-
Old Holburn Αρωματικό εδώ και κάποιους μήνες.
Η μέρα με τη νύχτα με τα τσιγάρα που έκανα πριν (Marlboro μαλακό)
Είναι καλύτερα, φθηνότερα, δεν μυρίζουν τα ρούχα, κάνεις λιγότερα.
Να δούμε πότε θα το κόψουμε;
-
καρελια origin.
ξεκίνησα με μαλμπορο, πήγα λακι στράικ κ νταβιντοφ..
από λεφτά, περίπου 2.80 το 24ωρο..
χοντρικά κανά 85άρι ευρώ το μήνα -
Royals κοκκινα....
2,5 πακετα x 2,60ευρω την ημερα....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Royals κοκκινα....2,5 πακετα x 2,60ευρω την ημερα....
Πολλοί χαρμάνηδες είμαστε τελικά... εγώ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ κρατιέμαι στο 1 πακέτο Lucky Strike την ημέρα + 1 πακέτο καπνό την εβδομάδα =
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Royals κοκκινα....2,5 πακετα x 2,60ευρω την ημερα....
Κάτσε καλά ρε Γιώργη!!!! Είναι πολλά ρε γμτ!
Μια απόφαση είναι.
Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι στη δουλειά μου το έχουν κόψει. Εγώ πλέον καπνίζω μόνο μπροστά στον Η/Υ. Το κακό είναι ότι βρίσκομαι γύρω στις 3-4 ώρες καθημερινά στον Η/Υ.
Πάντως το όλο θέμα είναι καθαρά 'εγκεφαλικό'. Αποφασίζεις να το κόψεις και τέλος. -
Πολύ ακριβό σπορ είναι το κάπνισμα, τελικά...
-
Gauloises κόκκινο x 1 πακέτο την ημέρα.
Το κακό με το κάπνισμα είναι οτι βαίνει αυξανομενο!
Δεν πιστεύω ότι 3-4 τσιγάρα θα έκαναν μεγάλο κακό! Αλλά αντε να κρατηθεις εκει!
Γι αυτό κόψιμο.... που δεν ειναι και ευκολο. -
President γκρι, το ελαφρύτερο
-
To έκοψα πριν 10 μήνες... και δεν ξαναγυρνάω ποτέ πίσω
-
Muratti. Κανονικό.
Καπνίζω... περίεργα. Μπορεί σε ένα βράδυ να κάνω και 10 τσιγάρα, μπορεί να έχω μία βδομάδα ένα πακέτο στην τσάντα μου, μπορεί να περάσουν και πέντε μέρες και να μην κάνω κανένα.
Μπορεί να φταίει ότι κάπνισα για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια (στα 23 μου).
Πάντως, τώρα με έχουν βάλει σε πρόγραμμα να το κόψω εντελώς -τουλάχιστον θα το περιορίσω ακόμα περισσότερο! -
το έκοψα τον Απρίλη που μας πέρασε. Κάπνιζα κατά μέσο όρο περίπου 1 πακέτο Marlboro lights. Με τα λεφτα που μάζεψα, πήρα ποδήλατο και εξοπλισμό για mountain biking.
Κάθε σαββατοκύριακο 'παίρνω τα βουνά'
-
Έχω ακούσει πάντως ότι τον καλύτερο καπνό για στριφτά τον παράγουν η Μελιβοία Λαρίσης και τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στην Κρήτη...
-
Silk Cut μπλε. Καπνιζω απο τα 15 μου ερασιτεχνικα και απο τα 18 επαγγελματικα
Περιπου 15 τσιγαρα / ημερα μια normal μερα και ο ρυθμος ανεβαινει στα 20+ μια κακη μερα...
με μεσο ορο 3
-
Αν βγάλω καμμιά ακτινογραφία θώρακος θα έχει πάνω σίγουρα καμήλα. Καπνίζω από τα 17-18 Camel σκέτα, Camel φιλτρο, Camel Lights, Camel medium και τώρα Camel Silver. Έχω περάσει και από στριφτά.
Μετά την γέννηση της κόρης μου και σε περιβάλλον εργασίας Non-smoking, καπνίζω 8-14 τσιγάρα τη μέρα με τάσεις μείωσεις. Θέλω να το κόψω, κλασικά.... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Old Holburn Αρωματικό εδώ και κάποιους μήνες.Η μέρα με τη νύχτα με τα τσιγάρα που έκανα πριν (Marlboro μαλακό)
Και εγω το ιδιο μονο που παιρνω τον κιτρινο.
Καλος ο καπνος και οικονομικος, αλλα αυτο που σιχαινομαι ειναι η κιτρινιλα στα δακτυλα
Υπαρχει καποιο 'κολπο' να καθαριζουν ευκολα? -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Old Holburn Αρωματικό εδώ και κάποιους μήνες.
Η μέρα με τη νύχτα με τα τσιγάρα που έκανα πριν (Marlboro μαλακό)
Και εγω το ιδιο μονο που παιρνω τον κιτρινο.
Καλος ο καπνος και οικονομικος, αλλα αυτο που σιχαινομαι ειναι η κιτρινιλα στα δακτυλα
Υπαρχει καποιο 'κολπο' να καθαριζουν ευκολα?Πλύντα με κοκα κολα. (Σοβαρολογώ!)
-
Οποιος θέλει να το κόψει... μονο μαχαρι... οι πρώτες 2 εβδομαδες πονανε.. μετα εισαι οκ.. σου ερχετε περιοδικα η ταση αλλα παλευεται..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οποιος θέλει να το κόψει... μονο μαχαρι... οι πρώτες 2 εβδομαδες πονανε.. μετα εισαι οκ.. σου ερχετε περιοδικα η ταση αλλα παλευεται..οταν το ειχα κοψει για ενα μηνα, ξυπναγα στις 2 το βραδυ και ηθελα τσιγαρο, επισης ειχα απιστευτες αυπνίες. Τελικα το ξαναρχισα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οποιος θέλει να το κόψει... μονο μαχαρι... οι πρώτες 2 εβδομαδες πονανε..Στον ένα μήνα ο 'πόνος' επανέρχεται δριμύτερος...
-
'Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κόψει κανείς το τσιγάρο, το έχω κόψει πάνω από 1000 φορές' όπως είπε και ο φίλτατος Mark Twain
Είμαι από τους πιο φανατικούς αντικαπνιστές που γνωρίζω, αλλά κατανοώ αυτούς που καπνίζουν. Είναι ένας εθισμός, όπως είναι και η αδρεναλίνη της γρήγορης οδήγησης.. και πολλά άλλα στις μέρες μας.
Το θέμα είναι να γνωρίζει αυτός που το κάνει τις συνέπιες. Όπως κάποιος που τρέχει σε αγώνες γνωρίζει ότι ανεβάζει τις πιθανότητες ατυχήματος, έτσι αυτός που καπνίζει θα πρέπει να καταλάβει ότι σε Χ χρόνια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποκτήσει προβλήματα με την υγεία του..
Για τους καπνιστές του φόρουμ: Τι τσιγάρα κάνετε;