-
dont feed the TROLS!!!!
Ελεος πια!! οπου και αν μπω για το scirocco κραζουν...ιδικα σε κατι φορουμ σαν και αυτο . Ξεκατίνιασμα ποποπο. Τι κακια και ζηλεια ειναι αυτη?
Το ιδιο γινεται και στο autoblog Που παω στοιχημα που οσοι κραζουν VW ειναι οι ιδιοι που ειναι και εδω μέσα !
Εγω ποτε στην ζωη μου δεν εχω μπει σε thread αλλου αυτοκινητου για να κραξω η να γράψω κατι κακοπροερετα... Γιατι να το κανω? Εσεις γιατι ασχολείστε? ειστε μελοντικοι αγοραστες Scirocco? Απο οτι εχω καταλαβει ΟΧΙ, σας αρεσει το Scirocco? ΟΧΙ τοτε τι μπαινετε ολη μερης και ολη νυχτης και γραφετε γραφετε ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ...
Αφηστε το ριμαδι να βγαζει προβλήματα , να μην εχει πωλήσεις , ολες του οι πωλησεις ειναι σε ασχετους οδηγους,σε καγκουρες σε γριες , ειναι ασχημο, ακριβό ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Ασχοληθείτε με αυτο που εχετε και αφηστε τους αλλους στην ασχημια τους,στην μιζερια τους και στην Καγκουρια τους !Δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενο απλα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ καθε φορα που μπαινω σε αυτο το φορουμ διαβαζω τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ! Πιο πολυ θα ενημερωθω σε ενα site σαν το alfisti.gr παρα εδω... Ποιο καλα θα φερθουν αν γραφτω στο alfisti.gr και πω οτι εχω scirocco παρα εδω... Και πιστεψτε με και στο sciroccoclub υπαρχουν ατομα που δεν εχουν scirocco...υπαρχουν ατομα με alfa με opel .
Ετσι πρεπει να ειναι ενα φορουμ!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SCIROCCO! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ
Εσυ Κικιζα γιατι δεν μπαίνεις σε ενα scirocco forum να βρεις την υγεια σου και καθεσε και σπαταλας τον χρονο σου σε αυτον ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ??? ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ? ΟΤΙ ΤΟ SCIROCCO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
dont feed the TROLS!!!!
Ελεος πια!! οπου και αν μπω για το scirocco κραζουν...ιδικα σε κατι φορουμ σαν και αυτο . Ξεκατίνιασμα ποποπο. Τι κακια και ζηλεια ειναι αυτη?
Το ιδιο γινεται και στο autoblog Που παω στοιχημα που οσοι κραζουν VW ειναι οι ιδιοι που ειναι και εδω μέσα !
Εγω ποτε στην ζωη μου δεν εχω μπει σε thread αλλου αυτοκινητου για να κραξω η να γράψω κατι κακοπροερετα... Γιατι να το κανω? Εσεις γιατι ασχολείστε? ειστε μελοντικοι αγοραστες Scirocco? Απο οτι εχω καταλαβει ΟΧΙ, σας αρεσει το Scirocco? ΟΧΙ τοτε τι μπαινετε ολη μερης και ολη νυχτης και γραφετε γραφετε ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ...
Αφηστε το ριμαδι να βγαζει προβλήματα , να μην εχει πωλήσεις , ολες του οι πωλησεις ειναι σε ασχετους οδηγους,σε καγκουρες σε γριες , ειναι ασχημο, ακριβό ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Ασχοληθείτε με αυτο που εχετε και αφηστε τους αλλους στην ασχημια τους,στην μιζερια τους και στην Καγκουρια τους !Δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενο απλα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ καθε φορα που μπαινω σε αυτο το φορουμ διαβαζω τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ! Πιο πολυ θα ενημερωθω σε ενα site σαν το alfisti.gr παρα εδω... Ποιο καλα θα φερθουν αν γραφτω στο alfisti.gr και πω οτι εχω scirocco παρα εδω... Και πιστεψτε με και στο sciroccoclub υπαρχουν ατομα που δεν εχουν scirocco...υπαρχουν ατομα με alfa με opel .
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SCIROCCO! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ
Εσυ Κικιζα γιατι δεν μπαίνεις σε ενα scirocco forum να βρεις την υγεια σου και καθεσε και σπαταλας τον χρονο σου σε αυτον ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ??? ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ? ΟΤΙ ΤΟ SCIROCCO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΑΑΑΑΤο απέδειξαν οι πωλήσεις το αν είναι καλό αμάκι. Τα υπόλοιπα γραφόμενα μίσους πάνε στον
-
Και πιστεψτε με και στο sciroccoclub υπαρχουν ατομα που δεν εχουν scirocco...υπαρχουν ατομα με alfa με opel .
Εσυ Κικιζα γιατι δεν μπαίνεις σε ενα scirocco forum να βρεις την υγεια σου και καθεσε και σπαταλας τον χρονο σου σε αυτον ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ??? ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ? ΟΤΙ ΤΟ SCIROCCO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΑΑΑΑΑυτός με το Opel είναι ο Γρηγόρης
-
μα ο γρηγόρης είναι σε σιρόκο φόρουμ αν δεν κάνω λάθος
-
Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω αν ειπώθηκε κάπου κάποια κακή κουβεντά για το Scirocco αυτό καθ' αυτό και πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα στις τελευταίες σελίδες. Τι ψυχαναγκασμό τραβάνε οι κάτοχοι και τα fanboys?
Όλοι τον Κίκιζα κράζουν (λογικό) για την ημιμάθεια του και τη μοναδική ικανότητα του να μας τα κάνει τσουρέκια για το τίποτα.
-
Εγώ απλά πέταξα ενα vectra στα mainstream καγκουροcars και έγινε ο πανικός μετα!
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πάντως πως το κάνετε και μαμάτε όλα τα θέματα της VW είναι άξιον απορίαςποιοι ειναι αυτοι? δειξε μου ενα θεμα τους
-
winner(γιαννης αν θυμαμαι καλα) δεν υπαρχει λογος να το παιρνεις επι προσωπικου.στο ξαναειπα κ πριν.απο τη στιγμη που ο υπαρχον διαδικτυακος χωρος ειναι ελευθερος σε ολους τους κατοχους κ λατρεις,λογικο ειναι να ακουστουν κ διαφορετικες αποψεις.
αν παρατηρησεις καλυτερα ομως,τουλαχιστον στις τελευταιες σελιδες δεν εχει αναφερθει τπτ αρνητικο για το σιροκκο αυτο καθαυτο.λεμε για κατοχους.κ λεω μαλιστα κ εγω,οντας κατοχος.οποτε συμφωνω απολυτως με τον στεφαν!
αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι καγκουρας(η μπορει κ ναμαι κ να μη το ξερω,ασπρη καλτσα φοραω ανετα οταν προπονουμαι παντως) ουτε μπομπος(εν συγκρισει με τον σταθη ψαλτη ειμαι,οκ..)..
γιαυτο,απολαυσε το αυτοκινητο σου.οπως κανω κ εγω κ ο καθενας μας που εχει αυτοκινητο επιλογης του κ μη χαλιεσαι για πειραγματα κ πλακιτσες.
φιλικα παντα ολα αυτα..
υ.γ.
στο σιροκκοκλαμπ (στις αρχες του,τωρα δεν ξερω ουτε ενδιαφερομαι να μαθω πως ειναι)εβλεπα να γραφουν(μεταξυ αλλων) για σιροκο που ειναι ταχυτερο απο λαμπο κ ωραιοτερο απο ρ8.κ αν το δευτερο ειναι υποκειμενικο,το πρωτο θα μπορουσε να συμβει μονο αν το λαμπο δεν ηξερε οτι συμεττειχε σε υποτυπωδη κοντρα..οποτε οσο ναναι,η αντικειμενικοτητα ειναι συνηθεστερη εδω,παρα σε κλαμπς ειδικευμενου περιεχομενου..
υ.γ.2
χωρις παρεξηγηση,αλλα γιατι εχουν πεσει ολοι πανω στον γκρεγκ?μηπως εχω χασει επεισοδια(εκτος απο την αρχη-αρχη της λογομαχιας με τον θανο,γαμωτο εχσα τα υπολοιπα ,δεν εχω δει κατι αλλο)?επειδη κατα τα λοιπα,εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου.δεν ενστερνιζομαι πολλες αποψεις του,αλλα αυτο ειναι που μας διαχωριζει ολους σαν προσωπικοτητες κ χαρακτηρες.
υ.γ.
που εισαι ρε κιουση????χρονια κ ζαμανια!!φανταριλικι ε?? -
clab τι εγραψες τωρα ρε φιλε .Αυτο με τις κοντρες εναντιον του σιροκο...Δεν πρεπει να χε χασει ουτε μια οποιος κ αν οδηγουσε οτι κ αν οδηγουσε ο ''αντιπαλος''. Τα θυμαμαι κ πραγματικα καταλαβαινω ποσο fanboys μπορει να γινει καποιος οταν φαει κολλημα.
p.s : το ταπερ δυστυχως εφυγε. εμεινα με το s γιατι ειναι πολλα τα εξοδα πλεον.
-
Πάντως, ένα Τσιρότο 400 ίππων θα μπορούσε να τα βάλει με μια Lambo (αν μιλάμε για τη μικρή Gallardo των 500 ίππων) σε ρεπρίζ.
-
Η μικρη εχει 560 αλογα κι αν μιλαμε για καμια σοβαρη ρεπριζ του στυλ 120-220, δε νομιζω να εχει ελπιδα το τσιροτο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Μάλλον μιλάει για την πρώτη Gallardo με τα 509 αλογα.
-
dont feed the TROLS!!!!
