-
@cirus said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Ναι έχεις δικιο τεχνικα μπορει να γινει συνδεση με χαλκο αν είσαι κοντά και το dslam εχει Supervectoring
και πρακτικά ναι έχεις δικιο παλι γίνεται αν είσαι μέχρι 100 μέτρα από το dslam και εχει supervectoringΚαι πάλι έχεις ένα λάθος. Είμαι στα 800μ από το καφαο και πιανω 190. Κι αυτό επειδή έχω εναέριο καλώδιο ένα μέρος.
Σε καλά καλώδια χαλκού πας και χιλιόμετρο+ -
αν αυτό κατάλαβες οτι μου ξέφυγε δηλαδη, ναι μια χαρα
Δηλαδή τώρα θες να αναλύσουμε τη χρήση της ελληνικής γλώσσας;
Εννοιολογικά και σημειολογικά, όταν λέμε ότι κάτι δεν είναι εφικτό, σημαίνει ότι ΔΕΝ γίνεται! Είναι 100% ανέφικτο! Τελεία και παύλα! Ισχύει αυτό στην αρχική σου τοποθέτηση; ΟΧΙ!
Τέλος συζήτησης για μένα! Σου στέλνω μήνυμα με το τηλέφωνο μου για να με βρίσεις εκ του τηλεφώνου. -
@antonakis said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Ναι έχεις δικιο τεχνικα μπορει να γινει συνδεση με χαλκο αν είσαι κοντά και το dslam εχει Supervectoring
και πρακτικά ναι έχεις δικιο παλι γίνεται αν είσαι μέχρι 100 μέτρα από το dslam και εχει supervectoringΚαι πάλι έχεις ένα λάθος. Είμαι στα 800μ από το καφαο και πιανω 190. Κι αυτό επειδή έχω εναέριο καλώδιο ένα μέρος.
Σε καλά καλώδια χαλκού πας και χιλιόμετρο+σου έδωσαν 200ρι στα 800 μέτρα???
και 190 που πιάνεις τρομερο το βρίσκω
οκ
-
@harisma23 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Εννοιολογικά και σημειολογικά, όταν λέμε ότι κάτι δεν είναι εφικτό, σημαίνει ότι ΔΕΝ γίνεται! Είναι 100% ανέφικτο! Τελεία και παύλα! Ισχύει αυτό στην αρχική σου τοποθέτηση; ΟΧΙ!
Τέλος συζήτησης για μένα! Σου στέλνω μήνυμα με το τηλέφωνο μου για να με βρίσεις εκ του τηλεφώνου.δεν θελω να αναλύσουμε τίποτα
Εχεις δικιο , έχω άδικο και τέλος
θα σβήσω και τα μυνήματα μου να μην αποπροσανατολίζω
Δεν θελω να βρίσω κανέναν -
@harisma23 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Τέλος συζήτησης για μένα! Σου στέλνω μήνυμα με το τηλέφωνο μου για να με βρίσεις εκ του τηλεφώνου.δεν θελω να αναλύσουμε τίποτα
Δεν θελω να βρίσω κανέναν
κακως
προσφερεται η περιπτωση
να παρω εγω τηλεφωνο να το κανω? -
οκ
Διόρθωση επειδή έκανα λάθος στο Google maps, είναι 280 μέτρα. My bad.
-
παιδια χαλαρώστε
Εχει δίκιο ο Χάρης και είχα άδικο εγώ
Εσβησα τα μυνήματα για να μην μπερδεψω κανέναν και όλα μια χαρά
Η ζωή είναι ωραία. Δεν τρέχει τίποτα
-
Κακώς τα έσβησες. Πολύ κακώς.
-
οκ
Διόρθωση επειδή έκανα λάθος στο Google maps, είναι 280 μέτρα. My bad.
