στου Νικου..
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Απο ολα αυτα ομως, by default οι μετρησεις του Νικου ειναι οι πιο διαδεδομενες, εγκυρες, και ρεαλιστικες...
Μπορεί να μην είναι του Νίκου αλλά σίγουρα δεν είναι και αυτές του περιοδικού με τις 4 συνεχείς δεκαετίες παρουσίας.
@ VolvoZeus
Συγγνώμη, παραφέρθηκα. -
Για τον Σίττα στο Γέρακα λέω, ναι...δε ξέρω αν δε το διευκρίνισα ή όχι.
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οι μετρησεις των περιοδικων ειναι συνηθως ανακριβεις. Ειτε γιατι δεν κανουν οικονομια στα καυσιμα, ειτε γιατι δεν κανουν αρκετα χλμ για να βγει αξιοπιστη μετρηση, ειτε γιατι πολλες φορες τα αυτοκινητα που παραλαμβανουν ειναι αστρωτα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες.
απο την αλλη, ακομη και 2 ιδια αυτοκινητα, σε παρομοιες διαδρομες, με διαφορετικους οδηγους, ευκολα βγαζουν 10% διαφορες μεταξυ τους.
μια καλη ενδειξη ειναι το spritmonitor +10% λογω συνθηκων και καυσιμων στην Ελλαδα.
Ακριβώς έτσι!
Πες τα...
**Αρα εμπιστευομαστε το εν λογω site, με κατοχους...? **
Από που προκύπτει η ερώτησή σου? Ούτε εγώ, ούτε κι ο Σπύρος γράψαμε κάτι τέτοιο.
Γενικώς, ακόμα αμφιβάλω αν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.
Έχεις κάνει τους 4Τ ευαγγέλιο, βίβλο και τους εμπιστεύεσαι ΤΟΣΟ τυφλά που ό,τι κι αν γράψουν κάτοχοι είναι...λάθος! Δηλαδή ΠΟΣΟ πιο --> ...δε πάει άλλο...μελάνιασε!
Για άλλη μια φορά...και θα το λέω μέχρι να το καταλάβεις. Η κατανάλωση των 14,5λτ/100κμ ως ΜΕΣΗ που βγάζουν οι 4Τ είναι ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ!
Από την άλλη τα 10άρια που ανεβάζουν στο spritmonitor είναι λίγα. Τα νούμερα αυτά στην Ελλάδα (στο εξωτερικό δε ξέρω τι παίζει κι αν είναι διαφορετικό) παίζουν μόνο αν κινείσαι 80% σε Εθνική με 100 κμ/ω ή μέχρι τις 3Κ στροφές. Από και πάνω, κατεβάζει...ΤΕΛΟΣ!
Έλα παππού μου δηλαδή...
Υ.Γ. Τώρα το είδα...που έγραψα ότι το spritmonitor είναι έγκυρο? τη δική μου μέτρηση έγραψα ως έγκυρη.
-
Εν τω μεταξυ το 12.5 του Νικου ειναι μεσα στα ορια και αλλων χρηστων στο spritmonitor (9-12.9) ενω ο ΓΚ τον κραζει υποστηριζωντας τους 4Τ με τα 14.5 που ειναι αλλου για αλλου.
Εχει πλακα. -
Νικο για το Σιττα στην Καλιθεα λεω εγω. Τον Σιττα στο Γερακα τον εχω δει και νομιζα οτι ειναι παραρτημα του αλλου. Δεν ηξερα οτι ειναι διαφορετικα συνεργεια. Δεν εχω αποψη γι αυτον στο Γερακα.
Ουτε φυσικα για την καταναλωση της si. Μοιαζει ομως παρομοια με του S2000 (οχι του Joe bar ομως, αυτο καιει κατω απο 6lt/1000χλμ... ) -
Τα θέλει ο κωλος σας... Και πέρα απο αυτο, έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ ο Κικιζας να γαμάει όλα τα θρεντς και να τον ακολουθείτε!
Καιρός να βάλουν οι mods φρένο σε αυτο.
Έλεος!
BMW FORUM