-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατά τα αλλά έψαχνα για Seicento αλλά δεν βρήκα όποτε έγινε η υπέρβαση οικονομικά για το Panda.
Καλύτερα πάντως. Κρίμα να μπαίνει εν έτει 2017 άνθρωπος σε Seicento για να δουλέψει. Καλοτάξιδο!
Αν έβρισκα Seicento θα είχα κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα όμως!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ναι, οκ. Σαν εργοδότης όμως θα φοβόμουν για τα τρεχάματα σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το Sei ήταν υπέροχο στην εποχή του, αλλά σήμερα το λες και χαρτόκουτο!
-
Δεν έχεις άδικο σε αυτό!
-
Ναι, οκ. Σαν εργοδότης όμως θα φοβόμουν για τα τρεχάματα σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το Sei ήταν υπέροχο στην εποχή του, αλλά σήμερα το λες και χαρτόκουτο!Ρε συ δία, πολύ 'αστική τάξη' απάντηση...
Γιατρέ είχα sei στους πωλητές το 1999. Χωρίς a/c... Να το κοιτάξω? -
Αστική απάντηση ότι σήμερα το Sei έχει ξεπερασμένη παθητική ασφάλεια; Μάλιστα... Αν σε πέιραξε πάντως ότι το ανέφερα από την σκοπιά του εργοδότη, το έκανα επειδή ο υπάλληλος ζήτησε Sei. Και από ανθρωπιστική σκοπιά το ίδιο θα έλεγα προφανώς.
Το 1999 καλά έκανες. Πέρασαν 18 χρόνια από τότε όμως...
-
Το ιδανικό θα ήταν να ανακοίνωνα την αγορά ή ενοικίαση ενός νέου Panda η Panda van για τον εργαζόμενο. Δυστυχώς όμως οι συγκυρίες δεν βοηθούν.
-
Αστική απάντηση ότι σήμερα το Sei έχει ξεπερασμένη παθητική ασφάλεια; Μάλιστα... Αν σε πέιραξε πάντα ότι το ανέφερα από την σκοπιά του εργοδότη, το έκανα επειδή ο υπάλληλος ζήτησε Sei. Και από ανθρωπιστική σκοπιά το ίδιο θα έλεγα προφανώς.Το 1999 καλά έκανες. Πέρασαν 18 χρόνια από τότε όμως...
Διας, παρεξήγησες... Το μόνον που με πείραξε είναι που δεν μου έφεραν ακόμη τη πίτσα... Ελέησον...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Το ιδανικό θα ήταν να ανακοίνωνα την αγορά ή ενοικίαση ενός νέου Panda η Panda van για τον εργαζόμενο. Δυστυχώς όμως οι συγκυρίες δεν βοηθούν.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Περιορισμένης έκδοσης ένα (θα σου έμεινε από τα χαρτάκια που μαζεύαμε παλιά), υπάρχουν leasing για c3 νέο diesel με 200/μήνα και εργοστασιακή κάτω από 12k...
Το παίρνεις και τον βάζεις και στο φιλότιμο... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Το ιδανικό θα ήταν να ανακοίνωνα την αγορά ή ενοικίαση ενός νέου Panda η Panda van για τον εργαζόμενο. Δυστυχώς όμως οι συγκυρίες δεν βοηθούν.
Περιορισμένης έκδοσης ένα (θα σου έμεινε από τα χαρτάκια που μαζεύαμε παλιά), υπάρχουν leasing για c3 νέο diesel με 200/μήνα και εργοστασιακή κάτω από 12k...
Το παίρνεις και τον βάζεις και στο φιλότιμο...Προέρχεται απο την έκδοση limited one του Smart for two το το οποίο και οδηγάω καθημερινά.Όταν έκανα εγγραφή στο 4τforum ψάχνοντας πληροφορίες για την νέα τότε Lancia Delta, δεν περίμενα και δεν ήξερα ότι είχα κάνει εγγραφή σε έναν δικτυακό χώρο απίστευτης πηγής πληροφοριών, και η επιλογή ψευδόνυμου έγινε επιπόλαια!
Όσον αφορά το renting υπάρχει προσφορά στα 139€ το Vw up, αλλά δεν ήθελα να δεσμευτώ με ένα συμβόλαιο 4 ετών.
Το panda είναι λίρα 100 στην πιάτσα μεταχειρισμένων και θεωρώ ότι μπορώ να το πουλήσω πάρα πολύ γρήγορα αν χρειαστεί να το 'ξεφορτωθώ'.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Πριν λίγες μέρες το παρατηρουσα από το γραφείο μου.
Αρκετά καλοσυντηρημενο φαινόταν.
