-
-
-
Ο ντιζελοκινητηρας ειναι σαφως βαρυτερος, ασχετα αν ειναι μικροτερος σε κυβικα.
Δειτε μηπως εκει οφειλεται η διαφορα βαρους -
Η 325d είναι όντως βαρύτερη από την 325i (όπως φαίνεται και από την εικόνα που ανέβασα). Το diesel έχει άλλα καλά όμως, όπως τεράστια ροπή και χαμηλή κατανάλωση που κάνουν την συμβίωση με το αυτοκίνητο πολύ ευχάριστη.
Μακάρι να μπορούσα να το είχα πάρει σε diesel...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η 325d είναι όντως βαρύτερη από την 325i (όπως φαίνεται και από την εικόνα που ανέβασα). Το diesel έχει άλλα καλά όμως, όπως τεράστια ροπή και χαμηλή κατανάλωση που κάνουν την συμβίωση με το αυτοκίνητο πολύ ευχάριστη.Μακάρι να μπορούσα να το είχα πάρει σε diesel...
Όταν γυρίσω στο Ελλαδιστάν, να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε αυτ/τα για test drive
-
Αμέ, πάντα ήθελα να οδηγήσω ένα καλό diesel.
-
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eries.html
οδηγα στη φαντασία για την ώρα όπως οι περισσότεροι από εμας....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/227502/bmw-3-series.html' target='_blankοδηγα στη φαντασία για την ώρα όπως οι περισσότεροι από εμας....
Καλημέρα,
Το οδήγησα (όχι το facelift αλλά το μοντέλο Ιουλ 2008) όταν πήγα για μια επιδιόρθωση στο δικό μου (ταμπλώ) και μου το έδωσαν ώς αυτ/το αντικατάστασης
Περιττό να πω πως αισθάνθηκα.....ήταν και αυτόματο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/227502/bmw-3-series.html' target='_blank
οδηγα στη φαντασία για την ώρα όπως οι περισσότεροι από εμας....( ) Όπου μπαίνουν 'ηλεκτρικά' τιμόνια, χάνεται η αίσθηση ενός άψογου (ή μη) αυτοκινήτου ...
-
Kατανάλωση της 130 στη πρόσφατη εκδρομή στο Πύργο
Νεα Μάκρη - Πύργος ... μωτ. 118.6 χλμ. ... 8.4 l/100
συνολικά μετά από μερικές βόλτες στην Ολυμπία κλπ......μωτ. 94,7 χλμ. .... 8,78 l/100Στην επιστροφή Πύργος - Νέα Μάκρη ....μωτ. 129,0 χλμ. ..... 9.7 l/100
-
Καλησπέρα παιδιά και η 2η μέτρηση του Clio επιβεβαίωσε τη 1η. 656 km, με 45 lt, ήτοι μέση 6,85 lt / 100. Και στις 2 μετρήσεις η βενζίνη ήταν απλή Shell.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στην επιστροφή Πύργος - Νέα Μάκρη ....μωτ. 129,0 χλμ. ..... 9.7 l/100
Με τα όρια πήγαινεσ βλέπω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στην επιστροφή Πύργος - Νέα Μάκρη ....μωτ. 129,0 χλμ. ..... 9.7 l/100
Με τα όρια πήγαινεσ βλέπω
Πάντα με τα όρια .... αν και κάποιος μας βαρέθηκε, αποφάσιε να υπερβεί λίγο τα όρια και ξαφανίστηκε μπροστά ...
-
εχω την αισθηση οτι με περασε ο krus 15χλμ πριν την εισοδο στην Α.Ο.
τουλαχιστον ποιος αλλος θα πηγαινε 'χωρις φωτα' με 170+
-
-
Με ένα 90αρι HDi χαλαρά τα πιάνεις τα νούμερα αυτά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω την αισθηση οτι με περασε ο krus 15χλμ πριν την εισοδο στην Α.Ο.τουλαχιστον ποιος αλλος θα πηγαινε 'χωρις φωτα' με 170+
Τους θέλεις με αλφαβητική σειρά?????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχω την αισθηση οτι με περασε ο krus 15χλμ πριν την εισοδο στην Α.Ο.
τουλαχιστον ποιος αλλος θα πηγαινε 'χωρις φωτα' με 170+
Τους θέλεις με αλφαβητική σειρά?????
αλλο εννοω εγω, γιαυτο και τα ' ', ξερει αυτος...
-
Τις τελευταίες μέρες έκανα 90 περίπου χιλ μαζεμένα ΜΟΝΟ στην πόλη και ήταν ευκαιρία να το μετρήσω σε κανονικές συνθήκες (οχι κανένα τρελλό μποτιλιάρισμα, αλλά συνεχές 'σβούρισμα' στο κέντρο.
8,6 λιτ/100 έδειξε -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες έκανα 90 περίπου χιλ μαζεμένα ΜΟΝΟ στην πόλη και ήταν ευκαιρία να το μετρήσω σε κανονικές συνθήκες (οχι κανένα τρελλό μποτιλιάρισμα, αλλά συνεχές 'σβούρισμα' στο κέντρο.
8,6 λιτ/100 έδειξεΕλπίζω να μην παραπονιέσαι...
Έρευνα Κατανάλωσης