-
Το ίδιο αμάξι δεν είναι?
Το ένα καινούριο το άλλο μτχ?
Τα έξτρα είναι ψιλά γράμματα, εκεί και στα γούστα κερδίζει το μτχ.. -
To ίδιο αμάξι είναι αυτό ή αυτό https://www.car.gr/5205786-alfa-romeo-giulietta-1-6-jtdm-2-120hp-super με αυτό που συζητάμε?
Με την ίδια λογική και ένα Α3 1.6tdi καινούριο με κάποια έξτρα, είναι ίδιο με ένα S3 4ετιας. Μικροδιαφορές...
-
Για μένα το ίδιο είναι, με μερικές διαφορές στον εξοπλισμό..
Άστοχο το επιχείρημα με το a3.. συγκρίνεις 2 εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα..
-
Οι διαφορές στον εξοπλισμό μεταξύ της diesel και της 170αρας δεν είναι navi, xenon και τέτοια. Είναι +50hp, 4πιστονα, σπορ ανάρτηση κτλ. Μιλάμε για ΑΛΛΟ αυτοκίνητο. Δεν ήταν τυχαία η υπερβολή του Α3 με το S3.
-
Αν έχει διαφορετικό κινητήρα/ισχύ, δεν είναι ίδιο αυτοκίνητο. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι αν κάποιος προτιμάει μια μεταχειρισμένη και φορτωμένη 170άρα σε σχέση με μια καινούρια και λιγότερο φορτωμένη 150άρα.
-
Η ΑR στη Giulietta έχει βγάλει την QV με 1.8 κινητήρα 235hp -κι έπειτα 240hp- με 4πίστονα,άλλες αναρτήσεις κ.τ.λ. και κάποια στιγμή στην 1.4 170hp multiair έβγαλε έκδοση QV line με επίσης χαμηλωμένη ανάρτηση,πιθανά άλλα φρένα (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν 4πιστονα),ειδικό χρώμα ματ,ραφές τιμονιού κ.τ.λ.
Έχει δίκιο ο stefan147 κι ο Δίας. Άλλο αυτοκίνητο το ένα κι άλλο το άλλο.
Είναι όπως το Fiesta έχει ST-line (δηλ. εμφάνιση ST) και τo πραγματικό ST.Διαφορετικά αμάξια.Υ.Γ. Τώρα είδα πως συγκρίνετε την diesel με την 170άρα QV-line.Αλλά κι εκεί αναλογικά,περίπου τα ίδια ισχύουν.
-
Η QV line εφόσον της βάλεις τα 4πιστονα, που αυτή που συζητάμε τα είχε, έχει ακριβώς ίδιο στήσιμο με την QV με μόνη διαφορά το μοτέρ. Μιλάμε για πιθανότατα το πιο καλοστημένο χατς της αγοράς σε αυτή την κατηγορία των (ας πούμε) semi-hot hatch. Μόνο το Leon FR θα έβαζα δίπλα της λόγω του εξαιρετικού 1.8.
Btw το λινκ με τη ματ QV line δεν υπάρχει πια οπότε ίσως ο φίλος να προχώρησε στην απόκτησή της.
-
Με την 1.8 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, συμφωνώ οριζοντίως κ καθέτως.
Τότε αν δεν κάνω λάθος ο multiair έβγαινε με 135 κ 170 άλογα. Η qv line ήταν ένα εξοπλιστικό πακέτο που έμπαινε κ είχε τα έξτρα που συμφωνώ κ εγώ. Άρα πρακτικά μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο αλλά στην περίπτωση μας βελτιωμένο.
Αν πάρω μια super και την αναβαθμισω μετά σε qv line, έχουμε το ίδιο παράδειγμα? Την επένδυση (αν μπορώ να την πω έτσι) την εχασα.
Που θέλω να καταλήξω, καινούρια έχει 20000 κ μτχ 4ετιας 18500. Εκεί σκαλωσα, ναι το qv line γ@μ@το, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα το καινούριο έστω κ υποβαθμισμένο (λέμε τώρα) παρά 1500 λιγότερα και μτχ 4ετιας.
Γι' αυτό πρότεινα στον φίλο να το ψάξει..
Δία +1
-
καλησπερα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. Εχω μια alfa romeo giulietta sprint του 2015, χθες για πρωτη φορα συνειδητοποίησα οτι απο το χωρο του κινητηρα οτι προερχεται μια μυρωδια καμενου. Δεν μου εχει αναψει καποια ενδειξη στο ταμπλο. Το αμαξι εχει 23000 χλμ κυριως μεσα στην πολη. Εχετε καμια αποψη τη μπορει να ειναι?
