-
o wannabe το μόνο που αγόρασε σήμερα ήταν μια δωδεκάδα αυγά
έγραψα και με ανεξίτηλο μαρκαδόρο 'δικά μου'
και τώρα κάθομαι στα αυγά μου!αν αύριο οι ευρωπαικές αγορές κατέβουν (πόσο άλλο) ή μείνουν στα ίδια, την Τετάρτη ΧΑΑ θα έχουμε νέο ξεπούλημα
αν πάλι αύριο ανέβουν δεν ξέρω τι θα γίνει Τετάρτη ΧΑΑ.
η σκέψη μου προς το βραχυπρόθεσμο μέλλον είναι να μείνω cash. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ε ρε ξεφτυλίκια!! Αγόρασα ΤΤ (όμως πολλά τεμάχια για το βεληνεκές μου) στα 4.70 και τα έδωσα στα 4.80...Να πιω καμιά μπύρα ρε παιδί μουΈτοιμος ήμουν να πάρω στο 4,50 αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει την Τετάρτη
-
Αν και οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, προς το παρόν θα έμενα εκτός, όσο τουλάχιστον δεν έχει ξεκαθαρίσει μία ανοδική τάση.
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στις αμέσως πιο ψηλές τιμές περιμένουν ίσως αρκετοί να δώσουν με την πρώτη ευκαιρία μετοχές, κάτι που θα ξαναέριχνε τους δείκτες. Όταν όμως οι κάπως υψηλότερες τιμές γίνουν αφορμή για αγορές - εφόσον υπάρχει χρήμα - τότε και εγώ μαζί τους!Από Σεπτέμβρη και μετά άξιζαν πολύ τα παράγωγα σε δείκτες, σε δολλάρια ή γιεν, καθώς η τιμή τους ανέβαινε όχι μόνο λόγω πτώσης των δεικτών και του euro, αλλά κυρίως λόγω αύξησης της διακύμανσης (volatility)
-
για αύριο προβλέπω άνοδο τουλάχιστον 2,5%
πολυ κάλη θα είναι πιθανότατα η ημέρα για τράπεζες -
Wannabe δεν βλέπω να σχολιάζεις σήμερα την αγορά και θα σε μαλώσω
Λέω να μην ψωνίσω σήμερα. Σκέφτομαι ως αρχάριος και άσχετος να περιμένω να ανέβει λίγο και μετά μόλις δουν λίγα κέρδη θα πουλήσουν αβέρτα και θα πέσουν πιο κάτω.
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Wannabe δεν βλέπω να σχολιάζεις σήμερα την αγορά και θα σε μαλώσωΛέω να μην ψωνίσω σήμερα. Σκέφτομαι ως αρχάριος και άσχετος να περιμένω να ανέβει λίγο και μετά μόλις δουν λίγα κέρδη θα πουλήσουν αβέρτα και θα πέσουν πιο κάτω.
Αφού σχολίασα απο χθες βρε.
πάντως για να πέσουν πιο κάτω απο οτι άνοιξαν την Δευτέρα δεν το βλέπω, και αν πέσουν θα είναι τόσο λίγο που δεν θα αξίζει το κόπο η διαφορά.
τα μηνύματα είναι πλέον θετικά με την έννοια οτι δεν θα έχουν παραπάνω αρνητικές εκπλήξεις. οπότε έχει πλησιάσει σημαντικά για όλους η ώρα που θσ πρέπει να διαλέξουν που και σε τι τιμή θα μπουν.
οι 'υποψήφιες' σου πως τα πάνε?disclaimer οτι λέω έιναι απλώς προσωπική γνώμη, ούτε γνωση ούτε συμβουλή.
-
Σκέφτομαι για ΤΤ το βλέπω 11% επάνω.
edit: πήρα τελικά λίγα κομμάτια
Πάμε για ύπνο τώρα
-
Η μετοχή της Volkswagen έκλεισε στα 945 ευρώ χθες, από 210,85 που ήταν στις 24 Οκτωβρίου. Η άνοδος της χρηματιστηριακής της αξίας στα 353 δισ. δολάρια οδήγησε τη γερμανική εταιρεία στη δεύτερη θέση παγκοσμίως, μετά την Exxon Mobil Corp.
-
Mην ξεγελαστειτε απο την προσφατη ανοδο,τιποτα δεν εχει τελειωσει.
Αγορες μονο εαν ο ΓΔ πεσει κατω απο τα προσφατα χαμηλα του. -
Αληθεύει ότι η Porsche κατέχει το 70% των μετοχών της VW; Φοβερό το να βλέπεις μια μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων να εξαγοράζει μια μαζικής παραγωγής.. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι πέρυσι έβγαλε περί τα 3 δις κέρδη σε αγορές παραγώγων. 3 φορές τα κέρδη πωλήσεων. Υπάρχει VW Bank αντιστοίχως η Porsche θα έπρεπε να ιδρύσει Porsche Investment Bank ή Hedge Fund
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αγορες μονο εαν ο ΓΔ πεσει κατω απο τα προσφατα χαμηλα του.Συμφωνώ απολύτως...αυτά είναι τεχνικές αντιδράσεις...
