-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μην υποτιματε τη γνωμη των κριτικων. Μπορει εν τελει να ειναι μια ακομα αποψη για μια ταινια αλλα η διαφορα αυτης της αποψης απο την αποψη καποιου απλου θεατη ή εστω θεατη που ειναι πορωμενος με τον κινηματογραφο εγκειται στο γεγονος οτι ειναι πιο professional. Δεν γινεσαι ετσι απλα κριτικος αμα το αποφασισεις μια μερα πχ...ειναι κανονικη σχολη και μαλιστα γνωριζω 2 ατομα στο UK το οποιο το σπουδαζουν.Με αλλα λογια η αποψη τους ειναι πιο εμπεριστατωμενη και με αναλυση εις βαθος παρα μια απλη επιφανειακη αναλυση απο τον καθενα μας που περιοριζεται στο αν μας αρεσε ή οχι. Και για να καταλαβετε τι ενοοω καλυτερα, παρτε 20 κριτικους μεσα σε ενα δωματιο βλεπωντας μια ταινια και 20 απλους random θεατες σε αλλο δωματιο να δουν την ιδια ταινια και μολις τελειωσει να την βαθμολογησουν εξισου. Θα παρατηρησετε οτι η random ομαδα θα δωσει ο καθενας και μια εντελως random βαθμολογια πχ απο 1-10 ενω οι κριτικοι θα περιοριστουν σε ενα συγκεκριμενο τμημα πχ απο 6-8. Ασε που αν θελεις να ρωτησεις και για την ταινια λογικα θα πας να ρωτησεις τους κριτικους...
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω...Συνοψιζοντας , οι κριτικοι αδικουν λιγο τις ταινιες διασκεδασης -εμπορικες κ προβαλλουν αυτες που θεωρουν ποιοτηκες .
Σε γενικες γραμμες ο ρολος τους ειναι θετικος. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μην υποτιματε τη γνωμη των κριτικων. Μπορει εν τελει να ειναι μια ακομα αποψη για μια ταινια αλλα η διαφορα αυτης της αποψης απο την αποψη καποιου απλου θεατη ή εστω θεατη που ειναι πορωμενος με τον κινηματογραφο εγκειται στο γεγονος οτι ειναι πιο professional. Δεν γινεσαι ετσι απλα κριτικος αμα το αποφασισεις μια μερα πχ...ειναι κανονικη σχολη και μαλιστα γνωριζω 2 ατομα στο UK το οποιο το σπουδαζουν.
Με αλλα λογια η αποψη τους ειναι πιο εμπεριστατωμενη και με αναλυση εις βαθος παρα μια απλη επιφανειακη αναλυση απο τον καθενα μας που περιοριζεται στο αν μας αρεσε ή οχι. Και για να καταλαβετε τι ενοοω καλυτερα, παρτε 20 κριτικους μεσα σε ενα δωματιο βλεπωντας μια ταινια και 20 απλους random θεατες σε αλλο δωματιο να δουν την ιδια ταινια και μολις τελειωσει να την βαθμολογησουν εξισου. Θα παρατηρησετε οτι η random ομαδα θα δωσει ο καθενας και μια εντελως random βαθμολογια πχ απο 1-10 ενω οι κριτικοι θα περιοριστουν σε ενα συγκεκριμενο τμημα πχ απο 6-8. Ασε που αν θελεις να ρωτησεις και για την ταινια λογικα θα πας να ρωτησεις τους κριτικους...
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω...Συνοψιζοντας , οι κριτικοι αδικουν λιγο τις ταινιες διασκεδασης -εμπορικες κ προβαλλουν αυτες που θεωρουν ποιοτηκες .
Σε γενικες γραμμες ο ρολος τους ειναι θετικος.Καλα....
