-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μόλις ξενίνησα...ψάχνω το 7 88.ΜΡ3
Το άκουσες το mp3?
-
Το βρήκα αυτό οκ, αλλά ευχαριστώ!!
Το κακό είναι οτι ΚΟΛΛΗΣΑ
Πάει η δουλειά σήμερα!
-
Είναι κορυφή... τώρα στέρηση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι κορυφή... τώρα στέρηση...Έτσι
Από την άλλη μεριά, όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν κάποτε
Υπομονή, ακούγεται κάτι και για level 12. -
Πείτε μου κάτι, σε αυτό το ρημαδο22 με τη διαγώνιο και την ερώτηση 'τι έγινε?' θέλει l337;
Αν και δοκίμασα και δεν βγαίνει, μάλλον είναι κάτι άλλο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι κορυφή... τώρα στέρηση...
Έτσι
Από την άλλη μεριά, όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν κάποτε
Υπομονή, ακούγεται κάτι και για level 12.Μισό λεπτό ρε φίλε, να καταλάβω κάτι δηλαδή. Τι είναι το ωραίο; Όλοι εσείς να γουστάρετε κι εμείς οι υπόλοιποι, η πλέμπα, να νοιώθουμε μειονεκτικά και ηλίθιοι;;; Αυτό είναι το ωραίο;
Μάλιστα, μάλιστα. Ωραία παρέα είστε ρε σεις εδώ! Κι εγώ που νόμιζα πως είμαστε όλοι φίλοι!!!
-
Pai Mei, δώσε λίγο το λινκ...
nasos79, ωραίο είναι το γριφοπαιχνίδι. Αμα δεν γουστάρεις, να μας!!!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πείτε μου κάτι, σε αυτό το ρημαδο22 με τη διαγώνιο και την ερώτηση 'τι έγινε?' θέλει l337;
Αν και δοκίμασα και δεν βγαίνει, μάλλον είναι κάτι άλλο...Δοκίμασες ΌΛΕΣ τις επιλογές που δίνει το δεξί κλικ στο ποντίκι σου?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
nasos79, ωραίο είναι το γριφοπαιχνίδι. Αμα δεν γουστάρεις, να μας!!!Αϊ πάνε φτιάξε ρε κανένα στούκας, που θα μας την πεις κιόλας!!!
(Και σταμάτα να χαλάς το thread με τα offtopic σου, ΑΜΑΝ! Ας τον επαναφέρει κάποιος moderator στην τάξη τούτον εδώ!!!)
-
Μόλις ξενίνησα...
ψάχνω το 7 88.ΜΡ3
Το άκουσες το mp3?
Ρε Κrus σε τι προγραμμα παιζει, γιατι εγω δεν ακουω τιποτα..
-
Τι εννοείς?
Πρέπει να παίζει από τον browser σου κανονικά. Ίσως να μην έχεις το plugin εγκατεστημένο. Με ΙΕ είσαι ή Firefox?Πρέπει να τονίσω ότι ΌΛΑ είναι απλούστερα με τον firefox.
-
ΟΚ το βρηκα..γ@μω τα κλειστα μου ηχεια...
-
-
Γ@μώ τον Explorer %^&$^&4^#76# τον (&(%)%$
ΥΓ. Της κοντής, της φταιν οι τρίχες, οκ το ξέρω...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΟΚ το βρηκα..γ@μω τα κλειστα μου ηχεια... -
Να πεταχτώ σε λίγο που ανοίγουν τα γραφεία μια βόλτα στο Βύρωνα,Ανδρομέδας 20
(για το 21-επίπεδο 3)
-
Τι εννοείς?
Πρέπει να παίζει από τον browser σου κανονικά. Ίσως να μην έχεις το plugin εγκατεστημένο. Με ΙΕ είσαι ή Firefox?Πρέπει να τονίσω ότι ΌΛΑ είναι απλούστερα με τον firefox.
Εμένα δεν ακουγεται τίποτα.
Τα ηχεία μου είναι ανοιχτα
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Τι εννοείς?
Εμένα δεν ακουγεται τίποτα.
Τα ηχεία μου είναι ανοιχτα
88.mp3 δοκίμασες?
-
Εχουν ενα τοπικ στο φορουμ τους, για ενα μυστικο επιπεδο.....
Εχει βγαλει κανενας ακρη;;;;;;; -
Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί. Χθες ασχολήθηκα λίγο με το πρώτο επίπεδο και το πρωί σήμερα ξεκινήσαμε με έναν φίλο και κάτσαμε μέχρι τις 7 και λιώσαμε και φτάσαμε μέχρι το 78... όπου και κολήσαμε πραγματικά και το αφήσαμε για σήμερα...
QUIZ: Μυστικές σελίδ.ες!!! Κουβέντα και συμβουλές.