-
Στο τελευταίο (νομίζω) τεύχος των 4Τ δοκιμάζουν το ΜΧ5 με τα 184 άλογα και έχουν στο εξώφυλλο υποσημείωση 'λίγο πριν επιστρέψει η Mazda στην Ελλάδα'
Άλλαξε κάτι συνταρακτικό; -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Στο τελευταίο (νομίζω) τεύχος των 4Τ δοκιμάζουν το ΜΧ5 με τα 184 άλογα και έχουν στο εξώφυλλο υποσημείωση 'λίγο πριν επιστρέψει η Mazda στην Ελλάδα'
Άλλαξε κάτι συνταρακτικό;Μην ψαρωνεις !!!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ρε συ, άσε μας να ελπίζουμε.
Θέλω χτες το Mazda 3 sedan με τον skyaktiv-r 1,5 και τα 134 άλογα.
Αν μου πουν ότι σίγουρα έρχεται, μπαίνω σε mode σκατό->παξιμάδι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ρε συ, άσε μας να ελπίζουμε.
Θέλω χτες το Mazda 3 sedan με τον skyaktiv-r 1,5 και τα 134 άλογα.
Αν μου πουν ότι σίγουρα έρχεται, μπαίνω σε mode σκατό->παξιμάδι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις Μάζντα στην Ελλάδα!!!!!!
Εντάξει τώρα;;;; -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Άλλαξε κάτι συνταρακτικό;Κοιταξα τα 3-4 τελευταια τευχη, δεν γραφουν κατι στο εξωφυλλο
-
Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι γίνονται σοβαρές κινήσεις και η Mazda θα έρθει ξανά στην Ελλάδα πολύ σύντομα. Ενδιαφέρονται 2 εισαγωγικές εταιρείες, μια μικρή και ο κολοσσός Συγγελίδης (μάλλον λόγω οικονομικών μεγεθών και όχι μόνο ο Συγγελίδης θα την πάρει). Αναμένω τις εξελίξεις και εάν μάθω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω!
-
Σκατό->παξιμάδι mode on.
Κατάργηση καφέ απ'έξω, τσεκ.
Κατάργηση φαγητού στον δρόμο, τσεκ.
Παπούτσια, ρούχα μέχρι να λιώσουν, τσεκ.
Διάφορα πράγματα αν δεν χαλάσουν, δεν αλλάζονται (εκτός αν μιλάμε για ζητήματα ασφάλειας), τσεκ.Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση Mazda in Greece, να έχει μαζευτεί ένα ποσό και γύρω στα 4500€ το αουρις, τα υπόλοιπα δόσεις.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σκατό->παξιμάδι mode on.Καφέ απέξω έχω καταργήσει εδώ και πολλά χρόνια...εκτός εάν κάτσω να τον απολαύσω, αλλά στο γραφείο δεν παίρνω ποτέ απέξω...πεταμένα λεφτά και συνήθως χάλια ο καφές.
-
Και εγώ τον πρώτο από το σπίτι τον παίρνω, τον δεύτερο όμως;;;
Αν είμαι στο γραφείο, τον φτιάχνω εκεί, αν δεν είμαι όμως πακέτο.
Τεσπα, θα δούμε τι θα κάνουμε.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σκατό->παξιμάδι mode on.Κατάργηση καφέ απ'έξω, τσεκ.
Κατάργηση φαγητού στον δρόμο, τσεκ.
Παπούτσια, ρούχα μέχρι να λιώσουν, τσεκ.
Διάφορα πράγματα αν δεν χαλάσουν, δεν αλλάζονται (εκτός αν μιλάμε για ζητήματα ασφάλειας), τσεκ.Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση Mazda in Greece, να έχει μαζευτεί ένα ποσό και γύρω στα 4500€ το αουρις, τα υπόλοιπα δόσεις.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Πέρα από την πλάκα, εκτιμώ ότι ααααν έρθει,θα κάνει ντεμπούτο με επιθετική τιμολόγηση και προσφορές. Δηλαδή καμία σχέση με την ΕΛΜΑ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, εκτιμώ ότι ααααν έρθει,θα κάνει ντεμπούτο με επιθετική τιμολόγηση και προσφορές. Δηλαδή καμία σχέση με την ΕΛΜΑΤο λογικό αυτό είναι, ώστε να μπορέσει να διεκδικησει ένα ικανοποιητικό μερίδιο της αγοράς, το οποίο απώλεσε με την έξοδο της από την Ελλάδα. Η εμπειρία όμως από την επάνοδο της Subaru δεν έδειξε αντίστοιχη επιθετική πολιτική τιμών. Οψόμεθα...
