-
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Οπως και να χει η συζητηση εξελισεται σε επιπεδο 1ης γυμνασιου.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
On topicποιο οφφτοπικ δεν μπορεις να εισαι...
ζυγιζουν το ιδιο και εχουν την ιδια τελικη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
On topic
ποιο οφφτοπικ δεν μπορεις να εισαι...
ζυγιζουν το ιδιο και εχουν την ιδια τελικη
Κάτσε, κάτσε, πόσα οκτάνια έχει η βενζίνη του GTR και έχει την ίδια τελική με το enterprice ? Γιατί με αγωνιστικό καύσιμο νομίζω φτάνει πιο πολλά warp....
-
το gtr εχει αλλο drive περναει μεσα απο το Hyperspace
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Το όφελος της 4RM έναντι άλλον συστημάτων AWD είναι οι μειωμένες απώλειες μετάδοσης και η μη εμπλοκή της στα πολλά χιλιόμετρα ανά ώρα.
Επίσης κατά τη Ferrari πάντα, δεν θα ήθελε σε τίποτα μια υποστροφική συμπεριφορά στην FF. Θεωρεί ότι το να μεταφέρονται ως 200 ίπποι στον εμπρόσθιο άξονα είναι ότι καλύτερο.
Πέρα από φιλολογικό και εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο επί του πρακτέου, μιας ούτε το GTR έχω οδηγήσει, ούτε την FF, αλλά και να το είχα κάνει, δεν διαθέτω την εμπειρία για να αποκομίσω feedback τόσο λεπτομερών technical details από μια βόλτα.Οποιονδηποτε μηχανικο και να ρωτησεις θα σου πει αυτο που λεω ΕΓΩ. Η πιο αποτελεσματικη τετρακινηση ειναι αυτη που εχει τη δυνατοτητα να μοιρασει τη ροπη καλυτερα σε ΟΛΟΥΣ τους τροχους. Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Αυτο που λες επισης δεν ισχυει. Και στο GT-R ολη η ροπη παει στους πισω τροχους στα πολλα χιλιομετρα, εφοσον υπαρχει επαρκης προσφυση.Σχετικά είναι αυτά που λες. Περισσότερο από τον οποιονδήποτε μηχανικό εμπιστεύομαι τους μηχανικούς εξέλιξης της Nissan και πολύ περισσότερο αυτούς της Ferrari. Η κάθε ομάδα εξέλιξης από τη δική της σκοπιά υλοποίησε έτσι όπως πίστευε η καθεμιά ότι θα είναι καλύτερα τα δύο αυτά προϊόντα.
Πάντως το GT-R με τη δυνατότητα μεταφοράς στον εμπρόσθιο άξονα ως και 50% της ροπής, δεν τα πάει τόσο καλά όσο το οδόστρωμα αρχίζει και φθίνει ποιοτικώς και οι συνθήκες γίνονται μειωμένης πρόσφυσης, ειδικά όταν μιλάμε για χιόνι και βροχή. Παράδειγμα ότι το Autocar το έβαλε σε μια πίστα με μπόλικη βροχή με ένα Audi A1 Quattro με υποπολλαπλάσια ισχύ και το GT-R έφαγε τις φάπες του. Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα της στιγμής που μου ήρθε στο μυαλό. Αντιθέτως η FF με το μικρότερο ποσοστό δυνατότητας εμπλοκής του εμπρόσθιου άξονα, όπως γράφεται και λέγεται διεθνώς, έχει τις καλύτερες δυνατότητες σε slippery conditions από κάθε άλλη αντίστοιχη κατασκευή. Δεν ισχύει δηλαδή σε καμία περίπτωση αυτό που έγραψε ο Realzeus ότι φτιάχτηκε για μπαρμπάδες που θέλουν να πατούν λίγο χιονάκι. Φτιάχτηκε για να πατάει πάρα πολύ χιονάκι.Τα αυτοκίνητα με τις απότομες μεταβολές των ποσοστών ροπής εν δυνάμει φοβίζουν ενώ θέλουν έναν τρόπο οδήγησης που δεν είναι καθόλου εύκολος. Συζήτησα με άνθρωπο(50plus ετών) κάτοχο Gallardo LP-560-4 και μου έλεγε για το GT-R πόσο δύσκολο είναι στην οδήγηση ακόμη και στο περιβάλλον πίστας(Σέρρες). Μην εντυπωσιάζεσαι από τα νούμερα και μόνο. Πολλές φορές η ευκολία χειρισμού στην οριακή οδήγηση είναι κατά πολύ σημαντικότερη από τους στεγνούς αριθμούς. Σαν γνώστης της αυτοκίνησης όπως παρουσιάζεσαι, όφειλες να το γνωρίζεις. Μάλιστα μου έκανε απευθείας αντιπαράθεση με τη Lambo και το πόσο εύκολη είναι στην οδήγηση, πάντα συγκριτικά με το GT-R. Αν είσαι καλό παιδί θα σου γράψω κι άλλες λεπτομέρειες για την αγάπη σου, πάντα από τις συζητήσεις μου με τους ιδιοκτήτες.
