-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Define κάγκουρας;
Ωραίος!
-
ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα,αλλα η κλιμακα-σειρα προτεραιοτητας στην οποια κινειται οικονομικως ο καγκουρας ειναι η εξης.
1)μεταχειρισμενο οπελ τιγκρα
2)μεταχειρισμενο σαξοραλλο
3)μεταχειρισμενο μχ5
4)μεταχειρισμενο γκολφ 4-5(αν δεν τον προλαβει αλλοδαπος)
5)μεταχειρισμενο σιβικ(γουοναμπη ταπερ)
6)μεταχειρισμενο ρχ8(οσο αντεχει η τσεπη του βενζινες)
7)τα νεα φιεστα(εκει κ αν εχει ενα ματσο καγκουρες,τοσο σε εμφανιση οσο κ μηχανικα..)
8 )τα νεα τσιροτο!αν εχω ξεχασει καποιο,συγχωρεστε με!
-
Στο 1) βάλε και: Vecta και Megane coupe το πρώτο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στο 1) βάλε και: Vecta και Megane coupe το πρώτο.Μαθε να το γραφεις πρωτα, 'Vectra' λεγεται, και να μιλας πρωτιστως για τον εαυτο σου, που θες να βαλεις
after market εξατμισεις, και ζαντες απο Μ3 Ε46......και επιτελους, σταματηστε να τρολλαρετε γενικως, ενταξει το καταλαβαμε, δεν γουσταρετε scirocco, ακουτε την λεξη και βγαζετε καντηλες, πηγαινετε στο τοπικο που σας αρεσει και ασχοληθειτε με αυτο, αφου εδω ουτε αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα μπορειτε να κανετε...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μαθε να το γραφεις πρωτα, 'Vectra' λεγεται, και να μιλας πρωτιστως για τον εαυτο σου, που θες να βαλεις
after market εξατμισεις, και ζαντες απο Μ3 Ε46......και επιτελους, σταματηστε να τρολλαρετε γενικως, ενταξει το καταλαβαμε, δεν γουσταρετε scirocco, ακουτε την λεξη και βγαζετε καντηλες, πηγαινετε στο τοπικο που σας αρεσει και ασχοληθειτε με αυτο, αφου εδω ουτε αρνητικη κριτικη με επιχειρηματα μπορειτε να κανετε...
Άμα ηταν η ζήλια ψώρα... ε; ε; ε;
Τραβα στον πεζοδρομιοκυνηγό σου τώρα και νάνι -
γρεγκ,το σιροκκο το γουσταρουμε.αυτους που το αγοραζουν δεν γουσταρουμε.χεχεχεχεχε
πλακα κανω.
κ βασικα εχεις κ ενα δικιο..ξεχασα τις διαφορες μπεμπες σειρα 3..κ αυτες η χαρα του καγκουρα,κ οχι μονο του εγχωριου.. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μαθε να το γραφεις πρωτα, 'Vectra' λεγεται, και να μιλας πρωτιστως για τον εαυτο σου, που θες να βαλεις
Άμα ηταν η ζήλια ψώρα... ε; ε; ε;
Τραβα στον πεζοδρομιοκυνηγό σου τώρα και νάνιΔεν φανταζεσαι την ζηλια μου, που ψωνισες μια 'μπεμπα' δεκαετιας και βαλε, πανω απο 2λιτρα στο Ελλαντα...
Εκανες το 'ονειρο' πραγματικοτητα, και ποιος σε πιανει τωρα, 'φανταστικε' φωτογραφε...
Νανι 'μεγαλε' κανουν τυπακια σαν και εσενα που νομιζουν οτι η ζωη ξεκιναει και σταματαει με την αποκτηση μιας 'μπεεμβε'.P.S κανενα 'σεμεδακι' εβαλες?, ετσι να 'δειξει' λιγο μεσα το αμαξι?
-
edit [mod] + warn
-
ρεεεεεεεεε,μη μαλωνετε!!πατε καλα???
υ.γ.
τι αυτοκινητο αγορασες θανο?αν επιτρεπεται..
