-
+1 για Καλογριτσα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ειδες τωρα τι να πεις. Αμα δε βγαζει προβλημα πως θα ξερουμε αν εχουν γνωσειςΧαχαχαχα, τα μπουρδελα δεν παθαίνουν τίποτα ώστε να τσεκάρεις τον μηχανικό.
Στα ρχ8 πάντως, που λόγω ιδιαιτερότητας μοτερ χρειάζεται κάτι παραπάνω από σέρβις, οι μηχανικοί μια χαρά τα καταφέρνουν νομίζω.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Έχω mazda3 2005 μοντέλο με 240.000 χλμ. απο τα 100.000 δουλεύει με υγραέριο και εκτός από τα κανονικα σερβις του άλλαξα κομπρέσορα aircodiotion στα 220.000 χλμ λόγω φθοράς του ρουλεμάν του. Μονο αυτο. το αυτοκίνητο δεν καιει λαδια και 200αριζει
-
Μιας και πλέον είναι με αέριο καλύτερα να μη το 200αρίζεις για να μην επιβαρύνεται περισσότερο.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... stin-elada
Πριν την 20ετια;;;
Υ.Γ στα περισσότερα έχουν παραδόσει πινακίδες..... -
Απαράδεκτο για Mazda να βγάζει τέτοια θέματα σε αμάξι μόνο 10-15 χρονών.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Απαράδεκτο δεν θα πεί τίποτα...εμένα μου έκαψε το πίσω αριστερό stop πέρυσι!!!
-
Λάμπα ούτε εγώ έχω αλλάξει και ούτε τακάκια φρένων εδώ και δώδεκα χρόνια περίπου.
Αλλά έχω αλλάξει θερμοστάτη (έμενε ανοιχτός ) και αντλία νερού (δακρύζε).
Αυτά σε Mazda 6 2.0 cc 104.000 χλμ. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Προτάσεις εντυπώσεις για εξειδικευμένα συνεργεία mazda και επίσης για τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα που βρίσκονται κοντά μου.
Παπρας στον Πειραιά.
Καλόγριτσας Χαϊδάρι.
Χαλδαίος Ρέντη.
Ευχαριστώ.Εξαιρετικος ο Χαλδαιος. Τον τιμα φιλος σε τακτικη και απρογραμματιστη συντηρηση και ειναι πολυ ευχαριστημενος και απο το φανοποιο που συνεργαζοταν,που εχω δει και δουλεια του.
-
http://www.insider.gr/epiheiriseis/ayto ... tin-ellada
Τελικά θα γίνει -μακάρι- ή για άλλη μια φορά απλώς φήμες;
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
http://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/78751/2019-epistrefei-i-mazda-stin-elladaΤελικά θα γίνει -μακάρι- ή για άλλη μια φορά απλώς φήμες;
δηλαδη τα τραβηξω το ληζινγκ κανενα χρονο ακομη να παρω ματσουντα ? πολυ αγαπαω...
-
Nα περιμένω το ελληνικο mx-5 για την κυρά;
-
Η ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν δονητη
ελπίζω να ξέρεις το ανέκδοτο και να μην τσαντιστεις. -
Ελπίζω να μην διαβάζει η γυναίκα μου γιατί δεν ξέρει το ανέκδοτο.
-
Όπως είπα και στα παιδιά στο Mazdaspeed, αν πιστεύαμε κάθε φορά αυτά που βγάζουν τα διάφορα sites, blogs κλπ, τότε η Mazda έχει έρθει στην Ελλάδα ήδη 4 φορές, ενώ το νέο RX7/8/9 έχει ήδη κυκλοφορήσει κάπου 24 φορές....
Χώρια που, αν κατάλαβα καλά, αυτό που θα γίνει θα είναι απλά να μπορείς να παραγγείλεις καινούριο αυτοκίνητο από έξω (Αυστρία ?), και βέβαια να χρεώνεσαι όλα τα έξοδα ασφάλισης, μεταφοράς και εκτελωνισμού στην Ελλάδα.
-
Εγώ πάλι έμαθα ότι καλοκαίρι θα φορέσει το cx5 τον μεγάλο τουρμποκινητηρα 2.5 λίτρων
-
Το πρόβλημα για την ελληνική αγορά είναι οι μεγάλου κυβισμού κινητήρες. Οπότε και να έρθει δε νομίζω να κάνει τρελά νούμερα. Μακάρι όμως γιατί η mazda είναι από τις αγαπημένες μου γιαπωνέζικες (μετά τη subaru).
-
Η αλήθεια είναι ότι και να ξανάρθει η mazda οι κινητήρες της είναι εκτός τόπου (Ελλάδα) και χρόνου (κρίση).
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το πρόβλημα για την ελληνική αγορά είναι οι μεγάλου κυβισμού κινητήρες. Οπότε και να έρθει δε νομίζω να κάνει τρελά νούμερα. Μακάρι όμως γιατί η mazda είναι από τις αγαπημένες μου γιαπωνέζικες (μετά τη subaru).+1
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και να ξανάρθει η mazda οι κινητήρες της είναι εκτός τόπου (Ελλάδα) και χρόνου (κρίση).+1
MAZDA FORUM