-
η μόνη περίπτωση που μύρισα κάτι σαν καμένο ήταν όταν έκανα όπισθεν σε κατηφόρα με μεγάλη κλίση.....τότε μου μύρισε άλλα η μυρωδιά ήταν για λίγο και δεν ξαναεμφανίστηκε
-
Καλησπέρα σε όλους! Μετά το υπέροχο Mito 1.4 155bhp (10 χρόνια και δεν έβγαλε κιχ), ήρθα στο κόσμο της Giulietta (mtx) 1.6 120bhp DIESEL. Είναι μια κυρία την οποία καθημερινά τηβ ερωτεύεσαι όλο και πιο πολύ...
Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το Uconnect.. Υπάρχει κάποιος που να αντιπετωπιζει πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση του συστήματος; Η γραμμή από την άλλη πλευρά άκουει διπλή φωνη σαν αντίλαλο. Θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα να το αναφέρει και αν βρήκε άκρη να μας βοηθήσει.. Uconnect live 5.15.1
Σας ευχαριστώ όλους.
Καλο βράδυΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800 ευρώ
[quote]Tο μοντέλο είναι διαθέσιμο με χρηματοδοτικό πρόγραμμα 1ης δόσης το 2021, 4ετή εγγύηση, οδική βοήθεια και εκπτώσεις ως 3.800 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Η Alfa Romeo Giulietta είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ, με τιμή από 15.990 ευρώ. Παράλληλα το μοντέλο είναι διαθέσιμο με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 1η δόση το 2021, καθώς και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. που περιλαμβάνει και υπηρεσία οδικής βοήθειας. Η προσφορά που περιλαμβάνει εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ για τη γκάμα του μοντέλου, είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Το παραπάνω πακέτο συνδυάζεται με το επίπεδο εξοπλισμού Super της Giulietta, το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη, ESP με Brake-Assist και Hill Assist, Cruise control με Speed Limiter και αισθητήρες παρκαρίσματος. Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον κινητήρα diesel 1.6JTD 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), ενώ οι τιμές τους διαμορφώνονται από τις 15.990 (βενζίνη) και από τις 17.990 – 18.990 ευρώ (diesel με μηχανικό – αυτόματο κιβώτιο).
[/quote] -
Αν και είναι πάρα πολύ παλιό αυτοκίνητο πλέον (και προσωπικά δεν μου αρέσει και εμφανισιακά), η τιμές είναι πάρα πολύ καλές, είναι ουσιαστικά τιμές supermini και αγοράζεις ένα πολύ καλό μεσάιο hatchback, το οποίο ακόμα στέκεται πολύ καλά στον δρόμο, με αξιόπιστα μοτέρ!
-
To αυτοματο ειναι αξιοπιστο? Παντως δεν νομιζω οτι ειναι το αμαξι της φωτογραφιας στην προσφορα. Σιγουρα το αυτοματο ντηζελ ισως να βολεψει καποιον που κανει πολλα χμ.
-
To αυτοματο ειναι αξιοπιστο? Παντως δεν νομιζω οτι ειναι το αμαξι της φωτογραφιας στην προσφορα. Σιγουρα το αυτοματο ντηζελ ισως να βολεψει καποιον που κανει πολλα χμ.
Κλασσικό διπλοσύμπλεκτο, με τα γνωστά προβλήματα και φυσικά όχι ό,τι καλύτερο για την πόλη.
Η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή, για αυτό που είναι. Τόσο έχουν τα supermini, ορισμένα είναι και πιο ακριβά! Και με πολύ καλό χρηματοδοτικό και εγγύηση.
-
Αν φοραγε και τον multiair 1,4 με τα 170 αλογα, ακομα καλυτερα
-
Πάνε αυτά Αλέξανδρε, είναι στο τέλος της ζωής της, οπότε ότι έχει μείνει πρίν 'πεθάνει' τελείως.
-
Αυτή η προσφορά κονταροχτυπιέται με το Πεζώ 301 για τον τιμητικό τίτλο του πιο βφμ ιχ της αγοράς.Ντέρμπι η φάση.
-
Πιστεύθω ότι η G. είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Αλλά το 301 είναι πιο φτηνό.
+100
Δε συγκρίνεται η Giulietta με το 301.
Δε θα πω για ομορφιά -αν κι υποκειμενικό θέμα,εδώ νομίζω ότι υπάρχει σαφή υπεροχή της Alfa-, αλλά και σαν αμάξι,κινητήρας,στήσιμο,τιμόνι,φρένα,ενεργητική-παθητική ασφάλεια (το 2010 είχε full αστέρια) δεν υπάρχει σύγκριση!
-
To 301 είναι το νέο Swift του forum? Τι σχέση έχει με την G, η οποία είναι έτη φωτός καλύτερη; Σχετικά με την προσφορά, σταματάει η παραγωγή και προσπαθούν να διώξουν το στοκ.
Για το αυτόματο που αναφέρθηκε, το TCT είναι από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα διπλοσύμπλεκτα. Προσωπικά θα κοιτούσα την βενζίνη όμως (που βγαίνει μόνο χειροκίνητο), καθώς έχω αλλεργία στα πετρέλαια.
Alfa Romeo Giulietta