οπως κ να εχει,αν ειναι δεκαετιας,εχει το μισο τεκμηριο.οποτε ειναι σαν να αγοραζε καινουργιο με λιγοτερα κυβικα.οποτε αν αντεχει η τσεπη του τα τελη κυκλοφοριας,μεγεια του με χαρα του.
εξαλλου δεν πηρε την κλασσικη 316 να το παιζει μητριας(μ3)(ελπιζω δλδ ) -
318 e46 νομιζω ειναι. Δεν το βρισκω παντως κακο να παρει καποιος αυτοκινητο 10ετιας εφοσον αυτο εχει τις ιδιες ανεσεις με ενα σημερινο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
318 e46 νομιζω ειναι. Δεν το βρισκω παντως κακο να παρει καποιος αυτοκινητο 10ετιας εφοσον αυτο εχει τις ιδιες ανεσεις με ενα σημερινο.Τώρα με υποβιβάζεις και δεν κάνει...
-
320 ειναι?? σορρυ
-
Επειδή βλέπω σχολιάζει ένα λάθος πληκτρολόγησης
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Θα ήθελα να μου βρείς το λάθος σε αυτό που έγραψες με περισσή σιγουριά εδώ πέρα
viewtopic.php?p=2431304#p2431304
για το προσωπικό σου αυτοκίνητο
Y.Γ. Eίχα πεί να κάνω πως δεν το είδα αλλά τώρα μόλις το μετάνοιωσα -
edit [mod]
-
το καταλαβαίνετε οτι, με αυτά που κανετε, υπάρχει
πάντα
ο κίνδυνος -αν δεν εχει γίνει ηδη πραγματικότητα/υλοποιήθηκε- να φυγει από το 4Τ
Φ;πάω στοιχημα οτι, και οποιος θέλει
μπορει να το παίξει 1/8, αν οχι 1 προς 9,
θα ερημώσει το φορουμ.
τα ιδια έγιναν, αν οχι παρόμοια, ή τελος πάντων εφάμιλλο/παρόμοιο
με τη φυγή του Γαβρίλη -
@Mirage
Δεν σχολιαζω απλα για το τυπογραφικο λαθος, αυτο ειναι προφαση, και ως Mod εχοντας δει απειρες δημοσιευσεις, θεωρω οτι θα επρεπε να το εχεις αντιληφθει. Σχολιασα για την ΕΙΡΩΝΙΑ πρωτιστως, και το ακολουθουμενο τρολλαρισμα.
Τα αλλα ολα ειναι offtopic.
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω. -
@Mirage
Δεν σχολιαζω απλα για το τυπογραφικο λαθος, αυτο ειναι προφαση, και ως Mod εχοντας δει απειρες δημοσιευσεις, θεωρω οτι θα επρεπε να το εχεις αντιληφθει. Σχολιασα για την ΕΙΡΩΝΙΑ πρωτιστως, και το ακολουθουμενο τρολλαρισμα.
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω.Οχι δεν θέλω να σου στείλω πμ άλλωστε εγω ξέρω περισσότερα απο σένα για το δικό σου αυτοκίνητο από ότι φαίνεται απο αυτό
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις πως σου εχει διαφύγει ο τύπος της ανάρτησης του αυτοκινήτου σου.
-
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω.
Απλά φαντάζομαι θέλει να σου πει πως καλό είναι να είσαι λίγο πιο ελαστικός σε ένα τυχαίο τυπογραφικό, ειδικά όταν εσύ έχεις γράψει απίστευτες μπούρδες και χοντράδες όπως αυτό με τον ημιάκαμπτο με watt που και καλά είχε το vectra.
-
edit [mod]
-
@Mirage
Αν θελεις αναλυση και απαντηση για οτι αφορα το αυτοκινητο μου, στειλε μου π.μ, ευχαριστως να σου απαντησω.Πιο πριν αναφερθηκαν αλλα 15 αυτοκινητα και συ κολλησες στο οτι υπαρχει ειρωνια επειδη αναφερθηκε και το vectra??
VW Scirocco