-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα φέρει και τον καιρό του Ρινγκ στη Νεβάδα?θα ειναι το μελλοντικο copy paste απλα θα ειναι post apocalyptic scenery
-
τελευταία όλο και το σκέπτομαι να πάω σε κάποια φάση στο Nurburgring. Είναι εμπειρία ζωής να οδηγήσεις εκεί μέσα όπως και να το κάνουμε.
Βρήκα αυτό http://www.ringtravel.gr/ που ετοιμάζουν εκδρομή στα τέλη Ιουνίου. Ήδη μίλησα μαζί τους και τα όσα μου είπαν ακούγονται σοβαρά. ξέρουν, έχουν πάει αρκετές φορές και φαίνεται ότι έχουν εμπειρία.
Έχουν διάφορα αυτοκίνητα για οδήγηση. εγώ μάλλον θα πάω και λογικά θα επιλέξω ένα Subaru BRZ το οποίο είναι racing προδιαγραφών και αρκετά προσιτό.
Όποιος το ψήνει ας έρθει.
-
http://jalopnik.com/giant-penis-graffit ... -471057357
(κανα Ιταλο μυριζει η δουλεια )
-
Στροφή που γ@μεί!
-
επόμενη κυριακή ποιος ψήνεται για την κόλαση;;
-
-
Πάλι καλά που δεν μας τον έδειξαν να χέζει.
-
-
ω πω πω....
45 χρόνια πριν, ίδιους χρόνους έγραφαν οι lotus49 πάνω κάτω...
Επίσης θέλω 100 μέτρα μετά το 'σικέιν' της μεγαααααλης ευθείας, πίσω από τη μπαριέρα την κάμερά μου κ αυτό το θεριό
-
Ο γύρος του Megane Τrophy RS μέσα από το RS Monitor ( Σημ: Υπάρχει σε ελεύθερη εφαρμογή android, είναι καταπληκτική, προτείνω να την κατεβάσετε )
Παρατηρείστε δεξιά στα πινακάκια real time λεπτομέρειες όπως γκάζι, φρένο σε bar πίεσης, ροπή, ισχύ κινητήρα, ταχύτητα, σχέση στο σαζμάν, G meter, και άλλες λεπτομέρειες, η Renault έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο αυτοκίνητο και στην παρουσίαση, έχουν φτιαχτεί 250 αριθμημένα κομμάτια ίδιο με αυτό του ρεκόρ και πωλούνται από τον περασμένο μήνα με τιμή 38.000€.
-
Οπως εχω ξαναπει leon και τα @@ μας κουνιουνται.. Ρενα..
-
Για ελα να ξεθαβουμε τα ονειρα...
Αφορμή για μενα είναι αυτος ο τυπος
https://www.youtube.com/watch?v=xj3c26WtBDo
ο οποιος πραγματικα είναι...UPιστευτος!!!
Παρακολουθήστε τον, με εχει σωσει μιλαμε, είναι ο μονος τροπος να ταϊζω τον γιο μου και να μη βλεπει ζουζούνια!Για να σοβαρευτούμε, δεν το εκανα όταν επρεπε και μπορουσα από ολες τις αποψεις (μεχρι το '07). Μετα με απορροφησαν οι αγωνες και το ειχα ξεχασει εντελως. Τωρα τι σκατα με επιασε, με μωρο παιδι, διαλυμμενο σχεδόν εντελως από την κριση να ονειρεύομαι ring?
To βασικο ειναι ότι ολος ο Ιούλιος θεωρείται low season από την Superfast. Μιλαμε για μεγαλη υποθεση αφου και λογω επαγγέλματος μπορω, αλλα και το κοστος είναι υποφερτο (πηγαίνετε με αυτοκινητο Συρο πχ με το καραβι για συγκριση).
