-
Σε κόντρα αφότου πωλήθηκαν όλες οι πατάτες
Youtube Video -
Παλι τσοντα...
-
Στημένο το στήσιμο.........
-
Μία GTR από τις πολλές που κυκλοφορούν και πέτυχα παρκαρισμένη στο Hong Kong... Τις άλλες απλά δεν πρόλαβα να την τραβήξω φωτο γιατί ήταν εν κινήσει!
-
Από πότε έγινε από ουδέτερο, θυληκό το GT-R? Πως λέμε η Ferrari, η Lambo τώρα η GT-R?
-
Αφού είναι Η Nissan
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αφού είναι Η NissanΝαι αλλά λέμε ΤΟ Ντάτσουν....
-
Η Ντατσούνα.
-
Eγω ειδα ενα στην Αγγλια και ειχα πολυ χρονο να το χαζεψω γιατι ηταν πανω σε γερανο...
-
γλυκοκοιταζα ενα στον κολωνο λευκο για πολυ ωρα. απο καθε γωνια, τοσο που φοβηθηκα μην ερθει κανενα περιπολικο και με μαζεψει μονο φωτο δεν το εβγαλα!!!! Ειναι πολυ ομορφο αμαξι μακαρι να ειχα την δυνατοτητα να το οδηγησω....
-
Kαλά όμορφο δεν το λες, κανένα GTR δε διεκδίκησε ποτέ δάφνες ομορφιάς (εξάλλου Γκοτζίλα ονόμαζαν το παλιό, όχι Σκλεναρίκοβα ).
Εντυπωσιακό σίγουρα το λες. Και πολύ τσαμπουκαλεμένο το λες. Μ@@ν@ρο δεν το λες. -
- 1
Ακριβώς ,
-
επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, είναι δυνατό και ιδιαίτερο και η εξωτερική του εμφάνιση αυτό αποπνέει.
-
Tι σχέση έχει η δύναμη και η ιδιαιτερότητα με την ομορφιά? Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Δείχνει δυνατό και τσαμπουκαλεμένο, είναι ιδιαίτερο σαν σχέδιο. Όμορφο όμως?
-
Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό.
-
Μια χαρά όμορφο είναι. Το προτιμώ από Aventador & Ferrari FF.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια χαρά όμορφο είναι. Το προτιμώ από Aventador & Ferrari FF.Θυμησέ μου να μην σε αφήσω να μου διαλέξεις νύφη...
-
Πάντως εγω που είμαι λίγο καγκουρι μου αρέσει τρελά το GTR όπως και το X6 κλπ κλπ
-
είναι μέχρι να τα συνηθίσεις στο μάτι απαξ και γίνει τέλος κόλησες μαζί τους
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
είναι μέχρι να τα συνηθίσεις στο μάτι απαξ και γίνει τέλος κόλησες μαζί τουςτο μότο του σαβουρογ@μη...
Nissan GT-R