-
Επειδή έχω περάσει ραφτό κάλυμμα με μεγάλη επιτυχία
( δε το πίστευα το αποτέλεσμα και όλοι με ρωτούσαν αν άλλαξα τιμόνι )
δε βγάζεις τίποτα. Το κιτ έχει μέσα ένα ειδικό κίτρινο εργαλείο με το οποίο σπρωχνεις το κάλυμμα κάτω από τα πλαστικά του τιμονιού.
-
Καλημέρα και σ'ευχαριστω! Μια χαρά τότε, αν έχεις την δυνατότητα μπορείς ν μου στείλεις ένα λινκ με αυτό που πήρες? Δεν το έχω δει στις φώτο των καλλυματων που κοιτουσα.
-
Καλημέρα και σ'ευχαριστω! Μια χαρά τότε, αν έχεις την δυνατότητα μπορείς ν μου στείλεις ένα λινκ με αυτό που πήρες? Δεν το έχω δει στις φώτο των καλλυματων που κοιτουσα.
Στην τελευταία εικόνα το Νο 5.
Είναι παίδεμα θα σου πάρει 1,5 με 2 ώρες αλλά αξίζει. Σε φιεστα το έβαλα που έχει ημιδερμάτινο και τα πλαστικά μέρη είχαν καεί από τον ήλιο.
-
Τέλεια, κατάλαβα τι εννοείς, σ'ευχαριστω!
-
Πρόσεξε όμως τι θα παραγγείλεις, ακόμα και για το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να υπάρχουν 2 ή 3 διαφορετικά καλύμματα ανάλογα με το αν το τιμόνι είναι πλαστικό ή δερμάτινο.
-
Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο και είμαι ανάμεσα σε fiat panta 2017 diesel euro6 95 hp και opel corsa d 2015 euro 6 95 hp τη μου προτείνετε έχω ακούσει άσχημα σχόλια για τα fiatakia .
-
Ίδιο μοτέρ φοράνε. Στο κορσα που είχα κάνει σαν ταξί Datsun Bluebird της δεκαετίας του 80. Κουραστικό αυτοκινητο. Στο πάντα είναι πιο καλα ηχομονωμένο, όσο παράξενο κ αν ακούγεται. Μια χαρά είναι τα φιατακια, δεν είναι λιγότερο αξιόπιστα από τα οπελ
-
Fiat Tipo Cross στα τέλη του 2020 ως ανταγωνιστής του Focus Active, με 1.0 Firefly 120hp και 4κίλυνδρο 1.3 150hp και mildhybrid 48V. Θα έχει ανανεωμένο εσωτερικό,με νέο infotainment και εξωτερικά -rendering- αλλαγή στο logo,υπερυψωμένο,fullLED και μαύρα προστατευτικά πλαστικά.Θα βγει σε 5θ και SW.
https://www.showcar.news/fiat-tipo-cross-2020-restyling-uscita-rendering-skizze/
-
Fiat Tipo Cross στα τέλη του 2020 ως ανταγωνιστής του Focus Active, με 1.0 Firefly 120hp και 4κίλυνδρο 1.3 150hp και mildhybrid 48V. Θα έχει ανανεωμένο εσωτερικό,με νέο infotainment και εξωτερικά -rendering- αλλαγή στο logo,υπερυψωμένο,fullLED και μαύρα προστατευτικά πλαστικά.Θα βγει σε 5θ και SW.
https://www.showcar.news/fiat-tipo-cross-2020-restyling-uscita-rendering-skizze/
Αν όντως βγει κάτι τέτοιο σε τιμές 'φίατ' θα είναι ότι πρέπει για μας τους τσιφούτηδες που δεν θέλουμε να πληρώσουμε 25 χιλιάρικα για προσθιοκίνητο χιλιάρι B-Suv... κι αν βγει και του βάλλουν κι ένα αέριο με 30-35 λίτρα βενζίνη, θα μαζευτούμε πολλοί να σπάσουμε τη καραντίνα να πάμε να κοινωνήσουμε μαζικά για το θαύμα!
-
Αν και το θεωρώ απίθανο να βγει,το θεωρώ πολύ ωραίο σαν σχέδιο
-
Προσωπικά με κουράζουν τα ρετρό σχέδια. Φτάνει πια με την αρχαιολαγνεία, βγάλτε καινούρια σχέδια!!!
-
Άμα είναι πετυχημένος ο εκμοντερνισμός ενός διαχρονικά όμορφου παλαιότερου σχεδίου, εμένα μου αρέσει (απ'το να βλέπω νέα σχεδίαση τύπου cybertruck)
-
Χάλια μου φαίνεται. Ήταν χάλια και το 127 όταν βγήκε.
-
Μωρέ ας βγάλει κάτι η FIAT, γιατί η γκάμα έχει περιοριστεί επικίνδυνα πολύ.
Και ας τελειώνει με την σειρά 500 μπας και ρίξει λίγο τις τιμές.
Καλή η αρχαιολαγνεία, αλλά μόνο να συμπληρώνει την γκάμα. Όχι όλη η γκάμα να στηρίζεται στο όνομα ενός αρχαίου μοντέλου ίσα-ίσα για να εκτοξεύονται οι τιμές.