Βαλτε μετα και το ότι η μεση τιμη βενζίνης στην Γερμανια είναι μικροτερη από την Ελλαδα, οποτε ολο το θεμα είναι να 'ξετρυπησεις' Ιταλια-Αυστρια και να φτασεις Nürburg. Αν εχεις κανει 11 ωρες συνεχομενη οδηγηση Φιλιππουπολη-Λαμια με ψιλοχιονο παιχνιδακι και αυτό...Οποτε τι μενει; Μα ο Αγγλος φυσικα, που μονο ασθενης δεν είναι, αλλα οσο να 'ναι είναι ένα ρισκο ολο αυτό. Μεγαλο τεστ το Δεκεμβρη που θα παω Σερρες. Αμα το περασει και ειμαστε καλα εργασιακα, βουρ!!!
Ετσι και κατσει θα παω να μεινω στου Misha ( τον οποιο θα χεσω πατόκορφα για το...Up ) και θα κανω ο,τι περνα από το χερι μου να με δειτε στα vlog του (εκτος απ' το να τρακαρω βεβαια)...Θα πιω και αρκετη μπυρα να μη συγχιζομαι με τους (κωλο)γερμανους που μπορει να με κοιτανε με μισο ματι (ε ρε και να ακουσω καμια , θα γινει της μιας και ξερω -δυστυχως- Γερμανικα) και alles gut...
-
Και δεν πας μια Monza ή μια Imola ρε φιλαράκι που είναι σοβαρές πίστες προδιαγραφών F1 αντί να ασχολείσαι με τους κωλογερμανούς και το νταμάρι που πλασάρουν για πίστα;
-
Βρε Δια, βρε Δια:
Για να κανεις ένα Trackday σε Monza-Imola-Mugello* πχ με το Pistenclub θες χαλαρα (πανω από) ένα 500αρικο, χωρια το ημερομηνιακο. Το θεμα όμως δεν είναι τοσο αυτό οσο η ολη τουριστικη-εκδρομικη φαση του Ring. Περισσοτερη διαδρομή μεσα από περισσοτερες χωρες. Η ολη φαση 'αυτοκινητιστικο χωνευτηρι' στην περιοχη από τους ξενους. Ασε που εκ των πραγματων δεν πας για να πιεσεις στο απολυτο οριο σε μια ξενη χωρα με το αυτοκινητο σου. Το μονο που με προβληματιζει είναι βεβαια το μποτιλιάρισμα και γενικα το ολο ασταθμητο των Touristenfahrten. Όμως 25 ευρουλακια ο γυρος με την μπαρα εκει και...γιουργια! Μετα κοιταγμα στο parking, κοιταγμα από καμια στροφουλα τρώγοντας βρωμικο, γενικα αλλιως...
*Το 2009 εφτασα μια ανασα από αγωνα στην Monza, με Ibiza Cupra Diesel. Ο χαρος ειχε άλλη γνωμη όμως. Από τοτε μονο κατω σε όλα τα επίπεδα. Oμοιως και το '13 οπου σκεφτηκα να σπασω κουμπαρα με 1600αρι C2 σε αγωνα ETCC παλι στην Ιταλια (αλλα αυτοι τελικα θελανε μονο ADAC-Procar). Μετα τα πολλαπλα χτυπήματα ομως που συζητάμε αλλου, τελος για παντα σε ολα αυτα._ Και τωρα παλι απ' την αρχη...Εκτος αν καπου καπως καποτε παμε μαζι με τον γιοκα σε κανενα VLN και κανω τον Barrichello:
https://www.youtube.com/watch?v=vovb_YLCuH0
-από το 11:00 και μετα- -
Αν η φάση είναι για την εκδρομή... πόσο πάει ο γύρος στο Σπα;
-
Ιδια φαση είναι ολες οι πιστες περιπου μαν. 400-600 το trackday*.
Άλλη καλη φαση είναι αυτή: https://www.trackdays.co.uk/ οπου θα νοικιάσεις 'ο,τι να 'ναι' supercar με λιγοτερο κοστος-κινδυνο απ' ο,τι στο Ring και φυσικα η οδηγηση F1. Κατι απ' όλα αυτά τελος παντων οσο δεν παιζουν αγωνες...Κατά τα αλλα ο κοσμος συνωστίζεται στα ταξιδιωτικα γραφεια για 4-5θημερα σε ΜΙΑ πολη, με φορους αεροδρομιων και ιστοριες γι' αγριους. Μια η άλλη είναι. Για να μη μιλησουμε για ελληνικα ξενοδοχεια όχι και τοσο πολυτελη που κανεις αμαν να βρεις ένα 5θημερο αρχες Ιουλιου, ποσο μαλλον παρακατω...
1000 φορες να γυρναμε διχως τελος στις Σερρες μας, παρα να ξενιτευόμαστε σε άλλες ευρωπαϊκες πιστες πλην Ring (αντε και Spa*) για trackday. Όχι τωρα που την καλυτερη μας πιστα την 'λιωνουν' (σε επιπεδο αγωνων) μονο οι γειτονικες χωρες και εμεις κοιμομαστε ορθιοι, because -μας βολευει να το λεμε- κριση...
**Eτσι και επαιζε χρεωση με το γυρο στο Spa, στην Eau Rouge θα ειχε στις αμμοπαγιδες από καντινες μεχρι pet-shop από τον πολύ τον κοσμο...
-
Update:
Οσο και αν επιθυμια μου είναι να παω με το προσωπικο μου αυτοκινητο, τελικα δεν συμφερει δυστυχως. Περαν από το περιπου +30% μεγαλυτερο κοστος, ένα επιπλέον πρόβλημα είναι οι χαλαρα διπλασιες μερες που θα πρεπει να λειψω. Τουναντίον, ένα ταξιδι 'φωτοβολιδα' -γι' αυτό και μονο- με 2 μερες παραμονης στο Nürburg είναι μακραν πιο ανετο με προσγειωση μονο καπου 80km πιο μακρυα από την πιστα και όχι 21 ωρες θαλασσα+1250km οδηγησης από Aνκονα. Μειονεκτήματα προφανως το ρισκο με το ξενο αυτοκινητο, αν και εχω καταλαβει ότι αν είναι στεγνο και μεινεις μακρυα από τα Kerbs πρεπει να εισαι Ο γκαντέμης με ένα συγχρονο αμαξι με ηλεκτρονικα στο ΟΝ, πλην πατηματος λαδιων φυσικα + οι μισοι γυροι απ' οσους θα ηθελα. Βεβαια το αεροπορικο ταξιδι είναι πιο 'κλειστο' σε ημερομηνίες σε σχεση με το ταξιδι με το ΙΧ που είναι πιο χαλαρο -Πχ ολος ο Ιουνιος-Ιουλιος, καλυτερος καιρος, 'τουρισμος' κτλ, βεβαια αυτά είναι που ανοιγουν το κοστος-...
Οποτε misha μαλλον ετοιμασε ένα δωματιο και μια 218 -η 228 εχει ηδη μπει στην wishlist μου ως 'τοσο οσο' για ΙΧ-. Με την πρωτη ευκαιρια ερχομαστε...
YΓ: Εκτος αν με προλαβει αγωνας ενιαιου μιας και κατι σιγοψηνεται για νοικιασμενο Fabiaκι του χρονου, αλλα δεν πολυκαιγομαι κιολας μεχρι στιγμης...
-
Με το καλό!! Θα είναι απίστευτη εμπειρία....
Αυτοκίνητο θα νοικιάσεις στην πίστα??
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?? -
Αν ρωτας γενικα Ανδρεα υπάρχουν εταιρίες που νοικιαζουν διάφορα για την πίστα.
Σε διαφημιστικό στο fb είχα δει [emoji7] Renault Clio RS 220 με 150€.
Υπάρχουν όμως και φτηνότερα αλλά και ακριβότερα. -
Η ολη 'ιστορια-''μαγεια'' ειναι να μπεις με το δικο σου στο Ρινγκ ή καθε ρινγκ παντως... Να βαλεις αμα θες και το αυτοκολλητακι σου πισω, οχι σα καθε καραγκιοζη που το παραγγελνει απο το ebay
Nuerburgring!