-
Πάντως έχει δίκιο ο pai mei..
Βέβαια πολλές φορές αυτή η αγάπη της μανας καταντάει υπερβολική!
πχ εμένα όποτε έρχεται σπίτι μου αρχίζει κ μαγειρεύει/πλένει κτλ, λες και πάω ακόμα στο Γυμνάσιο..! πιο παλιά μου την έδινε πολύ αυτό, αλλά τώρα έχω μεγαλώσει κάπως κ έχω καταλάβει πώς και 50 χρονών να φτάσω δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό..
Μανα είναι μόνο μία.. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Να σου πω Pai mei...χαραμίζεσαι...γράφτα σε βιβλίο και πούλα τα θα κάνεις τρελή επιτυχία και σε πληροφορώ οτι θα σε ερωτευτούνε άπειρες γυναίκες
Δε χρειάζομαι βιβλία και αηδίες 147ΤΙ, με ερωτεύονται και τώρα άπειρες γυναίκες για την ομορφιά μου:
Εδώ με τον αδερφό μου (αριστερά), που με ζηλεύει γιατί είμαι πιο όμορφος!
Πω πω
Να ειναι καλα τα δυο παλικαρια δε λεω αλλα, πιο κακασχημους ανθρωπους δεν εχω ξαναδει.
Πίκρα!!! -
Γελάτε, αλλά ο αριστερός μου θυμίζει πολύ έναν παλιό μου συμμαθητή στο Γυμνάσιο!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντως έχει δίκιο ο pai mei..
Βέβαια πολλές φορές αυτή η αγάπη της μανας καταντάει υπερβολική!
πχ εμένα όποτε έρχεται σπίτι μου αρχίζει κ μαγειρεύει/πλένει κτλ, λες και πάω ακόμα στο Γυμνάσιο..! πιο παλιά μου την έδινε πολύ αυτό, αλλά τώρα έχω μεγαλώσει κάπως κ έχω καταλάβει πώς και 50 χρονών να φτάσω δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό..
Μανα είναι μόνο μία..Ειναι ΜΟΝΟ μια...Και ποτε δεν θα αλλαξει αυτό!!!!
-
εγω πιστευω οτι η μανα ειναι η μονη γυναικα στον κοσμο που αγαπαει πραγματικα τον γιο της. καμια αλλη γυναικα δεν θα αγαπησει καποιον ανδρα κατ'αυτον τον τροπο οσο η μητερα του.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Και γ@μώ τους χαρακτηρισμούς!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν τον είχα ξανακούσει... Απίστευτος!!!
Υπάρχει και το οπισθοβαλλώμενος ή οπισθογεμής!!
Παίζει και το σκ@τοσπρώχτης....
(μετα συγχωρήσεως κιόλας.... )
Πολύ σωστό αυτό που είπε η Kamil...Aς προσέχουμε τις διατυπώσεις μας, γιατι δε θέλει και πολύ να μας πάρουν στο ψιλό....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εγω πιστευω οτι η μανα ειναι η μονη γυναικα στον κοσμο που αγαπαει πραγματικα τον γιο της. καμια αλλη γυναικα δεν θα αγαπησει καποιον ανδρα κατ'αυτον τον τροπο οσο η μητερα του.Η σχέση γονιού-παιδιού είναι μοναδική!
Και μάνας-γιού και μάνας-κόρης και πατέρα-γιού και πατέρα-κόρης!Με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, αλλά μοναδικές!
Αλλά ο πατέρας συνήθως αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού!
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εγω πιστευω οτι η μανα ειναι η μονη γυναικα στον κοσμο που αγαπαει πραγματικα τον γιο της. καμια αλλη γυναικα δεν θα αγαπησει καποιον ανδρα κατ'αυτον τον τροπο οσο η μητερα του.....Θα διαφωνήσω με τον ορο 'πραγματικά' αλλα θα συμφωνήσω οσον αφορα στον τρόπο αγάπης της μανας!
Πραγματικά μπορεί να αγαπήσει μια γυναικα εναν ανδρα (λίγες οι περιπτώσεις αλλα υπαρκτες)...Πραγματικά αγαπάει και η αδερφή τον αδερφό της....Και αυτός είναι ένας διαφορετικός τρόπος αγάπης.....
-
δεν πιστευω οτι ο πατερας αναλαμβανει τον ρολο του κακου απλα αγαπαει το παιδι του με τον δικο του τροπο. διαφορετικο απο την μητερα.
ενω στην ουσια η σχεση μιας γυναικας και ενος ανδρα ειναι σχεση δυο ξενων ανθρωπων. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Αλλά ο πατέρας συνήθως αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού!εελα τωρα κουκ που δε σ'αρεσει ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...Αλλά ο πατέρας συνήθως αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού!
εελα τωρα κουκ που δε σ'αρεσει ...
....Μην νομίζετε οτι ο ρολος σας ειναι παντα για χειροκρότημα ή ότι καλύτερο και για τις συζύγους σας!.....
-
οι συζηγες να κατσουνε καλα αλλιως θα διαπιστωσουνε τι θα πει αληθινη αγριαδα και οχι faux..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οι συζηγες να κατσουνε καλα αλλιως θα διαπιστωσουνε τι θα πει αληθινη αγριαδα και οχι faux..Οκ σεβαστο! Αλλα ΑΠΟΨΗ σου!!!!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
....Μην νομίζετε οτι ο ρολος σας ειναι παντα για χειροκρότημα ή ότι καλύτερο και για τις συζύγους σας!.....
Πόσες φορές έχεις ακούσει την ατάκα 'καλά, κάτσε να το πω αυτό στον πατέρα σου και θα δεις' ή 'μην το κάνεις αυτό γιατί θα σε δείρει ο πατέρας σου' από μητέρα στο παιδί της; Εγώ από τη δική μου μητέρα το άκουγα συνέχεια πάντως.
-
μα ειναι το κυριο επιχειρημα των 'παιδαγωγων'-γυναικων οταν τα βρουνε σκουρα...
καλα κανει βεβαια και ειναι..ετσι ειναι το σωστο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μα ειναι το κυριο επιχειρημα των 'παιδαγωγων'-γυναικων οταν τα βρουνε σκουρα...καλα κανει βεβαια και ειναι..ετσι ειναι το σωστο
Ετσι!
Οι γονείς πρέπει να κρατούν ισορροπίες!
Η μάνα -συνήθως- είναι πιο κοντά στα παιδιά και ο πατέρας -συνήθως- είναι το 'φόβητρο', η 'αγκυρα'!!!Το παιδί έχει ανάγκη από όρια!
Και οι γονείς πρέπει να τα ορίζουν!
Το βασικό όμως είναι να μην ξεπερνούν εκείνοι τα όρια!
Πάντα το παιδί πρέπει να ξέρει ότι ο γονιός είναι εκει για να το στηρίξει όχι για να το κατακρίνει!
Θέλει προσπάθεια αλλά αξίζει! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πόσες φορές έχεις ακούσει την ατάκα 'καλά, κάτσε να το πω αυτό στον πατέρα σου και θα δεις' ή 'μην το κάνεις αυτό γιατί θα σε δείρει ο πατέρας σου' από μητέρα στο παιδί της; Εγώ από τη δική μου μητέρα το άκουγα συνέχεια πάντως.
Και εγω το άκουγα συχνά, αλλά ευτυχώς που ο πατέρας μου προτιμούσε την παρλα από το ξύλο...
-
Ε ναι, ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε/αποκτήσουμε, βάζουμε τους άλλους, ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε ναι, ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε/αποκτήσουμε, βάζουμε τους άλλους, ΓΥΝΑΙΚΕΣΕ δεν είναι ετσι βρε lkar!!!
Απλά η μητέρες είναι ευκολότερο να πλησιάσουν τα παιδιά από τους άντρες!
και είναι φυσικό!
Συνήθως οι πατεράδες είναι αρκετό καιρό εκτός σπιτιού!
Αλλά και ότι -συνήθως- οι πατεράδες μένουν παιδιά για όλη τους την ζωή! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε ναι, ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε/αποκτήσουμε, βάζουμε τους άλλους, ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ε δεν είναι ετσι βρε lkar!!!
Απλά η μητέρες είναι ευκολότερο να πλησιάσουν τα παιδιά από τους άντρες!
και είναι φυσικό!
Συνήθως οι πατεράδες είναι αρκετό καιρό εκτός σπιτιού!
Αλλά και ότι -συνήθως- οι πατεράδες μένουν παιδιά για όλη τους την ζωή!Παιδια....Εχμμμμ....Και οι μαμαδες ειναι πια εκτος σπιτιου......FYI
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους