-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλα τωρα η 8.32
Απιστευτο αμαξι.Ειχα δει μια στο Λονδινο στη Euston rd και ειχα παθει τη πλακα μου...
Αυτο ειναι το κριμα .Μια εταιρεια που εβγαζε τετοια αμαξια ,να μη πω για integrale τωρα,και να εχει φτασει σε τετοιο σημειο.αυτο ακριβως...
για αυτο και η εταιρια εχει φτασει σε τετοιο σημειο! γιατι ο κοσμος αγαπησε εκεινη την lancia, που συνδυαζε σπορ χαρακτηρα με πολυτελεια!
αντιθετα τωρα πουλανε τα chrysler για lancia... ο κοσμος δεν ειναι χαζος ομως!
σιγουρα κανουν προσπαθειες για να αποκτησουν μια πληρη γκαμα και να ξαναμαζεψουν τα κομματια της εταιριας, αυτο δεν το αγνοω...
θα μπορουσαν ομως στο παρελθον να μην ειχαν κανει λαθη! και τα ιδια πανε να κανουν τωρα και με την alfa romeo! δεν λεω, ωραια και η 8c και η 4c... ομως τα λεφτα πρεπει να τα επενδυσουν στην εξελιξη πιο προσιτων μοντελων! που εχει μεινει με 2 μοντελα η εταιρια που ουσιαστικα μονο η G ειναι αυτη που κρατα τις πωλησεις της! αντιστοιχα στην lancia το ypsilon κανει την δουλεια!το μονο καλο με την thema ειναι οτι η lancia δεν εχει δωσει λεφτα για την εξελιξη του μοντελου, αφου ειχε γινει εξ'ολοκληρου απο την chrysler... οσες πωλησεις και να κανει, κερδος θα ειναι για την lancia!
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
ειδικα εκει που ανοιγει η ηλεκτρικη αεροτομη μετα απο καποια χιλιομετρα ειναι ολα τα λεφτα! το αμαξι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του!Σε τι ακριβώς ήτανε μπροστά από την εποχή του?
Η αεροτομή αυτή απλά κρύβεται για διακοσμητικούς λόγους. Θα μπορούσε να είναι μόνιμη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ειδικα εκει που ανοιγει η ηλεκτρικη αεροτομη μετα απο καποια χιλιομετρα ειναι ολα τα λεφτα! το αμαξι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του!
Σε τι ακριβώς ήτανε μπροστά από την εποχή του?
Η αεροτομή αυτή απλά κρύβεται για διακοσμητικούς λόγους. Θα μπορούσε να είναι μόνιμη.
φυσικα και θα μπορουσε!! απλα ισως για τις χαμηλες ταχυτητες να μην τη θεωρουσαν χρησιμη... και για διακοσμητικους λογους οπως ειπες, καθως ηταν μικροτερη σε διαστασεις απο την πορτα του πορτ παγκαζ! ανοιγε μονο οταν θεωρουταν απαραιτηρη!
πως δεν ηταν μπροστα? καταρχην το μοτερ του ηταν πολυ καλο σε επιδοσεις, ειδικα η 8.32!
το εσωτερικο ηταν 'χειροποιητο', ενω στην εκδοση της 8.32 το ταμπλο θυμιζε δερμα, με ραφες κλπ!
και αν δεν κανω λαθος, ειχαν βγει και θωρακισμενες εκδοσεις! (δεν το λεω με σιγουρια το τελευταιο) -
Άρα ήταν μπροστά επειδή ήτανε 'το μοτέρ καλό σε επιδόσεις' (...) και επειδή το ταμπλό θύμιζε δέρμα με ραφές.
ΟΚ
Επειδή δε θυμάμαι, μήπως είσαι ο ιταλάκιας? (και μιλάω τσάμπα)
-
Το 8.32 είναι το πρώτο Q-car που μου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τέτοια, και η λειτουργίας της αεροτομής της συντείνει σε αυτό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επειδή δε θυμάμαι, μήπως είσαι ο ιταλάκιας? (και μιλάω τσάμπα)
αν εννοεις οτι ειμαι κολλημενος με τα ιταλικα ισχυει αυτο! αλλιως δεν εχω καμια σχεση με τον ιταλακια του alfisti... ψαξε λογαριασμους και βρες...
και γιατι να μιλας τσαμπα? αποψεις λεμε ο καθενας!
δηλαδη ποτε θεωρειται ενα αμαξι οτι ειναι μπροστα? οι προδιαγραφες του και οι επιδοσεις του ηταν οντως πολυ καλες για την κατηγορια εκεινη! η αποψη μου ειναι αυτη!
και το μοτερ οντως ηταν πολυ καλο για την εποχη εκεινη! και αν δεν απατωμαι ηταν χειροποιητης κατασκευης! -
Και ένα Ford Mondeo είναι μπροστά από την εποχή του υπό το prisma* αυτό.
-
Η Thema εχει αυτο το εσωτερικο πλεον ισως μερικες βερσιον στην αρχη να ηταν δοκιμαστικες για εκθεσεις παρουσιασης αλλα αυτη που πωλειται ειναι ετσι πλεον στο ταμπλο κ.λ.π. και κιβωτιο διαφορετικο απο τις πρωτες φωτο εσωτερικου.
-
Ποδόφρενο στο foot rest... Tragic americanism!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και ένα Ford Mondeo είναι μπροστά από την εποχή του υπό το prisma* αυτό.κοιτα, δεν μιλαω για την απλη thema, αλλα για την 8.32! το οποιο αν θυμαμαι καλα εβγαινε κοντα στο 1985-1987?!?!?!? καπου εκει... δεν νομιζω οτι υστερουσε μπροστα σε μια BMW ή μια Mercendes... (αποψη μου φυσικα)
οι απλες δεν ειχαν και κατι σπουδαιο να επιδειξουν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποδόφρενο στο foot rest... Tragic americanism!!!ολο αυτο το χοντροκομμενο ταμπλο περα απο το ποδοφρενο θυμιζει αμερικανια...
και εκεινο το ρολοι πανω απο το navigator δεν βλεπεται με τιποτα! ειναι το κερασακι στην τουρτα! -
Το οποίο σε τι διαφέρει ακριβώς από το 300C? Δε βλέπω απολύτως ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Το ποδόφρενο είναι λόγω της συγγένιας με την πλατφόρμα της W210, αμερικανιά δηλαδή (NOT). Εντάξει, έχεις πει και χειρότερα βέβαια..
Γιωργος lancia οκ, πέταξες μια μπαρούφα, ας μη το κάνουμε θέμα, λήξτο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιωργος lancia οκ, πέταξες μια μπαρούφα, ας μη το κάνουμε θέμα, λήξτο.
σου ειπα ειναι η αποψη μου... ειναι αναλογα πως τα οριζεις τα κριτηρια για το αν ενα αμαξι ειναι μπροστα! ολες οι αποψεις ειναι δεκτες! οκ το ληγουμε εδω!
-
Οι καινούργιες λαντσια εχουν 2 χρώματα...>2 χρωμάτων τεχνολογίας ----> μπροστά απο την εποχή τους... ---> δεν υπάρχει λέμε
Επειτα, συμπεριφέρονται σαν αυτοκίνητο , μεγαλύτερης κατηγορίας ----> μπροστά απο την εποχή του^2 -
Εκείνο τον ηλιθιο αλά vw διακόπτη για τα φώτα είμαστε υποχρεωμένοι να τον βλέπουμε και σε μη Γερμανικά μοντέλα επειδή ετσι ήθελαν τα διάφορα auto moto κλπ περιοδικά;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Και αυτός είναι λόγω καταγωγής Mercedes και προσωπικά τον προτιμώ 100 φορές από αυτόν στη κολώνα του τιμονιού.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και αυτός είναι λόγω καταγωγής Mercedes και προσωπικά τον προτιμώ 100 φορές από αυτόν στη κολώνα του τιμονιού.Tragic Germanism
-
και η thesis ετσι τον ειχε τον διακοπτη... δυστυχως...
-
Νομίζω οτι ειναι πιο βόλικος στο πλάι παρά στην κωλονα του τιμονιου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Νομίζω οτι ειναι πιο βόλικος στο πλάι παρά στην κωλονα του τιμονιου...Οδηγώ διαφορετικά αυτοκίνητα που έχουν τον διακόπτη των φώτων στην κολόνα του τιμονιού, στον κλασικό γερμανικό διακόπτη αριστερά του ταμπλώ και ένα άλλο που έχει τα φώτα με κουμπιά πάνω στο ταμπλώ. Με διαφορά για μένα βολικότερη θέση είναι στην κολόνα. Η μικρότερη δυνατή κίνηση του χεριού και μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού!!!
LANCIA FORUM