Εσυ Κικιζα γιατι δεν μπαίνεις σε ενα scirocco forum να βρεις την υγεια σου και καθεσε και σπαταλας τον χρονο σου σε αυτον ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ??? ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ? ΟΤΙ ΤΟ SCIROCCO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑΑΑΑΑΚαι τι θες να κανουμε δηλαδη??Οι περισσοτεροι κατοχοι VAG και πιο πολυ κατοχοι Audi-VW ειναι καμμενες περιπτωσεις, νομιζουν οτι επειδη τα σκασαν πηραν το καλυτερο αυτοκινητο της αγορας το οποιο γ@μαει και δερνει και δε δεχονται μυγα στο σπαθι τους. Κατι να πεις που δεν ισχυει πεφτουν να σε φανε λεγοντας αερολογιες και μπουρδες για να υποστιριξουν το υπερτιμημενο τους 4τροχο, το ιδιο ισχυει και για τα fanboys, λογικο ειναι μετα να αρχισουν οι αψιμαχιες.
Αμα πας στους αλφιστι και υποστιριξεις οτι εχει υποθει εδω μεσα μαλλον θα σε παρουν στο ψιλο.
Επιπλεον εδω κατι σελιδες δεν λεγεται κατι κακο για το scirocco, η ολη μπουρδολογια ειχε ξεκινησει οταν ο Κικιζας ασχολιοταν με τα μετατροχια, μεταξονια, μετακιονια, κιονοκρανα και γω δεν ξερω τι αλλο για αποδειξει οτι το Scirocco στριβει.
Απο κει και περα το ξεσπασμα σου δηλωνει πως μαλλον αλλα ηθελες να διαβαζεις εδω μεσα οπως: τι αμαξαρα αυτο το σιροκο, το καλυτερο αυτοκινητο εβερ, στριβει τρενο τις Ferrari τις εχει για πρωινο, οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις τη σημερον ημερα και αλλα τετοια.
Μιας και υπαρχει ελευθερια λογου θα το κραζουμε οσο γουσταρουμε εφοσον υπαρχουν λογικα επιχειρηματα δεν μπορεις να εμποδισεις τον οποιονδηποτε να το κανει αυτο.
Και επειδη σιγουρα εβγαλες το συμπερασμα οτι ζηλευω και ειμαι κακος σε πληροφορω πως ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα, αν μπορουσα θα το χα παρει ηδη αδιαφοροντας για τα οποια αρνητικα του με τα οποια δεν εχω πολυασχοληθει για να πω την αληθεια. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, ένα Τσιρότο 400 ίππων θα μπορούσε να τα βάλει με μια Lambo (αν μιλάμε για τη μικρή Gallardo των 500 ίππων) σε ρεπρίζ.Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και αυτό εδώ, με μοτέρ από τη Δελτόνα του Οριόλ, τουλάχιστον μέχρι η ροπή να το κόψει στη μέση:
-
ε, γι αυτο σκας?
ας βαλουν το κινητηρα, πισω! -
Ναι, θα μπορούσε. Το σχόλιό μου δεν αφορούσε στο αν θα πρέπει να προτιμήσει κάποιος ένα Τσιρότο αντί για μία Lambo ανεξαρτήτως χρημάτων, αλλά για το αν είναι κατ' ανάγκην ψέμματα ότι μπορεί ένα Τσιρότο να περάσει μια Lambo.
Δεδομένου του μικρότερου βάρους, των λιγότερων τριβών (λόγω τετρακίνησης στη Lambo) και της χαμηλότερα αποδιδόμενης ροπής, θεωρώ ότι σε ταχύτητα που δεν παίζει ρόλο η πρόσφυση (π.χ. 100-160), το Τσιρότο μπορεί να είναι μπροστά.
Αν μιλάμε για στρίψιμο, τότε για πλάκα μπορεί ένα Τσιρότο να ταπεινώσει οποιαδήποτε Lambo. Έχω δει Fiat Fiorino να περνάει από την εξωτερική μια 360. Όταν μπαίνει στην εξίσωση η κουλαμάρα των κατόχων supercar, τότε οποιαδήποτε σύγκριση πάει περίπατο.
-
Έχω δει Fiat Fiorino να περνάει από την εξωτερική μια 360....
Ασπρο ...?
-
Εγώ ήμουνα.
-
και της χαμηλότερα αποδιδόμενης ροπής, θεωρώ ότι σε ταχύτητα που δεν παίζει ρόλο η πρόσφυση (π.χ. 100-160), το Τσιρότο μπορεί να είναι μπροστά.Τραβάς δυο φορές το αριστερό 'αυτάκι' πίσω από το τιμόνι της Lambo. Για αυτό το έχει εκεί...
-
το κορυφαιο που ειχα διαβασει στο συγκεκριμενο site ηταν η κοντρα ...sirocco tsi 160 vs sl 55 amg...ΠΟΛΥ γελιο η περιγραφη
VW Scirocco