Σωστά. Το ζητούμενο στην 4κίνηση είναι να μην σπινάρει το εργαλείο κι ας σπαταλάει 350 άλογα. Έχουμε άλλα 1250 (με καύσιμο 118 οκτανίων βεβαίως βεβαίως ) να κάνουν τη δουλειά!
Αν σπιναρει το εργαλειο σημαινει οτι οσα αλογα και να εχεις, σπαταλωνται... Η διαφορα απωλειων μεταδοσης ενος GT-R και μιας FF ειναι γελοια. Η FF εχει και 100 αλογα παραπανω, εντωμεταξυ..... Αλλα ειναι πιο βαρια απο το GT-R και ετσι δεν επιταγχυνει πολυ πιο γρηγορα.... Για αυτοκινητο 660 ιππων εχει μετριες επιδοσεις.
Μέτρηση επιδόσεων από τους ιταλικούς 4 τροχούς (Quattroruote)
0-100 σε 3.54
0-400μ σε 11.37
0-1000μ σε 20.47Το GT-R των 550ps (δανείζομαι το λινκ του ΙΚΕ από άλλο τόπικ),
έκανε το 0-96km/h σε 3sec αλλά για το 0-100 θα θέλει ενδεχομένως ακόμη 0.2sec. Το GTR λόγω κλιμάκωσης βγάζει 67mph στον κόφτη της 2ης ταχύτητας.
Δεδομένου των διαστάσεων και της πολυτέλειας αλλά και του βάρους(1910kg κατά 4ruote) της FF, δεν είναι τόσο μέτριες οι επιδόσεις της όπως προπαγανδίζεις. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...Πάντως το GT-R με τη δυνατότητα μεταφοράς στον εμπρόσθιο άξονα ως και 50% της ροπής, δεν τα πάει τόσο καλά όσο το οδόστρωμα αρχίζει και φθίνει ποιοτικώς και οι συνθήκες γίνονται μειωμένης πρόσφυσης, ειδικά όταν μιλάμε για χιόνι και βροχή. Παράδειγμα ότι το Autocar το έβαλε σε μια πίστα με μπόλικη βροχή με ένα Audi A1 Quattro με υποπολλαπλάσια ισχύ και το GT-R έφαγε τις φάπες του. Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα της στιγμής που μου ήρθε στο μυαλό. Αντιθέτως η FF με το μικρότερο ποσοστό δυνατότητας εμπλοκής του εμπρόσθιου άξονα, όπως γράφεται και λέγεται διεθνώς, έχει τις καλύτερες δυνατότητες σε slippery conditions από κάθε άλλη αντίστοιχη κατασκευή. Δεν ισχύει δηλαδή σε καμία περίπτωση αυτό που έγραψε ο Realzeus ότι φτιάχτηκε για μπαρμπάδες που θέλουν να πατούν λίγο χιονάκι. Φτιάχτηκε για να πατάει πάρα πολύ χιονάκι...
Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα-θεμα το GT-R, επειδη η μεταφορα ροπης στον εμπροσθιο αξονα, μπορει να φτανει μεχρι -μονο(?)- το 50% της συνολικης. Ειναι τοσο καλη η κατανομη βαρους, αλλα και τοσο εξελιγμενο και ταχυ το συστημα Attesa e-ts, που δεν τιθεται τετοιο θεμα. Εξαλλου, η ουσια για το καταπληκτικο grip του GT-R βρισκεται ακριβως στην συνολικη σενεργασια των συστηματων, που διανεμουν και ελεγχουν ανα πασα στιγμη σε mseconds το ποσοστο ροπης και στους 4 τροχους ξεχωριστα:
Special computerized control automatically alters the front/rear torque split from zero torque at the front wheels, to 50 percent of total torque. The control is varied continuously, as various sensors on the car measure speed, lateral and transverse acceleration, steering angles, tire slip and other road surface and yaw rate.
http://press.nissan-global.com/PRESSKIT ... ndex7.html
Aυτο ειναι το θεωρητικο κομματι, στην πραξη, ακομα και απο το δεξι μπακετ, σε ποιοτητα ασφαλτου κυριως μετρια, με συνεχεις εναλλαγες, προς το χειροτερο συνηθως, ειναι κατι που μπορω να επιβεβαιωσω.
Ακομα και στιγμιαια ο καθε τροχος ξεχωριστα να εχει διαφορετικο ποσοστο τριβης απο σημεια της ασφαλτου που αλλου ειναι γυαλοχαρτο, αλλου σαπουνι, κατα ενα σχεδον...μαγικο αλλα και απιστευτα ρεαλιστικα, προσομειουμενο τον μηχανικο τροπο λειτουργιας τριων διαφορικων (οπως πχ στα παλαιοτερα sub, Mitsu) τροπο, το GT-R θα γλυστρισει-ξεκολλησει γραμμικα-προοδευτικα, 'δειχνοντας' σου ουσιαστικα, ειτε μεσα στην στροφη, ειτε ακομα περισσοτερο και στην εξοδο της, την σωστη πορεια, χωρις αποτομες μετακινησεις, που προκαλει συνηθως η ασφαλτος με πολυ συχνες εναλλαγες ως προς την ποιοτητα της επιφανειας της. Κοντολογοις, βγαινει 'ισιωμενο' στην εξοδο, εφοσον κανεις τις σωστες βασικες κινησεις σε αναποδο και δοσεις γκαζιου, χωρις ομως να χρειαζεται, τις εξωφρενικες-ταχυτατες μικροδιορθωσεις τιμονιου, απο τυχον 'τραβηγματα'
απο τα διαφορικα, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχουν.Σε οτι αφορα το παραδειγμα-video του Autocar, ειναι κατι που εχει συζητηθει, εχω μαλιστα τοποθετηθει, προκειται για ενα ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ παραδειγμα, καθοτι , τα 'κανονικα' ελαστικα που φοραει το GT-R (πρωτη εργοστασιακη τοποθετηση) ειναι τα
σχεδον semi-slick της Bridgestone, τα 070Α, λαστιχο το οποιο, αφενως θελει χρονο ΑΛΛΑ και νορμαλ θερμοκρασιες (πανω απο 8 βαθμους κελσιου) για να λειτουργησει, -κατι που οπως μαρτυρουσαν λεπτομερειες-συνθηκες στο video-, ουτε η θερμοκρασια εδειχνε να ηταν απο 8 βαθμους και πανω, για να μπορεσουν να λειτουργησουν, περα απο το οτι η πιστα ηταν εντελως βρεγμενη-, κατι που με την χαραξη των συγκεκριμενων ελαστικων, δεν τιθεται καν θεμα, για καποια προσφυση...Κλεινοντας, θεωρω οτι επισης ειναι ατυχης η οποια συγκριση του ενος συστηματος μεταδοσης, με το αλλο, απο την στιγμη, που αφορουν δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αυτοκινητα, ως προς τις δυνατοτητες-φιλοσοφια κτλ, και οχι ΙΔΙΑ, ωστε να υπαρχουν και
αξιολογα συμπερασματα. Καλως -εχει αποδειχτει- οτι κανουν στο GT-R με το συγκεκριμενο συστημα, και απ' οτι φανηκε, επισης καλως κανουν στην FF, ενα σαφως βαρυτερο, αλλα και πιο ογκωδες αυτοκινητο, με επισης ξεκαθαρα τον GT xαρακτηρα, και οχι αυτον ενος super sport coupe που εχει το GT-R.
Αλλες επιλογες, για αλλες φιλοσοφιες. -
Μπουσε
Το βιντεακι του οτοκαρ με το α1 δεν εχει καμία σχέση με αυτά που λες
-
2015 Nissan GT-R gets 7-speed gearbox, aims for 2.7s 0-60 and 7:15 'Ring time
http://www.2009gtr.com/2013/03/2015-nis ... an+GT-R%29
Busse to παραδειγμα-συγκριση με το Α1 τουλαχιστον ακυρο.