Εγώ που είμαι από το ΚΑΦΑΟ 150 μέτρα τι μπορεί να σημαίνει;
Χτυπάω καλή τελική; -
Πάνω από 200 δε θα πουλήσουν ποτέ σε χαλκό.
Αν και μπορεί να πάρει και παραπάνω. -
@storm said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Κακώς τα έσβησες. Πολύ κακώς.
δεν έγινε τίποτα σιγα, απλά δεν θα ξαναγραψω συμβουλές
εγώ δεν έχω κανενα θέμα, εχω βρει εταιρείες να με πληρώνουν αδρα για να παίρνω αποφασεις και να δινω συμβουλές για τηλεπικοινωνίες θα μείνω να δινω εκει μονο συμβουλές
-
Όπως έχω ξαναγράψει εργάζομαι στο κλάδο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα ξέρω όλα ή ότι είναι η ειδικότητά μου το συγκεκριμένο θέμα. Ούτε ξερόλας το παίζω, ούτε πανεπιστημιάδης. Τολμώ και ρωτάω για πράγματα που δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει αν γυρίσει κάποιος να μου πει ότι αυτά θα έπρεπε να τα ξέρω.Θέλω λοιπόν να διαβάζω απόψεις ασχέτως αν είναι όλα σωστά αυτά που γράφει κάποιος.
Κακώς λοιπόν για μένα που τα διέγραψες.
-
Πάνω από 200 δε θα πουλήσουν ποτέ σε χαλκό.
Αν και μπορεί να πάρει και παραπάνω.Αν μου πούνε μόνο οπτική θα τους πω να την βάλουν στον κ@λο τους.
Μάλλον για αυτό δεν τολμούν να με πάρουν τηλέφωνο.
Χθες άνοιξα νέο αίτημα και τους έγραψα ότι την άλλη βδομάδα ξεκινώ φορητότητα σε άλλο πάροχο.
-
Κι ο άλλος πάροχος το ίδιο καλώδιο έχει.
-
Τότε θα παραμείνω με ADSL...και στην χειρότερη θα βάλω μία ISDN 64Kbps με ένα netmod του ΟΤΕ που μου έχει ξεμείνει στην αποθήκη...
-
Έχουν καταργηθεί οι isdn δόξα τον Αλλάχ.
-
Νομίζεις φίλε μου... Υπάρχουν ακόμη σε πολλά σημεία γιατί εξυπηρετούν περίεργες περιπτώσεις δικτύων ή/και τηλεφωνίας/φαξ κλπ...
-
Ποιος δίνει isdn ρε συ; μόνο πίσω από voip router τα βρίσκω εγώ για κάτι αρχαία κέντρα.
-
Προφανώς δεν μπορώ να αποκαλύψω πληροφορίες γιατί με δεσμεύει το εταιρικό απόρρητο. Οι ISDN (είτε BRΑ, είτε PRI) χρησιμοποιούνται κανονικότατα. Δεν μπορείς καν να φανταστείς που και πως χρησιμοποιούνται σήμερα. Και φυσικά τις προσφέρει ο ΟΤΕ.
-
Λοιπόν, επειδή το αστείο με την NOVA παρατράβηξε...πήρα τηλέφωνο την Vodafone, απάντησαν κατευθείαν και μέσα σε 10 λεπτά έληξε όλο το θέμα.
Φορητότητα σταθερό+κινητό, VDSL 100άρα FTTC (χαλκός-οπτική ΚΑΦΑΟ), μαζί με διάφορα πράγματα, δωρεάν εξοπλισμός και καμιά απολύτως παρουσία τεχνικού.
Ελάχιστη ταχύτητα στην διεύθυνση που μένω είναι 93MBps και μια χαρά όλα.Το πακέτο βγαίνει λίγο ποιο φτηνά (42euro) από το αντίστοιχο της NOVA και προσφέρει περισσότερα.
Άιντε, γιατί αν περιμένω την NOVA θα έχω πάρει σύνταξη...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;