-
87 πλέον...
-
RESPECT dino αν έλυσες το 75 χωρίς βοήθεια
-
Το 75 ποιό είναι;
έντιτ: έπρηζα τον λουκά να μου το πει αλλά δεν μου έλεγε τπτ!
οπότε μου πήρε 2-3 ώρες αλλά τα κατάφερα.
Στο 65 ήταν που δεν μπορούσα, και τλκ είπα σε 2 φίλους μου και το λύσαμε μαζί... στα υπόλοιπα ίδρωσε ο κώλος μου, και έριξε και μερικά τιψ ο λουκάς...
-
Έπρεπε να ξέρεις καλά το τραγούδι, εμένα είναι από τα αγαπημενα μου. Είμαι στο 86 πλέον
-
έτυχε να το έχω ακούσει σε έναν καμμένο σταθμό καθώς γυρνούσα από την ξάνθη. ωραίο τραγούδι είναι ναι...και για κάποιον περίεργο λόγο με γέμισε μελαγχολία... τέσπα!
-
102 πλέον. Καληνύχτα, κάηκα εντελώς!
-
X9, παρατάω, δεν βγάζω άκρη. Αύριο πάλι. Απίστευτη εξάρτηση!!!
-
Τερματισμος Χ10 παω για υπνο
-
Χ10 και εγώ τλκ... τι κάψιμο ήταν αυτό πάλι;;;;
-
καλά εγώ πρέπει να είμαι εντελώς ηλίθιος!!! Κολλάω σε όλα, όταν ξεκολλάω (είτε βοηθάει ο googlης είτε κάποιος άλλος, ξανακολλάω στο επόμενο. Δεν το συζητώ, πρέπει να είμαι μεγάλο μπουζούκι! Κρίμα, είχα την εντύπωση ότι κόβει λίγο το μυαλό μου... Αλλά μπααααα...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
καλά εγώ πρέπει να είμαι εντελώς ηλίθιος!!! Κολλάω σε όλα, όταν ξεκολλάω (είτε βοηθάει ο googlης είτε κάποιος άλλος, ξανακολλάω στο επόμενο. Δεν το συζητώ, πρέπει να είμαι μεγάλο μπουζούκι! Κρίμα, είχα την εντύπωση ότι κόβει λίγο το μυαλό μου... Αλλά μπααααα...+1, μόνο που εγώ δεν είχα τέτοια ιδέα για τον εαυτό μου.
Και δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να ταλαιπωρούμαι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
καλά εγώ πρέπει να είμαι εντελώς ηλίθιος!!! Κολλάω σε όλα, όταν ξεκολλάω (είτε βοηθάει ο googlης είτε κάποιος άλλος, ξανακολλάω στο επόμενο. Δεν το συζητώ, πρέπει να είμαι μεγάλο μπουζούκι! Κρίμα, είχα την εντύπωση ότι κόβει λίγο το μυαλό μου... Αλλά μπααααα...
+1, μόνο που εγώ δεν είχα τέτοια ιδέα για τον εαυτό μου.
Και δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να ταλαιπωρούμαι.
καλα εσυ γιατρος , ο αλλος που ειναι μηχανικος ομως..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
καλα εσυ γιατρος , ο αλλος που ειναι μηχανικος ομως..Μη γελάς ρε, το θέμα είναι σοβαρό!!!!!! Τώρα κατάφερα και κόλλησα εδώ:
Συμπλήρωσε την λογική :m
1, 2, 3, 4,
a, c, d, f,
1, 1, 2, 3,
7, 5, 3, 1,.html
Και δηλώνω άγνοια!
-
ΑΝ θυμάμαι καλά, από κάθε σειρά τεσσάρων πραγμάτων λείπει το 5ο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΝ θυμάμαι καλά, από κάθε σειρά τεσσάρων πραγμάτων λείπει το 5ο
Εεε, ναι... και μετά;
-
Που πάτε και μπλέκετε ρε?!...Και μετά λέτε για μένα!!!
-
Τι 'και μετά' βρε Νάσο? Βρήκες αυτά που λείπουν? Αν ναι, τι λες να τα κάνεις μαζί με το m? OEO?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Που πάτε και μπλέκετε ρε?!...Και μετά λέτε για μένα!!!
Έφτασα μέχρι το 19 και μετά τα παράτησα επειδή κατάλαβα ότι θα καώ . Θα το προσπαθήσω το καλοκαίρι στις διακοπές
-
Μόλις ξενίνησα...
ψάχνω το 7 88.ΜΡ3
αλλά λέω και να δουλέψω λίγο
το βράδυ πάλικαλό είναι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι 'και μετά' βρε Νάσο? Βρήκες αυτά που λείπουν? Αν ναι, τι λες να τα κάνεις μαζί με το m? OEO?Αυτό το '-1' με είχε καταστρέψει! Δεν έβαζα με τίποτα το -... Λέω, σιγά μη θέλει και -...
Αφήστε, τώρα είμαι αλλού.
QUIZ: Μυστικές σελίδ.ες!!! Κουβέντα και συμβουλές.