-
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Η Αλφα εχει καλυτερη ακαμψια απο τις Πορσε. Θα βγω εκτος θεματος αν θελετε σβηστε μου το ποστ δεν με απασχολει.
Τελικα μπορει καποιος (αλφιστι, κατοχος αλφα, καποιος που αγαπαει τις αλφα) να μου απαντησει ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι αποπνεουν τα αυτοκινητα τις Αλφα? Σε τι κοινο απευθυνονται? Ειναι τελικα τα καλυτερα αυτοκινητα ολου του κοσμου? Απο τα γραφομενα σας λετε οτι ειναι αυτοκινητα σπορ και κυρους. Εγω ομως βλεπω (μετα απο λογικη αναλυση) οτι προσπαθουν να ειναι λιγο απ ολα αλλα τελικα δεν ειναι τπτ. Δλδ για να καταλαβω καλα, αυτος που ψαχνει αυτοκινητο κυρους δεν θα κοιταξει μια Mercedes, BMW, Saab, Lexus, αλλα θα καταληξει σε Αλφα? Κατα βαθος κατι τετοιο ουτε οι ιδιοι της Αλφα πρεπει να το πιστευουν απλα προσπαθουν να δικαιολογησουν (με αποδειξεις ή ανυποστατα επιχειρηματα? ιδου η απορια) τα αδικαιολογητα.
Οταν παιδια απο εδω μεσα τους εχουν ρωτησει γιατι το 'τρομερο ιταλικο' με τα 250 αλογα πχ, ειναι τοσο πισω απο ενα αλλο πιο αδυναμο αυτοκινητο σε ενα συγκριτικο τεστ, μας απαντουν πως τα ιταλικα (οι Αλφα τελικα ή ολα τα ιταλικα?) δεν ειναι για απολυτους χρονους αλλα εχουν επικοινωνια με τον οδηγο, μιλανε στην ψυχη σου, ζεις μαζι τους, μεχρι και οτι τα ερωτευεσαι. Να τους απαντησω πως ενα σπορ αυτοκινητο το παιρνεις για ενα σκπο: να κινεισαι οσο πιο γρηγορα μπορεις, να απολαμβανεις το καλο του ζυγισμα παιζωντας μαζι του χωρις να σε φιμωνουν τα ηλεκτρονικα και οχι να 'του μιλας', να το 'αγαπας', να παιζεις ταβλι μαζι του ή οτιδηποτε αλλο εχετε σκεφτει για δικαιολογια.
Να τονισω οτι πριν απο αρκετα χρονια η Αλφα εφτιαχνε οντως πραγματικα καλοστημενα και σπορ αυτοκινητα. Τωρα δυστυχως εχει ακολουθησει την ιδια τακτικη μαρκετινγκ για την οποια πολλοι Αλφιστι κατηγορουν την Toyota. Αυτο γιατι ειναι τοσο πια δυσκολο να το αποδεχτειται. Οταν η Αλφα αποφασισει να βγαλει στην παραγωγη αυτοκινητα οπως η 8C, τοτε ξαναμιλαμε.Τωρα που το ξανασκεφτομαι ολοι λαθος ειμαστε. Λοιπον. Οποιος εχει λεφτα να μην παει να αγορασει Πορσε κλπ, οποιος δεν εχει, να μην παει να αγορασει οποιοδηποτε αλλο αμαξι. Τελος, απο δω και περα Αλφα θα αγοραζουμε. Αν μας βαλουν σε ενα παρκινγκ δλδ με Πορσε και Αλφα τις Αλφα θα διαλεξουμε να φυγουμε...μα καλα ειμαστε σοβαροι?
(Ολο το ποστ δεν παει σε προσωπικη επιθεση αλλα ειναι γενικο και σε εντελως φιλικο-εχθρικο-νευριασμενο-απορημενο χαρακτηρα). Περιμενω μια απαντηση για να ξεκαθαρισουν τελικα καποια πραγματα.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σε τι κοινο απευθυνονται? .
Εσυ ποιοι νομιζεις οτι θα αγαραζαν αλφα ? Μα φυσικα οι ιδιοι που θα αγοραζαν volksvagen ... Ειναι η φεραρι των φτωχων(ιεροσυλια)
Εχει περασει απο τα χερια μου μια 166 και μια 156. Ε δεν προκειται να ξαναπαρω αλφα ποτε στη ζωη μου. Με το που οδηγησα Μερσεντες και μπεμπα ειπα ΠΟΤΕ ξανα αλφα.
Σου σπανε τα νευρα.Με λιγα λογια απευθυνεται σε ανθρωπους που ανεχονται πολλα για μια αγαπη.... διαλεγεις και παιρνεις
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
ουαου....get a life μικρέ....
Και όπως πάντα, ουσία/πηγές/αποδείξεις μηδέν.
Το ποιος αναπαράγει ότι του λένε χωρίς να το φιλτράρει και να το επεξεργάζεται είναι προφανές πλέον.
Αγόρασε εσύ και οι όμοιοι σου μέταλλα με ψυχή και άσε τους υπόλοιπους να αγοράζουν καλύτερα αυτοκίνητα..
-
απο τα 2 που βαζεις...αλφα...
αλλιως Ζ....
-
Clarkson says, 'New definition of insanity....someone who looks at a Brera and then buys something else...'
Αναφέρθηκε πιο πάνω το συγκεκριμένο σχόλιο του Clarkson... Εγώ θα τονίσω το εξής:
]Clarkson says, 'New definition of insanity....someone who looks at a Brera and then buys something else...'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ουαου....
get a life μικρέ....
