-
Εχοντας μια συζητηση στο fb με τον Zisis 1992 μου ηρθε στο μυαλο η εξης απορια...
Ας πουμε οτι τελικα ερθουν στην Ελλαδα η Chrysler 300 και η Lancia Thema και η 200 και η Flavia αντιστοιχως.Εσεις με ποια σηματα θα την περνατε?
Προσωπικα παντως μαλλον με της Chrysler
-
Απ'οτι εχει γραφτει εδω μεσα μαλλον θα ερχονται μονο ως lancia (δε θα ειχε νοημα οτιδηποτε αλλο ετσι κι αλλιως) αλλα κι ετσι να ηταν εγω θα επαιρνα.. C6!! γεια σου Ζηση!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Απ'οτι εχει γραφτει εδω μεσα μαλλον θα ερχονται μονο ως lancia (δε θα ειχε νοημα οτιδηποτε αλλο ετσι κι αλλιως) αλλα κι ετσι να ηταν εγω θα επαιρνα.. C6!! γεια σου Ζηση!Γειά σου Ευθύμη!!!
Έτσι όπως τα καναν, θα έπαιρνα αυτό με το καλύτερο value for money (ας πούμε κάτι σαν C1/107/Aygo)
-
το αυγο ομως εχει περισσοτερη εγγυηση και καλυτερη αντιπροσωπεια απο τους ακατανομαστους
εγω (πλεον) θα εδινα τα παραπανω για το ιαπωνικο παντως
-
Αν με αναγκαζαν.. σιγουρα με τα αμερικανικα σηματα..
-
Στην Ευρώπη (πλην Η.Β.) θα έρχονται μόνο ως Lancia.
-
desing 20 ετιας και βαλε !
-
Μαύρο το λένε το χάλι αυτό ή βγαίνει και σε άλλο χρώμα ?
Μα καλά δεν το είδαν όταν το σχεδίασαν , Ποιος εγκέφαλος ενέκρινε το σχέδιο ?
Ασχετο ,
1 .Η delta έχει κάποια επιλογή στα καθίσματα εκτός από αυτά που δείχνει στο site , ρωτάω αν υπάρχει κάτι πιο σπορ ? με καλύτερη στήριξη .
2. Την έχει αγοράσει κάποιος με το σκουρόχρωμο κεντρικό ταμπλό αντί για το βαμμένο σε χρώμα αλουμινίου ?
Αν Ναι πώς είναι ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τη βρίσκω εξαιρετική (έχοντας οδηγήσει και το αξιοπρεπέστατο, παλιό 300C). Την επέλεγα άνετα έναντι οποιασδήποτε E-class με 10-12.000€ λιγότερα που θα κοστίζει.
Η Flavia όμως είναι για τα πανηγύρια! Με το στανιό για να γεμίσει η γκάμα τη βγάλανε!
-
Σαν 'Chrysler' τα θεωρώ εξαιρετικά και το 300C είναι απο τα αγαπημένα μου αμερικάνικα.
Σαν Lancia όμως μου 'κακοφαίνονται'. Το μόνο καλό που βρίσκω είναι ότι ξανακούμε ονόματα ... Flavia, Thema κλπ που φέρνουν μνήμες!
Περίεργος να δω πως θα τα υποδεχτεί το ευρωπαικό κοινό με το ιταλικό όνομα σε σχέση με το αμερικάνικο. Και εννοώ στο τέλος. Ταμείο! -
Τι χαλι είναι αυτό...Τραγικό .Πιο καλα θα ήταν να την έκλειναν.
-
Επιτέλους φωτογραφιές απ' όλες τις γωνίες της Thema/300C.Πολύ όμορφο μπορώ να πω .Και εξαιρετικό εσωτερικό επίσης
Βέβαια πάλι αν ήταν με σήματα Chrysler θα μου καθόταν καλύτερα
Επίσης πρέπει να είμαι ο μοναδικός που του αρέσει η Flavia/200C (στην κλεστή έκδοση) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επίσης πρέπει να είμαι ο μοναδικός που του αρέσει η Flavia/200C (στην κλεστή έκδοση)
Βαλε κι αλλον εναν
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Επίσης πρέπει να είμαι ο μοναδικός που του αρέσει η Flavia/200C (στην κλεστή έκδοση)
Βαλε κι αλλον εναν
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Απο αξιοπιστία (για μεταχειρισμένο) τι λέει η thesis?εχω την 3.0 v6, εχω 96000 χλμ. εκτος απο τα σερβις της προεκυψε κρεμαγιερα, στα 85000, και εκοψε ιμαντα εκκεντροφορου ενω ειχε αλλαχθει ο πρωτος στα 46000. Βεβαια λειτουργει στη Μ.Ανατολη= θερμοκρασιες 40+. Αλλα προβληματα δεν παρουσιασε... στην καθημερινοτητα... ολα τα συστηματα λειτουργουν.. αν και στο σερβις ειπαν για να αλλαξω τα μπροστινα αμορτισερ... δεν το εκανα.... .
-
-
Μου αρέσει που το κοινό αποζητά καθοδήγηση. Δεν ξέρει αν πρέπει να επεμφυμήσει ή να κράξει για να φανεί αντάξιο των περιστάσεων. Βλέπω σποραδικά κραξίματα ή επιδοκιμασίες αλλά είναι σε δοκιμαστικό στάδιο.
-
Το κοινό αναρωτιέται γιατί το Buick Opel έγινε best seller ενώ η Chrysler Thema πρέπει να ριχτεί στον καιάδα...
Τη so called Flavia να την κάψουν αλλά η Thema με ένα 1,8 tbi δεν κακή... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
........ αλλά η Thema με ένα 1,8 tbi δεν κακή...Κινητήρας pass partout ε; (τόσο που σε λίγο καιρό θα μας αφήσει χρόνους).
Δεν προβλέφθηκε ποτέ.Ούτε αυτός,ούτε ο δίλιτρος mjet (ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας),επειδή είναι κατασκευασμένοι αμφότεροι για εγκάρσια τοποθέτηση,αλλά στο θωρηκτό απαιτείται διαμήκης.... -
Μετά από ένα ατυχές γεγονός που μου συνέβει (μπαταρία off - ξεχασμένο ICE!), βρήκα την
ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Λοιπόν
JEEP - LANCIA Hellas
Μεσογείου 2 και Πρωταγόρα
151 24 Αγ.Θωμάς Αμαρουσίου
(πρόκειται για τον παράδρομο του The Mall)
Τηλ. 2106199200Υπεύθυνος συντήρησης Lancia, κος Χρήστος Παγουλάτος (το όνομα αναφέρεται αφού πήρα την έγκριση του)
email: atservice@chryslernet.grΠρώτη εντύπωση που μου έδωσαν, είναι ιδιαίτερα συζητήσιμοι, μπορεί να μην έχουν ακόμη 'πρακτική' τεχνογνωσία, αλλά έχουν περάσει 3μηνη εκπαίδευση και ήδη έχουν επισκευάσει αρκετά Delta και φαίνεται ότι το ψάχνουν αρκετά! Μου έμαθαν και μερικά tips...
Καμία σχέση με το στυλ, έβαλες αλλού λάδια = εγγύηση τέλος, συζητούν τα πάντα!
Επίσης, σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν: αλλαγή μπαταρίας + επαναπρογραμματισμός (χρειάζεται αν αλλάξεις μπαταρία!) σε 45' χωρίς ραντεβού, χωρίς πρήξιμο, χωρίς καν να το αναφέρω τη λέξη εγγύηση, μου τη κάλυψαν κανονικά αν και είμαι εκτός...
Χώρος καλός, 3όροφο συνεργείο + πωλήσεις + αίθουσα αναμονής με καφέ...
Κόστος εργατοώρας, αναρτημένο είχαν 55+ΦΠΑ, δεν ξέρω περισσότερα, είπαμε με κάλυψαν με εγγύηση.
Πωλήσεις, ΔΕΝ έχουν ξεκινήσει ακόμη, προβλέπεται για τις επόμενες ημέρες, τώρα μόνο τεχνική υποστήριξη.
Δίκτυο, ετοιμάζουν το δίκτυο της citroen-chrysler που υπάρχει ήδη, καθημερινά εκπαιδεύεται αρκετός κόσμος.
Σαν αντιπροσωπεία, θα δουλέψει όμως και το κτίριο στην Κηφισίας της Jeep που βρίσκεται σε ανακαίνιση για λόγους εταιρικής ταυτότητας (Lancia - Jeep), επίσης το παράρτημα στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη.
Λέτε να αποδειχτούν καλύτεροι από την απαίσια Fiat? Μακάρι!
LANCIA FORUM