-
Μαζί με τις ΦΑΠΕΣ και το τελωνείο τόσο θα σου βγει και σένα, δυστυχώς.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μαζί με τις ΦΑΠΕΣ και το τελωνείο τόσο θα σου βγει και σένα, δυστυχώς.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Μπα, αρκετά παραπάνω από 28κ...αλλά θα είναι για το 2λιτρο και καινούριο!
-
Στην Ρουμανια παντως ειναι πιο φθηνα τα αυτοκινητα σε σχεση με Γερμανια
Μαλλον συμφερει να το αγορασεις απο εκει -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Στην Ρουμανια παντως ειναι πιο φθηνα τα αυτοκινητα σε σχεση με Γερμανια
Μαλλον συμφερει να το αγορασεις απο εκειΜε μια γρήγορη ματιά, από το επίσημο site της Mazda Ρουμανίας, βγαίνει 2κ πιο ακριβό. Ίσως από αντιπρόσωπο να κατεβαίνει λίγο πιο κάτω ή να δέχεται παζάρι. Σε ευχαριστώ πάντως, θα το κοιτάξω.
-
Δεν είναι πάντως εύκολη δουλειά να ξέρεις. Είχα ενδιαφερθεί για ακριβώς την ίδια ενέργεια, για ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, πριν περίπου έναν χρόνο, με πρόφαση την ακριβή τιμή των μεταχειρισμένων mx5 από ανεξάρτητους εμπόρους. Αν κάτσεις και τα υπολογίσεις ΣΩΣΤΑ θα δεις ότι ζήτημα να γλυτώσεις ένα χιλιάρικο μετά από τελωνείο κτλ. Το οποίο χιλιάρικο μπορεί να το γλυτώσεις από την τιμή αυτοκινήτου αλλά θα το χάσεις από τον χρόνο σου τρέχοντας για τα χαρτιά.
Αν το κρατήσεις με πινακίδες εξωτερικού, τότε ναι συμφέρει. Αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο με 20-30 χιλιάδες χιλιόμετρα έτοιμο με GRπινακίδα -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Δεν είναι πάντως εύκολη δουλειά να ξέρεις. Είχα ενδιαφερθεί για ακριβώς την ίδια ενέργεια, για ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, πριν περίπου έναν χρόνο, με πρόφαση την ακριβή τιμή των μεταχειρισμένων mx5 από ανεξάρτητους εμπόρους. Αν κάτσεις και τα υπολογίσεις ΣΩΣΤΑ θα δεις ότι ζήτημα να γλυτώσεις ένα χιλιάρικο μετά από τελωνείο κτλ. Το οποίο χιλιάρικο μπορεί να το γλυτώσεις από την τιμή αυτοκινήτου αλλά θα το χάσεις από τον χρόνο σου τρέχοντας για τα χαρτιά.
Αν το κρατήσεις με πινακίδες εξωτερικού, τότε ναι συμφέρει. Αλλιώς καλύτερα μεταχειρισμένο με 20-30 χιλιάδες χιλιόμετρα έτοιμο με GRπινακίδαΈχω ρωτήσει ήδη ένα γνωστό μου που ασχολείται με εκτελωνισμούς και περιμένω να μου πει κόστος. Επίσης, ότι κυκλοφορεί (στο car.gr) είναι 1500άρια και όχι 2λιτρα, πόσο μάλλον το καινούριο 2λιτρο που με ενδιαφέρει και τα οποία είναι ελάχιστα ακόμη και στη Γερμανία.