Και όπως πάντα, ουσία/πηγές/αποδείξεις μηδέν.
Το ποιος αναπαράγει ότι του λένε χωρίς να το φιλτράρει και να το επεξεργάζεται είναι προφανές πλέον.
Αγόρασε εσύ και οι όμοιοι σου μέταλλα με ψυχή και άσε τους υπόλοιπους να αγοράζουν καλύτερα αυτοκίνητα..
Ρε μανία να γράφεις εσύ...
Εγώ σε ειρωνευόμαι και εσύ απαντάς... -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Clarkson says, 'New definition of insanity....someone who looks at a Brera and then buys something else...'Αναφέρθηκε πιο πάνω το συγκεκριμένο σχόλιο του Clarkson... Εγώ θα τονίσω το εξής:
]Clarkson says, 'New definition of insanity....someone who looks at a Brera and then buys something else...'
Ευστόχη κ έξυπνη απάντηση
-
felleas εμένα θα μου απαντήσεις? Ούτε ένα 'get a life' έστω?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
felleas εμένα θα μου απαντήσεις? Ούτε ένα 'get a life' έστω?αποκάλυψε πρώτος τις πηγές σου, κ μετά έρχοντε και οι δικές μου....
είναι στα Ιταλικά αλλά θα στις μεταφράσω... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
felleas εμένα θα μου απαντήσεις? Ούτε ένα 'get a life' έστω?Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση πάντως, Πάλι νούμερα χωρίς να εξηγεί τι είναι θα παραθέσει..
-
Επιτέλους!
Μπήκα σε forum και βρήκα τύπους ελληνάρες πιο γάτους από τον Clarkson
Ρε δε μας χ.......
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καμια σχεση φιλος...SLK 350 πολυ γκαζι,αξιοπιστια στο maximum, ασφαλεια στο maximum ,ανεση σχεδον στο maximum,μουρη πανω απο το maximum.
Δηστυχως ωραια καλη και χρυση η αλφα αλλα σε ολα τα παραπανω δεν φτανει με τιποτα την SLK.
αντε αντε καλοριζικο το νεο σου SLK
Πάρε Μερτσεντέ παιδί μου να έχεις 'μουρη πανω απο το maximum'.
-
SLK λογω ποιοτητας κατασκευής, κύλισης, φινίρισμα πλαστικών στο εσωτερικό, παθητική ασφάλεια και πολυ καλή τιμή μεταπώλησης.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Boxster, Z4 3.0 (ή αν σε φτάνουν πήγαινε για Μ), 350Ζ.
Κανένα από τα 2 προαναφερθέντα.
+100000
Ολοι σας (και) Ζ προτείνετε αλλά Ζ κανείς δεν παίρνει ....(καλύτερα)...
-
Δεν υπαρχουν τα φραγκα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Boxster, Z4 3.0 (ή αν σε φτάνουν πήγαινε για Μ), 350Ζ.
Κανένα από τα 2 προαναφερθέντα.
+100000
Ολοι σας (και) Ζ προτείνετε αλλά Ζ κανείς δεν παίρνει ....(καλύτερα)...
Βασίλη, ο Έλληνας κωλώνει να δώσει 50k για... Ντατσούνι, όσο καλό κι αν είναι. Εγώ θα αγόραζα ΑΝΕΤΑ γιατί είναι Μοϊκανός το αυτοκίνητο, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδυνεύεις να το παντρευτείς.
-
Αν μου δώσει κάποιος λεφτά για αγορά και βενζίνη το αγοράζω και σήμερα....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασίλη, ο Έλληνας κωλώνει να δώσει 50k για... Ντατσούνι, όσο καλό κι αν είναι. Εγώ θα αγόραζα ΑΝΕΤΑ γιατί είναι Μοϊκανός το αυτοκίνητο, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδυνεύεις να το παντρευτείς.Είναι λίγα και η ζήτηση μεταχειρισμένου θα είναι μεγάλη, οπότε δεν νομίζω να μην πετύχει καλές τιμές...ίσως να μην πουληθεί γρήγορα όσο μια SLK κλπ. αλλά οι τιμές του μη νομίζετε ότι θα το μετατρέψουν ποτέ σε bargain...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασίλη, ο Έλληνας κωλώνει να δώσει 50k για... Ντατσούνι, όσο καλό κι αν είναι. Εγώ θα αγόραζα ΑΝΕΤΑ γιατί είναι Μοϊκανός το αυτοκίνητο, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδυνεύεις να το παντρευτείς.
Προσωπικά θα παντρευόμουν άνετα την κοπέλα που έχω δει δύο συνεχόμενα πρωινά, περίπου την ίδια ώρα, να οδηγεί ένα υπέροχο μαύρο Z.!!!
Α και για να επανέλθουμε στο θέμα μας φυσικά μεταξύ των δύο είμαι υπέρ της SLK 350.
Προσωπικά ούτε την σκέφτομαι, ούτε με απασχολεί η spider. Μια ζωή οι ιταλοί 'τραλαλά, φούξια και αρώματα..'.Υ.Γ.1 Φυσικά η γνώμη μου είναι υποκειμενική. Ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω politically correct
Υ.Γ.2 Και ναι αν διέθετα τόσα λέφτά και εγώ Z θα αγόραζα. -
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Προσωπικά θα παντρευόμουν άνετα την κοπέλα που έχω δει δύο συνεχόμενα πρωινά, περίπου την ίδια ώρα, να οδηγεί ένα υπέροχο μαύρο Z.!!!
είσαι σίγουρός?
τραβέλι είναι....
ALFA ROMEO SPIDER NEW OR MERC SLK 350?????