Το '29 μετά το μεγάλο κραχ με τη μεγάλη πτώση των τιμών των μετοχών,το επόμενο εξάμηνο οι μετοχές ανέβηκαν κερδίζοντας το ήμισυ των απωλειών τους από τα ιστορικά υψηλά...μετά όμως άρχισε και πάλι ο κατήφορος με τα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας να περνάνε και στις επιχειρήσεις και οι μετοχές άρχισαν να πέφτουν αργά αλλά σταθερά για πολλά χρόνια και έπεσαν σε επίπεδα κάτω του κραχ... -
Καλά δεν έβαλα και τπτ τρελά ποσά. 100 τεμάχια ΤΤ πήρα . Σύνολο 518 ευρώ, τσίπης δλδ . Παλαιότερα είχα πάρει ΤΤ προς 13 ευρώ το τεμάχιο . Μικρό ποσό πάλι αλλά μπήκα μέσα . Όπως προείπα τώρα πάω για ύπνο τα ξεχνάω και θα ξυπνήσω με τα αρκούδια την άνοιξη
-
Κάτι τέτοιο άκουσα. Μάλιστα δεν ήταν γνωστό αυτό (υπήρχε η φήμη ότι έχει μόνο 40-50%) και υπήρχαν πάρα πολλά σορτ - τώρα που θα τα αγοράσουν πανάκριβα θα στρώσουν.
(και θα κάνουν πάμπλουτη την Πόρσε). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάτι τέτοιο άκουσα. Μάλιστα δεν ήταν γνωστό αυτό (υπήρχε η φήμη ότι έχει μόνο 40-50%) και υπήρχαν πάρα πολλά σορτ - τώρα που θα τα αγοράσουν πανάκριβα θα στρώσουν.
(και θα κάνουν πάμπλουτη την Πόρσε).Μάλιστα. Αν θυμάμαι καλά στόχος της είναι να έχει το 75% των μετοχών της VW, δεν θυμάμαι τι ακριβώς παραπάνω δικαιώματα θα της δώσει για να θέλει 75% και όχι 70%
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η μετοχή της Volkswagen έκλεισε στα 945 ευρώ χθες, από 210,85 που ήταν στις 24 Οκτωβρίου. Η άνοδος της χρηματιστηριακής της αξίας στα 353 δισ. δολάρια οδήγησε τη γερμανική εταιρεία στη δεύτερη θέση παγκοσμίως, μετά την Exxon Mobil Corp.Και σήμερα πέρασε τα 1000 ευρώ κάποια στιγμή και έγινε η μεγαλύτερη σε κεφαλαιοποίηση εταιρεία στο κόσμο.
Μέτα βέβαια πήρε την κάτω βόλτα. Πάντως έχει πλάκα με μετοχές που δεν έχουν κοπεί μερικές χιλιάδες φορές που βλέπεις τιμές στις εκατοντάδες ευρώ....
-
Αυτό που διάβασα εγώ είναι ότι θα πάρει μέχρι την άνοιξη το 71% ενώ τώρα έχει λίγο πάνω από το 40%.
-
Καλησπέρα,
Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω επίσημες πληροφορίες, σχετικά με την χρηματιστηριακή αξία, τους λόγους P/E, Mkt Cap και γενικότερα για το σύνολο των μετοχών της Porsche;
Ευχαριστώ εκτων προτέρων! -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και σήμερα πέρασε τα 1000 ευρώ κάποια στιγμή και έγινε η μεγαλύτερη σε κεφαλαιοποίηση εταιρεία στο κόσμο.
Μέτα βέβαια πήρε την κάτω βόλτα.
Μου φένεται ότι έχει 'αναστατωθεί' η αντίστοιχη επιτροπή κεφαλαιαγοράς στην φρανκφούρτη
Πάντως έχει πλάκα με μετοχές που δεν έχουν κοπεί μερικές χιλιάδες φορές που βλέπεις τιμές στις εκατοντάδες ευρώ....
Όντως, κάνουν εντύπωση. Μου φένεται η πιο ακριβή μετοχή στον κόσμο είναι αυτή της Berkshire Hathaway (η εταιρεία του Μπάφετ). Δεν έχει κάνει ποτέ σπλιτ και τελευταία φορά που τσέκαρα (πριν την κρίση) ήταν στα 140.000+$
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αγορες μονο εαν ο ΓΔ πεσει κατω απο τα προσφατα χαμηλα του.Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
Ή στο πιο κοινο περιμενετε να πεσουν του κριαριου τα @@
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)