Η πρόσφατη ιστορία της είναι γεμάτη με ονόματα πολύ καλών αυτοκινήτων που είχαν και πολύ καλές τιμές.
-
καμια γνωμη για το bravo 1ης γενιας;
ειμαι νεος οδηγος και εχω ενα του 96' 1600cc 16v το οποιο φυσικα θελει αρκετα μαζεματα (κυριως μπροστινο συστημα και μηχανικα ειναι λιγο πεσμενο) αλλα μου αρεσει παρα πολυ το αμαξι,η αισθηση που σου δινει ειναι πολυ ωραια, εχει καλα κρατηματα, χωρους και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ομορφο.
Τι λετε ; αξιζει να ασχοληθω να το ψιλοφτιαξω ή τσαμπα θα ριξω λεφτα;
-
καμια γνωμη για το bravo 1ης γενιας;
ειμαι νεος οδηγος και εχω ενα του 96' 1600cc 16v το οποιο φυσικα θελει αρκετα μαζεματα (κυριως μπροστινο συστημα και μηχανικα ειναι λιγο πεσμενο) αλλα μου αρεσει παρα πολυ το αμαξι,η αισθηση που σου δινει ειναι πολυ ωραια, εχει καλα κρατηματα, χωρους και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ομορφο.
Τι λετε ; αξιζει να ασχοληθω να το ψιλοφτιαξω ή τσαμπα θα ριξω λεφτα;
Εγώ είχα το 1.3 μοντέλο το 2000, πολύ απλή έκδοση και το φθηνότερο καινούριο της κατηγορίας τότε στην αγορά, αλλά ήταν το αυτοκίνητο που ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από κάθε άλλο ακριβό αυτοκίνητο που είχα. Οδική συμπεριφορά (ανεξάρτητη ανάρτηση, όμως πολύ ελαφρύ τιμόνι πάνω απ΄τα 140) χώροι ατέλειωτοι που γνώρισαν και πολλές δόξες τότε στα νιάτα μου, οικονομικό πολύ, έκανα 140 χιλ. χιλιόμετρα σε 7μιση χρόνια και το πούλησα στα μισά λεφτά απ' ότι το είχα αγοράσει, ουσιαστικά με μηδενικές βλάβες. Βέβαια άλλοι που είχαν το αντίστοιχο Brava δεν έχουν το ίδιο καλές ιστορίες να διηγηθούν.
Αν αξίζει να το φτιάξεις, εξαρτάται από το ΤΙ θέλει φτιάξιμο και πόσο θα είναι το συνολικό κόστος και ΤΙ χρήση θα κάνεις. Μιλάμε νομίζω για αυτοκίνητα χωρίς ABS, ESP, χωρίς ή με 1 αερόσακο, σωστά; Δεν είναι και πρώτη επιλογή σήμερα π.χ. για να βάζεις την οικογένεια μέσα να πας ταξίδια... αν είναι να δώσεις 500-700€ και να έχεις κάτι να κάνεις τη δουλειά σου για βασική μετακίνηση ή σαν 'αντίκα' μιας και είναι ήδη 24 ετων, εντάξει. Αλλά αν κοστίζει παραπάνω, σκέψου πως με 2-3 χιλιάρικα μπορείς να βρεις πολύ ανώτερο αυτοκίνητο της μισής ηλικίας π.χ. Ford focus και ένα σωρό άλλα.
-
Τωρα το πηρες ή το 'κληρονόμησες'?
Πες μας τι θελει φτιαξιμο, να σου πουμε αν αξιζει....
-
Τον Τελευταιο καιρο εχω μεινει με το fiat punto του 2002 της γυναικας μου.
Τα αμορτισερ του πρεπει να ειναι υπο διαλυση και κανει σαν κουδουνιστρα, τι μπορω να του βαλω που να ειναι οικονομικο και ανετο?
Κοστος περιπου για αλλαγη αμορτισερ? -
Χαιρετώ την ομάδα. Δεν μου αρέσει να κακολογώ. Απλά θα καταγράψω τις τιμές και τα συμπεράσματα δικά σας. Συνεργείο μη εξουσιοδοτημένο Fiat στον Αγ. Δημήτριο για Fiat 500 Twinair 105hp.
ΛΑΔΙΑ SELENIA 61,80€
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΓΝΗΣΙΟ 32,21€
ΤΣΙΜΟΥΧΑ 3,36€
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΓΝΗΣΙΟ 39,82€
ΜΠΟΥΖΙ ΓΝΗΣΙΑ 2 68,44€
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ 35,22€
ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΗΣ ΓΝΗΣΙΟ 36,84€
ΙΜΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΟ ΓΝΗΣΙΟ 24,38€
ΣΠΡΕΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΒΑΠΟΡΕΤΑΣ 10,66€ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 16€
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 11€
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ 16€
ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ 16€
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΒΑΠΟΡΕΤΑΣ 17€
ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΥΡΙ ΔΥΝΑΜΟ 25€
ΤΕΣΤΕΡ-ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ+ΛΙΠΑΝΣΗ ΘΥΡΩΝ -ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ -ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΩΝ 25€ -
Πανακριβα ολα . Γιατι ετσι?
FIAT FORUM