-
Αισθάνομαι πολύ κορόιδο που έδωσα 1300ευρώ για Lovato.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ετοιμάζεται και πρατήριο στους Λιβανάτες στο ρεύμα προς Αθήνα σύμφωνα με προηγούμενο POSTviewtopic.php?f=6&t=13461&p=2073137&hilit=%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82#p2073137
Παίρνω τηλέφωνο κάθε 15 ημέρες και μου λέει σε 15 ημέρες θα ανοίξει την αντλία!!!!
Να δουμε τι θα μου πεί στις 15/2 τώρα -
Ο χρήστης pettao έγραψε:
βρε παιδια , θα παλαβοσω! μολις αποφασησα να βαλω το BRC στο grande punto 1,4 εδω στη Χαλκιδικη που μενω.Τιμη 1300Ε. Και τωρα κοιταξα στη Σερβια τις τιμες ( ειμαι Σερβος) και ειδα οτι κανει γυρο στα 660 ευρω!!! Το brc , ολα γνησια. Αν θελεις φθηνοτερα, σου βαζει Τουρκικη δεξαμινη κλπ...Και εχουν και παραδοση σε lpg, ta misa sxedon IX einai me ygraerio. Τι κανω τωρα ργμτ??? Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να νομιμοποιησω ενα τετοιο συστημα οταν θα φερω το αυτοκινητο πισω?Αν ΟΛΑ τα μέρη του συστήματος είναι πιστοποιημένα και περιλαμβάνονται στη λίστα του Υπουργείου,
Αν ο εδώ επίσημος αντιπρόσωπος του συστήματος μπορεί να σου δώσει τη Δήλωση Συμμόρφωσης (θεωρημένη με Apostile και μεταφρασμένη από το ξενόγλωσσο κείμενο του εργοστασίου) μαζί με το ηλεκτρολογικό διάγραμμα,
Αν ο εγκαταστάτης είναι πιστοποιημένος σε χώρα της Ε.Ε. και εφόσον σου δώσει υπεύθυνη δήλωση (με ίδιο ή παρόμοιο περιεχόμενο με αυτή που απαιτείται από το νόμο εδώ),
...τότε αφού μεταφράσεις επίσημα οτι έγγραφο δεν είναι στην Ελληνική γλώσσα
...και αφού μετά περάσεις ΚΤΕΟ,
...έχεις σοβαρές πιθανότητες να πάρεις τη νέα άδεια κυκλοφορίας που θα αναφέρει και το υγραέριο.Μάλλον απίθανο το βλέπω για εγκατάσταση στη Σερβία...
-
παιδια Σερρες υπαρχει πρατηριο με υγραεριο;
ή καπου εκει κοντα; -
Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι η κότα με τα χρυσά αυγά είναι αυτή την περίοδο η υγρεριοκίνηση, κόστος αγοράς τυπικού κομπλέ κιτ τερακύλυνδρου με πνεύμονα ιταλικού από τον ιταλό κατασκευαστή είναι σίγουρο ότι στοιχίζει κάτω από 600 ευρώ μαζί με ΦΠΑ (δέστε πόσο το κοστολογείται τοποθετημένο στην Σερβία, Βουλγαρία, Σκόπια κ.α) γιαυτό τον λόγο γίνανε όλοι εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης όπως πριν μερικά χρόνια είχαν γίνει όλοι εργολάβοι ή πιό παλιά κάθε 50 μέτρα άνοιγε και ένα video club ή ακόμη πιο παλιά επί πακέτων Ντελόρ κάθε χωριό είχε το μπουρδελομπαρό του.
Η ίδια κότα κάνει χρυσά αυγά και για τους πρατηριούχους LGP το άλλο πρόσωπο της ίδιας συντεχνείας των πρατηριουχοεγκαταστατών, ξέρουμε όλοι μας πόσα σεντς βγάζουν ανα λίτρο δύο με τρείς φορές περισσότερα από ότι στην βενζίνα.
Και όλοι μας νομίζουμε ότι οι καρακλοκένταυροι μας, κοιμούνται, αμ δε μόλις οι κοτούλες κάνουν πολλά- πολλα αυγουλάκια τότε θα πάρουν το πανεράκι και θα μαζέψουν όλα , τότε θα δούμε ομελέτα.
Φίλε μου Σέρβε αν δεις ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί ο πατριώτης σου είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο μεταφορών (λίστες στο site και στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ) ψάξε και βρες εγκαταστάτη πιστοποιημένο να σε υπογράψει την εγκατάσταση, φυσικά με το αζημείωτο, όλοι στις μεθωριακές πόλεις (Σέρρες, Δράμα, Φλώρινα κ.α το ίδιο κάνουν) το λαδάκι για την περίπτωση είναι από 50-100 ευρώ, γιατί να πληρώσεις 100% πάνω γ@μησι@τικ@, φτάνει πιά ή ρίχνουν οι εδώ δραστικά τις τιμές ΤΩΡΑ ή υπάρχουν και άλλες βαλκανικές κότες που κάνουν χρυσά αυγά.
Και μην ακούσω παπαριές ότι είναι ανθελληνικό κ.τ.λ. από ανθρώπους που βγάζουν 100.000 το έτος και δηλώνουν 12.000 και αν. -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι η κότα με τα χρυσά αυγά είναι αυτή την περίοδο η υγρεριοκίνηση, κόστος αγοράς τυπικού κομπλέ κιτ τερακύλυνδρου με πνεύμονα ιταλικού από τον ιταλό κατασκευαστή είναι σίγουρο ότι στοιχίζει κάτω από 600 ευρώ μαζί με ΦΠΑ (δέστε πόσο το κοστολογείται τοποθετημένο στην Σερβία, Βουλγαρία, Σκόπια κ.α) γιαυτό τον λόγο γίνανε όλοι εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης όπως πριν μερικά χρόνια είχαν γίνει όλοι εργολάβοι ή πιό παλιά κάθε 50 μέτρα άνοιγε και ένα video club ή ακόμη πιο παλιά επί πακέτων Ντελόρ κάθε χωριό είχε το μπουρδελομπαρό του.
Η ίδια κότα κάνει χρυσά αυγά και για τους πρατηριούχους LGP το άλλο πρόσωπο της ίδιας συντεχνείας των πρατηριουχοεγκαταστατών, ξέρουμε όλοι μας πόσα σεντς βγάζουν ανα λίτρο δύο με τρείς φορές περισσότερα από ότι στην βενζίνα.Τις επιδοτησεις που επενδυθηκαν σε κωλομπαρα και σκυλαδικα πληρωνουμε........
Τελος παντων, το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που βγαζουν ενα ''επιστημονικο'' μεροκαματο τουλαχιστον να εκτιμουν τα λεφτα που τους δινουμε.
Εδω ελληνες ειμαστε με ολη την εμπειρια για το γραφειοκρατικο μας συστημα και αρκετοι δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε ακρη με το ΚΤΕΟ. Σκεψου τωρα τι ακρη θα βγαλει καποιος που ξενος που θα περασει το συστημα στην Σερβια...
Καθολου ανθελληνικη η σκεψη σου.
Ανθελληνες ειναι ολοι οι καιροσκοποι συμπολιτες μας... -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Η ίδια κότα κάνει χρυσά αυγά και για τους πρατηριούχους LGP το άλλο πρόσωπο της ίδιας συντεχνείας των πρατηριουχοεγκαταστατών, ξέρουμε όλοι μας πόσα σεντς βγάζουν ανα λίτρο δύο με τρείς φορές περισσότερα από ότι στην βενζίνα.
Και όλοι μας νομίζουμε ότι οι καρακλοκένταυροι μας, κοιμούνται, αμ δε μόλις οι κοτούλες κάνουν πολλά- πολλα αυγουλάκια τότε θα πάρουν το πανεράκι και θα μαζέψουν όλα , τότε θα δούμε ομελέτα.
Φίλε μου Σέρβε αν δεις ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί ο πατριώτης σου είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο μεταφορών (λίστες στο site και στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ) ψάξε και βρες εγκαταστάτη πιστοποιημένο να σε υπογράψει την εγκατάσταση, φυσικά με το αζημείωτο, όλοι στις μεθωριακές πόλεις (Σέρρες, Δράμα, Φλώρινα κ.α το ίδιο κάνουν) το λαδάκι για την περίπτωση είναι από 50-100 ευρώ, γιατί να πληρώσεις 100% πάνω γ@μησι@τικ@, φτάνει πιά ή ρίχνουν οι εδώ δραστικά τις τιμές ΤΩΡΑ ή υπάρχουν και άλλες βαλκανικές κότες που κάνουν χρυσά αυγά.
Και μην ακούσω παπαριές ότι είναι ανθελληνικό κ.τ.λ. από ανθρώπους που βγάζουν 100.000 το έτος και δηλώνουν 12.000 και αν.συμφωνω και επαυξανω.ειχα ρωτησει σε παλαιοτερο ποστ(ποσο κοστιζει το καθε παρελκομενο και τι κερδος εχει ο μαστορας η η εταιρεια εστω που το εγκαθιστα).ε λοιπον απαντηση δεν πηρα και ουτε προκειτε να παρω.οπως ειπες κι εσυ ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα.μπορει να ειναι αισχροκερδια οποτε θα περιμενω μονο ο χρονος θα δειξει.λυπαμαι μονο αν ωντος ετσι ειναι, που μερικα παιδια ΔΕΝ θα κανουν ποτε αποσβεση της εγκαταστασης.!!
-
παιδια μήπως τελικα ξέρει να μου πεί αν σε ford maverick ..τη δεξαμενή πέρνει ? απο πάνω η απο κάτω ..επειδη κάποιος μου ειπε ότι απο κάτω δεν χωράει των 74 λίτρων,επειδή κάτω απο το πάτωμα του πορτ παγκαζ εχει κάποιο νεύρο και δεν γίνετε να κοπεί ...ισχυει ?
-
Ο χρήστης nolis11 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους,γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ κιτ επισκευής ελαστικών?Praktiker. 50 ευρώ.
-
Ο χρήστης nolis11 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους,γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ κιτ επισκευής ελαστικών?Σαν κι αυτο ας πουμε ? http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120082623 Το πηρα σημερα.Φθηνο, και καλο απ'οτι εχουν πει εδω μεσα τα παιδια.
παιδια μήπως τελικα ξέρει να μου πεί αν σε ford maverick ..τη δεξαμενή πέρνει ? απο πάνω η απο κάτω ..επειδη κάποιος μου ειπε ότι απο κάτω δεν χωράει των 74 λίτρων,επειδή κάτω απο το πάτωμα του πορτ παγκαζ εχει κάποιο νεύρο και δεν γίνετε να κοπεί ...ισχυει ?
Αν αυτος ο ''καποιος'' ηταν εγκαταστατης, προφανώς δεν γινεται. Αν οχι, πας σε εγκαταστατες και μαθαίνεις στα σιγουρα
-
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Ετοιμάζεται και πρατήριο στους Λιβανάτες στο ρεύμα προς Αθήνα σύμφωνα με προηγούμενο POST
viewtopic.php?f=6&t=13461&p=2073137&hilit=%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82#p2073137
Παίρνω τηλέφωνο κάθε 15 ημέρες και μου λέει σε 15 ημέρες θα ανοίξει την αντλία!!!!
Να δουμε τι θα μου πεί στις 15/2 τώραΤα ιδια και το πρατηριο στο αγρινιο.....
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
καλησπέρα σε όλους,γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ κιτ επισκευής ελαστικών?
Σαν κι αυτο ας πουμε ? http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120082623 Το πηρα σημερα.Φθηνο, και καλο απ'οτι εχουν πει εδω μεσα τα παιδια.
Αν αυτος ο ''καποιος'' ηταν εγκαταστατης, προφανώς δεν γινεται. Αν οχι, πας σε εγκαταστατες και μαθαίνεις στα σιγουρα
αυτή είναι καλή επιλογή αλλά αυτό το link είναι για το ανταλλακτικό. Πρέπει να αγοράσεις το κιτ την πρώτη φορά που έχει και το κομπρεσερ για τον αναπτήρα 12v εκτός αν έχεις ήδη κομπρεσερ.
-
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει αν τα 2000 που μου ζητησαν για εγκατασταση συστηματος icom 5ης γενιας σε αυτοκινητο 2,0t ειναι καλη τιμη και αν φυσικα το συστημα ειναι αξιολογο και αξιοπιστο.Αντε γιατι οι μερες περνανε και πρεπει να απατνησω...
-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει αν τα 2000 που μου ζητησαν για εγκατασταση συστηματος icom 5ης γενιας σε αυτοκινητο 2,0t ειναι καλη τιμη και αν φυσικα το συστημα ειναι αξιολογο και αξιοπιστο.Αντε γιατι οι μερες περνανε και πρεπει να απατνησω...δεν νομιζω να μετρανε τα κυβικά... κ εγω 2λιτρο εχω. Οι κύλινδροι μετράνε. Εγω περσυ το εβαλα με 1600 παντως. Τώρα ζητάνε όσο θέλουνε.
-
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει αν τα 2000 που μου ζητησαν για εγκατασταση συστηματος icom 5ης γενιας σε αυτοκινητο 2,0t ειναι καλη τιμη και αν φυσικα το συστημα ειναι αξιολογο και αξιοπιστο.Αντε γιατι οι μερες περνανε και πρεπει να απατνησω...
δεν νομιζω να μετρανε τα κυβικά... κ εγω 2λιτρο εχω. Οι κύλινδροι μετράνε. Εγω περσυ το εβαλα με 1600 παντως. Τώρα ζητάνε όσο θέλουνε.
Τετρακυλινδρο ειναι το αυτοκινητο...που το εβαλες?εισαι ευχαριστημενος?χρειαστηκαν πολλες ρυθμισεις?
-
Δυστυχως, τα πραγματα δυσκολευουν. Σημερα μαθαμε οτι θα μειωσουν τον μισθο της γυναικας μου (δημ. υπάλληλος) για αλλα 30%. Το υγραεριο θελαμε να βαλουμε στο grande punto της για λογους οικονομιας. Η αποσβεση ειναι το κυριο κριτήριο. Η γυναικα μου ειναι γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο. απο 1280Ε πεφτει στα 840Ε. Αν η εγκατασταση δεν πεσει απο 1300Ε στα 900Ε - δεν θα το κανουμε. Δεν γίνεται να βγαζει ο εγκαταστάτης σε μια μερα (τοσο χρειάζεται - 1 μερα) το μισθο του ιατρου. Ευχαριστουμε ολους για τις πληροφορίες. Τι γινεται αμα την κανω την εγκατασταση στη Σερβια και μετα εδω κανω τη πάπια? Οταν θα παω του χρονου για ΚΤΕΟ, θα με ρωτήσει κανεις? Θα το ψαξουν ? θα πληρώσω προστιμο? θα με αναγκασουν να το νομιμοποιησω? Ειναι , ομως, μοναδικη μας ευκαιρια να περασουμε το υγραεριο. Ξερει κανεις περι νομοθεσιας?
-
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Αισθάνομαι πολύ κορόιδο που έδωσα 1300ευρώ για Lovato.Lovato 750 Euro sti Florina ! Oi endeikseis mesa gia tin plirosi tis deksamenis einai sostes ? Giati emena einai lathos. I deksameni sou ti marka einai ? I diki mou einai pistopoiimeni turkiki 43 Lit.
Meta tis protes dokimes to apotelesma : 24,5 Euro gia fullarisma ~33 Lit kai 390Km apostasis mexri na adeiasei se Rover 1400cc, 2000 model.
YG: Sorry gia tous latinikous xaraktires alla o browser Splashtop poy exo sto Sony, den grafei ellinika.
-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει αν τα 2000 που μου ζητησαν για εγκατασταση συστηματος icom 5ης γενιας σε αυτοκινητο 2,0t ειναι καλη τιμη και αν φυσικα το συστημα ειναι αξιολογο και αξιοπιστο.Αντε γιατι οι μερες περνανε και πρεπει να απατνησω...To icom jtg το τοποθέτησα έναντι 1840 Ευρώ σε 1.600 cc. Η τεχνική υποστήριξη της εταιρίας είναι πολύ καλή. Εμένα επειδή αντιμετώπιζα κάποια μικροπροβλήματα μου άλλαξαν εγκέφαλο μπεκ και αντλία, με τις νέες βελτιωμένες εκδόσεις. Τώρα ο κινητήρας δουλεύει άψογα. Η έρευνα που έκανε η ιταλική εταιρία να βελτιώσει το σύστημά της, έπειτα απο τα προβλήματα που αναφέρθηκαν, φανερώνει και την σοβαρότητά της. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, αφού δουλεύει τέλεια από τους -20 βαθμούς έως καύσωνα. Επί πλέον θεωρώ ότι είναι πιο τίμιο σύστημα για τα χρήματα που πληρώνεις, αφού στοιχίζει στη χονδρική τα διπλάσια χρήματα από τα 4ης γενιάς.
'lyggas'
-
Το κιτ της Lovato της Φλώρινας κοστίζει 300€ στον εγκαταστάτη, χώρια η δεξαμενή και η βαλβίδα της. Άρα το Icom κοστίζει 600€?
-
ευχαριστώ για τις απαντήσει σας.
Υγραεριοκίνηση!