Αυτα που γραφεις επισης περι φιλικοτητας του gTR μου φαινονται αντιθετα απο αυτα που ακουω&διαβαζω για το GTR κατα καιρους.Δε το εχω οδηγησει βεβαια ουτε την FF
Επισης μη ξεχναμε την εμπειρια που εχει η Nissan στη τετρακινηση.Το Atessa θεωρειται πολυ ψαγμενο και παιζει ενεργο ρολο στη συμπεριφορα του αυτοκινητου.Το Torque vectoring που ανακαλυψαν και οι υπολοιποι προσφατα οι Ιαπωνες(και οι Μitsu-Subaru) το εχουν εφαρμοσει εδω και κατι χρονακια... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
@Skyline GT-RΔεν περίμενα να καταλάβεις την ουσία αλλά ας ξαναπροσπαθήσω: διάβασες τα περί ροπής ? Για να μην απαντάς, μάλλον δεν θα ΄χεις τίποτα να πεις
Οσο για την FF, αν εσύ μπορείς να καταλάβεις πόσο καλό 0-100 θα έχει ένα αυτοκίνητο από τη σχέση της 1ης
(Για βάλε τις σχέσεις μετάδοσης της FF γιατί εγώ δεν μπόρεσα να τις βρω)(Ρε συ Skyline, είναι ιδέα μου ή το username σου είναι λάθος ? Νομίζω η Nissan έκανε drop το 'Skyline' από το όνομα του αυτοκινήτου και το λέει σκέτο 'GT-R' ή είναι ιδέα μου ?)
Το nick name μου βγαινει απο το γεγονος πως ειχα καποτε την τυχη να μπω σε ενα R34 Skyline GT-R. Δεν εχει σχεση με το νεο μοντελο, προφανως. Μου αρεσε και σαν λεξη, αν ξερεις τι σημαινει...
Εγω διαβασα τα περι ροπης και απαντησα. Εσυ ποτε θα φιλοτιμηθεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος και να συμφωνησεις πως η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα..... -
η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....Η 4κίνηση της FF μπορεί να είναι υποδεέστερη αλλα ΟΧΙ γι' αυτό το λόγο. Ξεκόλλα γιατί είσαι παντελώς άσχετος από μηχανολογικά και φαίνεται σε κάθε ποστ σου. Το ίδιο και αυτοί που 'ρώτησες' και σου είπαν.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το όφελος της 4RM έναντι άλλον συστημάτων AWD είναι οι μειωμένες απώλειες μετάδοσης και η μη εμπλοκή της στα πολλά χιλιόμετρα ανά ώρα.
Επίσης κατά τη Ferrari πάντα, δεν θα ήθελε σε τίποτα μια υποστροφική συμπεριφορά στην FF. Θεωρεί ότι το να μεταφέρονται ως 200 ίπποι στον εμπρόσθιο άξονα είναι ότι καλύτερο.
Πέρα από φιλολογικό και εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο επί του πρακτέου, μιας ούτε το GTR έχω οδηγήσει, ούτε την FF, αλλά και να το είχα κάνει, δεν διαθέτω την εμπειρία για να αποκομίσω feedback τόσο λεπτομερών technical details από μια βόλτα.Οποιονδηποτε μηχανικο και να ρωτησεις θα σου πει αυτο που λεω ΕΓΩ. Η πιο αποτελεσματικη τετρακινηση ειναι αυτη που εχει τη δυνατοτητα να μοιρασει τη ροπη καλυτερα σε ΟΛΟΥΣ τους τροχους. Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Αυτο που λες επισης δεν ισχυει. Και στο GT-R ολη η ροπη παει στους πισω τροχους στα πολλα χιλιομετρα, εφοσον υπαρχει επαρκης προσφυση.Σχετικά είναι αυτά που λες. Περισσότερο από τον οποιονδήποτε μηχανικό εμπιστεύομαι τους μηχανικούς εξέλιξης της Nissan και πολύ περισσότερο αυτούς της Ferrari. Η κάθε ομάδα εξέλιξης από τη δική της σκοπιά υλοποίησε έτσι όπως πίστευε η καθεμιά ότι θα είναι καλύτερα τα δύο αυτά προϊόντα.
Πάντως το GT-R με τη δυνατότητα μεταφοράς στον εμπρόσθιο άξονα ως και 50% της ροπής, δεν τα πάει τόσο καλά όσο το οδόστρωμα αρχίζει και φθίνει ποιοτικώς και οι συνθήκες γίνονται μειωμένης πρόσφυσης, ειδικά όταν μιλάμε για χιόνι και βροχή. Παράδειγμα ότι το Autocar το έβαλε σε μια πίστα με μπόλικη βροχή με ένα Audi A1 Quattro με υποπολλαπλάσια ισχύ και το GT-R έφαγε τις φάπες του. Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα της στιγμής που μου ήρθε στο μυαλό. Αντιθέτως η FF με το μικρότερο ποσοστό δυνατότητας εμπλοκής του εμπρόσθιου άξονα, όπως γράφεται και λέγεται διεθνώς, έχει τις καλύτερες δυνατότητες σε slippery conditions από κάθε άλλη αντίστοιχη κατασκευή. Δεν ισχύει δηλαδή σε καμία περίπτωση αυτό που έγραψε ο Realzeus ότι φτιάχτηκε για μπαρμπάδες που θέλουν να πατούν λίγο χιονάκι. Φτιάχτηκε για να πατάει πάρα πολύ χιονάκι.Τα αυτοκίνητα με τις απότομες μεταβολές των ποσοστών ροπής εν δυνάμει φοβίζουν ενώ θέλουν έναν τρόπο οδήγησης που δεν είναι καθόλου εύκολος. Συζήτησα με άνθρωπο(50plus ετών) κάτοχο Gallardo LP-560-4 και μου έλεγε για το GT-R πόσο δύσκολο είναι στην οδήγηση ακόμη και στο περιβάλλον πίστας(Σέρρες). Μην εντυπωσιάζεσαι από τα νούμερα και μόνο. Πολλές φορές η ευκολία χειρισμού στην οριακή οδήγηση είναι κατά πολύ σημαντικότερη από τους στεγνούς αριθμούς. Σαν γνώστης της αυτοκίνησης όπως παρουσιάζεσαι, όφειλες να το γνωρίζεις. Μάλιστα μου έκανε απευθείας αντιπαράθεση με τη Lambo και το πόσο εύκολη είναι στην οδήγηση, πάντα συγκριτικά με το GT-R. Αν είσαι καλό παιδί θα σου γράψω κι άλλες λεπτομέρειες για την αγάπη σου, πάντα από τις συζητήσεις μου με τους ιδιοκτήτες.
Σωστά. Το ζητούμενο στην 4κίνηση είναι να μην σπινάρει το εργαλείο κι ας σπαταλάει 350 άλογα. Έχουμε άλλα 1250 (με καύσιμο 118 οκτανίων βεβαίως βεβαίως ) να κάνουν τη δουλειά!
Αν σπιναρει το εργαλειο σημαινει οτι οσα αλογα και να εχεις, σπαταλωνται... Η διαφορα απωλειων μεταδοσης ενος GT-R και μιας FF ειναι γελοια. Η FF εχει και 100 αλογα παραπανω, εντωμεταξυ..... Αλλα ειναι πιο βαρια απο το GT-R και ετσι δεν επιταγχυνει πολυ πιο γρηγορα.... Για αυτοκινητο 660 ιππων εχει μετριες επιδοσεις.
Μέτρηση επιδόσεων από τους ιταλικούς 4 τροχούς (Quattroruote)
0-100 σε 3.54
0-400μ σε 11.37
0-1000μ σε 20.47Το GT-R των 550ps (δανείζομαι το λινκ του ΙΚΕ από άλλο τόπικ),
έκανε το 0-96km/h σε 3sec αλλά για το 0-100 θα θέλει ενδεχομένως ακόμη 0.2sec. Το GTR λόγω κλιμάκωσης βγάζει 67mph στον κόφτη της 2ης ταχύτητας.
Δεδομένου των διαστάσεων και της πολυτέλειας αλλά και του βάρους(1910kg κατά 4ruote) της FF, δεν είναι τόσο μέτριες οι επιδόσεις της όπως προπαγανδίζεις.Το παραδειγμα του autocar Οπου δυο αυτοκινητα φορανε εντελως διαφορετικα ελαστικα αυτοαναιρειται.
Μετα βλεπω οτι χρησιμοποιεις τις χειροτερες μετρησεις για το GT-R. Εντελως μαμα GT-R εχει παει πολυ πιο γρηγορα σε αλλες περιπτωσεις. Το 400 αρι το κανει σε 11,1 στην χειροτερη και 10,8 στην καλυτερη (σαφως ταχυτερο απο την FF). -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....
Η 4κίνηση της FF μπορεί να είναι υποδεέστερη αλλα ΟΧΙ γι' αυτό το λόγο. Ξεκόλλα γιατί είσαι παντελώς άσχετος από μηχανολογικά και φαίνεται σε κάθε ποστ σου. Το ίδιο και αυτοί που 'ρώτησες' και σου είπαν.
Επειδη εισαι λιγο ασχετος απο 4Χ4 και μιλας με πρωην κατοχο Vitara, σε ανηφορα με παγο ή χιονι, εχεις σαφες προβαδισμα με κατανομη ροπης 50-50 παρα με 70-30.... εφοσον μιλαμε για ιδια ελαστικα.
-
Σε ανηφόρα (για ευνόητους λόγους) θέλεις λίγη παραπάνω ροπή στον πίσω άξονα. Νext!
εδιτ: ΙΚΕ στη θέση σου θα το έκλεινα το site μετά από τη χρήση του λινκ από τον gtr.
-
Πολύ ύποπτο το λινκ που χρησιμοποιήθηκε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε ανηφόρα (για ευνόητους λόγους) θέλεις λίγη παραπάνω ροπή στον πίσω άξονα. Νext!εδιτ: ΙΚΕ στη θέση σου θα το έκλεινα το site μετά από τη χρήση του λινκ από τον gtr.
Αυτο ισχυει μονο για πολυ μεγαλες κλισεις. Σε μικρη κλιση ενα πισωκινητο που δε μπορει να ανεβει την ανηφορα, θα προσπεραστει απο ενα 4Χ4 που εχει κατανομη 50-50, ενω οσο το 50-50 πηγαινει προς το 100-0, η δυνατοτητα αναβασης θα χειροτερευει.
-
Εγω διαβασα τα περι ροπης και απαντησα.Δεν απάντησες τίποτα -ή μάλλον έγραψες περί 50-50 ροπής και άλλα που, αν διάβασες αυτά που σου πρότεινα, δεν ισχύουν. Πότε θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ?
Εσυ ποτε θα φιλοτιμηθεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος και να συμφωνησεις πως η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....
Πότε έγραψα το οτιδήποτε για την 4κίνηση της FF για να χρειαστεί να παραδεχτώ τώρα ότι κάνω και λάθος ?
Εξάλλου δεν είμαι εγώ αυτός που συγκρίνει 4κινήσεις με μοναδικό κριτήριο την 'κατανομή της ροπής' , εσύ είσαι.
Σε ό,τι με αφορά, χέστηκα για την 4κίνηση της FF, για το δικό μου αυτοκίνητο, που ξέρω, μια χαρά ευχαριστημένος είμαι από την 4κίνησή του, τα υπόλοιπα είναι για 13χρονα fanboyz. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ ύποπτο το λινκ που χρησιμοποιήθηκε... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγω διαβασα τα περι ροπης και απαντησα.
Δεν απάντησες τίποτα -ή μάλλον έγραψες περί 50-50 ροπής και άλλα που, αν διάβασες αυτά που σου πρότεινα, δεν ισχύουν. Πότε θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ?
Εσυ ποτε θα φιλοτιμηθεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος και να συμφωνησεις πως η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....
Πότε έγραψα το οτιδήποτε για την 4κίνηση της FF για να χρειαστεί να παραδεχτώ τώρα ότι κάνω και λάθος ?
Εξάλλου δεν είμαι εγώ αυτός που συγκρίνει 4κινήσεις, εσύ είσαι.
Σε ό,τι με αφορά, χέστηκα για την 4κίνηση της FF, για το δικό μου αυτοκίνητο, που ξέρω, μια χαρά ευχαριστημένος είμαι από την 4κίνησή του, τα υπόλοιπα είναι για 13χρονα fanboyz.Δεν εκανες ερωτηση επι του θεματος, οποτε δεν θα λαβεις και απαντηση. Σε αυτο που ανεφερα 1000000 φορες, εχεις να πεις κατι ή οχι;
Nissan GT-R