-
Ποια η γνώμη σας για τοποθέτηση υγραερίου σε Fiesta '09 1.4? Είναι μοτέρ που αντέχει; Έχω τοποθετήσει από το Σεπτέμβρη του '14 σύστημα ΑΕΒ που ψεκάζει παράλληλα και βενζίνη και έχω κάνει από τότε 12.000 κμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Η κατανάλωση 5.3l/100 με υγραέριο γιατί κινούμαι επαρχία (Κορινθία). Η μόνη διαφορά στη λειτουργία σε σχέση με βενζίνη ένα μικρό κόμπιασμα με 5η και 2.000 - 2.300 όταν είμαι φορτωμένος και επιταχύνω σε ανηφόρα. Πιστεύω κι αυτό λύνεται με καλύτερο προγραμματισμό. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για τοποθέτηση υγραερίου σε Fiesta '09 1.4? Είναι μοτέρ που αντέχει; Έχω τοποθετήσει από το Σεπτέμβρη του '14 σύστημα ΑΕΒ που ψεκάζει παράλληλα και βενζίνη και έχω κάνει από τότε 12.000 κμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Η κατανάλωση 5.3l/100 με υγραέριο γιατί κινούμαι επαρχία (Κορινθία). Η μόνη διαφορά στη λειτουργία σε σχέση με βενζίνη ένα μικρό κόμπιασμα με 5η και 2.000 - 2.300 όταν είμαι φορτωμένος και επιταχύνω σε ανηφόρα. Πιστεύω κι αυτό λύνεται με καλύτερο προγραμματισμό. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.Aφού το έχεις ήδη βάλει τι ρωτάς;Αν σου πει κάποιος ότι δεν αντέχει τι θα κάνεις;Θα το βγάλεις;
-
Σίγουρα όχι, το να ακούσεις όμως κάποιες γνώμες από ανθρώπους που έχουν εμπειρία δε κάνει κακό.Επίσης ξέχασα παραπάνω να γράψω για τα μπουζί ιριδίου. Αξίζουν; Ο συνεργειάς μου είπε πως λόγω κόστους είναι καλύτερα να αλλάζω τα απλά νωρίτερα. Καμιά άποψη πάνω σε αυτό; Αν θεωρείς το ποστ μου χωρίς σκοπό θεωρώ το δικό σου 2 φορές.
-
Σίγουρα όχι, το να ακούσεις όμως κάποιες γνώμες από ανθρώπους που έχουν εμπειρία δε κάνει κακό.Επίσης ξέχασα παραπάνω να γράψω για τα μπουζί ιριδίου. Αξίζουν; Ο συνεργειάς μου είπε πως λόγω κόστους είναι καλύτερα να αλλάζω τα απλά νωρίτερα. Καμιά άποψη πάνω σε αυτό; Αν θεωρείς το ποστ μου χωρίς σκοπό θεωρώ το δικό σου 2 φορές.μπουζι να βαζεις αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης του κινητηρα και οπως ειπες αλλαζε τα στα 2/3 ή 3/4 των χιλιομετρων.
αυτο με το κομπιασμα να πας και να το φτιαξεις αμεσα, αν εχεις πλουσιοτερο μειγμα δεν ειναι ιδαιτερο προβλημα, αν ειναι φτωχοτερο ομως υπαρχει προβλημα. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Σίγουρα όχι, το να ακούσεις όμως κάποιες γνώμες από ανθρώπους που έχουν εμπειρία δε κάνει κακό.Επίσης ξέχασα παραπάνω να γράψω για τα μπουζί ιριδίου. Αξίζουν; Ο συνεργειάς μου είπε πως λόγω κόστους είναι καλύτερα να αλλάζω τα απλά νωρίτερα. Καμιά άποψη πάνω σε αυτό; Αν θεωρείς το ποστ μου χωρίς σκοπό θεωρώ το δικό σου 2 φορές.
μπουζι να βαζεις αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης του κινητηρα και οπως ειπες αλλαζε τα στα 2/3 ή 3/4 των χιλιομετρων.
αυτο με το κομπιασμα να πας και να το φτιαξεις αμεσα, αν εχεις πλουσιοτερο μειγμα δεν ειναι ιδαιτερο προβλημα, αν ειναι φτωχοτερο ομως υπαρχει προβλημα.Ηλία γιατί το λες αφού καπνίζουν λιγότερο; Ή αλλού είναι η φθορά; Σε ρωτώ διότι στο δικό μου τα αλλάζω εκεί που λέει ο κατασκευαστής (40.000) και δε παρατήρησα τίποτα πριν!
