-
σωστόοοοος
κ σε φώτος κ σε... γούστα χεχε! -
Ερχεται το σκασμενο αμορτισερ II.... To τελος της διλογιας...
Απλως δεν υπηρχε χρονος...Το κειμενο ειναι ετοιμο...Απλα πρεπει να το γραψω....
Καντε υπομονη οσοι ανυπομονειτε γιατι θα ραγισουν οι οθονες των μπουντουαρ PC σας....
Φευγω να ετοιμαστω για το opening party του Privillege.....
Oποιος πιστος προσελθει.... Δεληγιαννη 50 ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ...Sorry KΕΦΑΛΑΡΙ...
Δεν ειμα ψωναρα απλως κατι πιπινακια με σερνουνε παλι...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Φευγω να ετοιμαστω για το opening party του Privillege.....Oποιος πιστος προσελθει.... Δεληγιαννη 50 ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ...Sorry KΕΦΑΛΑΡΙ...
Δεν ειμα ψωναρα απλως κατι πιπινακια με σερνουνε παλι...
Καλά ρε θηρίο, 4 ώρες νωρίτερα αρχίζεις να ετοιμάζεσαι; Ή πρέπει να κάνεις τον πιπινοσυλλεκτη και πιπινοδιανομέα σ' όλο το λεκανοπέδιο;
Πάντως δεν πολυσυμπαθώ τα openings και είμαι και πτώμα, οπότε μαζεύω δυνάμεις για αύριο! -
Ρε Random...
Ιδιαίτερα ερωτικής τέχνης κάνεις; Γιατί πρέπει να είσαι τεράστιος!!
Κάτι σαν και αυτά που έκανε ο Ακάλυπτος... -
random random ολε ολε ολε xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
-
ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΙΙ
Κοιταξα τον εαυτο μου στο πισωπαραθυρακι μου..Μου χε ανεβει το αιμα στο κεφαλι..Εμοιαζα με τη Ματα τη ντοματα της φρουτοπιας...Ημουν ενα κραμα exterminator,Ματας και του Δουρη πουχε βιασει τα παιδια του..Τι να εκανα?Nα τη σουταρω?Nα παω μεχρι Γλυφαδα κ επειτα τι?Οχι δε θα ετρωγα παλι DUNKINDONUTS σαν μαμακας περιμενοντας τη σεξπρεςς σερβις..Δεν υπηρχε αλλη λυση απο το να.........................................
Βαλω μπρος..το καπω αχνιζε ενω οι πρωτες σταγονες δακρυζαν στο οτογκλυμιασμενη λαμαρινα...Το πιονερι επαιζε την τελευταια επιτυχια της εφηςθωδη κ το τεμαχιο ειχε μερακλωσει...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Παντα στη ζωη μου κανελλωνα το ριζογαλο κ ετρωγα τη σουπα μου με πολυ λεμονι...ΚΡΑΑΤΣ ΚΡΟΥΤΣ..μεταλο με μεταλο εσμιγε σε καθε σαμαρι..Δεν υπηρχε αλλος τροπος..τραβαω τη μανετα και διπλωνω στη Δεληγιαννη με 2α..Δεν υπηρχε γυρισμος..Γουαου πολυ καλο..Τωρα θα δεις μαριολα..λεω μεσα μου και τσαρουχωνω το μεσαιο πενταλ..Φουντο μανωλιο..φουντο και οι tarox πυρωσαν σαν το τηγανι ΤΕFAL που τηγανιζει πατατες 30λεπτα στους 250....Μπαμ και σκαει με τη μασελα στο παρμπριζ..5 φρονιμιτες και 2 τραπεζιτες αιωρουνται στο παρμπριζ ενω κλαει σα μουρλη...
Δε χρειαζεται να πω τη συνεχεια...Βουτηγμα και ξεφορτωμα..Ουρλιαζει κ σκουζει..εξω π#%η απ την παραγκα...ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
Νιιιιικος Νιιιιιικος ελα Νιιιιιικος....Με χτυπαει,,,ελα γρηγορα Νιιιικος..Παω να μπω σταμαξι αλλα μου τραβαει τα ρουχα....Ισα μωρη ξελωτζα...Τα παραθυρακια της γειτονιας εχουν ανοιξει και ενα μουσταρδι target skoda με κλεινει στην εξοδο της στροφης..Ηταν ο Νιικος..
