-
Ηρθε ο 888888 να μας τα κουνησει παλι!
Τι εγινε δεν εχει κινηση το thread για την ΔΕΗ και αρχισες το trolling; -
Μην αρχίσετε πάλι!
88888, επιχειρήματα όχι ατάκες, σε παρακαλώ.
-
Tiger, μήπως να πας να γράψεις τίποτε κακό για την ΔΕΗ;
-
Κόφτο κι εσύ ρε εγκάθετε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Κόφτο κι εσύ ρε εγκάθετε!
Εγώ να βοηθήσω είπα, ορίστε! Αμα είναι να με μαλώνετε, πάω να γράψω κάτι κακό για την Skoda!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην αρχίσετε πάλι!88888, επιχειρήματα όχι ατάκες, σε παρακαλώ.
Οπως διαταξετε
Αλλα πες μου τι επιχειρημα κρυβεται πισω απο τη φραση...
Mην ξεγελαστειτε απο την προσφατη ανοδο,τιποτα δεν εχει τελειωσει.
Αγορες μονο εαν ο ΓΔ πεσει κατω απο τα προσφατα χαμηλα του.....ωστε να αξιζει να απαντηθει με κατι διαφορετικο απο το....
περιμενετε να πεσουν του κριαριου τα @@
Κατα τα αλλα ολα καλα.
Μπορειτε να βριζετε και τη ΔΕΗ και τη Skoda και οποιον σας φωτισει ο Θεος ... -
Όταν κρίνεις ότι κάτι δεν είναι επιχείρημα, δεν διορθώνεις την κατάσταση με μια ατάκα. Άλλωστε αυτό που δείχνεις είναι, ως γνωστόν, μια άποψη. Οχι μια μελέτη.
[Και άφησε τα 'διατάξτε', Please. Κουβέντα κάνουμε και είπα να σας ηρεμήσω λίγο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και άφησε τα 'διατάξτε', Please. Κουβέντα κάνουμε και είπα να σας ηρεμήσω λίγο.Το διαταξετε πιστευω οτι καταλαβες οτι αστεϊσμος ηταν.Το εμοτικον εξαλλου αυτο δειχνει.
Και κατι τελευταιο:
Δεν ειναι ατακες, αγαπητε μου, παροιμιες ειναι.Μην αδικουμε και τις παροιμιες... -
Εντάξει
-
Δημοσιεύθηκε: 16:32 - 29/10/08
Ο 'γκουρού' κ. Nouriel Roubini πιστεύει ότι τα διεθνή χρηματιστήρια μπορεί να πέσουν σε μεγάλο βαθμό ακόμη και ότι ο S&P 500 θα διολισθήσει 30% επιπλέον ή και παραπάνω.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, ο κορυφαίος οικονομολόγος, ο οποίος είχε προβλέψει το τρέχον κραχ από το 2006, δηλώνει ότι 'μπαίνουμε σε μία 2ετία σοβαρής ύφεσης, η οποία δεν έχει προεξοφληθεί πλήρως στις αγορές… Υπάρχουν σημαντικοί πτωτικοί κίνδυνοι στη Wall Street και στα διεθνή χρηματιστήρια'.
Ο αμερικανικός δείκτης S&P έχει ήδη διολισθήσει 43% από το ρεκόρ στις 9/10/07 και βιώνει την 4η χειρότερη bear market στην ιστορία των ΗΠΑ.
Η παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με τον 'γκουρού' κ. Roubini, εισέρχεται σε περίοδο στασιμοπληθωρισμού, κατά την οποία οι ΗΠΑ, οι άλλες ανεπτυγμένες οικονομίες αλλά και οι αναδυόμενες οικονομίες θα βιώσουν ύφεση ταυτοχρόνως.
'Η υποτονική ζήτηση για αγαθά και εργασία και η κάθετης πτώση στις τιμές εμπορευμάτων καταδεικνύουν ότι ο πληθωρισμός κινείται προς το μηδέν και θα γίνει στη συνέχεια αρνητικός', δηλώνει ο οικονομολόγος και συμπληρώνει: 'Οι συνθήκες στις οικονομίες και στις αγορές είναι ανατριχιαστικές'.
