-
Αυτό το καινούριο American Gangster το έχει δει κανείς;
Φαίνεται ενδιαφέρον...Ντένζελ Γουοσιγκτον, Ράσελ Κρόου κτλ κτλ
-
Μόλις είδα το 'The Man From Earth', http://www.imdb.com/title/tt0756683/
Η ταινία είναι το απόλυτο φάρμακο για να ξυπνήσει το μυαλό.
Και σωστά την έχουν βάλει στην κατηγορία SCI-FI, δεν πρόκειται για πλάκα.
Απλά ΑΠΙΘΑΝΟ σενάριο 9/10
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πολύ δυνατό έργο, πιθανώς το καλύτερο αυτό το καιρό. Ελάχιστο πιστολίδι αλλά ακραίες σκηνές. Και φυσικά αληθινή ιστορία.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πολυ καλο και θελω να παω να το δω!
Ειδα το Golden Compas.... Και μου αρεσε.
Αν και ψιλο-παραμυθακι, ηταν πολυ ωραιο!Ειδα και το I am the legend...
Κατι σαν το Resident Evil, χωρις την Mila Jovovic.
Αρκετη δραση, αρκετα ζομπι (;;;) τρελη Αμερικανικη προπαγανδα, τρελη διαφυμιση της Αμερικης και τρελη διαφυμιση της Ford USA....
Αλλα μου αρεσε -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα τον Ρατατούη και τα σπασε!Είδα προχθές το 'Michael Clayton' με το George Clooney!
Βλέποντας την βαθμολογία του Αθηνοράματος για τη συγκεκριμένη ταινία,πολύ εύκολα μπορεί να πιστεψει κάποιος ότι η ταινία είναι μέτρια και κάτω...
Απόλυτα λάθος!
Είναι μια πολύ καλή ταινία,επαγγελματική σε κάθε επίπεδο,όπως μόνο οι Αμερικάνοι μπορούν και έχουν τα μέσα να το κάνουν,ενώ έχει ως πρωταγωνιστή τον ίσως καλύτερο σύγχρονο ηθοποιό του Χόλυγουντ!
Ο τύπος είναι απλά άπαιχτος!
Κουβαλά μαζί του την αύρα των παλαίοτερων ηθοποιών του Χόλυγουντ,όπως ο Κάρυ Γκραντ και ο Ρόμπερτ Μήτσαμ,με μια γνησιότητα καλλιτεχνική,και με μια ανησυχία δημιουργική και κοινωνική,που τον τοποθετεί πάνω από τους προαναφερθέντεςΚαλή ταινία λοιπόν,αξίζει να τη δείτε!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είδα τον Ρατατούη και τα σπασε!
Είδα προχθές το 'Michael Clayton' με το George Clooney!
Βλέποντας την βαθμολογία του Αθηνοράματος για τη συγκεκριμένη ταινία,πολύ εύκολα μπορεί να πιστεψει κάποιος ότι η ταινία είναι μέτρια και κάτω...
Απόλυτα λάθος!το http://www.movieworld.gr συμφωνεί μαζί σου. (γενικά έχει αρκετά καλές κριτικές, θαρρώ).
Έχω σχηματίσει την εντύπωση πως είναι κάτι στο στυλ/επίπεδο του Goodnight and good luck. -
Στις ταινίες δεν ακούς ποτέ την γνώμη των κριτικών.-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Στις ταινίες δεν ακούς ποτέ την γνώμη των κριτικών.-Διαφωνω, δεν είναι τόσο απόλυτο το θέμα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ειχα γραψει πιο πισω τοτε που πρωτοβγηκε, στο UK το ειδα, φοβερη ταινια που κατα τη γνωμη μου εχει μεσα στο πνευμα της στοιχεια απο ''Serpico'', ''The french connection'', ακομη και απο το Νονο + τον καλυτερο αντρα ηθοποιο αυτη τη στιγμη κατ εμε. Denzel (φοβερες ερμηνειες και οι 2 στρα btw)
-
Διαφωνω, δεν είναι τόσο απόλυτο το θέμα.
Έτσι. Βεβαίως και την ακούς τη γνώμη τους. Και μετά πας να δεις αυτό που έθαψαν, γιατί σίγουρα θα είναι το καλύτερο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι. Βεβαίως και την ακούς τη γνώμη τους. Και μετά πας να δεις αυτό που έθαψαν, γιατί σίγουρα θα είναι το καλύτερο
Εγω παντως πρωτα βλεπω το τραιλερακι, μετα την ταινια και μετα διαβαζω τις κριτικες για να δω αν συμφωνω ή οχι
edit: Εχω ετοιμασει christmas special για σημερα. Θα ξεκινησω με το ''Home Alone'' (το 1ο μονο), συνεχεια με το ''The Santa Clause'' (Tim Allen που γινεται Αη Βασιλης με το ζορι ) συνεχεια λιγο με 2 25λεπτα καρτουν ''Mickeys Christmas Carol'' + ''How the grinch stole christmas'' και συνεχιζουμε με το ''Scrooged'' και last το ''Jingle All the way'' το οποιο νομιζω το εχει σημερα και στην TV. Σκεφτομαι να βαλω και το ''Nightmare before christmas'' μεσα στη λιστα αλλα θα δειξει, ειναι βεβαια λιγο πιο σκοτεινη ταινια
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Στις ταινίες δεν ακούς ποτέ την γνώμη των κριτικών.-Παντα την ακους!
Για να μπορεις να τους θαψεις στο τελος της ταινιας στους φιλους σου -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειδα το Golden Compas.... Και μου αρεσε.
Αν και ψιλο-παραμυθακι, ηταν πολυ ωραιο!Και εγώ το είδα! Παραμυθάκι, αλλά αξίζει τον κόπο και στο σινεμά να το δεις (και δεν το λέω συχνά αυτό)! Αρκεί να έχεις παιδάκια ή να σε ενοχλούν πολύ τα 6-7 ευρώ στην τσέπη σου...
-
Οι κριτικοί έχουν ένα βασικό μείον. Βλέπουν τις ταινίες ημέρα (και χωρίς τη κατάλληλη προετοιμασία. Κανονίζουμε τη με παρέα. Ανοίγουμε έντυπο με κινηματογράφους διαλέγουμε ταινία κ.λ.π.').
-
+1
-
Χθες πήγα και είδα το Beowulf σε 3D αίθουσα...
Παιδιά... άλλη φάση... κ@υλα.... αλλά πλήρωσα 12 ευρώ... -
+1
Συμφωνώ με το γιατρό! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
+1
Συμφωνώ με το γιατρό!Ακούω την γνωμη των κριτικών και πάω και βλέπω αυτό που δεν τους αρέσει.
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι! -
Διαβασα κριτικες κ πηγα να δω μια μετρια ταινια το AMERICAN GANGSTER .
Τελικα ειδα μια πολυ μετρια ταινια , εντελως αδιαφορη .
Γουστα ομως ειναι αυτα , αλλα να συγκρινεται με αριστουργηματα ειναι υπερβολη . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Διαβασα κριτικες κ πηγα να δω μια μετρια ταινια το AMERICAN GANGSTER .
Τελικα ειδα μια πολυ μετρια ταινια , εντελως αδιαφορη .
Γουστα ομως ειναι αυτα , αλλα να συγκρινεται με αριστουργηματα ειναι υπερβολη .+1
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]