-
Νικο, ωραια Οθονη .....εχεις ολα τα οργανα ψηφιακα, σωστα;
-
-
Καλορίζικο!
Καμιά φωτογραφία δεν έχει!?
Το καλύτερο είναι πως είσαι σε όμορφο μέρος, με ωραίους δρόμους να το χαρείς... με το καλό να πάρεις τα βουνά!
-
Καλορίζικο!
Καμιά φωτογραφία δεν έχει!?
Το καλύτερο είναι πως είσαι σε όμορφο μέρος, με ωραίους δρόμους να το χαρείς... με το καλό να πάρεις τα βουνά!
Καλύτερα που δεν βάζει.
Θα μας βάλει σε έξοδα.....
Καλοταξιδο!
-
Άντε μετά από αυτό που βλέπεις να μπεις δευτεριάτικα στον κουβά σου, να πας που! Καλά, γρήγορα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Όντως, βάλε καμία καινούρια φωτογραφία Αλέξανδρε!
Νικο, ωραια Οθονη .....εχεις ολα τα οργανα ψηφιακα, σωστα;
Ναι, ετοιμάζω καινούριο βίντεο για την οθόνη. Όσοι παρακολουθείτε το κανάλι θα το δείτε μόλις ανέβει.
Έχω όλες της ζωτικές πληροφορίες του κινητήρα και του σασμάν στην οθόνη κι έτσι δε χρειάζεται να βάλω οργανάκια.
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες !!
Δεν το εχω πολυ με τις φωτογραφιες, δεν βγαζω καν. Παντως το ιδιο ειναι, δεν αλλαξε κατι, μην ανησυχείτε
@** piliourits** εχω καποιες φωτογραφιες στην 29 σελιδα, δεν τις ειδες? (Για την ακριβεια, ειναι τα λινκ των φωτο)
@** teo mak** , @ **que2 **Για μεσα στην πολη και γυρω, δεν ειναι και οτι καλυτερο για καθημερινο. Εκτος του οτι καιει πολυ, το τιμονι του ειναι βαρυ, οτι πιο βαρυ εχω οδηγησει σε υδραυλικο/ηλεκτρικο. Επισης δεν 'κοβει' πολυ, δηλαδη εχει μεγαλη ακτινα στροφης.+ σκληρη αναρτηση, ειναι φαρδυ, κι οσο κι αν φαινεται καπως αυτο που θα πω, τραβαει τα βλέμματα...
-
@** piliourits** εχω καποιες φωτογραφιες στην 29 σελιδα, δεν τις ειδες? (Για την ακριβεια, ειναι τα λινκ των φωτο)
Δεν τις είχα δει γιατί έμπαινα απ΄τη δουλειά και τις έκοβε ο σέρβερ.
Ωραίο χρώμα, το αυτοκίνητο φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση και μ'αρέσει που δεν έχει τίποτε το καγκούρικο επάνω του, φαίνεται 'μηχανημα οδήγησης'. Αν είχα ποτέ τέτοιο μηχάνημα, που δεν το βλέπω θα το έκανα μόνο βόλτες, μια χαρά είναι αν έχεις 207 για κάθε μέρα.
-
Ενας λογος που το γουσταρω κι εγω εμφανισιακα ειναι αυτο που ειπες. Δεν φαινεται καγκουρικο και δευτερευόντως ειναι το χρωμα του
-
-
Τέλειο !Καλορίζικο και από μένα.Εκανε την αρχή ο Νίκος και προχωράμε...
-
Ευχαριστω γιατρε
-
-
Εσενα δεν σου λεω ευχαριστω , τα λεμε καθημερινα μεταξυ μας
-
Τέλειο είναι ...Το σκέφτομαι και εγω που και που ...Αλλά είμαι πιο GT τύπος νομίζω...
Δε θα τη πάλευα στο Αθήνα -Πραγα με το Εvo...
Xa xa
-
Να το χαρείς με υγεία, κουκλί είναι!
-
Τέλειο είναι ...Το σκέφτομαι και εγω που και που ...Αλλά είμαι πιο GT τύπος νομίζω...
Xa xa
Δεν ειναι για ταξιδια. Μπορει να κανει βεβαια, αλλά υπαρχουν καταλληλότερα αμαξια γι αυτη τη δουλεια.
Dublin ευχαριστω
-
Χρωματάρα, κουκλί !
-
Ευχαριστω Μπομπ
-
Xa xa
Γειά σου Κωστή!!!
Αθήνα-Πράγα με το έβο θέλεις ένα 500άκο κι άλλο τόσο να έρθεις χαχαχα
Δεν είναι για τέτοια ταξίδια.
Πάντως έχουμε πει με φίλους με 10άρια και με τον αδερφό μου κάποια στιγμή να πάμε Ρινγκ.
-
Γεια σου Νίκο!!
Τέλειο θα είναι αυτό!! Να το κάνετε!!
Μitsubishi Lancer Evo X