Τον Λαβυρινθο του Πανα τον ειχαν βγαλει σουπερ και τελικα ηταν -ΙΜΗΟ-μια πατατα που χωρις LSD δεν καταλαβαινες τι παιζει -
Οι κριτικοι συνηθως εστιαζουν στα τεχνικα μερη μιας ταινιας (ερμηνεις, σκηνοθεσια, μουσικη, εικονες) που συνηθως δεν γινονται αντιληπτες στον μεσο θεατη, καθως σε αυτον αποτυπωνεται μονο μια γενικη εικονα της ταινιας και παντα αναλογα με το ποσο ψυχαγωγηθηκε και οχι ποσο διδαχθηκε κατι απο την ταινια.
Οι κριτικοι το βλεπουν σαν εργο τεχνης, ο μεσος θεατης σαν μεσο ψυχαγωγιας.
Γιαυτο εγω παντα διαχωριζω τη θεση μου απο τις 'επαγγελματικες' κριτικες και ακουω πιο πολυ τις γνωμες των γνωστων μου. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μην υποτιματε τη γνωμη των κριτικων. Μπορει εν τελει να ειναι μια ακομα αποψη για μια ταινια αλλα η διαφορα αυτης της αποψης απο την αποψη καποιου απλου θεατη ή εστω θεατη που ειναι πορωμενος με τον κινηματογραφο εγκειται στο γεγονος οτι ειναι πιο professional. Δεν γινεσαι ετσι απλα κριτικος αμα το αποφασισεις μια μερα πχ...ειναι κανονικη σχολη και μαλιστα γνωριζω 2 ατομα στο UK το οποιο το σπουδαζουν.
Με αλλα λογια η αποψη τους ειναι πιο εμπεριστατωμενη και με αναλυση εις βαθος παρα μια απλη επιφανειακη αναλυση απο τον καθενα μας που περιοριζεται στο αν μας αρεσε ή οχι. Και για να καταλαβετε τι ενοοω καλυτερα, παρτε 20 κριτικους μεσα σε ενα δωματιο βλεπωντας μια ταινια και 20 απλους random θεατες σε αλλο δωματιο να δουν την ιδια ταινια και μολις τελειωσει να την βαθμολογησουν εξισου. Θα παρατηρησετε οτι η random ομαδα θα δωσει ο καθενας και μια εντελως random βαθμολογια πχ απο 1-10 ενω οι κριτικοι θα περιοριστουν σε ενα συγκεκριμενο τμημα πχ απο 6-8. Ασε που αν θελεις να ρωτησεις και για την ταινια λογικα θα πας να ρωτησεις τους κριτικους...
Τον Λαβυρινθο του Πανα τον ειχαν βγαλει σουπερ και τελικα ηταν -ΙΜΗΟ-μια πατατα που χωρις LSD δεν καταλαβαινες τι παιζειit starts to make sense
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τον Λαβυρινθο του Πανα τον ειχαν βγαλει σουπερ και τελικα ηταν -ΙΜΗΟ-μια πατατα που χωρις LSD δεν καταλαβαινες τι παιζειit starts to make sense
Don't follow mate
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα το 23 μου άρεσε πολύ πάντως.μηπως κοιμοσουν οταν το βλεπες?
η εκανες τπτ αλλο?
-
Το ότι δεν κοιμόμουν είναι σίγουρο γιατί παράλληλα έκανα και up την αγγελία σου. Επιπλέον, δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο να την βρίσκω με τον τζιμ κάρεϋ.
-
ποια απο'ολες?
και
εισαι στο σωστο δρομο
-
i am legend ειδα μολις τωρα...
πολυ καλο και δε το λεω επειδη ο will smith ειχε μια μαστανγκ gt500 κοκκινη..
εκτος απο τη δραση τη ψαχνει και σε ψυχολογικο επιπεδο.. περιεργο για εργο χολυγουντ..
-
Mόλις το κατέβασα και εγώ, θα το δω σήμερα αύριο...
-
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...
-
To I am Legend είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία μέχρι λίγο πριν το τέλος. Μετά μάλλον βαρέθηκε ο σκηνοθέτης και παρουσίασε σε ένα τέταρτο τα πάντα με το όποιο αναμενώμενο άγχος μήπως δε προλάβει να δείξει κάτι.