Βροχη τα μπουνιδια..αλλα ο φουστης ητανε βραχος..τα τορτελινια επαιζαν τα ηλεκτρονια στοστομαχι μου ενω η κεφαλη μου ειχε πιασει πεζουλι και αναβλυζε κοκκινελι..η μονη λυση οχι η mitsubishi ο τυπος ηταν μια κλωτσια στα αρμιδια..οπερ και εγενετο...Τα γκαρσονια απο το far east ειχαν καλεσει τα στρουμφακια..Ο Νιικος στο πατωμα δοκιμαζε τη φωκια(timberland)στο μουσουδι του και εγω τραγουδουσα το I feel good...H ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Σαν σαλτιμπαγκος τραγουδιστης και παντα ατσαλακωτος κοιταξα τη μαπα μου στον καθρεφτη..Μια παραμορφωμενη μουρη,,πρησμενη με ανακατα μαλλια...Το ενα φρυδι μου δεν καθοταν καλα στο υπολοιπο σασσι..Μακρια απο Βουλα..πιοτερα γεν.κρατικο νικαιας..
Βαζω πρωτη,2α,3η,4η και την γκανω απτη Γκανα...Βουλιαγμενης,Καρεας κ δρομο προς τα ΒΠ..Αναγουλα και εμετος στην 3η πτερυγα ΠΑ ΝΙΚΗ..Δεν αντεχω..τα ματια του κουπε εχουν γυαλισει και ταμαξι εχει δαιμονισθει σαν την Κριστιν του Κοπολα..Ο ΚΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
Ειμαι ανασκελα στην κλινη μου και ποναω παντου..Το δοντι μου κουνιεται..κρυωνω και ποναω στο στομαχι..Επεσα απο το λεωφορειο..Αυτη θα ναι η δικαιολογια στην μανα μου το πρωι..Ψηνομαι στον πυρετο..Αληθεια η ψεμα τερμα τα ραντεβου στα τυφλα για παντα η εστω για μερικες εβδομαδες..μερικες ημερες η μερικες ωρες.....
Ηθελα την αγραναπαυση μου,ηθελα το κουπε μου, ηθελα το αμορτισερ μου...Τι την ηθελα την παραλια??ΤΕΛΟΣ
-
Μπράβο ρε Αγγελάκο!
Καταπληκτικό και το ΙΙ.
-
-
-
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
-
Random
-
Ο Random εκδικήθηκε όσους ήθελαν να τον διώξουν!!!!!!!!
μεγάλε Rondom υποκλίνομαι....
-
-
-
Μπράβο ρε Ραντομ, να σαι καλά με έκανες και έπεσα στο πάτωμα από τα γέλια
μήνες είχα να γελάσω έτσι..........φαντάσου σκηνή να γελάω σαν τρελός στο γραφείο ανάμεσα στους Ιταλούς τους ξενέρωτους και να μη μπορώ να κρατηθώ. Όχι τίποτα άλλο άντε να τους κάνεις μετάφραση του “Αμορτισέρ” -
Boom - Pneumatico
Ράντομ, RE5PECT γίοου !
-
Φοβερό το στόρυ!!!
-
Υπομονη φιλοι μου διοτι δεν εχετε δει τιποτα ακομη προτου διαβασετε το νεο στορι ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...Μια ιστορια τρελας παλαβομαρας και παραφροσυνης
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ..
-
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ..
Να βάλεις και σηματάκι ακατάληλου για να ξέρουμε κι εμείς οι ανήλικοι.
-
Υπομονη φιλοι μου διοτι δεν εχετε δει τιποτα ακομη προτου διαβασετε το νεο στορι ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...Μια ιστορια τρελας παλαβομαρας και παραφροσυνηςΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ..
O Random πρεπει να είναι σεναριογράφος στην τηλεόραση!!!
τέτοιο σασπένς ούτε στα προσεχώς του σινέμα!!!
τον έφαγε τον Φώσκολο
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........