-
ταλαιπωρουν περισσοτερο τον πολλαπλασιαστη γιατι και το μειγμα υγραεριου-αερα ειναι και λιγοτερο αγωγιμο απο το αντιστοιχο βενζινης-αερα αλλα και δουλευουν σε υψηλοτερες θερμοκρασιες με το υγραεριο, για προστασια του πολλαπλασιαστη αλλα και για να εχουμε παντα την αμεση αποκριση του σπινθηρα καλο ειναι να τα αλλαζουμε λιγο νωριτερα.
-
O.K. Να είσαι καλά.
-
10-20% μειωση στο διακενο του μαμα μπουζι(εφοσον δεν ειναι ιριδιου που δεν ρυθμιζονται) και ολα ειναι μια χαρα.
Εγω απο 1.1 mm τα κατεβαζω στα 0.9mm και ειδα διαφορα αρπαγματος σε πολυ χαμηλες στροφες. -
Εφοσον το αυτοκινητο κινειται μεταξυ 3000-4.500 σαλ αξιζει να βαλεις ενα νουμερο πιο ψυχρα μπουζι,με το σκεπτικο οτι θα ριξεις λιγο την θερμοκρασια του θαλαμου καυσης ή το μονο που θα αποκομισεις ειναι προβληματα?
-
καλημερα υποθετικη ερωτηση!!!!!!!εστω οτι εχουμε εναν αψογο εγκαταστατη συστηματων υγραεριοκινησης.που τοποθετει και αεριου και υγρου ψεκασμου.η εγκατασταση ειναι τελεια τα μειγματα καυσιμων σωστα και στις δυο περιπτωσεις.υπαρχει πιθανοτητα να παρουσιαστει σε καποιο απο τα δυο συστηματα νωριτερα προβλημα???η οχι???και αν ναι γιατι???
-
Στο συστημα αυτο καθεαυτο αναφερεσαι η στο αυτοκινητο και τον κινητηρα του?
-
Μπορει εκει στο φορτιο να ειναι λιγο πλουσιο , επισης μπορει να ρυθμιστηκε σωστα αλλα με τις αλλαγες μειγματων να θελει και αλλο λιγο διορθωση .δες αν στο κανει με μεγαλυτερη ροπη αν οχι μηπως ο ψεκασμος βενζινης το κανει πολυ πλουσιο ;
-
Καλός σας βρήκα. Μπήκα κι εγώ στο κλαμπ του lpg μετά την αγορά του καινούργιου picanto lpg που είναι εργοστασιακή κατασκευή. Να πω ότι στην Γερμανία που μένω το λίτρο έχει 0.55 και το κόστος μετακίνησης πλέον έχει πάει λιγότερο από μισό σε σχέση με πριν. Το μόνο μιον είναι η μικρή δεξαμενή που θέλει γέμισμα κάθε 200-240 κμ πόλης. Το αμάξι έχει ακόμα 1700 χιλιόμετρα και πιστεύω να πέσει λίγο ακόμα η κατανάλωση για να βγάζω την βδομάδα τουλάχιστον αφού κάνω περίπου 250 την βδομάδα.
-
υγραεριο σε nissan almera 2002 motiva 1500κυβ κανεις???
καλησπερα μαγκες,εχει βαλει κανεις υγραεριο στο συγκεκριμενο μοντελο (η και σε καποιο λιγο πιο παλιο η πιο καινουριο)
μπορει να μας πει αποψεις αν εχει βγαλει κανα θεμα στις βαλβιδες η πουθενα αλλου
σκεφτομαι να βαλω(σχεδον 9με 10 στα 100 δεν παλευεται)-λιγο που ψαχτηκα σε φορουμ κτλ ειδικα σε νισσαν δεν ειδα να αναφερουν τπτ αλλα διαβασα
και κατι αρθρα οτι σε γιαπωνεζικα υπαρχουν θεματα συμβατοτητας κτλ
εχω 120.000 πανω -
Όπως έχω γράψει και παραπάνω έχω βάλει υγραέριο (ΑΕΒ) σε ένα Fiesta 1.4 '09. Το μόνο πρόβλημα είναι ένα κόμπιασμα όταν επιταχύνω με 4η ή 5η με 2.000 - 2.200 σ.α.λ φορτωμένος σε ανηφόρα. Επειδή μένω Κόρινθο και ο εγκαταστάτης είναι Πειραιά μπορώ να το πάω κάπου εδώ κοντά για ρύθμιση; Θέλω να πω αναλαμβάνει άλλος να το ρυθμίσει ή μόνο εγκαταστάτες του συγκεκριμένου συστήματος;
-
Όπως έχω γράψει και παραπάνω έχω βάλει υγραέριο (ΑΕΒ) σε ένα Fiesta 1.4 '09. Το μόνο πρόβλημα είναι ένα κόμπιασμα όταν επιταχύνω με 4η ή 5η με 2.000 - 2.200 σ.α.λ φορτωμένος σε ανηφόρα. Επειδή μένω Κόρινθο και ο εγκαταστάτης είναι Πειραιά μπορώ να το πάω κάπου εδώ κοντά για ρύθμιση; Θέλω να πω αναλαμβάνει άλλος να το ρυθμίσει ή μόνο εγκαταστάτες του συγκεκριμένου συστήματος;εσυ τι πιστεύεις??
θα πρεπει να είναι πολύ συνεργάσιμος για να μην σε στείλει από εκεί που..ήρθες!
στον Πειραιά δηλαδή. -
Όπως έχω γράψει και παραπάνω έχω βάλει υγραέριο (ΑΕΒ) σε ένα Fiesta 1.4 '09. Το μόνο πρόβλημα είναι ένα κόμπιασμα όταν επιταχύνω με 4η ή 5η με 2.000 - 2.200 σ.α.λ φορτωμένος σε ανηφόρα. Επειδή μένω Κόρινθο και ο εγκαταστάτης είναι Πειραιά μπορώ να το πάω κάπου εδώ κοντά για ρύθμιση; Θέλω να πω αναλαμβάνει άλλος να το ρυθμίσει ή μόνο εγκαταστάτες του συγκεκριμένου συστήματος;περνα μια βολτα απο τον μποζικη πριν το λεχαιο.
-
Το έχω σκεφτεί αλλά δε θέλω να πάω εκεί αν και ξέρω πως είναι καλός μάστορας. Ο λόγος είναι ότι είχα πάρει κι από αυτόν προσφορά αλλά τελικά το έβαλα αλλού. Για το ίδιο σύστημα μου είχε δώσει προσφορά 900€ και το έβαλα με 700. Το αποκορύφωμα ήταν ένας στο Χαϊδάρι που ζητούσε 1350€. Λέω να πάω στην total gas στα κρητικά Αρχ. Κορίνθου.
-
Ο χρήστης costacurta έγραψε:
υγραεριο σε nissan almera 2002 motiva 1500κυβ κανεις???καλησπερα μαγκες,εχει βαλει κανεις υγραεριο στο συγκεκριμενο μοντελο (η και σε καποιο λιγο πιο παλιο η πιο καινουριο)
μπορει να μας πει αποψεις αν εχει βγαλει κανα θεμα στις βαλβιδες η πουθενα αλλου
σκεφτομαι να βαλω(σχεδον 9με 10 στα 100 δεν παλευεται)-λιγο που ψαχτηκα σε φορουμ κτλ ειδικα σε νισσαν δεν ειδα να αναφερουν τπτ αλλα διαβασα
εχω 120.000 πανωΦιλος εχει σε τετοιο αυτοκινητο πανω απο 100000 χλμ με αεριο κ ολα καλα. Μπηκε στις 100000 και εχει 200+
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
υγραεριο σε nissan almera 2002 motiva 1500κυβ κανεις???
καλησπερα μαγκες,εχει βαλει κανεις υγραεριο στο συγκεκριμενο μοντελο (η και σε καποιο λιγο πιο παλιο η πιο καινουριο)
εχω 120.000 πανωΦιλος εχει σε τετοιο αυτοκινητο πανω απο 100000 χλμ με αεριο κ ολα καλα. Μπηκε στις 100000 και εχει 200+
ki εγω εχω δει 2 τουλαχιστον Almera ταξι με υγραεριο, οποτε λογικα θα ειναι 'ανθεκτικος' ο κινητηρας τους
Υγραεριοκίνηση!