-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και που να δεις το videάκι με την 911 Ruf Yellowbird
Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο χρέπια ήταν οι παλιές 911...
πάντως αυτό το βίντεο είχα χαζέψει να το βλέπω μια περίοδο
-
Motoharu Kurosawa με το NSX-R, το 2001, 7:56 (ολοκληρωμένος γύρος)
ΑΥΤΟ το video είναι για κόλλημα και όχι ο κίτρινος σκαραβαίος με τα πολλά άλογα
-
**Motoharu **Kurosawa με το NSX-R, το 2001, 7:56 (ολοκληρωμένος γύρος)Μοτο-χάρος?
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
**Motoharu **Kurosawa με το NSX-R, το 2001, 7:56 (ολοκληρωμένος γύρος)
Μοτο-χάρος?
Ναι, ο εγγονός του Ακίρα.
-
Με πείσατε, το βράδυ θα είμαι στο ring. Ζήλια σας! Θα σας μεταφέρω τους χρόνους μου, αν και στην αρχή θα είμαι συντηρητικός. Θα έχω μάλιστα επιλογή αυτοκινήτου - προσθιο-κίνητο και πισωκίνητο!
-
Motoharu Kurosawa με το NSX-R, το 2001, 7:56 (ολοκληρωμένος γύρος)ΑΥΤΟ το video είναι για κόλλημα και όχι ο κίτρινος σκαραβαίος με τα πολλά άλογα
Το έχω κι αυτό και δε νομίζω ότι έχει σχέση με της Yellowbird. Στο Honda οι διορθώσεις είναι ελάχιστες, ενώ το άλλο είναι απίστευτα δραματικό. Ανάποδα τιμόνια με άπειρα χιλιόμετρα και πλαγιολισθήσεις λες και οδηγεί στο χώμα
-
Δεν τα ανεβάζετε σε κανάν server να δούμε και μεις?
-
Με τη σύνδεση που έχω, θα ήθελα καμιά βδομάδα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει ο φίλος Opterios; Sorry
-
Χμμμ...τελικά ή πρώτη μου βόλτα στο ring ήταν απογοητευτική απο άποψη χρόνου - 12΄40' με Autobianchi ( ).
Στις επόμενες βόλτες με Skyline κατέβασα τον χρόνο στα 9' 30'. Αν και πρέπει να κάνω κάποιες διορθώσεις στην ανάρτηση γιατι το αυτοκίνητο χάνει 'παντού'.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στις επόμενες βόλτες με Skyline κατέβασα τον χρόνο στα 9' 30'. Αν και πρέπει να κάνω κάποιες διορθώσεις στην ανάρτηση γιατι το αυτοκίνητο χάνει 'παντού'. -
παντως ενα σοβαρο ρεκορ για αυτοκινητο παραγωγης και οχι για ημιμετρα τυπου συγκεκριμενης πορσε,
εσπασε η chevy με τη νεα της corvette C7
στο Nurburgring έσπασε τα κοντέρ με χρόνο 7 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.
φοραει ενα τερας ν8 που αποδιδει 511hp και 634 Nm στις 4.800
και λαστιχακι 325/30/19 παρακαλω. -
Πραγματικά εξαιρετική επίδοση. Η νέα Corvette πρέπει να είναι ΠΟΛΥ καλή. Οι αμερικανοί έχουν αρχίσει και ξυπνάνε, αφού πέρα της Corvette, νομίζω και η Cadillac έχει αρχίσει και εξελίσει αυτοκίνητα στο ring (ναι, καλά διαβάσατε) για να αποκτήσουν 'ανταγωνιστική οδηγική συμπεριφορά' σε σχέση με τα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά.
Πάντως, το 7:43 δεν είναι ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής, αλλά σίγουρα είναι απίστευτη επίδοση για ένα αυτοκίνητο που φοράει φύλλα σούστας
-
911 any time
Ας κάνει η Corvette και 6 λεπτά! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
911 any time
Ας κάνει η Corvette και 6 λεπτά!Πριν κάνω τέτοιο σχόλιο, θα περίμενα να **οδηγήσω **και τα δύο ( δεν το βλέπω σύντομα).
Απ'ότι διάβασα, όντως οι Αμερικάνοι κινούνται στην σωστή κατεύθυνση! Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Κορβέττα είναι μικρότερη απο το προηγούμενο μοντέλο.
-
Επειδή εγώ ξέρω ότι δεν πρόκειται να οδηγήσω και τα 2 αλλά και επειδή ποτέ δε θα μπορώ να αγοράσω οποιοδήποτε από αυτά, μπορώ να λέω ό,τι θέλω ελαφρά τη καρδία . Εμπιστευόμενος πάντως το βρετανικό EVO, για το οποίο τρέφω απεριόριστη εκτίμηση, πιστεύω ότι τα αμερικάνικα έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Αν και μια Mustang GT των 300 ίππων με 20.000Ε (τόσο κοστίζει στην Αμερική) δε θα είναι πολύ άσχημη για τα λεφτά της
-
Είδα μία χτες στη Φιλοθέη (ελληνικές πινακίδες). Πίστεψέ με, είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι δείχνει σε φωτογραφίες και video. Η λέξη φορτηγό είναι λίγη
Και σίγουρα τα αμερικάνικα έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, αλλά πρέπει να τους αναγνωρίσουμε την πρόοδο που κάνουν. Πού ξέρεις, σε λίγο καιρό ίσως να είναι εξίσου καλά με πολλά ευρωπαϊκά.
-
Πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά με προσπάθειες σαν την Saleen.
Κάτι θα έχουν μάθει από τόσα χρόνια στις βελτιώσεις δε μπορεί... -
Δεν ξέρω αν σας το είπανε, αλλά το νέο ρεκόρ το έκανα εγώ με το Σάξο την περασμένη Πέμπτη και μάλιστα σε βραγμένο Ρινγκ!!! Έσπασα τα χρονόμετρα!!!
-
Θα μας το παίξεις δύσκολος, ή θα μας πεις μόνος σου τι έγινε;
-
Bρε καλως τον!!! Για λέγε εντύπωσεις, για λέγε...
Nuerburgring!