-
-
Φερραρι Φ40 στα χιόνια. Made in Japan
http://www.rallye-magazin.de/motor/videos/ferrari-f40-snow/
και το ξαναλέω... το σύμπαν όλο και η Ιαπωνία (απλά λίγη κοσμολογία )
-
-
Θεός ο τύπος!!
-
-
εμ...κάτι τέτοια video πας και βλέπεις και μετά μπαίνεις στο focus και σε πιάνει μελαγχολία....
-
Καλά άσε τις Ferrari. Μετά από μια 599 και η 330 αργή μου φάνηκε.
-
-
Από αξιοπιστία πως πάει; Δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφωρούν στο δρόμο...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Από αξιοπιστία πως πάει; Δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφωρούν στο δρόμο...Άστα να πάνε!! Όλα συνεργείο είναι!! LOL!
-
και τώρα;;;;
http://www.drive.gr/news/kosmos/poly-xy ... 430-spider
-
Και τώρα ... ώρα είναι η F να βγάλει ενα ηλεκτρικό μοσχάρι ... Lol!!!
-
Το ένα είναι κάμπριο 490 ίππων του 2005. Το άλλο έχει 700 άλογα και είναι του 2016. Δεν χρειάζεται η Ferrari να βγάλει ηλεκτρικό. Η σημερινή της 488 του κάνει πλάκα...
-
Άσε τις 430 και τις 488 ! Ο Elon βάζει δωρεάν ταχυφορτηστές σε επιχειρήσεις κάνε αίτηση να βάλεις κανένα στο μαγαζί σε λίγο καιρό τα tesla θα είναι τζάμπα να ερχόμαστε να φορτίζουμε!
-
Από μόνα τους αυτά τα συγκριτικά είναι ανόητα και ανούσια. Απλά εντυπωσιάζουν κυρίως ως εικόνα ...
Σαν να συγκρίνουν μία Laferrari με ένα DAF ιδιας ιπποδύναμης ή -όπως έχει γινει- μία Ferrari με ένα άρμα, με αεροσκάφος, με ταχύπλοο, με F1 κλπ.ΥΓ. H Tesla θορυβει τελευταία με τα ακριβά premium ηλεκτρικά της 'Prius/Leaf/Clarity/κλπ' και λογικό να θέλει να συγκριθεί με τους κορυφαίους.
-
Όσες φορές και να το ακούσεις αυτό το θεσπέσιο κατασκεύασμα, νομίζω ότι δε χορταίνεται:
-
Σοκ και δέος!!!
-
Ρε παιδια αληθεια τι καταναλωση να εχουν αυτα τα θηρια?? Οχι οτι νοιαζει τον καθε κατοχο απλα πληροφοριακα...
Πιστευω στο χαλαρο θα εχουν κανα 20 lt/100km.. και μηπως λεω και λιγα.
Εψαξα και στο Youtube για κανα βιντεακι με live καταναλωση αλλα τιποτα.. -
Σε βόλτα εκτός πόλης και με λίγα πατηματάκια γύρω στα 20 λίτρα. Φίλος με 430 στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη κατάφερε και 15 αλλά πήγαινε Παναγίτσα (150-160 με 2-3 ανοίγματα στα 300+). Εντός πόλης γύρω στα 30. Στην πίστα των Σερρών με 599 είχαμε δει πάνω από 50 λίτρα. Υπάρχουν αναφορές και για 100 λίτρα σε τελικιάσματα και γρήγορες πίστες του εξωτερικού με Enzo και LaFerrari.
-
WTF........ τι λες τωρα... 100 λιτρα... απ τη μια λογικο να μου πεις... αλλα ενα ντεποζιτο σε αυτα τα αυτοκινητα δεν φτανει ουτε για ζητω...
Παντως μια καταναλωση γυρω στα 20-30 λιτρα θεωρειται φυσιολογικοτατη για καθημερινη χρηση για αυτα τα V12 τερατα των 6+ λιτρων...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)