-
I am Legend. Πραγματικά πολύ καλή ταινία της Ford. Κόστισε λίγο παραπάνω αλλά το φχαριστηθήκαμε.
Έλεος
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ορφανοτροφείο, πολύ καλό. Δεν είναι να το δεις σε dvd κατά τη γνώμη μου, θα το θεωρήσεις μεγάλη πατάτα. Μερικοί στο σινεμά πρέπει να χέστηκαν πάρα πολύ αν κρίνω από τα αμήχανα γέλια...Το πρωτο μερος ειναι πολυ καλο , με την τυπισα να κινειται ομορφα κ ερεθιστικα , δεν προσεχε ομως κ τοσπασε το ποδι της .
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
I am Legend. Πραγματικά πολύ καλή ταινία της Ford. Κόστισε λίγο παραπάνω αλλά το φχαριστηθήκαμε.Έλεος
Αυτό το καινούριο American Gangster το έχει δει κανείς;
Φαίνεται ενδιαφέρον...Ντένζελ Γουοσιγκτον, Ράσελ Κρόου κτλ κτλ
Πολυ καλο και θελω να παω να το δω!
Ειδα το Golden Compas.... Και μου αρεσε.
Αν και ψιλο-παραμυθακι, ηταν πολυ ωραιο!Ειδα και το I am the legend...
Κατι σαν το Resident Evil, χωρις την Mila Jovovic.
Αρκετη δραση, αρκετα ζομπι (;;;) τρελη Αμερικανικη προπαγανδα, τρελη διαφυμιση της Αμερικης και τρελη διαφυμιση της Ford USA....
Αλλα μου αρεσε -
Το I am legend το βρηκατε σε κανα καλο cam ή σε εκεινο το κλασσικο το οποιο ειναι στραβο και χαλια....2 φορες το κατεβασα και τις 2 ηταν το ιδιο ναουμ οπου και ξενερωσα και ειπα θα παω να το δω in da cinema...Αλλα απο την αλλη ξενερωνω με το γεγονος οτι θα γινεται της τρελης στο mall (ειναι το πιο κοντινο σε μενα cinema) οποτε ειμαι παγιδευμενος
Ασχετο. Αυτο το Assassination of Jesse James παντως φαινεται φοβερο ταινιακι
-
http://www.mininova.org/tor/1060656
Eγώ αυτό κατέβασα και είδα και είναι αρκετά καλή ποιότητα.
-
Κάτι σε youtube για το i am legend ( και όχι μόνο)
http://tvshack.net/movies/I_Am_Legend__2007_
Μέχρι τη μια ώρα είναι μια μετριότητα , μετά δεν ξέρω , τώρα το βλέπω. Πάντως αν πήγαινα σινεμά θα λυπόμουν τα λεφτουδάκια μου.
-
υπαρχει σε dvd ποιοτητα...(υποτιθεται)τεσπα, ειναι πολυ καλη εικονα...
προπαγανδα της αμερικης παντως εγω δεν ειδα... εχουν βγει πολυ χειροτερες ταινιες...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
I am Legend. Πραγματικά πολύ καλή ταινία της Ford. Κόστισε λίγο παραπάνω αλλά το φχαριστηθήκαμε.
Έλεος
Ειδα και το I am the legend...
Κατι σαν το Resident Evil, χωρις την Mila Jovovic.
Αρκετη δραση, αρκετα ζομπι (;;;) τρελη Αμερικανικη προπαγανδα, τρελη διαφυμιση της Αμερικης και τρελη διαφυμιση της Ford USA....
Αλλα μου αρεσεΣυγγνώμη, δεν το είχα δεί. Άρα συμφωνούμε στη διαφήμιση.
Κατα τα λοιπά τι να χαρώ; Το στόρυ, την ηθοποιια, τη σκηνοθεσία, τα κενά;
Πάντως η σκυλίτσα έπαιζε πολύ καλά007
Ψάξε αυτό που έχει ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. Πολύ καλή εικόνα, καλή μετάφραση. I_Am_Legend(2007)_DVDSCR_GreekSubtitles
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]