-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
το εχω δωσει απ τα χριστουγεννα.σκεφτομουν το ρε ψωλ αλλα
νομιζω οτι οι συγκυριες πλεον των οδικων δικτυων-ιχηδων επιβαλλουν μια μοτο μονο για πιστα.δεν ειμαστε για καγκουριες κ γουστα οταν πλεον εχουν γινει πολλα τα ιχ κ οι απειροι οδηγοι.
γι αυτο ειπα κανα 600 κ πιστα μονο.
το γιαμαχα το ακουσα πως στροφαριζε κ εχασα.. 16χστρ..
+την αγριαδα εμφανισιακα.
για του λογου το αληθες χθες το πρωι ειχε κινηση ο δρομος..
κολλησαμε πολλη ωρα κ ηρθε του μπροστινου ιχ απο μενα να ανοιξει την πορτα να δει τι γινεται.
με το που την ανοιγει καρφωνεται ενα πιτσιρικι με χουσβαρνα-μοταρντ
πανω στην πορτα κ σακατευεται..
φαντασου...Κι εγώ Νάσο τα τελευταία 2 χρόνια έχω σταματήσει να κυκλοφορώ καθημερινά στον δρόμο. Την μηχανή την είχα μόνο για πίστα και κανα ταξιδάκι.
Για το R6 τι να σου πω ?
Πάρε ότι σου κάνει click.
Τουλάχιστον εγώ στο θέμα μηχανή πάντα αυτό έκανα γιατί την μηχανή την θέλω για διασκέδαση και όχι για μεταφορικό μέσο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος γιατί πλέον δεν υπάρχουν ''στραβά'' μηχανάκια. -
H Honda borei na mi bgazei tis taxiteres mixanes ala apo apopsi kataskeuis ke meletis einai top. Opote tha su protina to cbr600ari. To R6 mia xara einai ala opos eipe ke o filos Panos G.oi yamaha kati exoun pou den tis sibatho (oxi oti einai kakes mixanes pros theou). Gia duc an den exeis lefta, kalitera min to skeftese. Poli akribes sti sidirisi. Auta ke sorry gia ta greeklish grafo apo alo pc
-
Πες οτι δεν μπορεις να τιθασευεις περισσοτερα αλογα και ασε τις χαζομαρες...
-
Βλέπω σε αγγελίες οτι τα R6 εώς το 2002 πάιζουν γύρω στα 5500-6000 ευρώ ενώ απο το 2003 και μετά παίζουν στα 8000. Τί διαφορές έχουν τα μοντέλα? Αξίζει να δώσω δύο χιλιάρικα παραπάνω για μοντέλο του 2003?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βλέπω σε αγγελίες οτι τα R6 εώς το 2002 πάιζουν γύρω στα 5500-6000 ευρώ ενώ απο το 2003 και μετά παίζουν στα 8000. Τί διαφορές έχουν τα μοντέλα? Αξίζει να δώσω δύο χιλιάρικα παραπάνω για μοντέλο του 2003?ΣΚΥΛΕ80 ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΣΚΥΛΕ80 ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ....Δέν έχω να διαθέσω πάνω απο 6000 και καινούριο supersport δέν παίρνω με αυτά τα λεφτά
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ΣΚΥΛΕ80 ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ....
Δέν έχω να διαθέσω πάνω απο 6000 και καινούριο supersport δέν παίρνω με αυτά τα λεφτά
Εκανα testdrive στο νεο gsxr750 (150hp)επαθα σοκ..Επιδοσεις τζετ..Στην δε 3η ταχυτητα η μοτο επιταχυνει σα ρουκετα..Μετα το τεστντραιβ μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι..τρομερη αισθηση........
-
Την Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου ένα μπλέ R6 του 2000
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Την Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου ένα μπλέ R6 του 2000Ωραίος σκύλε!
Καλοτάξιδη -
Καλοτάξιδοι και οι δυο σας!!!
-
Πιες του το αίμα χαχα χα χα
..περιμένουμε εντυπώσεις
-
Απολαυστικα χιλιομετρα να εχεις.
Ειδες;Η πρωτη απαντηση στο τοπικ,ηταν και η σωστοτερη οπως φανηκε ε;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Την Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου ένα μπλέ R6 του 2000Προσεχε φιλε σκυλε80...Μην τρεχεις αν δεν την μαθεις καλα..........
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δυστυχώς τα χαρτιά δεν ήταν έτοιμα οπότε την μηχανή θα την παραλάβω κατα 90% αύριο
-
Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το R6. Θα βγώ μια βόλτα σε κανα δυο ώρες και θα γράψω εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το R6. Θα βγώ μια βόλτα σε κανα δυο ώρες και θα γράψω εντυπώσεις! -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το R6. Θα βγώ μια βόλτα σε κανα δυο ώρες και θα γράψω εντυπώσεις!Καλόστριφτο και καλοταξιδο....
Να σου πω και καλα 'Track Days' ???
-
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλων σας!
Πρίν λίγο γύρισα απο τη βόλτα. Το κοντέρ έγραψε 266 σε ένα ελαφρώς κατηφορικό κομμάτι της Αττικής Οδού
Αυριο θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου για το μηχανάκι...
-
Με το μαλακό...
-
Μεγειές!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλων σας!Πρίν λίγο γύρισα απο τη βόλτα. Το κοντέρ έγραψε 266 σε ένα ελαφρώς κατηφορικό κομμάτι της Αττικής Οδού
Αυριο θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου για το μηχανάκι...
φιλε ΣΚΥΛΕ προσεχε γιατι το Ρ6 δεν ειναι ΣανταΦε(βεντουζα)...
GSXR 750 ή κάτι άλλο?