To κακο με τον Roubini ειναι οτι δεν μασαει τα λογια του
-
Οι μέτοχοι της FOrtis ετοιμάζονται να κάνουν μύνηση στην Ολλανδική κυβέρνηση για την υποτίμηση της μετοχής του οργανισμού μετά την εξαγορά απ το κράτος (η μετοχή κλείδωσε στα 4,5 περίπου την Παρασκευή που έπαψε να διαπραγματεύεται και άνοιξε μετά από μιάμιση βδομάδα στα 1,5 ευρω...)
Επιπλέον, καταθέτες στην Ισλανδική ICEsave που είχαν τοποθετήσει ποσά μεγαλύτερα απο 100.000 ευρώ για τις συντάξεις τους, θα μεταβούν στην Ισλανδία για να τα απαιτήσουν (και να πάρουν το τρίτο το μακρύτερο).
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
θα μεταβούν στην Ισλανδία για να τα απαιτήσουν ...αν Ισλανδοί βρουν κάποιο κόλπο να κάνουν αυτούς να πιστέψουν οτι μένοντας λίγες μέρες εκεί και παλεύοντάς το έχουν πιθανότητες να πάρουν τα χρήματα τους, τύφλα να έχει το καλοκαίρι στα Ελληνικά νησιά ως τουριστικός προορισμός.
Ξενοδοχεία θα δουλέψουν, δικηγορό-λαμογο-μεσάζοντες επίσης, μπαρ-εστιατορια, γιατροί για τα γερόντια που δεν αντέχουν
δραστηριότητα στο φουλ με λίγα λόγια. -
Αυτοι της fortis που κανουν μηνυση στο κρατος, πρεπει στο λεξικο να βαλουνε την φωτογραφια τους στην λεξη 'υπεραισιοδοξος'.
-
Αυτό με τα ξενοδοχεία δεν το ει΄χα σκεφτεί! ίδια φάσηη έπαιζε στην Γιουκοσλαβία παλιά, που αν τρακάριζες, σε περιλάβαινε οδική βοηθεια, σε πήγαινε σε δικό τους μέρος και αφού έμενες στο ξενοδοχείο, μάθαινες ότι θε πρέπει να περιμένεις για ανταλακτικά Μπάτσοι, express και λαμαρινάς tous ensemble
Κάθε μέρα διαβάζω και καλύτερα
2 δήμοι είχαν καταθέσει από ένα εκατομμύριο έκαστος σε μία απ τις τράπεζες, και επίσης το ανοιχτό πανεπιστήμιο του Αμστερνταμ.
Εχουν φάει π@λο περιοπής -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατι πεφτουν, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, όλα τα Χρηματιστήρια?
Μετά τις 'ενέσεις', τις εκλογές κλπ κλπ κλπ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μετά τις 'ενέσεις', τις εκλογές κλπ κλπ κλπ?Ανέβηκαν τόσες μέρες... Προφανώς θα πουλήσουν τώρα για κάποια κέρδη, θα περιμένουν να ξαναπέσουν, για να ξαναγοράσουν, κλπ κλπ...
Φυσιολογική βρίσκω την πτώση ... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μετά τις 'ενέσεις', τις εκλογές κλπ κλπ κλπ?μαλλον ειχαν προεξοφλησει τις προηγουμενες μερες την εκλογη Ομπαμα.
αλλο θετικο νεο δεν υπαρχει.
-
Βασικά όλοι περίμεναν να βγει ο Ομπάμα για να πουλήσουν. Από εδώ και πέρα από ότι λένε θα έχουμε φθορά. Κάτι αντίστοιχο με την τελευταία περίοδο της πτώσης το 2003.
Εκτός και αν κοπεί τόσο χρήμα που λόγω πληθωρισμού και μόνο οι δείκτες ανέβουν (ή τουλάχιστον δεν πέσουν τόσο πολύ).
Αλλά δεν το νομίζω. Απλά θα ακολουθήσει πολύ μιζέρια αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως λένε. -
Βγήκε φήμη ότι ο Ρέστης ενδιαφέρεται για ΓΤΕ (τη διέψευσε) και πήγε μέχρι +26%
Έλειπα όμως από το πρωί και δεν έδωσα κάνα κομμάτι εκεί πάνω
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)