-
Την 16 μέρα τρώς πρόστιμο έτσι τουλάχιστον μου μετέφερε ένας γνωστός που υποστηρίζει ότι την πάτησε
-
Την 16 μέρα τρώς πρόστιμο έτσι τουλάχιστον μου μετέφερε ένας γνωστός που υποστηρίζει ότι την πάτησε
-
Ξεχασα να βαλω στη δηλωση αποδειξη για εγκατασταση φυσικου αεριου περιπου 1100€
αξιζει να κανω συμπληρωματική;
-
Μόλις γύρισα απο διακοπές. Γεμάτο το γραμματοκιβωτιο.
ΦΑΠ , εκκαθαριστικό. Καλώς τα παιδιά!! 3 - 0
Μια ερώτηση. Τα φαπ ήρθαν ατομικά, άλλο για εμένα άλλο για την σύζυγο.
Εχω ένα κλειδαριθμο και για τους δυο μας.
Πως στο καλό αλλάζω μέσα στο ΓΓΠΣ απο το ε9 του ενός στο ε9 του άλλου?ΥΓ Στείλτε και το φόρο πολυτελείας στα αμάξια να μην μας μείνει τίποτα!
-
Στην εφαρμογή του ε9 έχει επιλογή στην αρχή να επιλέξεις άλλο αφμ.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πως στο καλό αλλάζω μέσα στο ΓΓΠΣ απο το ε9 του ενός στο ε9 του άλλου?ΥΓ Στείλτε και το φόρο πολυτελείας στα αμάξια να μην μας μείνει τίποτα!
Απο διακοπες γυρισες, αρα εχεις λεφτα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΦΑΠ , εκκαθαριστικό.ΥΓ Στείλτε και το φόρο πολυτελείας στα αμάξια να μην μας μείνει τίποτα!
o φορος για τα 2λιτρα και πανω για το 2012, δεν θα ερχοταν μεσα στο εκκαθαριστικο σου? Ξεχωριστο χαρτι θα ερθει?
-
Για το '12 ναι,για το '13 πιθανον ενσωματωμενο...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
περυσι πολλες τραπεζες εδιναν τη δυνατοτητα 6 ατοκων δοσεων για την πληρωμη του φορου εισοδηματος μεσω πιστωτικής.
ξερουμε αν ισχυει κατι αντιστοιχο και φετος;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η ουσία είναι οτι οι εφορίες δουλεύουν, ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός επιτέλους φέρνει αποτελέσματα και τα ταμεία του κράτους γεμίζουν. Ετσι, απο το επόμενο έτος θα μπορέσουν επιτέλους να δωθούν φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις σε όλους μας, ωστε να πάρουν ανάσα οι πολίτες της χώρας.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
περυσι πολλες τραπεζες εδιναν τη δυνατοτητα 6 ατοκων δοσεων για την πληρωμη του φορου εισοδηματος μεσω πιστωτικής.ξερουμε αν ισχυει κατι αντιστοιχο και φετος;
Λογικά ισχύει, δεν έχουν λόγο οι τράπεζες να το σταματήσουν. Και δεν έκαναν όλες οι τράπεζες 6 δόσεις μόνο, υπήρχαν και 9 και 12.
Η συμπληρωματική δεν έχει πάντα κάποιο χρηματικό κόστος, οπότε το αν αξίζει τον κόπο το ξέρεις μόνο εσύ. Εξαρτάται και από το εισόδημά σου για να υπολογίσεις το φόρο που θα γλιτώσεις. Ρώτα καλύτερα στην εφορία αν θα φας πρόστιμο σε περίπτωση που κάνεις συμπληρωματική, εγώ θεωρώ πως όχι, μια και δεν απέκρυψες κάτι ούτε είπες ψέματα προκειμένου να έχεις όφελος στην αρχική δήλωση. Επίσης έχε υπόψη ότι αν κάνεις συμπληρωματική το πιθανότερο είναι να σου ελέγξουν και την αρχική με πιο λεπτομέρεια, οπότε αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου πάλι μόνο εσύ το ξέρεις.
Για να εκπίπτει πάντως η δαπάνη φυσικού αερίου πρέπει να έχει προηγηθεί ενεργειακή επιθεώρηση και να έχεις το αντίστοιχο πιστοποιητικό από το μηχανικό. -
Επιστροφή φόρου (100+ ) πιστώθηκε κανονικά στο τραπεζικό μου λογαριασμό όπως είχα ενημερωθεί από τι taxis (είχε παίξει σχετικό λινκ λίγες σελίδες πριν)....
Δεν πίστευα ότι θα γίνει, κι όμως...
Εντυπωσιακά -
αν εχεις την καλοσυνη , ετσι απο περιεργεια , ποτε υπεβαλες την δηλωση , σε ποσες μερες εγινε η εκκαθαριση και σε ποσες η πιστωση λογαριασμου , ετσι γιανα εχουμε
μια εικονα.μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει πιστωθει ο λογαριασμος μου , απο την επιστροφη φορου του πετρελαιου θερμανσης , που ειχα βαλει τον φλεβαρη.
τι μπορω να κανω;
συμβαινει σε ολους η μονο σε μενα , και αν συμβαινει μονο σε μενα , που απευθυνομαι; ξερει κανεις;ευχαριστω
-
πέρασα από εφορία σήμερα κ ρώτησα σχετικά με τους κατοίκους εξωτερικού.
όσοι είναι κάτοικοι εξωτερικού κ δεν είχαν εισόδημα στην Ελλάδα πέρυσι, υποβάλλουν δήλωση μηδενική κ δεν απαιτούνται τα δικαιολογητικά του εξωτερικού, πχ έγγραφο διαμονής στο εξωτερικό κ αποφυγή διπλής φορολογίας κτλ...
δηλώνει κανείς μόνο την κατοικία εδώ ως δευτερεύουσα κ τέλος, έτσι την είχα κάνει κ πέρυσι...
-
Πετρελαιο εβαλα 1)νοεμβρη '12,επιστροφη φορου γυρω στο Μαη..2)φλεβαρη '13, μεχρι τωρα καμμια επιστροφη..
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ποσο χρονο κανει περιπου να ελεχθει η δηλωση και να βγει το εκκαθαριστικό;
Την εχω κανει απο 4/7 και είμαι χρεωστικός 1600 ευρω !!!!!! Και ακόμα.................. -
Άφησέ τα στην άκρη να τοκίζονται, δε βιάζονται.
Sent from my GT-N7100
-
Η δήλωση έγινε 9/7 και η πίστωση 6/8 όπως είχα ενημερωθεί στο δεύτερο μισό του Ιουλίου.
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Η συμπληρωματική δεν έχει πάντα κάποιο χρηματικό κόστος, οπότε το αν αξίζει τον κόπο το ξέρεις μόνο εσύ. Εξαρτάται και από το εισόδημά σου για να υπολογίσεις το φόρο που θα γλιτώσεις. Ρώτα καλύτερα στην εφορία αν θα φας πρόστιμο σε περίπτωση που κάνεις συμπληρωματική, εγώ θεωρώ πως όχι, μια και δεν απέκρυψες κάτι ούτε είπες ψέματα προκειμένου να έχεις όφελος στην αρχική δήλωση. Επίσης έχε υπόψη ότι αν κάνεις συμπληρωματική το πιθανότερο είναι να σου ελέγξουν και την αρχική με πιο λεπτομέρεια, οπότε αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου πάλι μόνο εσύ το ξέρεις.
Για να εκπίπτει πάντως η δαπάνη φυσικού αερίου πρέπει να έχει προηγηθεί ενεργειακή επιθεώρηση και να έχεις το αντίστοιχο πιστοποιητικό από το μηχανικό.ευχαριστω για τις απαντησεις.
αυτο δεν το ήξερα και δεν το εχω κανει, αρα τα αφηνω οπως εχουν μαλλον...
Ποσο χρονο κανει περιπου να ελεχθει η δηλωση και να βγει το εκκαθαριστικό;
Την εχω κανει απο 4/7 και είμαι χρεωστικός 1600 ευρω !!!!!! Και ακόμα..................οριστικοποιησα τη δηλωση μου τελος Ιουλιου (πανω κατω σαν τη δικη σου ) και η εκκαθαρισση εγινε τη Δευτερα (12/8)
-
Πλαστικό χρήμα για την πληρωμή φόρων προς Δημόσιο
15/08/13 - 13:49Το πλαστικό χρήμα επανέρχεται στο προσκήνιο ενόψει της υποβολής και εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και των ειδοποιητηρίων για το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, που θα πρέπει να πληρωθεί τους προσεχείς μήνες ως... εργαλείο για την πληρωμή φόρων στο Δημόσιο.
Η πολιτική των τραπεζών επιτρέπει την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος σε 6,9 ή 12 δόσεις, ενώ περαιτέρω 'διευκόλυνση' είναι η δυνατότητα επιμερισμού ακόμη και κάθε δόσης έως και σε δώδεκα μικρότερες, μεταθέτοντας την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων, ακόμη και τρία χρόνια αργότερα.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος