-
Πρόβλημα υπάρχει όταν χρειάζεται να να βάλεις μεγαλύτερες ζάντες από αυτή που παίρνει κανονικά ο θόλος. Στο gt-r οι ζάντες γεμίζουν τους σχεδιασμένους-για-20άρες θόλους.
Προσωπικά πάντως, είτε το δώ με 20άρες, είτε με 17άρες και drag-ο-λάστιχα, την ίδια εντύπωση μου αφήνει.
-
Και επειδή αν γράψει κανείς πως οι διαστάσεις είναι παραπλήσιες θα βομβαρδιστεί από ποστ όπως '1mm είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά' κλπ ας κρίνει ο καθένας μόνος του:
(τα σχέδια είναι στην ίδια ακριβώς κλίμακα)
edit: η μεγάλη διαφορά δεν είναι στις διαστάσεις αλλά στον σχεδιασμό, τα Skyline από την εποχή της Prince μέχρι και το -34 ήταν μεσαία οικογενειακά, που έβγαιναν και 4πορτα. Το GT-R είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό που είναι και κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα αυτοκίνητα ever, σε απόλυτη αρμονία με τα μηχανικά του μέρη. Το μόνο που με χαλάει είναι κάποια σημεία στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά τα θεωρώ ασήμαντη λεπτομέρια.
-
Ρε κερατά, είσαι τυχερός που δε δουλεύει το λινκ.
Εδώ πάντως είχαν πάθει όλοι πλάκα για το πόσο πιο ογκώδες δείχνει σε σχεση με το ήδη ογκώδες R34.Mε έκανες να ψάξω τόσες σελίδες άτιμε!
εντιτ: δες αντιδράσεις και στο αντιστοιχο φόρουμ
http://www.zerotohundred.com/newforums/ ... rison.html
-
Και επειδή έχω ταυρίσια επιμονή, όχι που δε θα έβρισκα κάτι αντίστοιχο
http://www.fargostreet.com/forums/showt ... comparison
Πάρτε και από μπροστά
14 μήνες που ήμουν στην Κύπρο, είχα δει και επεξεργαστεί μπόλικες φορές R33 και R34. Έχοντας πλήρη επίγνωση αυτών που λέω, το GTR δείχνει πολύ ογκωδέστερο, από τους ήδη ογκώδεις προγονους.
-
Νομίζω οι διαστάσεις που έβαλα δεν αφήνουν αμφιβολίες.
Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία που έβαλες απλά δες πόσο πιο μεγάλο φαίνεται το -32 σε σχέση με το -34..
-
δείχνει αλλά δεν είναι
όσες παραμορφωτικές φωτογραφίες και να βρείς οι διαστάσεις δεν αλλάζουν, το σχήμα που έβαλα το είδες?
ΥΓ. Στην τελευταία που έβαλες πρόσεξε πως και τα 2 αυτοκίνητα δείχνουν πιο φαρδιά πίσω
-
Δεν ειναι σημαντικα μεγαλυτερο. Νταξ, ειναι κατα 10cm φαρδυτερο, αλλα αυτο που δινει την εντυπωση του ογκωδους, ειναι ο σχεδιασμος του. Εχει αρκετες μεγαλες επιπεδες επιφανειες και ειδικα με τα φτερα και τους θολους που ειναι ψηλα και στο πανω μερος τους προεξεχουν αρκετα, δινεται η εντυπωση οτι ειναι κατα πολυ πιο τεραστιο.
@ταυρους, στη τελευταια φωτο δεν υπαρχει καν προοπτικη (μαλλον λογω τηλεφακου)
-
Ωραία τότε, ας μιλήσουμε με διαστάσεις, όπως τις τσίμπησα στο νετ. Για ευκολία στρογγύλεψα στο εκατοστό, να μην πήξουμε στα νούμερα.
Mήκος, πλάτος, ύψος, μεταξόνιο.
R32: 4,53 / 1,70 / 1,33 / 2,62
R33: 4,64 / 1,72 / 1,34 / 2,72
R34: 4,60 / 1,79 / 1,36 / 2,67
GTR: 4.65 / 1,90 / 1,37 / 2,78Μιλάμε για 11 πόντους στο φάρδος. Αυτοί δεν κρύβονται ούτε με μασαζοκαλσόν σλιμ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και επειδή αν γράψει κανείς πως οι διαστάσεις είναι παραπλήσιες θα βομβαρδιστεί από ποστ όπως '1mm είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά' κλπ ας κρίνει ο καθένας μόνος του:(τα σχέδια είναι στην ίδια ακριβώς κλίμακα)
edit: η μεγάλη διαφορά δεν είναι στις διαστάσεις αλλά στον σχεδιασμό, τα Skyline από την εποχή της Prince μέχρι και το -34 ήταν μεσαία οικογενειακά, που έβγαιναν και 4πορτα. Το GT-R είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό που είναι και κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα αυτοκίνητα ever, σε απόλυτη αρμονία με τα μηχανικά του μέρη. Το μόνο που με χαλάει είναι κάποια σημεία στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά τα θεωρώ ασήμαντη λεπτομέρια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
δείχνει αλλά δεν είναιόσες παραμορφωτικές φωτογραφίες και να βρείς οι διαστάσεις δεν αλλάζουν, το σχήμα που έβαλα το είδες?
ΥΓ. Στην τελευταία που έβαλες πρόσεξε πως και τα 2 αυτοκίνητα δείχνουν πιο φαρδιά πίσω
Μα ΕΙΝΑΙ και τα 2 πιο φαρδιά πίσω. Τώρα έχω στα χέρια μου ένα μοντελάκι R34 σε 1/18 και είναι σημαντικά πιο φαρδύ πίσω.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει είναι κάποια σημεία στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά τα θεωρώ ασήμαντη λεπτομέρια.Τα βράγχια στις άκρες στο f/l;
-
@Άρης
Δε μου αρέσουν οι πτυχώσεις στα άκρα του προφυλακτήρα, τα υπερκιτς LED και τα τελειώματα του αεραγωγού επάνω (εκεί που είνια το σήμα) στο MY2011 όπως και το νικελ. Με λίγα λόγια θα το προτιμούσα όπως ακριβώς είναι ο προφυλακτήρας της ZELE:
http://en.wikipedia.org/wiki/Distortion_(optics)
http://en.wikipedia.org/wiki/Cropping_(image) -
Μεα κουλπα για το R34 και τη διαφορά στο φάρδος μπρος-πίσω, το έψαξα, ειναι παραπλήσιο. Στο GTR όμως υπάρχει διαφορά.
Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος η διαφορά μεταξύ τους ειναι αρκετά μεγάλη και σε απολυτα νούμερα και σε οπτική. Δες τη φωτό που φαίνονται όλα από πίσω. Και παίζει σ' αυτό μεγάλο ρόλο η τεράστια ενιαία επιφάνεια που φτάνει μέχρι κάτω το σπόιλερ. Το R34 τουλάχιστον έκανε ένα 'σπάσιμο' στον προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Gamo tin Ellhniki Glwssa
Και μην μπει κανείς και γράψει το γνωστό για τα 'Γκρικλινς' γιατί μου βγήκαν τα μάτια με αυτά που διαβάζω .
Ε? Πού το είδες το παραπάνω γραμμένο?
Που να το δω , τα είδα όλα όταν διάβασα άλλα ντάλα για το τι είναι όμορφο και τι δυναμικό .
Τι άλλο να γράψω όταν δεν καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε .Άλλο δυναμισμός , Άλλο ομορφιά
-
-
Kαι σκέψου οτι το λευκό υποτίθεται αδυνατίζει.
-
Και οι κατακόρυφες ρίγες επίσης.
Βρε λες;
-
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπεί εδώ...:
-
Μπήκε εδώ και μέρες!
-
-edit-
Nissan GT-R