-
Ο 2λιτρος εκ των πραγμάτων εκτός ενδιαφέροντος και ουσίας στη χώρα μας. Ο 1.5 καλή περίπτωση σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των αμαξωμάτων τις Μάζντα!
-
Ρε παιδιά τι γίνετε με την μαζντα στην ελλάδα? Έχω βάλει στο μάτι το καινούργιο MX5, πως μπορεί να πάρει κανείς καινούργιο mazda στην χώρα μας?
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ρε παιδιά τι γίνετε με την μαζντα στην ελλάδα? Έχω βάλει στο μάτι το καινούργιο MX5, πως μπορεί να πάρει κανείς καινούργιο mazda στην χώρα μας?η να περιμένουμε ή να κάνουμε γκρίζα εισαγωγή.
εγώ για την ώρα περιμένω.
-
Τι περιμένουμε? Την επιστροφή της εταιρίας στην ελλάδα? Από το 2016 λένε ότι θα έρθουν!
-
Τι περιμένουμε? Την επιστροφή της εταιρίας στην ελλάδα? Από το 2016 λένε ότι θα έρθουν!εγω τα ζύγισα
περίπου 30.000 έκανε η έκδοση που θέλω. Είτε γκρίζα είτε εισαγωγή από 'βουλγαρία.
\κατέληξα να περιμένω
-
Ρε παιδιά τι γίνετε με την μαζντα στην ελλάδα? Έχω βάλει στο μάτι το καινούργιο MX5, πως μπορεί να πάρει κανείς καινούργιο mazda στην χώρα μας?Όσο δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία παραεισαγωγή. Ισχύει κανονικά η εγγύηση στα εξουσιοδοτημένα. Ειδάλλως περιμένεις πότε θα υπάρξει ελληνική αντιπροσωπία.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Τι περιμένουμε? Την επιστροφή της εταιρίας στην ελλάδα? Από το 2016 λένε ότι θα έρθουν!
εγω τα ζύγισα
περίπου 30.000 έκανε η έκδοση που θέλω. Είτε γκρίζα είτε εισαγωγή από 'βουλγαρία.
\κατέληξα να περιμένω
Ποια έκδοση? Για πες τίποτα γιατί τώρα τα ψάχνω κι εγώ! Μέχρι τα 33 μπορώ να πάω, αλλά για τον 1.5 κινητήρα!
-
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
https://www.car.gr/12070080-mazda-mx-5-rf-131ps-fullΜεταλλική οροφή? Ωραία! Thank's!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ρε παιδιά τι γίνετε με την μαζντα στην ελλάδα? Έχω βάλει στο μάτι το καινούργιο MX5, πως μπορεί να πάρει κανείς καινούργιο mazda στην χώρα μας?
Όσο δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία παραεισαγωγή. Ισχύει κανονικά η εγγύηση στα εξουσιοδοτημένα. Ειδάλλως περιμένεις πότε θα υπάρξει ελληνική αντιπροσωπία.
Χμ.. Δεν είναι τόσο εύκολο, και όταν παίρνεις καινούργιο αμάξι θα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα έχει μια εγγύηση.
Εγώ προσπάθησα να φέρω εισαγωγή καινούργιο το CX9 που δεν κυκλοφορεί Ευρώπη, (πωλείται Ρωσία και Αμερική/Καναδά) αλλά η Μαζντα Αυστρίας και στη συνέχεια τα κεντρικά τους για Ευρώπη μου το ξεκοψαν σαφώς, εγγύηση δεν θα ίσχυε.
-
Άλλο εντός ΕΕ και άλλο εκτός. Πιθανόν λόγω ανταλλακτικών. Πάντως εγγύηση ισχύει κανονικά στα εδώ εξουσιοδοτημενα τουλάχιστον αν είναι από άλλη χώρα της ΕΕ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμα δεν κυκλοφορεί Ευρώπη δε θα έχει πάρει και άδεια, πως θα το ταξινομήσεις εδώ;
-
Πριν ονειρευτείτε ΜΧ5 , δοκιμαστε να κατσετε μεσα. Αν ειστε πανω απο 1,80 θα δυσκολευτείτε να βολευτείτε. Αν ειστε και ευτραφής, ακομα χειροτερα !!
Εγω με 1,85 υψος δεν βολευτηκα ποτε.... Στην οδηγηση ειναι ωραιο ομως το μαμημενο
(Ειναι φιλου απο εξωτερικο) -
Για ποια γενιά μιλάς; Μέχρι και τη 2η όντως με τα εργοστασιακά καθίσματα δεν παίζει να βολευτείς. 3η και 4η γενιά είναι πολύ πιο άνετα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την τελευταια γενια μιλαω.Αυτη που κυκλοφορει τωρα. Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι το συγκεκριμενο ειχε και εξτρα εργοστασιακα καθισματα recaro. Αλλά δεν μου εμοιαζαν ογκώδη για να πω οτι εφταιγαν μονο αυτα
Εν τω μεταξυ , ουτε σαν συνοδηγος βολευτηκα -
Καλημέρα!
Επειδή ψάχνομαι -σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα- για αγορά MX-5 (ίσως το καινούριο 2λιτρο), εκτός από απευθείας εισαγωγή από χώρα της ΕΕ (από μέρους μου), υπάρχει άλλη εναλλακτική;
-
Στο car.gr θα βρεις εμπόρους/μεσαζοντες που τα φέρνουν
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο car.gr θα βρεις εμπόρους/μεσαζοντες που τα φέρνουνΠανακριβα ομως
-
Στην Πάτρα υπάρχει ο Χρυσόπουλος που είναι επίσημος έμπορος της mazda.Αγόρασα μεταχειρισμένο από αυτόν και μου βγήκε άψογο και μου επιδιόρθωσε και μια ανάκληση στο demio.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο car.gr θα βρεις εμπόρους/μεσαζοντες που τα φέρνουνΑν κρίνω ότι πουλάνε τα 1,5 στα 26+ χιλιάρικα + ότι είναι μεταχειρισμένα, καλύτερα να κοιτάξω εισαγωγή από τη μεριά μου μόνο...Αδικαιολόγητα ακριβά, από τη στιγμή που το 2λιτρο, καινούριο, κοστίζει από Γερμανία 21-25κ (χωρίς ΦΠΑ και εκτελωνιστικά βέβαια).
MAZDA FORUM