-
Ο χρήστης aragorn έγραψε:
χωρις να θελω να θιξω την υποσταση της γυναικειας φυσης, πιστευω οτι οι γυναικες δεν ειναι αυτο που φαινονται η τουλαχιστον το προτυπο που θελουν να λανσαρουν στους αντρες.Υπαρχει μια φοβερη υποκρισια απο το μερος των γυναικων και οι περισσοτερες εχουν την απιστια ριζωμενη βαθια στο μυαλο τους.
Ξερουν να ξεπερνανε πολυ πιο ευκολα τους χωρισμους απο τους αντρες, και τελικα δεν ειναι τοσο ευαλωτες.Δηλαδη οτι οι αντρες ειναι αναισθητοι και οτι δεν εχουν τοσο αληθινα συναισθηματα ειναι ενας μυθος. Το πιο αναξιοπιστο ον στον κοσμο ειναι μια γυναικα που φαινεται αθωα. Αυτα για να τα διαβαζουν μερικοι που μενουν πιστοι στις σχεσεις τους και νομιζουν οτι οι γκομενες τους δεν τους απατουν και τους ειναι αφοσιωμενες.
Ευτυχώς που δεν ήθελες να θίξεις τη γυναικεια υπόσταση
Δεν μας λες.....Οι αντρες δεν ειναι εκεινοι που μετα απο ενα χωρισμό θα πανε να ριξουν κανενα ζειμπεκικο και μετα θα πανε και θα ριξουνε και κανενα 'πιπινακι'(μην πω αλλη κουβεντα θα γίνω σοκιν).....Μη πω την ιδια βραδια οτι θα το κάνουνε Λενε οτι το κανουμε για το πεσμενο ηθικο κλπ.....Μ@λ@κιες.....Απο εγωισμο θα τα κανουνε ολα τους τα καραγκιοζιλικια και απο την πικα τους......Αλλα αυτη ειναι η αντρίκια φυση....
Οι γυναικα ξερεις τι κανει?????Θα μαζευτουνε σε ενα σπιτι και θα κλαινε και θα βριζουνε το μακαριτη...Χρειαζεται ανθρωπους γυρω της να την σιγουρεψουν, να την ασφαλισουν....Δεν μπορω να πω οτι ειμαστε πιο ευαισθητες....Απλα το οτι εχουμε την ταση να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας και να δειχνουμε την τρυφεροτητα μας δεν μας κανει πιο ευαισθητες.....Αν θες να μιλας για τη γυναικεια φυση μαθε πρωτα λοιπον να τη σεβεσαι και να τη γνωριζεις και οχι να τη μειώνεις.... Η γυναικα απο την ωρα που γεννιεται για καποιο λόγο χρειάζεται να νιώθει ασφάλεια!!!!...Και την ωρα του χωρισμου της ασφαλεια θα ζητησει....Σε δικους της σε φιλους της αλλα οχι σε αλλο γκομενο και οχι τοσο ευκολα (...παντα υπαρχουν εξαιρεσεις σε αυτο που γραφω....). Θα κανει και σχεση μετα απο καποιο καιρο, συνήθως πιο γρηγορα σε σχεση με τον αντρα που θα του παρει καιρο να ξαναανοιχτει(και εδω ειναι το μεγαλειο της αντικης αξιοπρεπειας και της ευαισθησιας του) .....Είναι απλά η γυναικεια φυση όπως ειπες και εσύ και ειναι και η αδυναμία της ανασφάλειας που τη διακατεχει απο την ώρα που οπως ειπα γεννιεται, και ειναι και ο παρορμητισμος της να δινεται πιο ευκολα και να ανοιγεται εστω και σε λαθος ανθρωπους ......
Δεν μπορω να πω ποιος ειναι καλύτερος γιατι θεωρω οτι ειναι ανισο να συγκρίνουμε τη γυναικεια και την αντρική φυση....Δυο ανομοια οντα που διαφερουν σε τοσα, αλλα χαρακτιρίζονται απο την ανθρώπινη υποσταση και μοναδικότητα....
-
Δεν ισχύει μόνο η μια ή μονο άλλη άποψη. Ναι υπάρχουν άντρες οι οποίοι μόλις χωρίσουν ψάχνουν να βρούν άλλο ταίρι ( Ο έρωτας με έρωτα περνάει ) και υπάρχουν και οι άλλοι που κάθονται μέσα και κλαίνε τη γυναίκα..
Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα καλούπι συμπεριφοράς. Άλλωστε όπως προείπε η zambia, υπάρχει μοναδικότητα στον καθένα μας. Χάνουμε την ουσία έτσι.
Από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε οτι οι γυναίκες είναι όλες έτσι ή όλες αλλιώς γιατί δεν πρόκειται να ξανακάνουμε υγιη σχέση.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν μας λες.....Οι αντρες δεν ειναι εκεινοι που μετα απο ενα χωρισμό θα πανε να ριξουν κανενα ζειμπεκικο και μετα θα πανε και θα ριξουνε και κανενα 'πιπινακι'(μην πω αλλη κουβεντα θα γίνω σοκιν).....Μη πω την ιδια βραδια οτι θα το κάνουνε Λενε οτι το κανουμε για το πεσμενο ηθικο κλπ.....Μ@λ@κιες.....Απο εγωισμο θα τα κανουνε ολα τους τα καραγκιοζιλικια και απο την πικα τους......Αλλα αυτη ειναι η αντρίκια φυση....Μήπως έχεις μείνει στην εποχή του 'Ρεμπέτικου'; (εννοώ την ταινία)
Οι περισσότεροι άνδρες (που ξέρω εγώ τουλάχιστον) μετά το χωρισμό κλείνονται στον εαυτό τους και δεν μιλούν σε κανένα, αφού η εικόνα ενός άνδρα που κλαίγεται σε φίλους του είναι κοινωνικά βαρύτατα κατακριτέα. Να θεωρείς τις γυναίκες πολύ τυχερές που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.
-
αυτο θα γραφα και γω kyan...πολυ κουρκουλο κτλ κτλ μου θυμησε η περιγραφη...
καλα σε σας δεν 'κλαιγεται' κανεις?μονο στους δικους μου συμβαινει? -
...καλο ειναι να ξερεις τι κανεις και τι σου γινεται παντως, ωστε να ελαχιστοποιεις τα κλαματα.. (unisex advice)
-
τοτε δεν θα υπηρχαν κλαματα ε?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν μας λες.....Οι αντρες δεν ειναι εκεινοι που μετα απο ενα χωρισμό θα πανε να ριξουν κανενα ζειμπεκικο και μετα θα πανε και θα ριξουνε και κανενα 'πιπινακι'(μην πω αλλη κουβεντα θα γίνω σοκιν).....Μη πω την ιδια βραδια οτι θα το κάνουνε Λενε οτι το κανουμε για το πεσμενο ηθικο κλπ.....Μ@λ@κιες.....Απο εγωισμο θα τα κανουνε ολα τους τα καραγκιοζιλικια και απο την πικα τους......Αλλα αυτη ειναι η αντρίκια φυση....
Μήπως έχεις μείνει στην εποχή του 'Ρεμπέτικου'; (εννοώ την ταινία)
Οι περισσότεροι άνδρες (που ξέρω εγώ τουλάχιστον) μετά το χωρισμό κλείνονται στον εαυτό τους και δεν μιλούν σε κανένα, αφού η εικόνα ενός άνδρα που κλαίγεται σε φίλους του είναι κοινωνικά βαρύτατα κατακριτέα. Να θεωρείς τις γυναίκες πολύ τυχερές που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.
Εγω παλι γιατι εχω πεσει και σε αντρες (φιλους και γνωστους )που βριζουν τις πρωην τους?
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Μήπως έχεις μείνει στην εποχή του 'Ρεμπέτικου'; (εννοώ την ταινία)
Εγω παλι γιατι εχω πεσει και σε αντρες (φιλους και γνωστους )που βριζουν τις πρωην τους?
E, κάτι θα ξέρουν...
-
σωστος!!!
-
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...
Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Είστε τόσο τυχεροί, ώστε να την έχετε, ή τόσο επιπόλαιοι ή απερίσκεπτοι, ώστε να την είχατε αλλά να τη χάσατε;
Και τέλος...
Πώς θα σας φαινόταν να έχετε δίπλα σας μία δυναμική γυναίκα, αποφασιστική, με λόγο, με ικανότητα διαχείρισης πολύπλοκων καταστάσεων, ψύχραιμη, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή, που συνήθως συναντά κανείς σε εμάς τους άντρες;
Και να σου λέει κι από πάνω 'μώρο μου, άστο σε μένα να το ρυθμίσω το ρημάδι το καρμπυρατέρ, αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου αγάπη μου!'.
ή 'σου έχω πει τόσες φορές, φλικάρουμε από πριν, μετά ανάποδο και σταθερό γκάζι, αλλά μην στεναχωριέσαι καρδιά μου, δώσμου το να σου δείξω...'
Για μένα πάντως, θα είχε πολύ ενδιαφέρον η γυναίκα μου, να ξέρει να οδηγεί καλύτερα από μένα...
όσο κι αν αυτή η πιθανότητα τείνει στο μείον άπειρο τοις 100...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο μεγάλος στην εταιρεία που δουλευω εχει μια γραμματέα....ALL THE MONEY....
Συμβαίνει στις περισσότερες εταιρίες μικρές και μεγάλες. Μα καλά, με οντισιόν τις διαλέγουνε?
Δεν σημαίνει βέβαια ότι όλες πηδιούνται, όπως αναφέρθηκε! Το αντίθετο μάλιστα!Ίσα ίσα. Αυτές που διατηρούν για χρόνια τη δουλειά τους, είναι αυτές που ΔΕΝ πηδιούνται. Αυτές που πηδιούνται, κάποια στιγμή σταματάνε να το κάνουν και βέβαια παίρνουν πόδι
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Είστε τόσο τυχεροί, ώστε να την έχετε, ή τόσο επιπόλαιοι ή απερίσκεπτοι, ώστε να την είχατε αλλά να τη χάσατε;
Και τέλος...
Πώς θα σας φαινόταν να έχετε δίπλα σας μία δυναμική γυναίκα, αποφασιστική, με λόγο, με ικανότητα διαχείρισης πολύπλοκων καταστάσεων, ψύχραιμη, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή, που συνήθως συναντά κανείς σε εμάς τους άντρες;
Και να σου λέει κι από πάνω 'μώρο μου, άστο σε μένα να το ρυθμίσω το ρημάδι το καρμπυρατέρ, αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου αγάπη μου!'.
ή 'σου έχω πει τόσες φορές, φλικάρουμε από πριν, μετά ανάποδο και σταθερό γκάζι, αλλά μην στεναχωριέσαι καρδιά μου, δώσμου το να σου δείξω...'
Για μένα πάντως, θα είχε πολύ ενδιαφέρον η γυναίκα μου, να ξέρει να οδηγεί καλύτερα από μένα...
Γυναίκα που να είναι καλύτερη από σένα σε όλα; Δεν θα άντεχε κανένας από τους δύο πάνω από ένα μήνα, και μάλλον πρώτη εκείνη θα βαριόταν ακόμα κι αν εσύ άντεχες.
Αν πάλι είναι καλύτερη από σένα στο ίδιο σου το χόμπι πάλι θα υπήρχε πρόβλημα. Το καλύτερο είναι να είναι ο καθένας καλύτερος σε αυτά που του αρέσουν.
-
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Εσωτερικά να είναι καλή.-
Εξωτερικά, απλώς εμφανίσιμη.Είστε τόσο τυχεροί, ώστε να την έχετε, ή τόσο επιπόλαιοι ή απερίσκεπτοι, ώστε να την είχατε αλλά να τη χάσατε;
Πάμε γι' άλλα...
Και τέλος...
Εχω γνωρίσει κοπέλες που μιλάνε συνέχεια για αυτοκίνητα. Δεν αντέχεται!!! Όμως θα ήθελα μια κοπέλα που να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
Τελικά: η μαγική λέξη είναι κατανόηση.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...
Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Εσωτερικά να είναι καλή.-
Εξωτερικά, απλώς εμφανίσιμη.Είστε τόσο τυχεροί, ώστε να την έχετε, ή τόσο επιπόλαιοι ή απερίσκεπτοι, ώστε να την είχατε αλλά να τη χάσατε;
Πάμε γι' άλλα...
Και τέλος...
Εχω γνωρίσει κοπέλες που μιλάνε συνέχεια για αυτοκίνητα. Δεν αντέχεται!!! Όμως θα ήθελα μια κοπέλα που να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
Τελικά: η μαγική λέξη είναι κατανόηση.
Σοφός ο A-Viper7.
Συμφωνώ σε όλα.
-
Και τέλος...
Διπλα μου: γλυκια, εξυπνη, ομορφη, να μην με φορτωνει εγνοιες (να με χαλαρωνει) και να με ανεχεται -αν υπαρχει τετοια να στειλει PM-
ειχα σχεδον το ιδανικο (πιστευω) αλλα δεν ημουν εγω ιδανικος γι'αυτη
δεν θα ηταν ασχημο να ειχαμε κοινα ενδοιαφεροντα και δεν θα με πειραζε να ηταν καλυτερη απο εμενα
τωρα για το δυναμικη
αν ηταν δυναμικη χωρις να χανει τη θυληκοτητα της (να ειναι δηλαδη γυναικα και οχι κοριτσακι -ανεξαρτητου ηλικιας-) δεν θα με πειραζε καθολου -
Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣ RANDOM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ-ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩ..
1.ΚΑΛΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ
2.ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΠΟ!!!!!
3.ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΟΥΣΑΚΑ
4.ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΓΩ
5.ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ
6.ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΑΕΙ...
7.ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ(ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ)
8.ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ
9.ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑ Ξ2$#ΛΟ.
10.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΑ.......ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΠΑΘΧΠΑΘΧΥΟΥΑΧ
-
Καλημέρα και καθυστερημένα καλό μήνα σε όλους.
Κατ'αρχήν νομίζω ότι η χρήση της λέξης ιδανική εμπεριέχει μία αντίφαση. Το ιδανικό αποτελεί στόχο συνήθως άπιαστο και μέτρο σύγκρισης για να ορίζουμε την επιτυχία ή άποτυχία μας.
Ανεξαρτήτως αμπελοφιλοσοφίας, συμφωνώ ότι η κατανόηση (αμφίδρομη πάντα) είναι σημαντική, εφ'όσον αυτό σημαίνει κατευνασμό του εγωϊσμού και όχι συμβιβασμό.
Θα ήθελα πάντως η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να μπορεί να παραδεχθεί δύο απλά πραγματάκια:- ότι αν και θα είναι πάντα το σημαντικότερο πράγμα για μένα αυτό δεν πρέπει να αποδεικνύεται άπαξ ημερησίως (και πολλές φορές δις και τρις πριν από 'εκείνες τις μέρες του μήνα')
- ότι η ακόλουθη φράση είναι σωστή: 'οι γυναίκες παντρεύονται πιστεύοντας ότι ο άνδρας του θα αλλάξει (για την ακρίβεια θα τον αλλάξουν) και οι άντρες ότι η γυναίκα τους δεν θα αλλάξει. Γιατί μόνο αν κανείς έχει τη δύναμη να αυτοσαρκαστεί μπορεί να αντέξει τη μακροχρόνια συμβίωση με έναν άλλο άνθρωπο (άγνωστο μέχρι πρότινος)
-
Τι εννοεις με το να εχει καποιος την ικανοτητα να αυτοσαρκαστει..
Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο....
Στα αλλα εχεις δικιο αν και εγω εχω αρχισει να απογοητευομαι με τις γυναικες και δεν ασχολουμαι σοβαρα αλλα πολυ χαλαρα και αλαργα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Τι εννοεις με το να εχει καποιος την ικανοτητα να αυτοσαρκαστει..Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο....
Στα αλλα εχεις δικιο αν και εγω εχω αρχισει να απογοητευομαι με τις γυναικες και δεν ασχολουμαι σοβαρα αλλα πολυ χαλαρα και αλαργα
Μπορεί να είναι ΄λάθος έκφραση. Εννοούσα πάντως το γεγονός να πιστεύεις κάτι (όπως την πρόταση που ανέφερα) και ταυτόχρονα να γελάς με τον ευατό σου γιατί βλέπεις το λάθος που περικλείει. Και να έχεις το θάρρος και την άνεση να το κάνεις δημόσια.
-
'Σημασια εχει να εισαι ο εαυτος σου και να αφηνεις και τον αλλο να ειναι ο εαυτος του'
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους