-
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Pardon αλλά ξέχασα ότι το P****t βγαίνει σ' αυτό το φανταστικό βαθύ μπλε μεταλικό που είναι πραγματικά ασορτί με το γκαράζ του.Τέλος
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Άσε που, σε πολλές δοκιμές, τα brembo βγαίνουν.. μούφα! Και στην Ιουλ. και στην 159 tb.
ε είσαι για ...
-
Δηλαδή, τι πρέπει να κάνει ένα αυτοκίνητο για να είναι σπορ πια; Να είναι ΑΡ;;
+dual pinion ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι 2.2 from lock to lock
+brembo 4πίστονες δαγκάνες ως έξτρα
+προφόρτιση φρένων στο dynamic
+αμεσότητα στο γκάζι
+ηλεκτρονικό μπλοκέ
+χροιά κινητήρα
+ζωηρό πίσω μέροςEντάξει καλή και η ποιότητα αλλά μην τα γαμάμε και όλα έτσι. Κάνουμε και κάτι συναντήσεις στην Πάρνηθα, όποτε θες έλα να κάνουμε βόλτα.
Δες αυτό. Και πες μου ότι δεν είναι σπορ επειδή δεν έχει.. dual pinion, brembo και.. DNA!
Άσε που, σε πολλές δοκιμές, τα brembo βγαίνουν.. μούφα! Και στην Ιουλ. και στην 159 tb.
Φίλε μου το Γκολφ σου να το χαίρεσαι, αφού το πλήρωσες και ξέρεις να το πας...
Αλλά οι περισσότεροι εδώ σου χρωστάμε ευγνωμοσύνη (εγώ προσωπικά δεν θα σου αντικρούσω τίποτα απο ότι πεις) μόνο και μόνο, γιατί μας έφερες κοντά μας τον Busso που ξέραμε... -
Καλές οι πάσες στην.. εξέδρα, αλλά ουσιαστική απάντηση με επιχειρήματα, δεν..
Όσο για τα brembo των ΑΡ.. διαβάστε και καμιά δοκιμή.. ένα google μακριά είστε..
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Δηλαδή, τι πρέπει να κάνει ένα αυτοκίνητο για να είναι σπορ πια; Να είναι ΑΡ;;
+dual pinion ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι 2.2 from lock to lock
+brembo 4πίστονες δαγκάνες ως έξτρα
+προφόρτιση φρένων στο dynamic
+αμεσότητα στο γκάζι
+ηλεκτρονικό μπλοκέ
+χροιά κινητήρα
+ζωηρό πίσω μέροςEντάξει καλή και η ποιότητα αλλά μην τα γαμάμε και όλα έτσι. Κάνουμε και κάτι συναντήσεις στην Πάρνηθα, όποτε θες έλα να κάνουμε βόλτα.
Δες αυτό. Και πες μου ότι δεν είναι σπορ επειδή δεν έχει.. dual pinion, brembo και.. DNA!
Φολκσβάγκεν έχεις αγοράσει τελικά;
Όχι ρε φίλε.. ΑΡ!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Φίλε μου το Γκολφ σου να το χαίρεσαι, αφού το πλήρωσες και ξέρεις να το πας...
Αλλά οι περισσότεροι εδώ σου χρωστάμε ευγνωμοσύνη (εγώ προσωπικά δεν θα σου αντικρούσω τίποτα απο ότι πεις) μόνο και μόνο, γιατί μας έφερες κοντά μας τον Busso που ξέραμε...Σωστά! Ένα μπράβο στο ClioDriver με το Φολκσβάγκεν Γκολφ. Το 160.
-
Καλές οι πάσες στην.. εξέδρα, αλλά ουσιαστική απάντηση με επιχειρήματα, δεν..Όσο για τα brembo των ΑΡ.. διαβάστε και καμιά δοκιμή.. ένα google μακριά είστε..
ρε μαν οδήγησε την ιουλιέτα με τα 4 πίστονα και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε...
όλα τα άλλα που λες ακούγονται αερολογίες...
-
Καλές οι πάσες στην.. εξέδρα, αλλά ουσιαστική απάντηση με επιχειρήματα, δεν..Όσο για τα brembo των ΑΡ.. διαβάστε και καμιά δοκιμή.. ένα google μακριά είστε..
Χωρίς παρεξήγηση δεν ξέρεις τι λές.
-
Πήγα στο Γοόγλε και έβαλα όπως θα δεις στο λινκ Brembo Alfa Romeo και κοίτα τι μου έβγαλε.
Δεν βλέπω κάτι μεμπτό
http://www.google.gr/#hl=el&expIds=1725 ... ac2d782769 -
Επειδη τυχαινει να εχω οδηγησει εκτος απο Giulietta 170 (σε ποικιλια διαδρομων), και το Golf Vi 160, σε οδηγικο επιπεδο, τα
δυο αυτοκινητα, εχουν ελαχιστα κοινα.
Το Golf ειναι ενα γρηγορο, διεκπεραιωτικο (απο το σημειο Α στο Β), και αρκετα ανετο (μαλακο) μικρομεσαιο GT , με καλο σε αισθηση τιμονι, χωρις ομως ωστοσω να μεταφερει μεσα απο τα χειριστηρια του, την πιο αμεση αισθηση, που δινει η Giulietta στον εκαστοτε χειριστη, ειτε αυτη προερχεται, απο το αντιστοιχα καλο σε αισθηση, αλλα πιο 'γρηγορο' τιμονι με 2,2στροφες απο ακρη σε ακρη, ειτε απο το νεο καταπληκτικο κιβωτιο C635 με τις μικρες διαδρομες και το εξαιρετικο κουμπωμα, ειτε απο το πλαισιο, το οποιο 'σου μιλαει' στον δρομο, μεταφερωντας σου περισσοτερες πληροφοριες για το πως παταει, χωρις παραλληλα να κουραζει ή να κανει θορυβο.
Τελος ο κινητηρας της ειναι το κερασακι στην τουρτα, αν και ο twincharger δεν υπολειπεται καθολου σε αποτελεσματικοτητα, ειναι το ιδιο ισχυρος, και μαλιστα με 1λιτρο μικροτερη μεση καταναλωση.
Ειναι ομως 'αχρωμος'. Δεν εχει τον χαρακτηρα, την χροια που βγαζει αυτος της Giulietta, κινητηρας που θελεις με το καλημερα να τον ξεζουμισεις ανα πασα στιγμη.
Αν την οδηγησεις, θα καταλαβεις την διαφορα, και αυτα τα λεει καποιος που εχει θεωρηθει
εντονα αντι-Ιταλοφιλος απο πολλους.
Οσο για τα Brembo της AR? Mην το αναφερεις πουθενα παραεξω, για τα περι...μουφας, τα φρενα της ειναι ΜΑΚΡΑΝ οτι καλυτερο -και οχι μονο- στην κατηγορια, δινωντας σου απιστευτη αυτοπεποιθηση, για συνεχομενα δυνατα φρεναρισματα
τελευταιας στιγμης, πριν απο καθε τοποθετηση σε στροφη. -
Πάσες στην εξέδρα? Και γιατί να σου απαντήσω εσένα με επιχειρήματα? είμαστε σε κανένα τοπικ Giulietta vs Golf?
Θα με κάνεις να αθετήσω την υπόσχεσή μου και να ασχοληθώ...
Εχεις το Γκολφ, δεν έχεις οδηγήσει ούτε κατά διάνοια Αλφα Ρομέο...πόσο μάλλον να έχεις συμβιώσει τουλάχιστον πάνω απο μήνα και έχεις άποψη για τα φρένα, επειδή έκανες ψάξιμο στο γκουγκλ?
Και ποιόν θα πείσει το γκούγκλ? εμένα που η 147 με έχει σώσει 3 τουλάχιστον φορές με τα φρένα της? δεν μιλάω για κράτημα...μόνο για φρένα...
Και τελικά γιατί νομίζεις ότι αν θέλαμε να αγοράσουμε γκολφ, θα μπαίναμε σε τοπικό της Ιουλιέτας για να μάθουμε, ότι η επιλογή σου ήταν σωστή...Σου το λέω εγώ: Έκανες σωστή επιλογή...είμαι σίγουρος, την σωστότερη...ασε με όμως να κάνω και εγώ την σωστότερη επιλογή για μένα (μπορεί να μην συμπίπτει με την δικιά σου, συγχώρεσέ με) -
Το βραβείο 'Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2011', στην...Άλφα!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12319
Το βραβείο 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα', στην... Βόλβο!
http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... f2011.aspx -
[...] Πιο σπορ από Scirocco, με Golf ούτε καν σύγκριση! [...]
Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πως βγαίνει αυτό;
[...] Επίσης πολλοί εργένηδες που θέλουν ένα σπορτιβ μικρομεσαίο (γιατί κακά τα ψέμματα δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν καθαρόαιμο σπορ) θα την πάρουν, δεν είναι ανάγκη να έχει 2 κουτσούβελα ο κάτοχος.
Το target group για το αυτοκίνητο όμως είναι αυτό ακριβώς: νέοι άνθρωποι με μικρή (σχετικά) οικογένεια και κίνηση σε πόλη και εκτός. Αποδεικνύεται από τον τύπο (χατσμπακ), τις πέντε πόρτες και τις πέντε θέσεις που λέει στην άδεια. Αλλιώς, θα ήταν χαμηλό κουπέ με δύο πόρτες και δύο (άντε, +2) θέσεις.
-
Να σου το εξηγήσω πως βγαίνει. Έχοντας οδηγήσει σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς, Giulietta 120 & 170, Golf V GT και Scirocco 160, σου λέω ότι η Ιουλιέττα έχει πιο σπορ αίσθηση από το Scirocco, και απολύτως καμία επαφή με το Golf (που το V εννοείται ήταν και πιο σπορ από το Golf VI). Το ιταλικό αυτοκίνητο σε σχέση με το Scirocco έχει πιο κοφτερό μπροστινό, πιο άμεσο και γρήγορο τιμόνι, πιο ρυθμίσιμο πίσω μέρος τόσο με τιμονιά όσο και με μεταφορά βάρους, πιο φιλελεύθερα ηλεκτρονικά (ειλικρινά στο D ούτε που τα καταλαβαίνεις σε αντίθεση με τα γερμανικά δεσμα που μετά από μερικές μοίρες υπερστροφής σε πνίγουν) και γενικά πιο ανάλαφρο πάτημα. Με άλλα λόγια αντιδράει πιο άμεσα στις εντολές του οδηγού και είναι πιο διασκεδαστική και ρυθμίσιμη, παραμένοντας όμως ακλόνητη όταν το θέλεις ακόμα και σε απαγορευτικά χιλιόμετρα. Φυσικά και τα VAG ακλόνητα είναι αλλά πιο μονοδιάστατα.
-
Και το Evo 5 θέσεις και 4 πόρτες έχει... ε και; Δεν μπορεί ένα 5θέσιο να είναι σπορ; Με ποιά λογική;
-
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλές οι πάσες στην.. εξέδρα, αλλά ουσιαστική απάντηση με επιχειρήματα, δεν..
Όσο για τα brembo των ΑΡ.. διαβάστε και καμιά δοκιμή.. ένα google μακριά είστε..
Χωρίς παρεξήγηση δεν ξέρεις τι λές.
Όχι ρε συ, πως σου ήρθε αυτό;
-
Κάνουμε και κάτι συναντήσεις στην Πάρνηθα, όποτε θες έλα να κάνουμε βόλτα.
Alfoholics Anonymus?
-
Τα διαφενομενα αποτελεσματα του συγκεκριμενου αρθρου που παρεθεσα, στα οποια
συνηγορουν και πολλα αλλα παρομοια αρθρα στο διαδικτιο, αλλα και πολλα περιοδικα, ερχονται οπως
ειπα σε αντιθεση με την κριση των ειδικων πλαστικολογων-εκτιμητων υλικων, που ανακαλυψαν ελλεψεις στα
υλικα της ιταλιδας.
Η εξειδικευση, των πλαστικολογων στο συγκεκριμενο τομεα, αποτελει εγγυηση και ερχεται σε αντιθεση με οσα αξιολογησαν τα ματια μου και η κριση μου (πληροφοριακα την οδηγησα φιλε μου 3 διαφορετικες φορες σε αυτοκινητο τest drive).
Ακομη και εαν αυτη δεν θεωρειται αντικειμενικη, θεωρειται τοτε η πλειοψηφια των οσων την αξιολογησαν υστερα απο δοκιμη μαζι της.
