-
εγώ δεν θα έπαιρνα Πειραιώς
-
Η φθήνια τρώει τον παρά
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Koytsan τα φώτα σου
Σκέφτομαι με τα ελάχιστα που έχω να τσιμπήσω λίγες ΤΤ και Πειραιώς. Τί λες?1)Αν 'καταλαβαίνεις' τι σημαίνει να βάλεις λεφτά στο χρηματιστήριο σήμερα μπλα μπλα, εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα σε αποτρέψει, κάθε άλλο ...Ελπίζω να μην κλαις όμως αν φας ένα -50% στο κεφάλι αλλά να το αντιμετωπίσεις σαν άντρας
-
Δεν έχω άποψη την οποία μπορώ να υπερασπιστώ με επιχειρήματα
-
ΕΓΩ θα έπαιρνα ΤΤ (άλλωστε έχω ΤΤ και συνεχίζω να αγοράζω και πήρα χτες)...Από τράπεζες ΕΓΩ έχω ΤΤ και ΓΤΕ (όχι ΔΕΝ την προτείνω τη ΓΤΕ)...
-
Αν θέλεις 2 μετοχές κάνε τη μίνι διασπορά σου αγοράζοντας κάτι άλλο σα 2η επιλογή και όχι 2 μετοχές του τραπεζικού τομέα..Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σκέψου (ακόμη κι αν είναι λίγα τα λεφτά, έτσι για παιδαγωγικούς λόγους ) πόσο συντηρητικός είσαι, τι ρίσκο θες να αναλάβεις, τι περιμένεις από αυτά τα λεφτά, μήπως να τα βάλεις σταδιακά σε 2 ή 3 δόσεις κλπ κλπ.
Μετά από αυτές τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που σου έγραψα, δες το παρακάτω
5)Γράψε αυτά που σου λέω εγώ και κάθε άλλος (όσο περισσότερο 'γνώστης' είναι ή περισσότερο φίλος-συγγενής τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα σου κάνει) στα @@ σου και κοίτα να κάνεις του κεφαλιού σου στο χρηματιστήριο Αλλιώς δεν θα μάθεις...
Αν κάτσεις και παίζεις μια παρτίδα σκάκι με ένα φίλο σου και έρθω από πάνω κάποια στιγμή και σου προτείνω 1 κίνηση είναι βέβαιο ότι η κίνηση που θα σου πω θα είναι πολύ καλή, ίσως και η καλύτερη στη θέση...Αν μετά φύγω και σε αφήσω μόνο σου η κίνηση αυτή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε βοηθήσει δεδομένου ότι δεν γνωρίζεις, ούτε φαντάζεσαι γιατί παίχτηκε...Η κίνηση αυτή αν και αντικειμενικά ΑΡΙΣΤΗ εσένα στην παρτίδα σου μάλλον θα σου προκαλέσει ζημιά γιατί δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις αναλόγως και απλά θα μπλεχτείς σε κάτι που δεν καταλαβαίνεις, αντί να ακολουθήσεις το - έστω και υποτυπώδες - πλάνο σου, το οποίο όμως είναι δικό σου και το καταλαβαίνεις...Η λύση είναι 1 : να μάθεις σκάκι
-
-
Δίκιο έχεις. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου
-
μόνο που αν το Χρηματιστήριο ήταν σαν το σκάκι θα υπήρχαν και νικητές
(δεν κρατήθηκα) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μόνο που αν το Χρηματιστήριο ήταν σαν το σκάκι θα υπήρχαν και νικητές
(δεν κρατήθηκα)Θες να πεις ότι δεν υπάρχουν ? Μάλλον θα αστειεύεσαι
Α και στο σκάκι υπαρχει και η ισοπαλία
-
υπάρχουν τώρα νικητές? βγάζουν άνθρωποι χρήματα τώρα με αγοραπωλησίες μετοχών? (πως δεν μπορώ να φανταστώ ειλικρινά)
όχι είχα 10ΤΤ πχ πούλησα ξαναγόρασα και τώρα εχω 10ΤΤ και 5 δραχμές, βγάζω=βάζω 5 παίρνω 5(1+α) με α>0
-
Μην βιαζεστε.......έχει ακόμη να παει κάτω....οταν δειτε την ΕΤΕ στα 7-8 τοτε οποιος εχει λεφτα αγοράζει με προοπτική 2ετιας τουλαχιστον.
