-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ωραιες οι Βρυξελλες..ειδικα τωρα τα Χριστουγεννα αλλα δεν ειναι για να καθεσαι πολυ εκει... Μενω παντα στο ΜΕTROPOL στην Place de Brouckere..Μου αρεσει εκει και ειμαι και κοντα σε ολα τα ωραια μερη..και ιδιως στη Rue de Νueve αλλα και στην Grand Place..
Eιχε και ενα πολυ ωραιο Lightshow..μονο που πηρα 2 κιλα βλ.GODIVA..μπας και είσαι καραβανάς?
οι μισοι Ελληνες που πάνε εκεί είναι καραβανάδες
έχει και τα μπουζούκια απέναντι
την άλλη φορά που θα πας, κάτσε για μάτι στα Hagen Datz, στη Louise και πήγαινε στην place Sablon, δίπλα στο Vitamer το ζαχαροπλαστείο,Chez Nikolas στα τραπεζάκια έξω και θα σου φτιάξει ο Νικόλας φραπέ!
δεν θα πιστέψεις πόσα γκομενάκια θα έρθουν να σε ρωτήσουν που τον βρήκες!!!!! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Ωραιες οι Βρυξελλες..ειδικα τωρα τα Χριστουγεννα αλλα δεν ειναι για να καθεσαι πολυ εκει... Μενω παντα στο ΜΕTROPOL στην Place de Brouckere..Μου αρεσει εκει και ειμαι και κοντα σε ολα τα ωραια μερη..και ιδιως στη Rue de Νueve αλλα και στην Grand Place..
Eιχε και ενα πολυ ωραιο Lightshow..μονο που πηρα 2 κιλα βλ.GODIVA..μπας και είσαι καραβανάς?
οι μισοι Ελληνες που πάνε εκεί είναι καραβανάδες
έχει και τα μπουζούκια απέναντι
την άλλη φορά που θα πας, κάτσε για μάτι στα Hagen Datz, στη Louise και πήγαινε στην place Sablon, δίπλα στο Vitamer το ζαχαροπλαστείο,Chez Nikolas στα τραπεζάκια έξω και θα σου φτιάξει ο Νικόλας φραπέ!
δεν θα πιστέψεις πόσα γκομενάκια θα έρθουν να σε ρωτήσουν που τον βρήκες!!!!!Ναιιιιιιι ειμαι καραβαναρας....
Ωραιες ιδεες μου εδωσες..τα σημειωσα ολα...ειδικα το κολπο με το φραπε εγραψες.....σουξου μουξου μανταλακια..ολο και καποιο πιπινι θα πεσει...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Κανε κατι αλλο... Εξηγησε τουπως θα σου φτιαξουν εσπρεσσο κρυο και εκει να δεις ποσες γυναικες θα θελησουν να μαθουν τι πινεις... Το εκανα το 2004 στη Γανδη αυτό...
Κρίμα που είμουν με την κοπέλα μου μαζι..
-
Ναιιιιιιι ειμαι καραβαναρας....
Ασχετο: περίμενε κανείς ότι ο Random είναι καραβανάς?????
πάει χάλασε και ο στρατός
δεν ξαναβγαίνει Πατακός!!! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Ναιιιιιιι ειμαι καραβαναρας....
Ασχετο: περίμενε κανείς ότι ο Random είναι καραβανάς?????
πάει χάλασε και ο στρατός
δεν ξαναβγαίνει Πατακός!!!Mπα σε πληροφορω ειμαι πιο αυστηρος και απο τον Πατακο,και απο το Ρομελ και απο τον Κολιν Παουελ...
Αλλα τους λασκαρω και καπου καπου...
ΠΑΝΤΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Μήπως κυκλοφορεί πουθενά πειρατικό απο σήμερα;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μήπως κυκλοφορεί πουθενά πειρατικό απο σήμερα;ΤΙ ΕΝΝΟΑΣ???
-
Μήπως κυκλοφορεί πουθενά πειρατικό απο σήμερα;
ΤΙ ΕΝΝΟΑΣ???
Τίποτα... Αστειευόμουν.
Όπως όταν βγαίνουν καινούρια Windows (και άλλα προγράμματα) μπορείς να τα βρείς πειρατικά μερικές μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία,έτσι έλεγα μήπως κυκλοφορεί πουθενά πειρατικό και το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για μας τους ανυπόμονους... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μήπως κυκλοφορεί πουθενά πειρατικό απο σήμερα;ναι σε torrent....
http://www.EdwVriskontaiOlaTaTorrents/T ... Kentro.com
LOL
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Ασχετο: περίμενε κανείς ότι ο Random είναι καραβανάς?????Μαλλον το πλεον λογικο ειναι.
-
Εγω παντως ξαναεκανα χαλαρα θητεια με τον random διοικητη
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Εγω παντως ξαναεκανα χαλαρα θητεια με τον random διοικητηΘΑ ΣΕ ΚΑΒΑΤΖΩΝΑ ΤΡΕΛΛΑ...ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ...
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 2330ΜΜ ΕΩΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ...
ΕΦΑΓΑ ΧΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ......ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΣΑΣ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ... ΓΙΑ SANTA FE ΕΙΔΙΚΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΓΜΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ BLACKOUT..E ΡΕ ΓΕΛΙΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
-
.
Random!
Στον καιρό...
Random!
ΈΙ
Ηηηηημι... Ανάσ'.
-
Συνεχίζω εδώ από τον 'Κινηματογράφο' για να μη με λοκαρουν εκει, λόγω offtopic και πονηρού περιεχομένου , αφού εδω είναι πιο... χαλαρά τα πράγματα (sorry Random, no offence για το topic ).
Στα διαλείμματα των (ψευτό-)κουλτουριαρικων αναζητήσεών μου βρεθηκα σε μια κουβέντα για τα 'κασε' των μοντέλων (τα 'ανεπίσημα' εννοώ... ) και κάποιος, που εμπιστεύομαι, μου σφύριξε ότι η Καγιά είναι η πιο 'ακριβή' στην Ελλάδα με κόστος περί το δεκαχίλιαρο
Ακου να δεις.... -
Η γκόμενα φοράει άθλιο βρακί περιόδου και είναι λίγο στραβοκάνα... Αλήθεια, μήπως έχει κι αρνητικό offset στα γόνατα;
-
Νομίζω πως αυτή τη 'γεωμετρία' την έχουν όλα τα 'μοντέλα' εξ'ανατολών.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως αυτή τη 'γεωμετρία' την έχουν όλα τα 'μοντέλα' εξ'ανατολών.το βρακι βεβαια ειναι προσωπικη επιλογη
-
εγω εμπιστευομαι παντως τον γιαπωνεζο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Νομίζω πως αυτή τη 'γεωμετρία' την έχουν όλα τα 'μοντέλα' εξ'ανατολών.
το βρακι βεβαια ειναι προσωπικη επιλογη
Πάλι καλά που δεν συνδύασε αυτό το βρακί με καμιά από τις μήκους 20 πόντων φούστες της Wicked Temptations...
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........