Εφοσον εσυ δεν ανηκεις στην παραπανω κατηγορια, θεωρω οτι η αποψη σου, στερεται αντικειμενικοτητας, και αυτο φαινεται με τα επχειρηματα που εθεσες.
Με δεδομενο λοιπον την πλειοψηφια της κοινης γνωμης, θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ατοπο να συνεχισουμε να μιλαμε για πλαστικα....
Τα αποτελεσματα απο τις δοκιμες της g με τον ανταγωνισμο, φαινεται οτι δεν αρεσουν σε πολλους, που ειχαν μαθει αλλιως.....
Οπως ειπα εγω ετυχε να οδηγησω την g (επομενως το βρισκω λιγακι ασκοπο να κρινεις χωρις να ξερεις) αλλα και το golf, και για μενα, τα φρενα, το τιμονι και η ακριβεια στον τροπο που κινειται η g, συνδιαζοντας και την πολυ καλη ποιοτητα κυλισης, αποτελει το στοιχημα της συγκεκριμενης κατηγοριας.
Κανεις νοημων ανθρωπος δεν την συνεκρινε με αμιγως σπορ κατασκευες και ποσο μαλιστα με ferrari...αν ειναι δυνατον!
Ειναι ενα συγχρονο hatcback με αρκετη δοση τεχνολογιας πανω του και με αρετες στον δρομο(φρενα-κρατημα), το οποιο σαν συνολο βρισκεται (καλως η κακως ) πανω απο την προταση της vw.
Aν θελεις να πιστευεις το αντιθετο, ειναι δικαιωμα σου, αλλα εαν αποζητας την αντικειμενικοτητα, προχωρησε αμεσα σε ενα test drive με την g, και τα αποτελεσματα αυτου κρατα, αν θελεις, για τον εαυτο σου.
Οι αναφορες σου για τα φρενα brembo σε 159-g, ειναι εκτος πραγματικοτητας, και κινουνται στο ιδιο μηκος κυματος με τα προηγουμενα.
Εφοσον εσυ εισαι που τα αμφισβητεις, μπορεις να παραθεσεις και τις αναλογες 'πηγες' σου που αποδεικνυουν οτι στερουνται αποτελεσματικοτητας, συγκρινομενα με τον ανταγωνισμο, ετσι ωστε να διαφωτισεις και ολους εμας τους ασχετους.
Ειναι λιγακι περιεργο να εχεις οδηγησει μονο μια 33 και να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τεχνικες λεπτομερειες για 159 και g...
Τελος, κατανοω την ενοχληση σου απο τα αποτελεσματα του αρθρου, οταν εχεις καταβαλει ενα σεβαστο ποσο για την αποκτηση ενος αυτοκινητου, με δεδομενο την θεωρηση οτι ειναι το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο.
Αλλωστε σαν καταναλωτες, ετσι δεν αγοραζουμε;;;; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάνουμε και κάτι συναντήσεις στην Πάρνηθα, όποτε θες έλα να κάνουμε βόλτα.
Alfoholics Anonymus?
Υπαρχουν και Opel, και Audi, στις συγκεκριμενες συναντησεις...
Μπορει να ερθει και μια Bmw, αν τα καταφερουμε oλοι, αυτη την εβδομαδα.
Περισσοτερα, αν θες να ερθεις καμμια φορα, εδω:
viewtopic.php?f=11&t=42110&p=2070965#p2070270 -
Oταν εγω μιλαω για τους αγοραστες γκολφ οτι ειναι συγκεκριμενη ομαδα (τεραστια)...
Πες μου τωρα ρε ClioDriver εσυ εδωκες 25Κ και επειδη εχεις google και νετ διαβασες οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του.Οκ.Στο θεμα της giulietta τι ακριβως ζητας;Επιβεβαιωση για την αγορα που εκανες;Δεν θα την παρεις γιατι πολυ απλα μερικοι δε χρειαζονται ουτε το google ουτε τα περιοδικα για να ξερουν...
-
Εσυ παντως pasxos εισαι συγκεκριμενη ομαδα απο μονο σου,οπως και αλλοι αλφιστι.Το εικονιδιο στην υπογραφη σου ολα τα λεφτα.....
Alfa Romeo Giulietta