-
Έχω ένα Siemens μπλε με κάμερα αλλά επειδή είμαι εντελώς άσχετος στα κινητά, δεν ξέρω, - ή μάλλον δεν θυμάμαι τι μοντέλο είναι.
Είχα και πριν Siemens και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αξιοπιστία τους και την χρηστικότητά τους.
Το μόνο πρόβλημα του είναι ότι έχει πολύ μικρή χωρητικότητα (στη συσκευή) μηνυμάτων (120) και πρέπει να σβήνω κάθε τόσο, και επίσης μικρή χωρητικότητα καταλόγου. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έχω ένα Siemens μπλε με κάμεραΓια να δώσεις κατάθεση για ληστεία είσαι βρε παιδί μου εσύ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα παω σε εναν Γερμανο και θα τα κοιταξω.......Θα σας ενημερωσω
Στον Otto; ή μήπως σε κανέναν Klaus;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω ένα Siemens μπλε με κάμερα
Για να δώσεις κατάθεση για ληστεία είσαι βρε παιδί μου εσύ.
-Tι να σας πω βρε παιδιά, οι ληστές ήταν μπλε και είχαν και κάμερα. Δεν θυμάμαι τι μοντέλο ήταν, γιατί είμαι άσχετος από ληστές. Πάντως είχαν μικρής χωρητικότητας τσάντες...
-
Εχω ένα SonyEricsson K700 (νομίζω ετσι το λένε ). Καλό ειναι αν και δεν ασχολούμαι.
Ειχα μια ζωή ΝΟΚΙΑ και ηθελα να πάρω παλι τετοιο αλλα μ' εψησε ενας φίλος που ασχολείται μ' αυτα. Να σας πω την αλήθεια το SE το βαρεθηκα. Πολύ μαπα design. Κι επειδή εμενα τα τεχνολογικα στα τηλεφωνα με αφήνουν αδιαφορο(μονο να μιλάω θελω!) και μονο η μουρη με νοιάζει, εκανα μαμακια που το πηρα με τοσα λεφτα... Ειδα ενα ΝΟΚΙΑ 62κατι που μου αρεσε πολύ αλλά τωρα ειναι αργα...
Αμα μου δωσουν καλή επιδοτηση (που δεν το πιστευω) ισως το πάρω την ανοιξη. Αλλιως θα μεινω με την μπουρουχα!
Εχω μια ανηψούλα που τα ξερει ολα (για) τα κινητα. Τι σου ειναι αυτοι οι εφηβοι(παντως αντι για κινητα, προτιμώ ν' ασχολούμαι με αυτο-κίνητα!)
-
εεεε τελικα εννοω s55 μωρε. Θα ηθηελα ενα s65 και απο συνηθεια το εγραψα
-
Έχω ένα αρχαίο ΝΟΚΙΑ-κάτι. Μου το έδωσε η γυναίκα μου όταν της δώσανε άλλο στην δουλειά (κάποιο super-duper 3G).
Στην αρχή ήταν ένα υπέροχο σκανδαλιστικό ρόζ χρώμα - ωστόσο, κάποια στιγμή βαρέθηκα τις περίεργες ματιές και τις διακριτικές ερωτήσεις, οπότε και άλλαξα το περίβλημα στο original beige.
Τελευταία φορά που πήγα να κοιτάξω για τηλέφωνο, έμεινα έκπληκτος με όλα τα παιδιά και νέους που παίρνανε τηλέφωνα των 300 - 500 ευρώ (που απ'ότι ξέρω, τα κρατάνε, περίπου μισό χρόνο).
Η εγώ είμαι πολύ τσιγγούνης, ή έχουμε ξεφύγει και αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα άκρατου καταναλωτισμού.
-
To ΝΟΚΙΑ 3220. Σχεδόν φανατικός με NOKIA.
Πότε άρχισε η κινητή τηλεφωνία να διατίθεται για πρώτη φορά στο κοινό στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο;
Σε άλλες χώρες έχουν τα ίδια κινητά, καλύτερα ή παλαιότερης τεχνολογίας σε σχέση με αυτά στην Ελλάδα; Επίσης, σύγκριση χρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό;Jacob
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Έχω ένα αρχαίο ΝΟΚΙΑ-κάτι. Μου το έδωσε η γυναίκα μου όταν της δώσανε άλλο στην δουλειά (κάποιο super-duper 3G).Στην αρχή ήταν ένα υπέροχο σκανδαλιστικό ρόζ χρώμα - ωστόσο, κάποια στιγμή βαρέθηκα τις περίεργες ματιές και τις διακριτικές ερωτήσεις, οπότε και άλλαξα το περίβλημα στο original beige.
Τελευταία φορά που πήγα να κοιτάξω για τηλέφωνο, έμεινα έκπληκτος με όλα τα παιδιά και νέους που παίρνανε τηλέφωνα των 300 - 500 ευρώ (που απ'ότι ξέρω, τα κρατάνε, περίπου μισό χρόνο).
Η εγώ είμαι πολύ τσιγγούνης, ή έχουμε ξεφύγει και αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα άκρατου καταναλωτισμού.
Τα έχεις πει ΟΛΑ!!!!!!
Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά! Κατά τα άλλα, ο Έλληνας πεινάει και χρεώνεται! (Καλά, σταματάω, μην χαλάσω ΚΑΙ αυτό το θέμα! )
-
Θέλω το Compaq PDA- phone. Αλλά 700 ευρώ δεν δίνω!
-
Τι φταίνε τα παιδιά; Οι γονείς τους έχουν ολόκληρη την ευθύνη. Άκου να κυκλοφορούν μαθητές με κινητά 300 ευρώ! Εγώ θα τα έδινα αυτά τα λεφτά για να τους πάρω 10 βιβλία και μια παντόφλα (κινητό ). Ή για να τα πάω σε 10 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Ξέρω μαθήτρια που έχει στο συρτάρι της 4 'παλιά' κινητά, όλα 'state of the art' όταν κυκλοφόρησαν. Αλλά από βαθμούς χέσε μέσα, 3 ιδιαίτερα κάνει για μέσο όρο 16. Ο πατέρας της ναυτικός.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
To ΝΟΚΙΑ 3220. Σχεδόν φανατικός με NOKIA.
Πότε άρχισε η κινητή τηλεφωνία να διατίθεται για πρώτη φορά στο κοινό στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο;
Σε άλλες χώρες έχουν τα ίδια κινητά, καλύτερα ή παλαιότερης τεχνολογίας σε σχέση με αυτά στην Ελλάδα; Επίσης, σύγκριση χρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό;Jacob
Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1993.
Αλλα ήταν πολύ ακριβή τότε.Το πρωτο καρτοκινητό βγήκε το 1997.
Στο εξωτερικό εχω την εντύπωση ότι έχουν φθηνότερες χρεώσεις-καλύτερες προσφορές.
Πχ με παγιο 18 μηνών πήρα το Εricsson w800 δωρεάν μαζί με ακουστικό bluetooth.Παγιο 44 ευρώ το μήνα-700 λεπτά χρονο ομιλίας τους πρώτους 6 μήνες-200 λεπτά τους υπόλοιπους 12.Μιλάς οσο θέλεις μετά τις 19:00 και όλο το Σαββατοκύριακο και χρεώνεσαι μόνο για 3'.Καλό δεν είναι?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Στο εξωτερικό εχω την εντύπωση ότι έχουν φθηνότερες χρεώσεις-καλύτερες προσφορές.Όχι. Μόνο φθηνότερες χρεώσεις έχουν. Προσφορές, δεν έχουν σχεδόν καθόλου, το κινητό σου το αγοράζεις σε τιμές λιανικής.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο εξωτερικό εχω την εντύπωση ότι έχουν φθηνότερες χρεώσεις-καλύτερες προσφορές.
Όχι. Μόνο φθηνότερες χρεώσεις έχουν. Προσφορές, δεν έχουν σχεδόν καθόλου, το κινητό σου το αγοράζεις σε τιμές λιανικής.
Για πάγια λες?Στα παγια τα περισσοτερα κινητά δίνονται δωρέαν.
-
Ναι, για πάγια λέω. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, για πάγια λέω. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.Πχ δες εδώ: http://www.carphonewarehouse.co.uk
pay as you go ειναι τα καρτοκινητα.
pay monthly ειναι τα πάγια. -
Γενικό συμπέρασμα : το 80% έχει μαύρα μεσάνυχτα από κινητά ενώ ένα 60% έχει κινητά ξεπερασμένα με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα.
Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι είναι κ άνω των 30...ηλικιακά...
-
Εδώ και ένα περίπου χρόνο, έχω ένα Mitsubishi M341i, το πλήρωσα 70
-
SonyEricsson P800, εταιρικό. Δύσκολα θα έδινα ποτέ μόνος μου τόσα χρήματα για κινητό. Επίσης με τίποτα δεν θα πάω πίσω σε 'απλό' κινητό, όσο πιό καινούργιο μοντέλο και να είναι.
Μεγάλη ευκολία η ροδέλα στο πλάι με τις 5 κινήσεις. Η αναγνώριση γραφής με το στυλό για να γράφεις μηνύματα κ.ά. πολύ καλή. Οι δυνατότητες χειρισμού μηνυμάτων, επαφών κλπ με τέτοιου είδους κινητά, είναι απίθανες. Πολλές δυνατότητες για να βλέπετε διάφορες πληροφορίες από internet αν έχετε gprs.
Η υποστήριξη ελληνικών δεν μου αρέσει καθόλου (εκεί τα Nokia είναι καλύτερα).
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
SonyEricsson P800, εταιρικό. Δύσκολα θα έδινα ποτέ μόνος μου τόσα χρήματα για κινητό. Επίσης με τίποτα δεν θα πάω πίσω σε 'απλό' κινητό, όσο πιό καινούργιο μοντέλο και να είναι.Μεγάλη ευκολία η ροδέλα στο πλάι με τις 5 κινήσεις. Η αναγνώριση γραφής με το στυλό για να γράφεις μηνύματα κ.ά. πολύ καλή. Οι δυνατότητες χειρισμού μηνυμάτων, επαφών κλπ με τέτοιου είδους κινητά, είναι απίθανες. Πολλές δυνατότητες για να βλέπετε διάφορες πληροφορίες από internet αν έχετε gprs.
Η υποστήριξη ελληνικών δεν μου αρέσει καθόλου (εκεί τα Nokia είναι καλύτερα).
Μειονεκτεί στην χαμηλή αυτονομία, το είχα ένα φεγγάρι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]