-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
χωρίς να χρειάζομαι καν το 5λιτρο μπιτονάκι που έχω ακριβώς για αυτό....κουβαλάς 5λ μπιτονάκι βενζίνης μεσα στο αμαξι σου?!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ bebes:(είσαι λίγο πιό γρήγορος βέβαια )
Aυτή είναι η ουσία, γιατί προβληματιζόμουν κι εγώ.
Μονο το Tiguan μπορούσε να με ακολουθήσει (ειδικά στα ανηφορικά) αλλά τότε η κατανάλωση του εκτοξευόταν στην κυριολεξία -
Είμαι περίεργος τί αίσθηση δίνει το boxer με ντίζελ πάντως... Και να φανταστείς πριν απο λίγο καιρό αναρωτίομουν αν υπάρχει τέτοιος συνδιασμός.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Είμαι περίεργος τί αίσθηση δίνει το boxer με ντίζελ πάντως... Και να φανταστείς πριν απο λίγο καιρό αναρωτίομουν αν υπάρχει τέτοιος συνδιασμός.Η αίσθηση του είναι πολύ καλή, κανείς δεν εχει καταλάβει (απο μέσα) οτι είναι ντίζελ
απλά το ηλεκτρόγκαζο μας τα χαλάει.
Θέλει απαλά το γκάζι και σε αποζημιώνει -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Εθνική με ~ 110 χλμ/ώρα -->> 7,5 λίτραΕθνική με 130 + 3 άτομα + μπαγκάζια + αρκούδι => 7 λίτρα/100χμ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εθνική με ~ 110 χλμ/ώρα -->> 7,5 λίτρα
Εθνική με 130 + 3 άτομα + μπαγκάζια + αρκούδι => 7 λίτρα/100χμ...
Δε μας χ$#@%τε ρε!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
[
ρε φίλε από τότε που το πηρες καις περισσότερο.
Παλιά δεν πηγαινες πουθενα΄. Τωρα μου λες οτι καιει λίγο κάνεις ένα σωρό χλμ και τελικά πληρώνεις παραπάνω... Το εχεις ξεσκίσει..!!!!πηγαινα και παλαιοτερα, απλα δεν τολμουσα να αναφερω τι εκαιγε ο βενζινοφωνιας
παντως σημερα που γεμισα, η αντλια εδειξε 6,9 λιτ/100 0,5 περισσοτερο απο το trip computer
Οι εξηγησεις που μπορω να δωσω:
α)'τσιμπησε' κατι παραπανω 2 μερες που το κυκλοφορω στην πολη
β) μου το ξεχειλισαν στο φουλαρισμα και ακομη και μισο λιτρο παραπανω μπορει να κανει καποια διαφορα
γ) το trip com ...
δ) ολα τα παραπανω απο λιγο -
ε) κλεβει η αντλια στο πρατηριο
-
-
Δραχμές ή Ευρώ?
-
Χαρτοπετσέτες ή καλαμάκια?
-
μπουγάτσες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε) κλεβει η αντλια στο πρατηριοΑυτο σε παρακαλω να μην το ξαναπεις για τα πρατηρια
.
.
.
.
.
Αφου τους ελεγχει το ... κρατος -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
μπουγάτσες? -
δεν είπαμε ότι δεν εχει καλά καυσιμα..
ειπαμε ότι μας βάζει λιγότερο
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Αυτήν την ταμπέλα την θυμάμαι από όταν ήμουν 5 χρονών.
Να δω πότε θα τη βγάλουν. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χωρίς να χρειάζομαι καν το 5λιτρο μπιτονάκι που έχω ακριβώς για αυτό....
κουβαλάς 5λ μπιτονάκι βενζίνης μεσα στο αμαξι σου?!
Πριν φύγω για τη διαδρομή Αλεξανδρούπολη Αθήνα ή αντίστροφα που είναι ~830χλμ γεμίζω και το μπιτονάκι (ειδικό για καύσιμο, σε κάποιες χώρες είναι υποχρεωτικό γεμάτο ή άδειο!). Μου εξασφαλίζει ότι θα φτάσω χωρίς να χρειαστεί να ψάχνω βενζινάδικο στην εθνική που θα μου βάλει πανάκριβη και άγνωστης ποιότητας βενζίνη. Για μένα αξίζει τον κόπο...
-
από Angel!!!!
Αυτήν την ταμπέλα την θυμάμαι από όταν ήμουν 5 χρονών.
Να δω πότε θα τη βγάλουν.Ποτές.
Ο επιχειρηματίας πίσω από αυτή την ταμπέλλα η οποία βρίσκεται σε τουλάχιστον 3 βενζινάδικα εδώ και καμμιά 15-20 χρόνια είναι πολύ γατί.
Αυτό που λέει είναι αλήθεια, βασίζεται σε γερά στοιχεία, και τελικά κάνει την δουλειά του. -
Στο καθιερωμενο σχεδον ταξιδι Αθηνα -Τριπολη-Αθηνα το ΣΚ το Honda IMA ειχαμε τις εξης καταναλωσεις καυσιμου.
Για το τμημα Αθηνα -Τριπολη με ταχυτητα 135 χλμ στο τμημα Ελευσινα -Κορινθο και μετα σταθερα 109 κλμ στο τμημα Κορινθος -Τριπολη 6,3λ/100.
Στο γυρισμο Κυριακη μεσημερι με αρκετη κινηση και ταχυτητες απο 85εως και 170 (για μικρο χρονικο διαστημα βεβαια η καταναλωση επαισε στα 5λ/100. Η αντλια στο βενζιναδικο επιβεβαιωσε αυτα τα αποτελεσματα
Υ.γ φωτογραφιες μολις μπορεσω -
Ψιλοσχετική ερώτηση. Άραγε αν κάποιος ταξιδεύει κατά 90% σε εθνικές οδούς αξίζει να πάρει υβριδικό?
Έρευνα Κατανάλωσης