-
αυτός που κοιτάει την φερράρι δεν θα κοιτάξει ποτέ το ντάτσουν.-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αυτός που κοιτάει την φερράρι δεν θα προλάβει να δει το ντάτσουν.-φιξεντ!
-
Όσο και να μην ισχύει είχε πολύ γέλιο η διόρθωση
-
Δίκιο έχεις. Ειδικά στην Autostrada/Autobahn ούτε θα το καταλάβει πότε το (για να ξεχωρίζουν τα θηλυκά από τα ουδέτερα ) προσπέρασε.
-
θα ιδρώσουν τα @@ του αν τον περάσει ένα gtr...
όπως θα ιδρώσουν και του ιδιοκτήτη elise οταν τον περάσει σταρλετ κλπ κλπ κλπ -
Kαλά, όταν εσύ θα είσαι πάνω στο monster και εκεί που νομίζεις οτι πας γρήγορα, σε περάσει από την εξωτερική καγκουρο-παπάκι με τον καγκουροαναβάτη να ξύνει σκουλαρίκι στην άσφαλτο, τότε δε θα ιδρώσουν τα δικά σου @@ νομίζεις.
-
edit [Mod]
-
-
**edit mod **
-
Συνεχιστε ετσι και σας βλεπω για χειμερινα μπανακια. [mod]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βασικά και μόνο που τσακωνόμαστε εδώ και 2 σελιδες αν ειναι 2 δεκατα ταχύτερη ή αργότερη η 458 από την Ντατσούνα, δίνει ένα τεράστιο YO και RespeK στα τζαπόνια για το κατασκεύασμά τους.Ακριβώς και αυτό το γεγονός είναι ικανό από μόνο του να κόψει ίσα με μια πώληση μιας 458 Italia...
-
I don't give a sh1t αν θα κόψει πωλήσεις από την 458, εξάλλου δεν έχω μετοχές σε καμια από τις 2 εταιρείες. Και μόνο που μπαίνουν στην ίδια πρόταση αρκεί!
-
Αρε φουστη μου... Να μην έχω το Berlingo να σας πατησω κάτω και την φερραρι σας και το ντατσουν σας...
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω με ποια λογική κάποιος υποτιμά ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο (στο GT-R αναφέρομαι) επειδή *επέλεξε *αυθαίρετα να είναι οπαδός (*πόσο βλάκας πρέπει κάποιος για να είναι οπαδός, ειδικά ενός αντικειμένου) μιας άλλης εταιρίας/μοντέλου που με κάποια λογική (ή μη) θεωρεί 'καλύτερο'.
θλιβερό
-
βλέπω ντάτσουν το ανεβάζετε ντάτσουν το κατεβάζετε, σίγουρα δεν έχει την χλιδή των ferrari, porsche lambo αλλα όχι και έτσι. Ξέρετε ότι για τα λεφτά του είναι πραγματικά κορυφαίο και σίγουρα πολλά ακριβότερα μοντέλα υποσκιαζονται από τις δυνατότητες του. Και lada να ήταν σε αυτό το αμαξι θα έβγαζα το καπέλο και δεν θα κοιτούσα να το μειώσω
-
Αν μη τι άλλο πιο πολύ νόημα θα είχε να το πει κανείς Prince παρά Datsun.
Αν κάποιος αποζητά τη χλίδα μπορεί να κουτσοβολευτεί με την ανάλογη έκδοση:
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
βλέπω ντάτσουν το ανεβάζετε ντάτσουν το κατεβάζετε, σίγουρα δεν έχει την χλιδή των ferrari, porsche lambo αλλα όχι και έτσι.Αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα αν ψάξεις το γενεαλογικό τους δέντρο κρατάνε από αυτοκράτορες του Βυζαντίου και βάλε
Δεν γίνεται να αναφερθούν σε αυτό το αυτοκίνητο αλλιώς.
Άλλωστε μην ξεχνάς πως έχει συνδεθεί ως όνομα με τους τσιγγάνους.
Βυζάντιο και Ζεφύρι, δεν μπορούν να πάνε ποτέ μαζί όπως καταλαβαίνεις -
Ωραίο το Ντατσούνι!
-
Νομίζω το 'ντάτσουν' είναι περισσότερο αστείο παρά χαρακτηρισμός.
Η εικόνα που έχω είναι ότι 'σεβασμός μεν στο GT-R' (δεν είδα να το υποτιμά κανείς) 'αλλά στα τομπολίνια μας αν είναι ταχύτερο από 458 διότι ό,τι και να γίνει άλλο Ferrari και άλλο Nissan' (άσε που μάλλον δεν είναι ταχύτερο από 458 σε πίστα αν και φυσικά το να είναι 0.5'' πίσω με τα μισά λεφτά είναι τεράστια επιτυχία). Προσωπικά δε συμφωνώ με αυτή τη λογική αλλά νομίζω ότι αντικατοπτρίζει τη λογική των περισσότερων αγοραστών τόσο ακριβών αυτοκινήτων. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν μη τι άλλο πιο πολύ νόημα θα είχε να το πει κανείς Prince παρά Datsun.Αν κάποιος αποζητά τη χλίδα μπορεί να κουτσοβολευτεί με την ανάλογη έκδοση:
έτσι μάλιστα.......
Και εγώ Ντάτσουν το αποκαλώ χάριν αστεισμού.
Nissan GT-R