-
υπάρχουν τώρα νικητές? βγάζουν άνθρωποι χρήματα τώρα με αγοραπωλησίες μετοχών? (πως δεν μπορώ να φανταστώ ειλικρινά)όχι είχα 10ΤΤ πχ πούλησα ξαναγόρασα και τώρα εχω 10ΤΤ και 5 δραχμές, βγάζω=βάζω 5 παίρνω 5(1+α) με α>0
Ξεχνάς τα παράγωγα και κάποια περιστασιακά και πολύ προσεκτικά (πχ όχι πάνω από 3-4 φορές φέτος) trading σε αγοραπωλησίες μετοχών που μπορεί να γίνουν από ελάχιστους έμπειρους παίχτες με μικροκέρδη της τάξης του 10 %...Ομολογουμένως η 2η κατηγορία είναι μικρή αλλά στα παράγωγα βγαίνουν χρήματα : εσύ κερδίζεις, εγώ χάνω...
-
τα παράγωγα δεν τα ξεχνάω καταλάθος αλλά ηθελημένα.
εδώ το είχαμε συζητήσει και είχε διαφανεί πόσο διάβασμα και εντατική ενασχόληση απαιτούν
εγώ δεν έχω αυτό το χρόνο ή αν θες δεν έχω το κεφάλαιο που αν παίξω έχοντας δαπανήσει τον απαραίτητο χρόνο τα κέρδη να δικαιολογούν την προσπάθεια. -
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα και σε μένα, αλλά στους νικητές
-
υπαρχει καποιο προγραμμα για 'εικονικες' αγορες πωλησεις με μετοχες του ΧΑ?
-
εννοείς demo πως δίνεις εντολές αγοράς και πώλησης?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει καποιο προγραμμα για 'εικονικες' αγορες πωλησεις με μετοχες του ΧΑ?Δηλαδή;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Koytsan τα φώτα σου
Σκέφτομαι με τα ελάχιστα που έχω να τσιμπήσω λίγες ΤΤ και Πειραιώς. Τί λες?Κωνσταντίνε έχω να σου πουλήσω κάποιες μετοχές αν θέλεις. Όχι Πειραιώς αλλά διάφορες, σε πολλές εταιρίες, καμιά 10 διαφορετικές. Αλλά ως φίλος σου λέω να μην τις πάρεις.
Δεν είναι εποχές για πειραματισμούς. Εγώ τα λεφτά αυτά τα έχω ξεγραμμένα πραγματικά προς το παρόν. Αν και όταν θα δούμε.
Αλλά αυτή τη στιγμή με τόση αβεβαιότητα, το να αγοράσεις μετοχές είναι πραγματικά κάτι βγαλμένο από καζίνο. Ο αδερφός μου, πίστεψέ το ή όχι, κάθε μέρα παρακολουθεί τα αμοιβαία της Ιντεραμέρικαν μιας και υπάρχει λόγος τελευταία. Χλωμό το τοπίο. Βέβαια έχω και θείο ασφαλιστή στην Ιντεραμέρικαν, οπότε στα αμοιβαία κάτι ίσως βρεις αργότερα. Αλλά τώρα πολλή αβεβαιότητα.
Υπάρχουν κάτι καταθέσεις κλεισμένες για 10 χρόνια. Εκείνες εξαρτώνται εν μέρει από το χρηματιστήριο, όμως στη 10ετία σου δίνουν καλή απόδοση. Αρκεί να έχεις την υγεία σου (γενικώς ομιλώ). -
προγραμμα που να προσομοιωνει εικονικες αγορες/πωλησεις μετοχων που να παιρνει δεδομενα σε πραγματικο χρονο, κατι σαν εξασκηση
-
εννοείς demo πως δίνεις εντολές αγοράς και πώλησης?κάτι τέτοιο θα λέει, ώστε να βλέπεις τί θα είχες αν αγοραζες κάτι.
και στη συνέχεια έβλεπες πως κινηθηκε το χαρτοφυλάκιό σου σε σχέση με τις νέες τιμές.
καλό ακούγεται, σαν παιχνίδι.
βέβαια αν έχεις τα κότσια παίζεις με αληθινά χαρτιά.
-
αυτο λεω ναι.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μπορει καποιος να εξηγησει την πτωση του ευρω? why?Πολυς κοσμος ειχε δανειστει σε δολλαρια και σε γιεν και ειχε αγορασει αλλα νομισματα οπως ευρω και αναδυομενες αγορες και ειχε κανει διαφορες επενδυσεις σε χρηματιστηρια και αλλου και τωρα αυτες οι θεσεις κλεινουν (πουλανε μετοχες και αγοραζουν πισω δολλαριο και γιεν) και τα λεφτα γυρνανε στην Αμερικη και Ιαπωνια και πολλα απο αυτα μενουν σε μετρητα.
-
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)