-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
McLaren F1
Lotus Exige
Mazda MX-5
Mazda RX-7 Spirit-R
Subaru Impreza STiDimsabas εσύ να τα βλέπεις αυτά! Το κατάστρεψες το παιδί! Μία βόλτα τον πήγες στα Μέγαρα και κοίτα που κατάντησε! Το mx5 στο dream garage!
Και να ήταν μόνο η βόλτα.. μας έχει τρελάνει και στις φωτό εδώ στο φόρουμ.. μιλάμε για πλύση εγκεφάλου..!
Πάντως νομίζω πως χρειάζεται ένα mx-5 στο dream garage.. είναι 4 μέτρα, το τιμόνι κόβει πολύ..(απ'ότι θυμάμαι απο τα μέγαρα.. ) ε... είναι ότι πρέπει για αμάξι πόλης ... κάνει και αναστροφή εύκολα!(πίσω κίνηση βλέπεις..) -
-
Παιδιά, λίγη υπομονή ακόμα σας παρακαλώ. Δεν έχω βρει καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες.
-
-
Καλησπέρα.
Από εμένα τα εξής 5:
- Alfa Romeo Alfasud Ti
- BMW M3
- Audi Quattro
- Ferrari F40
- Honda Civic Type-R
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλησπέρα.Από εμένα τα εξής 5:
Καλά εσύ πότε ψήφισες;
koralli
Ένταξη: 23 Ιαν 2006
Ferrari Enzo
Ferrari F40
Lambo Countach
Porsche 993 Turbo
Mercedes G500 -
Παιδιά, σας έχω καταστήσει με τα αποτελέσματα, αλλά αυτές οι μέρες ήταν κολασμένες για μένα. Έχω απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα και είμαι κομμάτια όταν γυρνάω σπίτι για να ασχοληθώ με την κατασκευή της σελίδας αποτελεσμάτων, παρόλο που δεν χρειάζεται παραπάνω από κάνα 20λεπτο δουλειάς για να τελειώσει.
Λίγη ακόμα υπομονή
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, σας έχω καταστήσει με τα αποτελέσματα, αλλά αυτές οι μέρες ήταν κολασμένες για μένα. Έχω απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα και είμαι κομμάτια όταν γυρνάω σπίτι για να ασχοληθώ με την κατασκευή της σελίδας αποτελεσμάτων, παρόλο που δεν χρειάζεται παραπάνω από κάνα 20λεπτο δουλειάς για να τελειώσει.Λίγη ακόμα υπομονή
Ρίξε μας κανένα 'exit pol' τουλάχιστον για ορεκτικό.
-
Έγραψα το τοπ 5 2-3 σελίδες πριν. Τι άλλο θέλετε να σας πω;
Στις χώρες η Γερμανία σάρωσε με αρκετή διαφορά από την δεύτερη Ιταλία.
Κατασκευαστές, πρώτη η Ferrari, λίγο πιο πίσω η BMW και αρκετά πιο κάτω η Porsche.
-
Στις χώρες η Γερμανία σάρωσε με αρκετή διαφορά από την δεύτερη Ιταλία.Nα κλειδωθεί το εγκάθετο τόπικ!!!
-
Κατασκευαστές, πρώτη η Ferrari, λίγο πιο πίσω η BMW και αρκετά πιο κάτω η Porsche.Pos ginete i Germania na sarose ke na bgike proti i Ferrari stous kataskeuastes? [/quote]
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Κατασκευαστές, πρώτη η Ferrari, λίγο πιο πίσω η BMW και αρκετά πιο κάτω η Porsche.Pos ginete i Germania na sarose ke na bgike proti i Ferrari stous kataskeuastes?
[/quote]
Ειναι πολυ απλο, διοτι το αθροισμα των Γερμανικων αυτοκινητων που επιλεχθηκαν ηταν μεγαλυτερο εναντι των ιταλικων...δεν εχει σημασια εαν η Ferrari συγκεκριμενα βγηκε πρωτη απ'τους κατασκευαστες!
Θα μπορουσε ολοι να ηθελαν ενα Caterham στο γκαραζ τους, αυτο δεν σημαινει οτι τα υπολοιπα 4 αυτοκινητα που ειχε να επιλεξει ο καθε ενας θα ηταν βρετανικα επισης...τι δεν καταλαβες!?
-
Έγραψα το τοπ 5 2-3 σελίδες πριν. Τι άλλο θέλετε να σας πω;Στις χώρες η Γερμανία σάρωσε με αρκετή διαφορά από την δεύτερη Ιταλία.
Κατασκευαστές, πρώτη η Ferrari, λίγο πιο πίσω η BMW και αρκετά πιο κάτω η Porsche.
Εγώ δεν ψήφισα και ούτε πρόκειται αλλά να υποθέσω τότε οτί δεν πρόκειται για το γκαράζ των ονείρων.
Πρόκειται για κάποιο γκαράζ από αυτοκίνητα την περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Ελπίζω ο δημιουργός της δημοσκόπισης να μας διαφωτίσει. -
Ελεύθερη ήταν η επιλογή. Μέχρι και Ford T έβαζες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελεύθερη ήταν η επιλογή. Μέχρι και Ford T έβαζες.Δεν αντιλέγω.
Απλά νόμιζα οτί μιλάμε για γκαράζ ονείρων.
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ. -
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.Και με ποια κριτήρια θα το προσδιορίσετε αυτό εσείς που βρίσκεστε εκεί ψηλά;
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.
Και με ποια κριτήρια θα το προσδιορίσετε αυτό εσείς που βρίσκεστε εκεί ψηλά;
Από τον αριθμό των Ιταλικών αυτοκινήτων που θα υπάρχουν συνολικά διαισθάνομαι..
-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.
3 Γερμανικά - 1 Ιταλικό στην 5αδα ;
Να ξαναγίνει η ψηφοφορία.
-
Εγκάθετοι!
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!