-
Στροφή που γ@μεί!
-
επόμενη κυριακή ποιος ψήνεται για την κόλαση;;
-
-
Πάλι καλά που δεν μας τον έδειξαν να χέζει.
-
-
ω πω πω....
45 χρόνια πριν, ίδιους χρόνους έγραφαν οι lotus49 πάνω κάτω...
Επίσης θέλω 100 μέτρα μετά το 'σικέιν' της μεγαααααλης ευθείας, πίσω από τη μπαριέρα την κάμερά μου κ αυτό το θεριό
-
Ο γύρος του Megane Τrophy RS μέσα από το RS Monitor ( Σημ: Υπάρχει σε ελεύθερη εφαρμογή android, είναι καταπληκτική, προτείνω να την κατεβάσετε )
Παρατηρείστε δεξιά στα πινακάκια real time λεπτομέρειες όπως γκάζι, φρένο σε bar πίεσης, ροπή, ισχύ κινητήρα, ταχύτητα, σχέση στο σαζμάν, G meter, και άλλες λεπτομέρειες, η Renault έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο αυτοκίνητο και στην παρουσίαση, έχουν φτιαχτεί 250 αριθμημένα κομμάτια ίδιο με αυτό του ρεκόρ και πωλούνται από τον περασμένο μήνα με τιμή 38.000€.
-
Οπως εχω ξαναπει leon και τα @@ μας κουνιουνται.. Ρενα..
-
Και δεν πας μια Monza ή μια Imola ρε φιλαράκι που είναι σοβαρές πίστες προδιαγραφών F1 αντί να ασχολείσαι με τους κωλογερμανούς και το νταμάρι που πλασάρουν για πίστα;
-
Αν η φάση είναι για την εκδρομή... πόσο πάει ο γύρος στο Σπα;
-
Με το καλό!! Θα είναι απίστευτη εμπειρία....
Αυτοκίνητο θα νοικιάσεις στην πίστα??
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?? -
Αν ρωτας γενικα Ανδρεα υπάρχουν εταιρίες που νοικιαζουν διάφορα για την πίστα.
Σε διαφημιστικό στο fb είχα δει [emoji7] Renault Clio RS 220 με 150€.
Υπάρχουν όμως και φτηνότερα αλλά και ακριβότερα. -
Η ολη 'ιστορια-''μαγεια'' ειναι να μπεις με το δικο σου στο Ρινγκ ή καθε ρινγκ παντως... Να βαλεις αμα θες και το αυτοκολλητακι σου πισω, οχι σα καθε καραγκιοζη που το παραγγελνει απο το ebay
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ρωτας γενικα Ανδρεα υπάρχουν εταιρίες που νοικιαζουν διάφορα για την πίστα.
Σε διαφημιστικό στο fb είχα δει [emoji7] Renault Clio RS 220 με 150€.
Υπάρχουν όμως και φτηνότερα αλλά και ακριβότερα.Ναι γενικά ρωτάω!!
Thanks Κώστα
Καλή φάση!! -
-
Θα ήθελα πολύ πάντως να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι από Ελλάδα με το evo. Αλλά δε ξέρω αν αξίζει...
Είναι περίπου 2.600km να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις. Θέλεις περίπου 2 μέρες για να φτάσεις (αν πεις ότι πας ψηλο-γρήγορα και καταφέρεις να καλύψεις 1.300κμ τη μέρα.
Θέλεις μετά δυο μερούλες εκεί να το χαρείς, καμιά βόλτα στα πέριξ και πάλι πίσω.
Μιλάμε για ταξίδι περίπου 5.500-6.000 κμ με μέσο κόστος ανά κμ για μένα περίπου 0,30 ευρώ = 1.800 + ένα 140άρι σε διόδια/road tax (από το via michelin), θέλω πολύ χοντρά ένα 2.000αρο για μεταφορικά.
Βάλε διανυκτέρευση για 6 νύχτες = 500, + φαγητά άλλο ένα 500άκο...3-4 χιλιάρικα δηλαδή όπως το έχω υπλογίσει...άντε βάλε 5 να είσαι μέσα.
Ή παίρνεις αεροπλανάκι με ένα 300άκο, νοικιάζεις εκεί κάτι και κάνεις τη σου με το 1/4 των χρημάτων.
-
Υπάρχει και η λύση του πλοίου. Πάτρα-Ανκόνα σε κάτι λιγότερο από μία μέρα και μετά 1.200 χλμ για το Ρινγκ. 12 ώρες το δίνει η Google, βγαίνει ανετότατα με δύο οδηγούς, χωρίς καν διανυκτέρευση, μιας και το πλοίο συνήθως φτάνει νωρίς το πρωί.
Εάν δεν πας Αύγουστο, το καράβι είναι κάνα 400αρι με καμπίνα (έχω καιρό να το κοιτάξω, αλλά χρόνια τώρα εκεί κοντά παίζει η τιμή) και μιας και μιλάς για το Evo, μάλλον φθηνότερα θα σου έρθει από το να κάνεις το γύρω του κόσμου από Αλβανίες, Κροατίες κτλ.
Προσωπικά, το περιμένω πως και πως να μεγαλώσει ο μικρός και να είναι αυτό το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό. Προσκύνημα στη Μόντενα και μετά βουρ για ξεσάλωμα στο Ρινγκ. -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Υπάρχει και η λύση του πλοίου. Πάτρα-Ανκόνα σε κάτι λιγότερο από μία μέρα και μετά 1.200 χλμ για το Ρινγκ. 12 ώρες το δίνει η Google, βγαίνει ανετότατα με δύο οδηγούς, χωρίς καν διανυκτέρευση, μιας και το πλοίο συνήθως φτάνει νωρίς το πρωί.
Εάν δεν πας Αύγουστο, το καράβι είναι κάνα 400αρι με καμπίνα (έχω καιρό να το κοιτάξω, αλλά χρόνια τώρα εκεί κοντά παίζει η τιμή) και μιας και μιλάς για το Evo, μάλλον φθηνότερα θα σου έρθει από το να κάνεις το γύρω του κόσμου από Αλβανίες, Κροατίες κτλ.
Προσωπικά, το περιμένω πως και πως να μεγαλώσει ο μικρός και να είναι αυτό το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό. Προσκύνημα στη Μόντενα και μετά βουρ για ξεσάλωμα στο Ρινγκ.Δεν έχεις κι άδικο, φτάνει να συμφέρει το καράβι από πλευράς καμπίνας αλλά όντως είναι τα μισά χιλιόμετρα και γλυτώνεις τη διανυκτέρευση στη Σερβία.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Η σελίδα της Superfast δεν λειτουργούσε σήμερα, αλλά βρήκα στη Minoan 2κλινη εσωτερική καμπίνα για 2 άτομα και 1 ΙΧ, αναχώρηση στις 8 Ιουλίου και επιστροφή στις 15 με κόστος 650 ευρώ. Σίγουρα μπορείς να το ρίξεις εάν επιλέξεις 4κλινη καμπίνα. Η τιμή είναι αυξημένη σε σχέση με όσα γνώριζα, το χειρότερο όμως είναι ότι φτάνει στις 14:30, άρα μάλλον θα χρειαστεί μια διανυκτέρευση, ανεβάζοντας κι άλλο το κόστος.
Ίσως αν ψάξεις όλες τις εταιρείες βρεις και καλύτερη τιμή και βολικότερη ώρα. Πάντως από την ώρα άφιξης που αναφέρουν, πρόσθεσε μία ώρα (το έχω κάνει μπόλικες φορές και ποτέ δεν έφτασε στην ώρα του).
Για μένα είναι προτιμότερο πάντως και να σου εξηγήσω το γιατί. Μιας κι έχεις Evo, σίγουρα προσέχεις το αυτοκίνητό σου. Προσωπικά, τα 3-4 γεμίσματα που θα κάνεις σε Αλβανία και Κροατία έχουν έναν μικρό βαθμό επικινδυνότητας λόγω ποιότητας καύσιμου. Στην Ιταλία δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μιλάς για έναν αγωνιστικό κινητήρα, δεν είναι το 1.500αρι ντίζελ που έχεις νοικιάσει και δεν σε νοιάζει ότι κι αν γίνει.
Ίσως η διαφορά της τιμής να είναι μικρότερη απ' όσο νόμιζα, ωστόσο μιλάς για ένα ασύγκριτα πιο ξεκούραστο ταξίδι. -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Η σελίδα της Superfast δεν λειτουργούσε σήμερα, αλλά βρήκα στη Minoan 2κλινη εσωτερική καμπίνα για 2 άτομα και 1 ΙΧ, αναχώρηση στις 8 Ιουλίου και επιστροφή στις 15 με κόστος 650 ευρώ. Σίγουρα μπορείς να το ρίξεις εάν επιλέξεις 4κλινη καμπίνα. Η τιμή είναι αυξημένη σε σχέση με όσα γνώριζα, το χειρότερο όμως είναι ότι φτάνει στις 14:30, άρα μάλλον θα χρειαστεί μια διανυκτέρευση, ανεβάζοντας κι άλλο το κόστος.
Ίσως αν ψάξεις όλες τις εταιρείες βρεις και καλύτερη τιμή και βολικότερη ώρα. Πάντως από την ώρα άφιξης που αναφέρουν, πρόσθεσε μία ώρα (το έχω κάνει μπόλικες φορές και ποτέ δεν έφτασε στην ώρα του).
Για μένα είναι προτιμότερο πάντως και να σου εξηγήσω το γιατί. Μιας κι έχεις Evo, σίγουρα προσέχεις το αυτοκίνητό σου. Προσωπικά, τα 3-4 γεμίσματα που θα κάνεις σε Αλβανία και Κροατία έχουν έναν μικρό βαθμό επικινδυνότητας λόγω ποιότητας καύσιμου. Στην Ιταλία δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μιλάς για έναν αγωνιστικό κινητήρα, δεν είναι το 1.500αρι ντίζελ που έχεις νοικιάσει και δεν σε νοιάζει ότι κι αν γίνει.
Ίσως η διαφορά της τιμής να είναι μικρότερη απ' όσο νόμιζα, ωστόσο μιλάς για ένα ασύγκριτα πιο ξεκούραστο ταξίδι.Έχεις απόλυτο δίκιο. Στην Ελλάδα είμαι πολύ προσεχτικός στην επιλογή πρατηρίου (βοηθάει βεβαίως και το app fuelgr) και εννοείται μόνο 100άρα.
Πάντως αν πάω, θα είμαι με παρέα μαζί με τον αδερφό μου, οπότε μοιράζεται το κόστος.
Διανυκτερύεις εκεί στα σύνορα Ελβετίας με Γαλλία και το μεσημέρι είσαι Nuerburgring. Ή...παίρνεις ένα κασόνι red bull μαζί και βγάζεις 1.200κμ από την Ανκόνα σερί
Στην επιστροφή έρχεσαι από Passo Stelvio και κατεβαίνεις από Verona.
Χοντρικά είναι 4.000κμ οπότε υπολογίζω περίπου 1.500 ευρώ σε βενζίνες και διόδια, 325 ευρώ το καράβι (αφού θα το μοιραστώ), 7 διανυκτερεύσεις (300 ευρώ) συν φαγητά (250)...πολύ χοντρικά 2.400, πες 2,5-3Κ μαξ.
Ασύγκριτα πιο φθηνά με το καράβι αν έκανα σωστά του υπολογισμούς μου.
Nuerburgring!