-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί. Χθες ασχολήθηκα λίγο με το πρώτο επίπεδο και το πρωί σήμερα ξεκινήσαμε με έναν φίλο και κάτσαμε μέχρι τις 7 και λιώσαμε και φτάσαμε μέχρι το 78... όπου και κολήσαμε πραγματικά και το αφήσαμε για σήμερα...Δωσε λινκ....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχουν ενα τοπικ στο φορουμ τους, για ενα μυστικο επιπεδο.....
Εχει βγαλει κανενας ακρη;;;;;;;Το περασα κ αυτο και ποσταρα στο .:?:. φορουμ....
Η βλακεια ειναι οτι η λεξη μου ειχε ερθει απο πολυ πριν στο μυαλο, αλλα οι 'διευκρινησεις' που εδωσαν, με μπερδεψαν..... -
Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί. Χθες ασχολήθηκα λίγο με το πρώτο επίπεδο και το πρωί σήμερα ξεκινήσαμε με έναν φίλο και κάτσαμε μέχρι τις 7 και λιώσαμε και φτάσαμε μέχρι το 78... όπου και κολήσαμε πραγματικά και το αφήσαμε για σήμερα...
Δωσε λινκ....
-
Tί Μ@λακία είναι αυτό το επίπεδο x??? Αυτό πια δεν είναι γρίφοι... αυτό είναι ο γύρος του διαδικτύου σε 80 λεπτά... Έλεος... Δεν ασχολούμαι πια με τις μυστικές... Μόνο αν βγει το 12ο επίπεδο θα το ξανακοιτάξω... Από δω και μπρος μόνο notpron...
-
Εχει βγαλει κανενας ακρη;;;;;;;Το περασα κ αυτο και ποσταρα στο .:?:. φορουμ....
Η βλακεια ειναι οτι η λεξη μου ειχε ερθει απο πολυ πριν στο μυαλο, αλλα οι 'διευκρινησεις' που εδωσαν, με μπερδεψαν.....Για πες, για πες, μόνο τα 10+11 μου έμειναν...
-
Τι πώρωση είναι το παιχνίδι αυτό
Χθές το ανακάλυψα και το έχω λιώσει. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η βλακεια ειναι οτι η λεξη μου ειχε ερθει απο πολυ πριν στο μυαλο, αλλα οι 'διευκρινησεις' που εδωσαν, με μπερδεψαν.....Για πες, για πες, μόνο τα 10+11 μου έμειναν...
Τι θες να μαθεις;;;;;
QUIZ: Μυστικές σελίδ.ες!!! Κουβέντα και συμβουλές.