Μ' άρεσε πολύ σε αυτό το χρώμα. -
Ποσο μπροστα ηταν αισθητικα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε! Και τα ορθια πισω φαναρια ειχαν κανει παταγο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο μπροστα ηταν αισθητικα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε! Και τα ορθια πισω φαναρια ειχαν κανει παταγο!+1
Έχω οδηγήσει ένα λευκό,πεντάπορτο για 20 μέρες, τo 1994. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο μπροστα ηταν αισθητικα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε! Και τα ορθια πισω φαναρια ειχαν κανει παταγο!Το ρενό 5 δεν ήταν το πρώτο που τα παρουσίασε;
-
Η renault είχε όντως τοποθετήσει τα φανάρια του 5 σε κάθετη διάταξη πριν από τη Fiat, αλλά τα είχε τοποθετήσει χαμηλά. Στην αρχή κάτω και από το ύψος του πίσω παρμπριζ και αργότερα λίγο πάνω από το τελείωμα του. Η Fiat τα τοποθέτησε στο punto κάθετα αλλά και ψηλότερα αφού η σχεδίαση τους ξεκινούσε σχεδόν από την οροφή. Μάλλον αυτό εννοεί ο nonos.
-
Ενταξει εγω γενικα το εγραψα ,σαν εντυπωση. Οχι υπο την εννοια της πρωτοπορειας. Αυτο και το Ka ηταν δυο μικρα αμαξια που ειχαν πολυ χαρακτηρα και αισθητικη ,ακομα ακομα και το cinquecento λιγο νωριτερα απο το punto που ηταν πολυ ενδιαφερων για 'κουτακι'!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Ποσο μπροστα ηταν αισθητικα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε! Και τα ορθια πισω φαναρια ειχαν κανει παταγο!
+1
Έχω οδηγήσει ένα λευκό,πεντάπορτο για 20 μέρες, τo 1994.Μπαινοβγαινα τακτικα σε 2. Το ενα μαλιστα αυτοματο! Ηθελε λιγο περισσοτερο δουλεια στην αναρτηση κατα τη γνωμη μου. Στο τροπο που αποσβαινε. Μονο εκει.
-
Αν και ιταλόφιλος το punto ποτέ δεν με κερδισε ούτε σχεδιαστικά ούτε σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του. Το πρώτο είχε ένα σχετικά καλό στήσιμο βέβαια... όπως όλα τα ιταλικά αλλά ποιότητα, κατανάλωση δεν συγκαταλέγονταν στα δυνατά του στοιχεία. Είχα επίσης την τύχη να μπω και να οδηγήσω το punto sporting του 2002 για σχεδόν 1000 χλμ έπειτα από το κόρσα 1.2 του 2002. Η διαφορά στην οδική συμπεριφορά των δύο χαοτική υπέρ του ιταλικού. Από εκεί και μετά όμως το οπελ ήταν τόσο ισορροπημένο ποιοτικό και οικονομικό που απαίτησα να μου το επιστρέψουν... Απίστευτο; Κι όμως...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αν και ιταλόφιλος το punto ποτέ δεν με κερδισε ούτε σχεδιαστικά ούτε σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του. Το πρώτο είχε ένα σχετικά καλό στήσιμο βέβαια... όπως όλα τα ιταλικά αλλά ποιότητα, κατανάλωση δεν συγκαταλέγονταν στα δυνατά του στοιχεία. Είχα επίσης την τύχη να μπω και να οδηγήσω το punto sporting του 2002 για σχεδόν 1000 χλμ έπειτα από το κόρσα 1.2 του 2002. Η διαφορά στην οδική συμπεριφορά των δύο χαοτική υπέρ του ιταλικού. Από εκεί και μετά όμως το οπελ ήταν τόσο ισορροπημένο ποιοτικό και οικονομικό που απαίτησα να μου το επιστρέψουν... Απίστευτο; Κι όμως...Οταν επήγα στον doc και με είδε so tired με ρώτηξε 2 πράγματα
- Αν κάθομαι αρκετά στο ήλιο, για D3 deficiency
- Αν οδηγάω opel
Σπάϊρος, να το κυττάξεις φίλε...
-
Κι όμως θυμάμαι πολλές σοκαριστικές λεπτομέρειες που με έκαναν να προτιμήσω το οπελ. Τα πενταλ του φιατ ήταν σαν τρακτερ, η ορατότητα πίσω πολύ περιορισμένη και οι χωροι για μικροαντικειμενα της πλάκας. Ο κινητήρας θορυβώδης και η ανάρτηση κουραστική.
-
Όμορφο το άνωθεν Punto! Και ιδίως το GT, το οποίο ήταν και φονέας γιγάντων, τουλάχιστον βάσει προδιαγραφών, χωρίς να το έχω οδηγήσει...Πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι....
Μου άρεσε επίσης πολύ και το Sporting του '02 (6τάχυτο), καθώς και το facelifted μοντέλο μετά. Κατ'εμέ, 'ιστορική' ονομασία πια, κρίμα να μην συνεχιστεί.....
FIAT FORUM