-
Θα βγει καινουριο 2λιτρο με 180κατι αλογα . Τελη της χρονιας θα ερθει Ευρωπη
Εχω φιλο που περυσι πηρε το ND 2,0 160Hp και το αφησε για πουλημα στην αντιπροωπεια(με 30,000χλμ) πριν κανα μηνα γιατι θα βγει με καινουριο μοτερ και παραγγειλε αυτο με τα 180 αλογα -
Πωλείται ήδη το 184αρι στην Ευρώπη. Λένε ότι είναι φανταστικό.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ναι, υπάρχουν λίγα ετοιμοπαράδοτα προς πώληση αλλά με πιο τσιμπημένη τιμή. Λόγω του τυφώνα που έπληξε την Ιαπωνία, έχει μειωθεί η παραγωγή οπότε από το '19 φαντάζομαι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
-
Επιτέλους λίγο περισσότερη ιπποδύναμη! Για πείτε απόψεις, cabrio ή RF; Επίσης αυτόματο ή manual; Το αυτόματο σε κάποιο review έλεγαν - αν θυμάμαι καλά - ότι είναι κλασικό με μετατροπέα ροπής, ισχύει;
Προσωπικά προτιμώ το cabrio. Ξέρω έχει περισσότερη φασαρία και δεν είναι τόσο ζεστό στα κρύα, αλλά είναι πιο 'ανόθευτη' εμπειρία, άσε που το RF είναι πιο πολύ targa παρά κάμπριο όταν είναι ανοιχτό. Επίσης μ' αρέσει περισσότερο και σαν εμφάνιση. Αυτά δεδομένου ότι θα έβλεπα το συγκεκριμένο σαν ένα αυτοκίνητο με σκοπό το fun to drive, όχι σαν το κύριο όχημά μου. Τώρα αυτόματο ή όχι δεν ξέρω, γενικά είμαι υπέρ των αυτομάτων αλλά εδώ μάλλον του ταιριάζει καλύτερα το manual απ' όσο διαβάζω. Θέλει test drive για ν' αποφασίσεις (λέμε τώρα!).
-
Η καρδιά λέει RF, πανέμορφο κουπέ και κάμπριο μαζί, η λογική λέει κάμπριο που είναι και φτηνότερο και επίσης πολύ ωραίο.
Και σε αυτή την κατηγορία θέλω ακόμα να ανακατωνω τη σούπα, δηλαδή χειροκίνητο κιβώτιο. -
Αυτόματο Miata; Ιεροσυλία!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτόματο Miata; Ιεροσυλία!Αυτό το άφησα σε σένα να το πεις για να λήξει εκεί η κουβέντα. [emoji16]
-
Σίγουρα το RF έχει κάποια θετικά όπως καλύτερη ηχο και θερμο μόνωση. Προσωπικά τα targa τα θεωρώ ως χρυσή τομή καθώς έχουν τα πλεονεκτήματα της σκληρής οροφής και ταυτόχρονα την απουσία της.
To MX5 μάλλον δε μπορώ να το συνηθίσω εμφανισιακά ως RF οπότε θα επέλεγα την υφασμάτινη οροφή. Στα του κιβωτίου συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Δεν μπαίνω καν στο δίλημμα χειροκίνητο vs αυτόματο, με κλειστά μάτια χειροκίνητο.
Επειδή απευθύνεται αποκλειστικά σε οδηγική απόλαυση δε σε νοιάζει να πας γρήγορα, σε νοιάζει απλά να πας διασκεδαστικά οπότε το χειροκίνητο σε συνδυασμό με τις χαμηλές του επιδόσεις είναι μια χαρά. -
Το καινούριο με τα 184 άλογα το λες γρήγορο πάντως, με 0-100 σε 6.5!!!
Από εκεί και πέρα προσωπικά θα επέλεγα το roadster, χειροκίνητο φυσικά, και θα του έβαζα ένα καλό hardtop.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Θέλει test drive για ν' αποφασίσεις (λέμε τώρα!).Μπααα! Θέλει test drive για να το ερωτευτείς. Μόνο! [emoji16]
Και επειδή συνέβη και επειδή θέλει η π&¥@#$α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... [emoji7] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η καρδιά λέει RF, πανέμορφο κουπέ και κάμπριο μαζί, η λογική λέει κάμπριο που είναι και φτηνότερο και επίσης πολύ ωραίο.
Και σε αυτή την κατηγορία θέλω ακόμα να ανακατωνω τη σούπα, δηλαδή χειροκίνητο κιβώτιο.Εμένα πάλι η καρδιά λέει κάμπριο, η λογική RF. Επειδή είναι ξεκάθαρα αυτοκίνητο που απευθύνεται στο συναίσθημα θα έπαιρνα κάμπριο (άντε και ένα hard top που λέει κι ο Δίας). Αυτό το κόκκινο από πάνω είναι ό,τι πρέπει! Στην πράξη βέβαια θα αρκεστώ να το κοιτάζω από Youtube [emoji14]
-
[emoji7]
https://www.4drivers.gr/single-post/-ma ... estoration -
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ηταν πριν αλλά σίγουρα είναι σα να ξαναβγήκε από τη γραμμή παραγωγής.
-
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... tdxhBcUPcg
Άσχημα αυτοκίνητα
MAZDA FORUM