-
Εμπειρικά ως οδηγός από το 1996 που πάντα μέτραγε κατανάλωση η διαφορά από το μικτό κύκλο είναι 30-35% επιπλέον.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Οι τυποποιημένες δηλαδή, μετρώνται διαφορετικά στο Αμέρικα ?Φυσικά. Οι μετρήσεις της EPA είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές της Ε.Ε. και μάλιστα πιο αυστηρές και πιο κοντά στην πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Δεν ξερω τι κανουν ακριβως στην Αμερικη.
Βρηκα ομως οτι υπαρχει αυτο το site, που ειναι κρατικο:
http://www.fueleconomy.gov/Eπειδη δεν βρηκα αρκιβως το αντιστοιχο Golf, πηρα αυτο σαν παραδειγμα:
http://www.fueleconomy.gov/feg/Find.do?action=sbs&id=35349
Σε αυτο το παραδειγμα η μικτη καταναλωση ειναι 30mpg, δηλαδη 7.8 litres per 100 kms.
To οποιο μου φαινεται μια πολυ ρεαλιστικη τιμη για ενα 1800αριΤα FIAT που ειναι????
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Τα FIAT που ειναι????
Aπ'οτι είδα, έχει FIAT για το 2012 και μετά και μόνο, για τα διάφορα variants του 500.
Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει, γιατί μόνο αυτό το μοντέλο παίζει να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Τα FIAT που ειναι????
Aπ'οτι είδα, έχει FIAT για το 2012 και μετά και μόνο, για τα διάφορα variants του 500.
Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει, γιατί** μόνο αυτό το μοντέλο παίζει να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ**Nαι ε;; Δε το ξερα...
-
Ηρακλειο-Χανια με μεση στο τριπ τα 75 ειχα 5,8/100.
Τι ωραια να ηταν και στην πολη μεσα ετσι
C230 w203 -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
C230 w203Εντός πόλης πόσο σου καίει;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
C230 w203Εντός πόλης πόσο σου καίει;
10-11 και πολυ δυσκολα παει πιο κατω.
-
Καίνε τα άτιμα... Αν και για τέτοιο αμάξι - σε σύγκριση και με άλλα - θεωρείται φυσιολογική κατανάλωση εντός πόλης.
-
Γιώργο μια χαρά είσαι, εγώ με τον 2λιτρο στην πόλη είμαι από τα 11 αλλά συν'ηθως κυμαίνομαι στα 13-17λτ/100χλμ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιώργο μια χαρά είσαι, εγώ με τον 2λιτρο στην πόλη είμαι από τα 11 αλλά συν'ηθως κυμαίνομαι στα 13-17λτ/100χλμΖαλίζομαι με τέτοια νούμερα!!!
Σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς εντός πόλης??? Κανονικα θα έπρεπε να σου απαγορεύεται....
Μην το πάρεις προσωπικά.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Γιώργο μια χαρά είσαι, εγώ με τον 2λιτρο στην πόλη είμαι από τα 11 αλλά συν'ηθως κυμαίνομαι στα 13-17λτ/100χλμ
Ζαλίζομαι με τέτοια νούμερα!!!
Σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς εντός πόλης??? Κανονικα θα έπρεπε να σου απαγορεύεται....
Μην το πάρεις προσωπικά.
Γιατί, μια χαρά οικονομικός είμαι , το πρόβλημα είναι με τους αργούς που σέρνονται στην αριστερή για οικονομία....
-
-
με CC στα 90, μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές ...
-
Πέρα βέβαια από το αστείο του πράγματος, πιστεύω ότι δεν γίνεται αυτό γιατί είτε θα είσαι με έκτη και θα ζορίζεται οπότε θα καίει παραπάνω, είτε με 5 οπότε πάλι θα καίει παραπάνω. Λέω πάντως να μη το δοκιμάσω
-
ανεπίκαιρο ποστ, σόρρυ!
-
Με opel astra του 2003 κατανάλωση 8.5/100 εντός πόλης
-
390 μιλια , τα 100 σε πολη και τα υπολοιπα σε εθνικη οδο στα 80-85 μιλια την ωρα, καταναλωθηκαν 43.2 λιτρα
Δηλαδη 6.92 λιτρα τα 100 χιλιομετρα -
Εντός πόλης κατανάλωση περίπου 9/100 κι εκτός 6.5-7/100 με seat ibiza
-
Χαιρετισμούς στα πλήθη.
Νέο απόκτημα τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα....
Prius 2007 το γνωστό.
Σαν άσχετος και με το μυαλό να δουλεύω το ηλεκτρομοτέρ όσο περισσότερο μπορώ και να κάνω όσο regen γίνεται, το καλύτερο που κατάφερα ήταν 4,75λ/100χλμΜε τις τεχνικές που επιβάλλεται να το οδηγήσεις(pulse & glide αλλά και πλήρη εκμετάλλευση κινητικής ενέργειας) έφτασε μέχρι 4,17 λ/100χλμ.
Τελευταίο γέμισμα χθες με 1,49 το λίτρο έβαλα 39ευρώ 25,9λίτρα και έκανα 600χλμ....Θεσσαλονίκη Πολύχρονο και πίσω και μετά Θεσσαλονίκη Τρίκερι και γέμισμα στην Αγριά Μαγνησίας...Το εντυπωσιακό είναι πως μπορεί να καίει το ίδιο με τον επαρχιακό δρόμο και μέσα στην πόλη με σταμάτα ξεκίνα....
Σκέφτομαι να του βάλω και ένα αεριάκι γιατί καλοκαίρι έρχεται και διψάω για χλμ....
Έρευνα Κατανάλωσης