-
@lap said in MAZDA FORUM:
Χαίρω πολύ το mazda 3 είναι σαν γλυπτό.
Κλαίνε οι χήρες, Κλαίνε κι οι ζωντοχήρες...
Τι να πει και το 6αρι...
Την πρώτη βδομάδα που το πήρα στα χέρια μου, ήταν κι η πρώτη φορά που ξύπνησα μετά από αμμοθυελα...
Αααχ, Κούλη...
-
Αρχίζω να πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης. Έτσι όπως είναι σε αυτήν την χειροκίνητη έκδοση. Και αυτό διότι με 16.000 ευρώ δείτε τι αγοράζετε. Δείτε τα χλατς χλουτς που κανει. Κάνει ιδιαίτερη μνεία στο εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων και την αίσθηση που δίνει. Βασικά τι αυτοκίνητο πόλης, για κανονικό αυτοκίνητο για νέους ανθρώπους που έχουν λίγα χρήματα. Κερασάκι σε όλα τα θετικα του η απίστευτη οικονομία σχεδόν ίση με full hybrid
Στην γωνία της φωτογραφίας είναι σκέτο κουκλί
Υ.γ το παιδί στο τεστ κάνει από τα καλύτερα τεστς που έχω δει και επίσης έχει το καλό το Μάζντα . Το mx5
-
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Βασικά όλα τα Mazda μου αρέσουν.
Δυστυχώς δε θα το πάρω ποτέ όμως γιατί δε μας κάνει η κατηγορία. -
Είναι απόλαυση να βλέπεις το κιβώτιο ποσο εύκολα αλλάζει χωρίς κανένα κόμπιασμα.
Κλασικά ως ατμοσφαιρικό με 6η σχέση θέλει κατέβασμα σε ανηφόρες αλλά έγραψε στην δοκιμή και 3,5 λίτρα/100 χλμ15:1 συμπίεση το μικρό μαζντα , 16:1 τα diesel
-
Τόσο χαμηλά; Το Swift έκαιγε 4.4 στα 90.
-
@dimsabas said in MAZDA FORUM:
Ναι το διόρθωσα. Είπε πως είδε μέχρι τόσο. Κάπως το παρανόησα μάλλον. Γενικα φαίνεται πιο οικονομικό από το swift....
Wait what 4,4 στα 90 χλμ;;; Σε αυτά αν θυμάμαι καπου στα 3,8 βλέπεις. Έχει απώλειες το cvt. Στο λέω χάνει και σε δύναμη και σπιρτάδα.
Στα 130 τι στροφές δείχνει;
-
@dimsabas said in MAZDA FORUM:
Ναι το διόρθωσα. Είπε πως είδε μέχρι τόσο. Κάπως το παρανόησα μάλλον. Γενικα φαίνεται πιο οικονομικό από το swift....
Wait what 4,4 στα 90 χλμ;;; Σε αυτά αν θυμάμαι καπου στα 3,8 βλέπεις. Έχει απώλειες το cvt. Στο λέω χάνει και σε δύναμη και σπιρτάδα.
Στα 130 τι στροφές δείχνει;
Δεν το πάτησα τόσο γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου τις ωτοασπίδες! Χαχαχα!
-
Να αποβληθεί ο κύριος. Ως εδώ..... εξοστρακισμός, παρακαλώ την διαχείρηση να αποδώσει δικαιοσύνη
-
Εγώ για ποιο λόγο δεν ήξερα για το μαζντα 2;;;;
Πω αρχίζω και θυμώνω με τον εαυτό μου. Πληρώνω και το ντίζελ στην αντλία.
Τα παρατάω.....
-
Lap τα έχω γράψει εδώ και καιρό στην αναζήτηση μου...
Κατηγορία super mini...
Τελική δυάδα Mazda 2 vs Renault Clio lpg...
Το πρώτο που θα ήταν άμεσα διαθέσιμο, θα το αγόραζα...
Και ήρθε το Clio...
Υ.Γ. Μετά από 2 μέρες με πήρανε για το εκθεσιακό Mazda στο γνωστό κόκκινο, αλλά είχα ήδη κλείσει...
-
Μια χαρά επιλογή έκανες.
Οντως εξαιρετικό φαίνεται το μαζντα 2 και όσο διαβάζω να σου πω ότι δεν θέλω να γίνει Τογιότα. Θέλω να παραμείνει ως επιλογή έτσι όπως είναι.
Προσωπικά είχα μια ψευδαίσθηση ότι ήταν πανάκριβο και δεν το κοίταξα καθόλου. Έχω νιώσει κάπως χαζός που δεν το έκανα αλλά τώρα δεν αλλάζει.
Ποσο καιρό σου έδιναν στο μαζντα για παραλαβή από εργοστάσιο;
-
Αυτό το 2αρι είναι ένα γνήσιο μαζντα. Ο κανίβαλος δεν συγκρίνεται μαζί του.
-
Θα βγάλουν νέο η το νέο θα είναι το γιαρις;
-
Είπαμε θα είναι ο κανίβαλος.
-
Άρα οποίος θα θέλει μαζντα στο μέλλον πάει μόνο στο δίλιτρο 3 αρι. Και εκεί έχουμε τα κυβικά. Γ@μω τη φορολογία σας....
Έχω ξενερώσει παρα πολύ. -
Μια χαρά επιλογή έκανες.
Οντως εξαιρετικό φαίνεται το μαζντα 2 και όσο διαβάζω να σου πω ότι δεν θέλω να γίνει Τογιότα. Θέλω να παραμείνει ως επιλογή έτσι όπως είναι.
Προσωπικά είχα μια ψευδαίσθηση ότι ήταν πανάκριβο και δεν το κοίταξα καθόλου. Έχω νιώσει κάπως χαζός που δεν το έκανα αλλά τώρα δεν αλλάζει.
6-8 μήνες...
-
Πάλι καλά...
-
-
Μια χαρά επιλογή έκανες.
Θυμάμαι το σχόλιό σου μετά τη δοκιμή μου.
https://cartalk.gr/mazda-2-1-5-auto/Που πανηγύριζες με το σκορ σε σχέση με το Yaris! Χαχαχαχα! Αθάνατος Λάπης.
-
Θα βγάλουν νέο η το νέο θα είναι το γιαρις;
Παραμένουν και τα δύο μοντέλα στην γκάμα της εταιρίας
MAZDA FORUM