-
Και εγώ τον πρώτο από το σπίτι τον παίρνω, τον δεύτερο όμως;;;
Αν είμαι στο γραφείο, τον φτιάχνω εκεί, αν δεν είμαι όμως πακέτο.ΣΠάνια πίνω 2ο καφέ, εάν πιω θα είναι στο γραφείο. Χρόνια τώρα έχω μειώσει τον καφέ και πίνω έναν ενισχυμένο στο σπίτι με το πρωινό μου.
Η εμπειρία όμως από την επάνοδο της Subaru δεν έδειξε αντίστοιχη επιθετική πολιτική τιμών. Οψόμεθα...
Το συζήτησα εκτενώς εχτές το θέμα για τις τιμές των Subaru και είναι πολύ δύσκολη η καλύτερη τιμολόγηση, λόγω Ιαπώνων αλλά και των επιπλέων δασμών από Ιαπωνία.
-
Δυστυχώς τη Subaru δεν την έφερνε κάποιος μεγάλος τύπου Συγγελίδης, Σφακιανάκης ή παράρτημα της μαμάς εταιρείας τύπου Toyota Hellas, Ford Hellas.
Ελπίζω για Mazda να είναι καλύτερα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το συζήτησα εκτενώς εχτές το θέμα για τις τιμές των Subaru και είναι πολύ δύσκολη η καλύτερη τιμολόγηση, λόγω Ιαπώνων αλλά και των επιπλέων δασμών από Ιαπωνία.Συμφωνούμε και αυτό λέω κι εγώ, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για τη Mazda όσον αφορά επιθετική τιμολόγηση. Μόνο αν αποφασίσει το εργοστάσιο να βοηθήσει την οποιαδήποτε νέα εισαγωγική δίνοντας πολύ χαμηλές τιμές CIF, μπορεί να υλοποιηθεί μια επιθετική πολιτική τιμών.
-
Θέλω ένα κοκκινο ΜΖ 3, με skyactive X.
-
https://www.newsauto.gr/news/katargount ... -stin-e-e/
-
Σταδιακα θα φτασει στο 0 , οχι μια κι εξω
-
Θελουν μεχρι το τελος του 19 να πεσει στο μηδεν.
Μεχρι σημερα ο δασμος ειναι 10% στα αυτοκινητα και 3% στα ανταλλακτικα.Εγω καφε παιρνω απ εξω οχι γιατι μου αρεσει ο καφες αλλα για να συντηρω θεσεις εργασιας. Το βλεπω ως κοινωνικη προσφορα. Αν κλεισει το καφε, και θα μεινουν ανεργοι οι ανθρωποι, οι οποιοι ειναι νεοι με ορεξη και χαρα για την καθημερινοτητα και θα χασει την εικονα του το πεζοδρομιο με ενα ακομα κλειστο μαγαζι. Δηλαδη θα κερδισω λιγα ευρω και θα περπατω σε ερημα και βρομικα πεζοδρομια με κλειστα μαγαζια και μια εικονα εγκαταλειψης. Κακο ντηλ.
Οχι οτι δεν το σκεφτομαι το κοστος του αλλα ειπαμε με πιανουν τα συναισθηματικα μου. υπολογισα πως ο καφες απ εξω μου κοστιζει απο 350 εως 400 ευρω το ετος. Δεν ειναι και λιγο.
-
Και αυτή είναι σωστή προσέγγιση lap.
Δεν είπα να τον κόψω τελείως, δεν γίνεται κιόλας επειδή βρίσκομαι έξω πολλές ώρες και από ένα σημείο γίνεται αναγκαίος.
Να θίξω το ποσό σκατό -> παξιμάδι θα παίξει ήθελα.
Βέβαια πρώτα πρέπει να γίνει επίσημη ανακοίνωση, ότι κάποιος σχετικά σοβαρός αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της Mazda στην Ελλάδα και οι τιμές δεν είναι στο Θεό.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θελουν μεχρι το τελος του 19 να πεσει στο μηδεν.Εδω αλλιως τα λεει
https://www.gocar.gr/news/feed/25166,8a ... okinh.html'1) Η αφαίρεση των δασμών 10% δεν θα γίνει άμεσα, αλλά σταδιακά σε βάθος πενταετίας. Άρα η πτώση των τιμών των ιαπωνικών αυτοκινήτων δεν είναι τόσο εμφανής.'
MAZDA FORUM